- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Ben de bir sonrakinde iki tane istiyorum. İstegimiz goz önünde tutulur mu ki.mrb kızlar bende yumurtalarım toplandı sonrada 2 ay ara verdik transfer yapıldı sonuc pozitif ama kendiliğinden bebeğim 5 haftada düştü ilk denemem ikincide 2 embrio transfer istiyorum dondurulmusum var yaptıran varmı aranızda 2 embiriyo transferi yaptıran
Senden de bazı testler istediler mi düşük sonrasidüşükten sonra hamile kalıp sonuç alan var mı arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfenn
yok cnm sadece beta hgc istedilerSenden de bazı testler istediler mi düşük sonrasi
genetik test yapıldılarmı canım genelde düşük olunca komozom analızı istenir
merhaba arkadaşlar,tüp bebek tedavisinde yaptıran arkadaşlar ne gibi fiziksel değişimler oluyor.hormonlar nasıl etkiliyor.
çok korkuyorum
bende ıkı kez düşük yasadım bi doktorum genetık test yapalım dedi.unvsteye yaptrmak için gttım ve doktor genelde bişey cıkmaz sende de cıkacagını sanmıyorum dedi. test sonucunda kromozomlarımda translakosyon varmıs megerseKromozom analizini ben istedim ama önce laparoskopi yapalım dediler. Yaşım itibariyle embriyolarımda bir sorun olabileceğini sanmıyorlarmış
onların sanmıyorum dye varsayımlarıyla hareket etme sigorta karsılıyor nasılsa gıt bı hastanede yaptır canım mutlaka. en azından kafan rahhat olurKromozom analizini ben istedim ama önce laparoskopi yapalım dediler. Yaşım itibariyle embriyolarımda bir sorun olabileceğini sanmıyorlarmış
çok geçmiş olsun size.sonuç nasıldı peki pozitifti gördünüzmü? bide sizde çokmu ağrı oldu.ne kadar sürdüBen de ilk başladığımda çok korkmuştum ama inan bana hiç korkulacak bişey değil. Fiziksel olarak hiçbir değişiklik olmadı bende, ne kilo aldım ne de verdim.. Sadece yumurta toplama işleminden sonra etkilenmiştim ağrılarım çok olmuştu ama bu da herkeste olmuyormuş.
bende ıkı kez düşük yasadım bi doktorum genetık test yapalım dedi.unvsteye yaptrmak için gttım ve doktor genelde bişey cıkmaz sende de cıkacagını sanmıyorum dedi. test sonucunda kromozomlarımda translakosyon varmıs megerse
çok geçmiş olsun size.sonuç nasıldı peki pozitifti gördünüzmü? bide sizde çokmu ağrı oldu.ne kadar sürdü
cevapların için çok teşekkürederim.Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin sana inşallah.Teşekkür ederim canım. benim iki denemem oldu ikisi de pozitifti ama ilki 11. haftada kalbi durdu, ikinci de 7. haftada kendiliğinden düştü. Dediğim gibi sadece yumurta toplama işleminden sonra ağrım oldu ama çok korkulacak bişey değil iki günde normal hayatıma döndüm sen de korkma rahat ol
ben yumurta catlatma iğnesiyle hamıle kaldım ıkı kez. kese gözuktu gelişmleri oldu ama ikiside 8 haftalık düştü kanamam geldi.basından beri ağrımda vardı. sonrasında arstrılınca benim kromozomlarımda 1 ve 19 nolu kromozom parca değişikliği yapmıs oyuzden saglıksız olusmus ve düşmüş.% 33 saglıklı sansım varmıs sadece. kalp atsını duyamamıstık bizdeCanım çok geçmiş olsun. Kromozom analizi dediğin embriyolara yapılan değil mi? Senin düşükler nasıl oldu yani kaçıncı haftada oldu ve kendiliğinden mi düştü yoksa kalbi mi durdu
merhaba canım ben de laparoskopi oldun 27 temmuzda memorialde.aynen sol tüpümden rahim filminde geçiş yoktu ve laparoskopiyle kapatıldı.laparoskopi okadar korkulacak kadar değil emın olun ben sadece işlemden sonraki hafta anesteziyi zor attım ve öksürük yakamı bırakmadı.birde göbek ten de açıldıgı için oturuken falan acıyordu okadar.bence ne diyorlarsa dogru diyorlardır emin ellerdesin korkma canım yaptır derim.Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum. Hepinizi içten selamlıyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Hikayemi paylaşayım sizinle, şişli memorialde tedavi görüyorum. Yumurta toplama işleminden sonra baya etkilendiğim için hemen transfer yapılmadı, embryolarım donduruldu ve iki ay sonra tek embriyo transfere edildi, sonuç pozitifti ve bebeğimin 11. haftada kalbi durdu. İkinci denemem de dondurulmuş embriyo ile oldu, sonuç yine pozitif ama bu sefer de kendiliğinden düşük oldu. Tüpbebekten önce bir spontan gebeliğim olmuştu o da 8. haftada kalbi durmuştu. Yani arkadaşlar hamile kalıyorum ama düşükle sonuçlanıyor. Son olarak Aylin hn. laparoskopi yapalım dedi belki tüplerini alırız diyince kararsız kaldım ve açıkçası çok korktum. (bu arada daha önce sol tüpümün rahim filmi ile kapalı olduğunu öğrenmiştim, sağ tarafta da çikolata kistim var)
Ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin arkadaşlar, daha önce laparoskopi olan var mı, nasıl birşey bu tüplerimi alırlar mı acaba, aklımda sorular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?