Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ilk randevuya adetin kaçıncı gün gitmek gerekiyor

İlk dediğin ön görüşme mi olacak yoksa muayene olup tedaviye mi başlanacak buna göre değişir tabi. .ama bazendeön görüşmeye gidildiğinde muayenede olunuyor onun için en iyisi adetin 2 yada 3.günü gitmek. .Bu günler yumurtalık rezervi hakkında dra fikir verir bide hormonların değerlendirilmesi için

bugün adetimin 2.günü ön görüşme için dedim.bir sonraki adetimde başlarım ozaman dimi

Genelde bayan doktorlar çalışıyor sanırım? Birde otoparkı gerçekten ücretlimi?

Değişmiştir tabi ben aşağı yukarı kıyaslamak amaçlı sormuştum tam fiyat tabi ilaca göre yapılan uygulamalara göre değişir

Aynen canım kişiye özel oluyor tedaviler Ekstralar çıkabiliyor.. 8 bin tutar tahmini fazlası eksiği olur tabi..Bazı tahlilleri orda yaptırmanızi istiyorlar..tüp bebek raporun varsa 1000 tl indirim yapılıyor böyle yani benim bildiğim

Çoğunluk bayan 2 3 tane bay dr var..Ben şehirdışından geldiğim için otoparkı kullanamadık ,ama bi kart verildiğini biliyorum onunla giriş çıkış yapılıyor. .

İlk 20lira oduyorsun tedavi sonrasinda karti teslim edip cerdigin yirmilirayida geri aliyorsun otopark icin tup bebek yeni ucretinden haberimde yok canim
Cevaplar için teşekkürler
kızlar peki opu, transfer vs operasyonları rahat geçirdiğiniz doktor tavsiye edebilirmisiniz?

kızlar peki opu, transfer vs operasyonları rahat geçirdiğiniz doktor tavsiye edebilirmisiniz?

Opuda genelde melih bey iyi ama hasta bayan dr isterse oda kabul ediliyor..transferde de dr seçebilirsiniz deniliyor ama aslında bu biraz işlem gününe göre değişiyor diyebiliriz :)Aylin Banu Ayşe veya Semra hanımdan biri denk geliyor genelde..ameliyatlarda semra hanım mutlaka kendisi giriyor bir dr da ona eşlik ediyor

Ben tek doktorla muhatap olmak isterdim, bayan ısrarım yok, melih bey opuda iyi diyorsun onla devam edebilirim değilmi sonradan transfer fln?

Ben tek doktorla muhatap olmak isterdim, bayan ısrarım yok, melih bey opuda iyi diyorsun onla devam edebilirim değilmi sonradan transfer fln?

Canım melih bey sadece ve sadece opu işlemi yapıyor bu konuda çok çok iyi..normal muayenede veya transferde onu göremiyorsun. .dediğimgibi yalnızca opuya giriyor. .ama muayenelerin için kimi seçerseniz genelde aynı drla devam ediyorsun ..şuda var seçtiğiniz dr dan memnun kslmazsanız değiştirebilirsiniz

arkadaşlar merhaba ya ben bişey soracaktım.kısmet olursa inşallah ben de 16 kasım gibi memorialde tedaviye başlıyorum.şimdi bu tedavi toplamda orada kaç gün sürüyor benim bu 3. tüp bebek tedavim olacak ve daha öncekilerinde 26 27 gün tabi sonucu ögrenen kadar geçen süre hepsi içinde bu şekilde idi.şimdi arkadaşlar ben ona göre izin alacagım.diğer sorumda transferden kaçgün sonra yola çıkmaya izin veriyorlar bizim dönüşümüz arabayla olacak ama 3.4 saatte bi dinlenerek gelecegiz.erzurumda yız sizce bu şekilde yola transferden kaçgün sonra çıkabilirim.cvp larınız için şimdiden teşekkürler.

Canım süre olayı kişiden kişiye değişiyor aslında ama ortalama olarak 9 ile 12 gün arası iğnelere devam ediyorsun yumurtalık cevabına göre sonra 5.gün embriyosu diye düşünürsen işte 15 17 arası sürer ..bide bunun transfer sonrasını eklersen 2 buçuk 3 haftaya yakın orda kalabilirsin diye düşün..evinde ne kadar dinleneceksin onuda ilave edip iznini ona göre ayarla Bu süreden erken de tamamlanabilir tedavi o zaman da arta kalan zamanı transfer sonrası dinlenme olarak kullanırsın.. seyahate gelince bir gece kaldıktan sonra her türlü araçla seyahete izin veriyorlar. .ama sen en azından 2 gece kal derim ben..transferler geç saatlerde yapılıyor çünkü ertesi gün yola çıkarsan tam bir gün dolmuş olmaz..korkma tutacak olan herşekilde tutar zaten arada molalar verdikçe inip adımlarsın..şimdiden hayırlı olsun tedavin

Opuyu genelde melih bey yapıyor.istemezsen başka biri. Melih beyden çok memnun kaldım ben.agrim falal olmadı. Transferde de o gün çakışan doktorları söylüyorlar sen onlardan birini seciyorsun

Opuyu genelde melih bey yapıyor.istemezsen başka biri. Melih beyden çok memnun kaldım ben.agrim falal olmadı. Transferde de o gün çakışan doktorları söylüyorlar sen onlardan birini seciyorsun
Cevaplar için teşekkürler kızlar.. İlk randevuyu melih beyden alamam o zmn kimden almalıyım sizce birde
Transfer için kimi önerirsiniz peki? Çok soruyorum belki ama çok tedirginim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…