Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de bir sonrakinde iki tane istiyorum. İstegimiz goz önünde tutulur mu ki.

düşükten sonra hamile kalıp sonuç alan var mı arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfenn

merhaba arkadaşlar,tüp bebek tedavisinde yaptıran arkadaşlar ne gibi fiziksel değişimler oluyor.hormonlar nasıl etkiliyor.
çok korkuyorum

Ben de ilk başladığımda çok korkmuştum ama inan bana hiç korkulacak bişey değil. Fiziksel olarak hiçbir değişiklik olmadı bende, ne kilo aldım ne de verdim.. Sadece yumurta toplama işleminden sonra etkilenmiştim ağrılarım çok olmuştu ama bu da herkeste olmuyormuş.

Kromozom analizini ben istedim ama önce laparoskopi yapalım dediler. Yaşım itibariyle embriyolarımda bir sorun olabileceğini sanmıyorlarmış
bende ıkı kez düşük yasadım bi doktorum genetık test yapalım dedi.unvsteye yaptrmak için gttım ve doktor genelde bişey cıkmaz sende de cıkacagını sanmıyorum dedi. test sonucunda kromozomlarımda translakosyon varmıs megerse

Kromozom analizini ben istedim ama önce laparoskopi yapalım dediler. Yaşım itibariyle embriyolarımda bir sorun olabileceğini sanmıyorlarmış
onların sanmıyorum dye varsayımlarıyla hareket etme sigorta karsılıyor nasılsa gıt bı hastanede yaptır canım mutlaka. en azından kafan rahhat olur

çok geçmiş olsun size.sonuç nasıldı peki pozitifti gördünüzmü? bide sizde çokmu ağrı oldu.ne kadar sürdü

Canım çok geçmiş olsun. Kromozom analizi dediğin embriyolara yapılan değil mi? Senin düşükler nasıl oldu yani kaçıncı haftada oldu ve kendiliğinden mi düştü yoksa kalbi mi durdu

çok geçmiş olsun size.sonuç nasıldı peki pozitifti gördünüzmü? bide sizde çokmu ağrı oldu.ne kadar sürdü

Teşekkür ederim canım. benim iki denemem oldu ikisi de pozitifti ama ilki 11. haftada kalbi durdu, ikinci de 7. haftada kendiliğinden düştü. Dediğim gibi sadece yumurta toplama işleminden sonra ağrım oldu ama çok korkulacak bişey değil iki günde normal hayatıma döndüm sen de korkma rahat ol

cevapların için çok teşekkürederim.Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin sana inşallah.

Canım çok geçmiş olsun. Kromozom analizi dediğin embriyolara yapılan değil mi? Senin düşükler nasıl oldu yani kaçıncı haftada oldu ve kendiliğinden mi düştü yoksa kalbi mi durdu
ben yumurta catlatma iğnesiyle hamıle kaldım ıkı kez. kese gözuktu gelişmleri oldu ama ikiside 8 haftalık düştü kanamam geldi.basından beri ağrımda vardı. sonrasında arstrılınca benim kromozomlarımda 1 ve 19 nolu kromozom parca değişikliği yapmıs oyuzden saglıksız olusmus ve düşmüş.% 33 saglıklı sansım varmıs sadece. kalp atsını duyamamıstık bizde

merhaba canım ben de laparoskopi oldun 27 temmuzda memorialde.aynen sol tüpümden rahim filminde geçiş yoktu ve laparoskopiyle kapatıldı.laparoskopi okadar korkulacak kadar değil emın olun ben sadece işlemden sonraki hafta anesteziyi zor attım ve öksürük yakamı bırakmadı.birde göbek ten de açıldıgı için oturuken falan acıyordu okadar.bence ne diyorlarsa dogru diyorlardır emin ellerdesin korkma canım yaptır derim.

Arkadaşlar merhaba
Aranıza yeni katıldım.Aranızda birkaç düşük yaşayanlar var.Doktorlar kan pıhtılaimasıyla ilgili test yaptırdı mı size???
Benim pıhtılaşma problemim var.Bu nedenle 3 hamileliğim kendiliğinden oluştu ve 8.haftada kalp atışları durdu.Şimdi hamile de kalamıyorum.Eşimin sperm sayısı düşmüş.Semra hnm.a randevu aldım.Ama rahatsızlığından dolayı görüşemeyeceğiz.Emre bey ile görüşeceğim.Bu sefer pgt yaptırarak tüp bebek denemek istiyorum.Kan pıhtılaşması ile memorial a giden var mı aranızda?Acaba bana yardımcı olabilecekler mi??

Merhaba arkadaşlar memorialde taze transfermi dondurulmuşmu tercih ediliyor merkez arayısındayım erkek infertilesi sorunumuz var bir düşük yaşadım,
Monalisa1984 canım pıhtılaşma sorunu için hamilelikte hergün iğne verdiklerini duymuştum tüp bebek mi önerdiler sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…