Cnm üzülme nerden biliyorsun bittiğini ...belki seninledirKotu haber: dun embriyo transferimin 5.gunuydu ve 2 adet kanli parca geldi. sonra bir daha kanama olmadi. Aglamaktan fenalik geldi 2 gundur. Sanirim bitti. bu kadar cabuk gitmelerini beklemiyordum acikcasi. Insan her turlu sonuca kendini hazirlasa da bu kadar erken bu kadar cabanin ve acinin bosa gitmesini hazmedemiyor. Ayni seyi yasayanlar var mi burda?
Merhaba canım eğer opu sonrası ohss olunmazsa taze konuluyor diye biliyorum. Ohss olunursa ya da doktor uygun görmezse bir iki ay sonrası transfer yapılıyor. Ben temmuzda denemistim sıkıntı yasamadim taze embriyo konulmuştu.Merhaba arkadaşlar memorialde taze transfermi dondurulmuşmu tercih ediliyor merkez arayısındayım erkek infertilesi sorunumuz var bir düşük yaşadım,
Monalisa1984 canım pıhtılaşma sorunu için hamilelikte hergün iğne verdiklerini duymuştum tüp bebek mi önerdiler sana?
Canım ben de bebeğimi kalp atışı yuzunde n sekizinci haftada kaybettim. Doktorum pıhtılaşma ve kromozom testi istedi benden. Şimdi onları yaptırmak lazım. Sonuç belli olduktan sonra da uygun zamanda tekrar tedaviye başlamayı dusunuyorum. Dondurulmuş yumurtam var ama pgt ye aslında ben de bakilsin istiyorum ,Semra hanım uygun gorur mu bilmiyorum tabi. Pıhtılaşma sorunu olanlara ek ilaç veriyorlar canım. Yater ki sorunun ne olduğu belli olsun halledilir o. Kayıplarından sonra mi öğrendim pıhtılaşma oldugunuArkadaşlar merhaba
Aranıza yeni katıldım.Aranızda birkaç düşük yaşayanlar var.Doktorlar kan pıhtılaimasıyla ilgili test yaptırdı mı size???
Benim pıhtılaşma problemim var.Bu nedenle 3 hamileliğim kendiliğinden oluştu ve 8.haftada kalp atışları durdu.Şimdi hamile de kalamıyorum.Eşimin sperm sayısı düşmüş.Semra hnm.a randevu aldım.Ama rahatsızlığından dolayı görüşemeyeceğiz.Emre bey ile görüşeceğim.Bu sefer pgt yaptırarak tüp bebek denemek istiyorum.Kan pıhtılaşması ile memorial a giden var mı aranızda?Acaba bana yardımcı olabilecekler mi??
Kotu haber: dun embriyo transferimin 5.gunuydu ve 2 adet kanli parca geldi. sonra bir daha kanama olmadi. Aglamaktan fenalik geldi 2 gundur. Sanirim bitti. bu kadar cabuk gitmelerini beklemiyordum acikcasi. Insan her turlu sonuca kendini hazirlasa da bu kadar erken bu kadar cabanin ve acinin bosa gitmesini hazmedemiyor. Ayni seyi yasayanlar var mi burda?
Bahçeci hakkında bilgin varmiKızlar merhaba
Sanırım cvp yazılmamasından şikayetçi olmuşsunuz.. Bildiklerimi paylaşayım..
Kan pıhtılaşması için test yapılıyor ve iğne veriliyor diye biliyorum.. Bir arkadaşım yaşamıştı..
Zaten tüm testler öncelikle yapılıyor daha sonra tedavi başlıyor kızlar.
Bunun haricinde merkez önerisi isteyenler olmuş.. Ben bir kaç merkez gezdim ama tedaviye başlamak memorialde kısmet oldu.. Memnun da kaldım.. Evet yoğun bir merkez bunun bende farkındayım.. Ancak bana güven hissi verdiği için ben memorial derim.. Bizimde erkek infertilesi idi. Eşim tese ameliyatı oldu ve çok başarılı geçti.. Ağrı sızı olmadı eşimde öyle çok şükür.. Benimde opum gayet ağrısızdı.. Tedavi süreci iyiydi.. Bir kimyasal gebelik yaşadım.. 2. deneme için hazırlanacağım artık..
Diğer merkezleri çok bilmediğim için yorum yapamıyorum açıkçası ama ben memorial şişli tüp bebek den memnun kaldım. Klinik değilde hastane olması birde araştırmalarımda alt yapısının ve lab. iyi olduğunu öğrenmiştim. Bu yüzden de memorile yönelmiştim. Şimdi iyiki böyle yapmışım diyorum çok şükür Rabbime. Biliyorum bir merkeze karar vermek çok zor.. İnşallah kararlarınız hakkınızda hayırlı olanları olur kızlar.. Rabbim yardımcımız olsunnn...
Bahçeci hakkında bilgin varmi
Peki yogun olduğu halde seninle yeterince ilgilendiler miCanım benim çok bilmiyorumm yorum yapmam çok doğru olmaz. Ama Behçeciyle ilgili de topic.ler var. İstersen onları biraz oku araştır.
Hastane çok mu yogun
Erkek infertilesi için memorial diyorsunuz yaniYoğun olmayan tüp bebek merkezi kaldı mı acaba arkadaşlar doğurganlığın giderek azaldığı günümüzde? Hem ayrıca yoğun olan bir merkeze talep var demektir. . labaratuvar olarak da son derece iyi özellikle erkek infertilitesinde oldukça başarılı bir merkez memorial. .soran arkadaşa cevap olsun.sizin öykünüze göre gereken testleri yaptırırlar emin olun gereksiz hiç bir test ,uygulama vs. yapılmıyor..bunu negatif sonuç almış biri olarak söylüyorum çünkü insanlar genellikle sadece gebe kalanların olumlu yorumlar yaptıklarını düşünüyorlar bazen
Erkek infertilesi için memorial diyorsunuz yani
Bu kez taze denemek istiyorum sorun çıkmazsa, hala merkez konusunda kararsızımMerhaba canım eğer opu sonrası ohss olunmazsa taze konuluyor diye biliyorum. Ohss olunursa ya da doktor uygun görmezse bir iki ay sonrası transfer yapılıyor. Ben temmuzda denemistim sıkıntı yasamadim taze embriyo konulmuştu.
Kanlı parça geldi diyorsun, şu an embriyolar gözle bile görülemeyecek kadar küçüktür, düşen parçalar rahim duvarından falan kopan parçalardır. Boşuna kendini hırpalama eğer düşük olsaydı kanaman en az bir hafta devam ederdi. Bence test gününe kadar yat dinlen ve gidip testini yap, göreceksin inşl herşey güzel olacak bu kadar umutsuz olma...
Cnm üzülme nerden biliyorsun bittiğini ...belki seninledir
Kotu haber: dun embriyo transferimin 5.gunuydu ve 2 adet kanli parca geldi. sonra bir daha kanama olmadi. Aglamaktan fenalik geldi 2 gundur. Sanirim bitti. bu kadar cabuk gitmelerini beklemiyordum acikcasi. Insan her turlu sonuca kendini hazirlasa da bu kadar erken bu kadar cabanin ve acinin bosa gitmesini hazmedemiyor. Ayni seyi yasayanlar var mi burda?
Merhaba.benimde eşim azospermi ve tüp bebek icin araştırma yaparken bu sayfayi gördüm eski bir sayfa ama merak ettim nerde yaptin ne sonuc aldin ve azospermi icin rapor aldinizmi.bilgi verirseniz cok mutlu olurumhanımlar merhaba bizim azospermi problemimiz var raporumuzu çıkarmak uzereyiz memorial şişlide tüp bebek yaptırmayı planlıyoruz ama memorialin sgk ile anlaşması olmadığını öğrendik ama yazılanlardan okuduğum kadarıyla raporu olanlara 400 euro indirim yapılıyormuş hala devam ediyor mu bilginiz var mi ? birde ilaç için rapor alinca ondan nasıl faydalanabiliriz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?