Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

çok teşekkür ederim canım cvp ın için.öyle yapayım o zaman inşallahhh hayırlısyla güzel sonuçlar alırız.aynen dediğin gibi tutacak olan her şekilde tutar.burada bi arkadaş yazmıştı ama kim hatırlamıyorum transferden sonra metrobüse binmiş ama sonuç pozitif ti işte Yüce Alah ın ol demesi sadece..inşllahhhh hepimize hayırlısıyla ol demiştir.

evet canım.eşimde sperm 41 milyon hız 3 ve morfoloji sıfır sorun var.sizce şansımız nedir?

İnşallah ilk ve son olur canım..benim bu sonuçları değerlendirmem yanlış olur tabiki ancak sana şunu söyleyebilirim memorial erkekinfertilitesinde oldukça başarılı. .umarım sende güzel sonuç alırsın çünkü bu topikte daha düşük değerleri olan arkadaşlar bile sonuç aldılar

nslhn80 canım o arkadaş inşallah seninde son tedavin olur

inşallah hepimiz güzel haber alırız ön görüşme için randevu aldım.14 kasım banu hanıma.nur hanım ayrılmış dediler.haftaya eşim semen testi yaptırcak.onun dışında görüşmeden önce test istiyorlarmış bugün mesaj atcaklar.acaba neler istiyorlar biliyormusunuz?

Şimdi eksik söylemek istemiyorum testleri msj atarlar zaten aile hekiminiz yapıyor bu tahlilleri. .ama eşinin Semen analizini ve eğer senin daha önce yapılmamışsa amh testini memorialda yaptır..dışarıdandaha uyguna geliyor..hem zaten hastanede öyle istiyor

fiyat aldım hsg 423 tl dedi. gebelik teminatım haftaya dolduğu için karşılıyormuş hepsini.ama hsg adetten 2 veya 3 gün diyolar ben o süreyi aşıyorum özel sağlık sigortamı beklersem.kafam çok karıştı ne yapmalıyım acaba.hsg adetten 10 gün sonra olsa olmuyormu ki

Evet canım demiştim özel sigortalar karşılıyor diye.Bu teminat süresi dolması mı gerekiyor önce olsa daha iyi değil mi yani dolmadan önce ? Ama hsg gününde çekiliyor ne zaman dedilerse o zaman yani

Merhaba Memorial konusunda kesin kararlı mısın? konuşalım bu konuyu

Canım banu hanımı senmi seçtin onlarmı ona verdi randevuyu

nslhn80 canım o arkadaş inşallah seninde son tedavin olur
Evet canim bendim o metrobusle o kalabalikta eve giden ve calistim ben isim ayaktaydida tabi son su 3haftayi saymiyorum hic bir sorun yasamamistim simdi superempoze preeklemsi oldum o yuzden hastanede kaldim 10gun cok korkuttu erkenden gelcek diye ama sukur suan daha iyiyiz rabbim ol desin hepimizede saglikla akilli hayirli evlatlar versin bizlere ben sunu gordum.memorial gercekten hangi doktora gidersen git hepsi isinde uzman bir arkadas esinin 41milyon sperm sayisi oldugunu sansini sormus cvp verim ben canim bizim 3milyon esimde sperm sayisi sansini sen var hesapla

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde zamanında kucağınıza aldırsın inşallah. .bende aynısını dedim işte daha düşük değerleri olan arkadaşlar bile sonuç aldılar diye..Allahın izniyle tabiki

Şimdi anladım canım. .o zaman bekle bence bir adet dediğin nedir ki rahat rahat herşeyini yaptırırsın orada. . tabi karar senin hayırlısı neyse o olsun

Şimdi anladım canım. .o zaman bekle bence bir adet dediğin nedir ki rahat rahat herşeyini yaptırırsın orada. . tabi karar senin hayırlısı neyse o olsun
mrb bayanlar ben baska ıldekı memorıalden dun negatıf sonucumu aldım aslında kımyasal galıba sonucum 5.88....ben bukez ıstanbul dusunuyorum bana burayı onerır mısınız memorıl yıne

mrb bayanlar ben baska ıldekı memorıalden dun negatıf sonucumu aldım aslında kımyasal galıba sonucum 5.88....ben bukez ıstanbul dusunuyorum bana burayı onerır mısınız memorıl yıne

Geçmiş olsun canım..ben kendi adıma tavsiye ederim Memorialı her memorial aynı olmayabilir. .ekip önemli labaratuvar önemli. .Bunlar da şişli memorialde oldukça iyi durumda..bol şanslar

Kader arkadaslarim selamlar öncelikle. Biliyorsaniz microtese ameliyati ve sonrasindaki tüp bebek tadavi ücretini raporum var, yazabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…