Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kotu haber: dun embriyo transferimin 5.gunuydu ve 2 adet kanli parca geldi. sonra bir daha kanama olmadi. Aglamaktan fenalik geldi 2 gundur. Sanirim bitti. bu kadar cabuk gitmelerini beklemiyordum acikcasi. Insan her turlu sonuca kendini hazirlasa da bu kadar erken bu kadar cabanin ve acinin bosa gitmesini hazmedemiyor. Ayni seyi yasayanlar var mi burda?

Cnm üzülme nerden biliyorsun bittiğini ...belki seninledir

Merhaba canım eğer opu sonrası ohss olunmazsa taze konuluyor diye biliyorum. Ohss olunursa ya da doktor uygun görmezse bir iki ay sonrası transfer yapılıyor. Ben temmuzda denemistim sıkıntı yasamadim taze embriyo konulmuştu.

Canım ben de bebeğimi kalp atışı yuzunde n sekizinci haftada kaybettim. Doktorum pıhtılaşma ve kromozom testi istedi benden. Şimdi onları yaptırmak lazım. Sonuç belli olduktan sonra da uygun zamanda tekrar tedaviye başlamayı dusunuyorum. Dondurulmuş yumurtam var ama pgt ye aslında ben de bakilsin istiyorum ,Semra hanım uygun gorur mu bilmiyorum tabi. Pıhtılaşma sorunu olanlara ek ilaç veriyorlar canım. Yater ki sorunun ne olduğu belli olsun halledilir o. Kayıplarından sonra mi öğrendim pıhtılaşma oldugunu

Kanlı parça geldi diyorsun, şu an embriyolar gözle bile görülemeyecek kadar küçüktür, düşen parçalar rahim duvarından falan kopan parçalardır. Boşuna kendini hırpalama eğer düşük olsaydı kanaman en az bir hafta devam ederdi. Bence test gününe kadar yat dinlen ve gidip testini yap, göreceksin inşl herşey güzel olacak bu kadar umutsuz olma...

Kızlar merhaba
Sanırım cvp yazılmamasından şikayetçi olmuşsunuz.. Bildiklerimi paylaşayım..
Kan pıhtılaşması için test yapılıyor ve iğne veriliyor diye biliyorum.. Bir arkadaşım yaşamıştı..
Zaten tüm testler öncelikle yapılıyor daha sonra tedavi başlıyor kızlar.

Bunun haricinde merkez önerisi isteyenler olmuş.. Ben bir kaç merkez gezdim ama tedaviye başlamak memorialde kısmet oldu.. Memnun da kaldım.. Evet yoğun bir merkez bunun bende farkındayım.. Ancak bana güven hissi verdiği için ben memorial derim.. Bizimde erkek infertilesi idi. Eşim tese ameliyatı oldu ve çok başarılı geçti.. Ağrı sızı olmadı eşimde öyle çok şükür.. Benimde opum gayet ağrısızdı.. Tedavi süreci iyiydi.. Bir kimyasal gebelik yaşadım.. 2. deneme için hazırlanacağım artık..

Diğer merkezleri çok bilmediğim için yorum yapamıyorum açıkçası ama ben memorial şişli tüp bebek den memnun kaldım. Klinik değilde hastane olması birde araştırmalarımda alt yapısının ve lab. iyi olduğunu öğrenmiştim. Bu yüzden de memorile yönelmiştim. Şimdi iyiki böyle yapmışım diyorum çok şükür Rabbime. Biliyorum bir merkeze karar vermek çok zor.. İnşallah kararlarınız hakkınızda hayırlı olanları olur kızlar.. Rabbim yardımcımız olsunnn...

Bahçeci hakkında bilgin varmi

merhaba hanımlar,

Birkaç gündür sorularınızı görüyorum ama hiç zamanım olmadı yazmak için hızlıca kendi tedavimden söz edeyim.

Bende kanda pıhtılaşma eğilimi var (homozigot) 3 tüp bebek denemem oldu 2si Ataşehir memorial'de negatif sonuç aldım ama hem hastaneden hemde doktorumdan çok memnun kaldım hatta gebelik takibimi ve doğumumu da kendisi yaptı :) kanda pıhtılaşma orda ortaya çıktı. Pıhtılaşma testi yapıldı, hemotologa gittim vs.. Eşimde hareketlilik, sayı ve morfoloji bozukluğu aynı zamanda tek taraflı varikosel vardı.

3. deneme şişli memorial'de yapıldı. Tedavim boyunca ve gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullandım. takiplerimi Aylin hanım, Hande hanım Semra hanım yaptı opuyü Ayşe hanım transferi Semra hanım yaptı. 3. denemede 2 emriyo transfer edildi, 3 tane donduruldu şuan oğlum 2,5 aylık Allaha şükür.

Çok yoğun bir hastane vs.. İlgi alaka o bu boşverin, doktorlar işini biliyor, lab. çok iyi bir kere denemek lazım mutlaka, benimde çok şikayetlerim oldu olmasaydı keşke ama yapacak bişey yok sonuca odaklanın. 11 yıllık savaşı ben kazandım Semra hanım sayesinde süreç içersinde sorunlar yaşadım keşke olmasaydı ama herşeye değer :)

Allah yardımcınız olsun tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah. Hastaneye ve doktora güvenin kafanızı boşaltın sonuca odaklanın Allahın izniyle imkansız diye bişey yok.

Hastane çok mu yogun

Canım diyelim ki çok yoğun, pozitif sonuç alabileceğim bir hastaneyi yoğun diye tercih etmeyecek misin? Evet yoğun randevu saatleri kayıyor, içerisi arı gibi çalışıyor, şikayet edersen hemen ilgileniyorlar ama sonuç değişmiyor yoğun cidden. yoğun derken üst üstte falan değiliz :) bi hasta giriyor bir hasta çıkıyor, ısrarla sorarsan cvp alıyorsun kimse kötü falan davranmıyor. En kötü ihtimalle özellikle Ayşe hanıma tedavi olmak istiyorum diye git izinli olmadığı sürece ona verirler seni çok tatlı, samimi, anlayışlı bir doktor ben bir süre gebelik takibi için gittim 9. haftada başka doktora geçtim (evime çok uzak şişli) doğuma 2 hafta kala mail attım bişey sordum 1 saat sonra cvp gelmişti :) düşün artık kadın daha ne kadar ilgili olsun hastası bile değildim soru sorduğumda.

Yoğun olmayan tüp bebek merkezi kaldı mı acaba arkadaşlar doğurganlığın giderek azaldığı günümüzde? Hem ayrıca yoğun olan bir merkeze talep var demektir. . labaratuvar olarak da son derece iyi özellikle erkek infertilitesinde oldukça başarılı bir merkez memorial. .soran arkadaşa cevap olsun.sizin öykünüze göre gereken testleri yaptırırlar emin olun gereksiz hiç bir test ,uygulama vs. yapılmıyor..bunu negatif sonuç almış biri olarak söylüyorum çünkü insanlar genellikle sadece gebe kalanların olumlu yorumlar yaptıklarını düşünüyorlar bazen

Erkek infertilesi için memorial diyorsunuz yani

Bu kez taze denemek istiyorum sorun çıkmazsa, hala merkez konusunda kararsızım

Tesekkurler icimi rahatlattin. Kimse bu konuda birsey soyleyemiyor. Doktora sordum sadece zamani gelince testi yaptir bana da bildir dedi. umarim sen haklisindir. Daha 3 gunum var test icin. Agzina saglik :)

Canım endişelenme düşük olması için önce tutunmaları gerek dimi :) daha transferin 5.günündesin bu kanama olsa olsa tutunma kanaması olabilir..stres yapma test gününe kadar sakin olmaya çalış..hepimizin olduğu gibi seninde hakkında hayırlısı olsun

Merhaba.benimde eşim azospermi ve tüp bebek icin araştırma yaparken bu sayfayi gördüm eski bir sayfa ama merak ettim nerde yaptin ne sonuc aldin ve azospermi icin rapor aldinizmi.bilgi verirseniz cok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…