Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaşlar merhaba bende kasım 19 gibi tedaviye başlıyorumda semra hoca hastanede mi yada bi bir programı falan varmı bilen varmı cvplarınız için şimdiden teşekkürler.

çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrasını çok rahat atlatırsın.
41 milyon diyen benim.eşimin hızı 2 morfoloji sıfır .o yüzden bilmediğimden sordum.sizde morfolojie sorun varmıydı?

Bahçeci kotu diyemem, orada da bir sürü insan muradına erdi. Ben de gitmeden once cok araştırdım. Erkek infertilitesinde bahcecide başarılıdır. Ama bize nasip olmadi. Erkek infertilitesinde basarili olduğunu duydugumuz Şişli'de karar verdik gibi. Kizlar 6200 raporlu fyatimi. Birde microtese fiyatini da yazarmisiniz

Memorial bahceci den iyi mi sizce
Artık gözünü kapatıp birini seçmelisin, biliyorsun bu işler birazda nasip işleri, sen zaten hamile kalmıştın düşük yaşamıştın yanlış hatırlamıyorsam. Bu sayfada diğer kliniği övemeyiz, çünkü bilgimiz yok, biz burayı bilir burayı söyleriz. İlk görüşmende mutlaka Semra hoca olsun yanında, diğer kontrollerde bulunma imkanı fazla olmayabilir, artık cesaretlenmelisin canım..

arkadaşlar merhaba bende kasım 19 gibi tedaviye başlıyorumda semra hoca hastanede mi yada bi bir programı falan varmı bilen varmı cvplarınız için şimdiden teşekkürler.
en son hastanedeydi canım, ama sonrasını bilemem, bana acil olan hastalara kendisi de bakıyor demişlerdi, yani ohss olma durumu olan veya doktorların kararsız olduğu durumlarda ona ihtiyaç duyuluyor, onun dışında genelde ameliyatlarda hoca..

Bakalım tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…