Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba.benimde eşim azospermi ve tüp bebek icin araştırma yaparken bu sayfayi gördüm eski bir sayfa ama merak ettim nerde yaptin ne sonuc aldin ve azospermi icin rapor aldinizmi.bilgi verirseniz cok mutlu olurum

Canım biz burdan tip Fak. raporu aldık memorial de tedavi olduk üroloji doktoru esime iğneler verdi Prof murad bey Rabbim ondan razi olsun eşimden sperm çıkışı oldu kullandığı iğneler sayesinde çıkış olan spermlerle tüp bebek yapıldı eşim ameliyat olmak zorunda kalmadı ilk denemede çok şükür tuttu dondurulmuslarimiz da var doğumu bekliyoruz çok az kaldı

Kızlar transfer olduktan sonrada Dostinex kullananız oldumu? hemşireye sordum devam dedi, yinede içimde şüphe oluştu..

Canım murad bey hangi iğneyi verdi size ve azospermi sebebiniz neydi Bi de hormonları nasıldı eşinin çok soru sordum ama yakında eşim de microtese olacak murad bey bize iğne vermedi hormonlar düzenli diye ama şimdi sen öyle deyince neden bize uygulamadı diyorum keşke eşimde de çıkış olsa da ameliyata gerek kalmasa

Canım progon kullandı yani tüp bebekte kadinlarin yumurta cogaltmak icin kullandıği iğneler den ama dozu düşüktü yumurta cogaltmada kullandığımız dozlarda değil esimin de hormon tahlilleri normaldi yani azosperminin nedeni belli değildi sanırım spermiyogramda ölü hücre gibi bişey görüldüğü için ilaçlara başlamıştı bide bir toz ilaç kullanmıştı SGK nin karsilamadigi pahali birsey adını hatırlamıyorum

Merhaba.benimde eşim azospermi ve tüp bebek icin araştırma yaparken bu sayfayi gördüm eski bir sayfa ama merak ettim nerde yaptin ne sonuc aldin ve azospermi icin rapor aldinizmi.bilgi verirseniz cok mutlu olurum

Canım inan 4 yıldır okuyup ararken erkek infertilitesi ile ilgili bir çok şeyi bende öğrendim ve bendende bi ürolog çıkar diyip gülüyorum bazen. Bir çok ii dr la görüştük genelde topiclerde adı geçen dr.ların neredeyse tümüyle iletişime geçtik ama birşeyler eksik kalıyordu hep ve içimize sinmediği için tedviye başlamıyorduk. İyikide beklemişiz başlamamışız. Murad hoca az ve öz konuştu. İçimize sinmeyen bişey olmadı. Hastaneyede güvendik ekibe de. İğneler verdi ve kısa süre sonra tese yaptı eşime. Sperm bulundu çok şükür. Kimi dr böyle bir durumda gereksiZ böbürlenirken Murad hocanın sakin usturuplu tavrı olması gereken bu dercesineydi. Ben sevinçten neredeyse uçuyorken tşk üstüne tşk yağdırmak istiyorken üstelik.. Bence azosperm için doğru adrestesin canım.

Elzem canımmm ne zaman tese olacaksınız murad hoca da.inan sevindimm birden :)

Peki yogun olduğu halde seninle yeterince ilgilendiler mi
Canım yoğunlar ama ben daha bana cvp vermediklerini görmedim. Mailime muhakak telefonla cvp dönüyorlar. Dozları bildirmek içinde hep zamanında aradılar. Yani sen acele etmezsen eğer onlar seni zor durumda bırakmayacak şekilde sana dönüyorlar. Zor durum derken ilaç saatlerin vs.. Zaten dr unla tel.den de görüşebiliyorsun. İlgisiz kaldığımı düşünmüyorum. Gereken yapılıyor kuzum. Sohbet muhabbet etmesekte olur. Böylesi makbul benm göZümde :)

Canım çok teşekkür ederim sömestr tatilini bekliyoruz inşallah iyi sonuçlanır dualarınızı eksik etmeyin

Teşekkür ederim canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Bir sonra ki adımı atarken daima bir önceki adımdan edindiğimiz tecrübeleri kullanırız.

Tüm Kadınlar Kulübü üyelerine selamlar.....
Aşağı yukarı aynı tecrübeleri yaşamış bir üye olarak zaman zaman sayfayı ve yazıları takip ediyorum.
Bundan 15 yıl önceki konuşmalarımızla bu gün ki konuşmalar arasında pek değişen bir şey olmadığını farkettim.
Ancak, şunu söylemem gerekiyor ki tedavide kullanılan tüm yöntemler ve ilaçlar neredeyse bambaşka olmuş...

Doğal olarak, en başta en çok sorulan soru "hangi Dr.?" "hangi hastane?" Bu zamanda bunu oturduğumuz yerden ilerlemiş olan teknoloji sayesinde çok daha kolay bir şekilde analiz ederek bulabiliyoruz. Geçmişi araştırmak artık dedektiflik gerektirmiyor :)) Herşey parmaklarımızın ucunda.

2000 yılına kadar acabalarla geçen 6 boş yılın ardından tesadüf olmayan bir seçimle İstanbul Şişli Memorial Hastanesine, Prof. Dr. Sn.Semra Kahraman'a müracaat ettik. Mart ayında başladığımız tedavinin sonucunda 34. haftada bize süpriz yapan ikiz bebeklerimiz dünyaya geldi. Şimdi liseli oldular maşallah. Rabbim tüm isteyenlere bu mutluluğu nasip etsin hayırlısı ile...
Halen aynı hastanede gerekli kontrollerimi periyodik olarak yaptırıyorum.

Bugüne de baktığımda seçimimizde ne kadar isabetli olduğumuzu görüyorum.
Doktorumuz Semra hanım "Dünya Preimplantasyon Genetik Tanı Cemiyetinin Başkanı" olmuş. Gurur duydum açıkçası. Sizlere kolaylık olması için aşağıda bağlı haber linkini paylaşıyorum.
http://www.tupbebek-genetik.com/hab...ntasyon-genetik-tani-cemiyeti-baskani-secildi

Ayrıca, bireysel başarılarının yanında, bağlı bulunduğu Şişli Memorial Hastanesi'nin de başarısını yükseltmiş ve dünyaya duyurmuş. Tüm emekçi ekibini alkışlıyorum.
**15 Nisan 2015 tarihinde Londra’da gerçekleşen Medical Travel Journal Awards’da, Yılın Uluslararası IVF Merkezi seçilmiş....
**Geçen yıl Almanya’da Uluslararası Grant For Fertility Innovation Araştırma Ödülü’ne layık görülmüş...
Aşağıda bağlı haber linkini paylaşıyorum.
http://www.milliyet.com.tr/memorial...bebek-merkezinden-istanbul-yerelhaber-763689/

***Hastane, doktorlar yoğun mu? *** sorusuna :
"Bu kadar başarıdan başarıya koşan bir ekibin yoğun olmaması tuhaf olurdu galiba." cevabını vermek doğru olur. :))

Ama şunu da belirtmeliyim; ne zaman hastaneye gitsem beni önemseyen, değer veren birileri tarafından karşılanıp dikkate alınıyorum. Bu da beni mutlu ediyor.

Tüm üyelere sağlıklı, mutlu, huzurlu, dilediklerince yaşayacakları bir ömür dilerim. Sevgiler....

kızlar merhaba,
bende bu ay Şişli Memorial de tedaviye başlayacağız.adetimin 2.günü bugün.eşimde varikosel den dolayı morfoloji ve ileri hızda sorun olduğunu söylemişti prof.murat başar.3 ay proxeed plus içmesini istedi 25 kasımda 3 ay bitmiş olacak.bana yardımcı olur musunuz? nasıl bir yol izleyelim.direk semra hocadan randevumu almak lazım yada murat hocaya mı gidelim ilk önce.yoksa benim ikinci adetime göremi hareket edelim yada hiç beklemeden tüp bebek merkezine müracat mı edelim?çok heycanlıyım

Sen şimdi tüp bebek bölümüne git eşinle ilgili durumu da anlat onlar sana bir protokol belirlerler. .25 gün varmış daha 3 ay dolmasına bu süre bitiminde sende 2.adet döneminle başlarsın tedavine. . Zaten onlar seni doğru bir şekilde yönlendiriyorlar ne yapılması gerektiği ile ilgili

cevabın için teşekür ederim.birde benim özel sağlık sigortam gebelik teminatım 13 kasımda doluyor tüp bebek için bu tarihten sonra gidelim dimi

cevabın için teşekür ederim.birde benim özel sağlık sigortam gebelik teminatım 13 kasımda doluyor tüp bebek için bu tarihten sonra gidelim dimi

Aslında özel hastanelerde bu sigortalar işe yarıyor diye biliyorum..bence sen git bi görüş belki test vs.isterse bu sigortadan yararlanabilirsiniz

Tesekkurler icimi rahatlattin. Kimse bu konuda birsey soyleyemiyor. Doktora sordum sadece zamani gelince testi yaptir bana da bildir dedi. umarim sen haklisindir. Daha 3 gunum var test icin. Agzina saglik :)

Canım test yaptın mı, hayırlı haberler inşlh...

Kızlar memorailde doktor seçme hakkımız yokmu? ilk randevu alırken hangi doktora aldınız? Aldığınız doktor yerine başkası mı geliyor?

Kızlar memorailde doktor seçme hakkımız yokmu? ilk randevu alırken hangi doktora aldınız? Aldığınız doktor yerine başkası mı geliyor?

Semra hocadan randevu alamazsak hangi doktoru seçmeliyiz tavsiyeniz nedir?

Dr.seçme hakkınız var. .Seçtiğiniz dr.la devam ediyorsunuz genelde ama ekip çalışması olduğu için izin veya hafta sonuna denk gelirse kontrolünüz başka bir dr.a verebiliyorlar. .ama inanın bu çok da sorun olmuyor..Randevunuzu alırken beni semra hanımında görmesini istiyorum diye belirtirseniz seçtiğiniz dr un yanında oda giriyor muayeneye..ama mutlaka belirtmeniz gerekiyor bunu..bütün drlar işini iyi yapıyor. .Aylin Banu ve Ayşe hanımlardan birini seçebilirsiniz. .tedaviniz şimdiden hayırlı olsun bol şans

ilk randevuya adetin kaçıncı gün gitmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…