evet ben 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi geçirdim hepside negatif sonuçlandı ve sonnnn kararım memorial çokta araştırdım.Merhaba Memorial konusunda kesin kararlı mısın? konuşalım bu konuyu
ben seçtim burda iyi olduğunu duymuştum.semra hanımıda seçebiliyorum ama haftasonu yokmuş muayenede semra hanımı seçicemCanım banu hanımı senmi seçtin onlarmı ona verdi randevuyu
çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrasını çok rahat atlatırsın.Evet canim bendim o metrobusle o kalabalikta eve giden ve calistim ben isim ayaktaydida tabi son su 3haftayi saymiyorum hic bir sorun yasamamistim simdi superempoze preeklemsi oldum o yuzden hastanede kaldim 10gun cok korkuttu erkenden gelcek diye ama sukur suan daha iyiyiz rabbim ol desin hepimizede saglikla akilli hayirli evlatlar versin bizlere ben sunu gordum.memorial gercekten hangi doktora gidersen git hepsi isinde uzman bir arkadas esinin 41milyon sperm sayisi oldugunu sansini sormus cvp verim ben canim bizim 3milyon esimde sperm sayisi sansini sen var hesapla
Allah tamamına erdirsin tekrar hayırlı olsun.inşallah bizlerde sizin gibi başkalarına umut oluruz anlatırızBenim esimde mikroskop altinda 14 tane sperm bulundu milyonu geçtim yüz bin degil sayiyla 14 tane.umut hiç bi zaman tukenmemeli
şişli memorial tüp bebek merkezi sitesine gir orda sık sorulan sorular bölümünde herşeyi okuyabilirsin.çok bilinçli bir soru cevap olmuş.fiyat olarakta 2100 euro yazıyor.tesekkurler canım ınsallah...fıyat olarak bılgı verebılır mısın
Memorial bahceci den iyi mi sizce
tesekkurler canım ınsallah...fıyat olarak bılgı verebılır mısın
Canım ben mersinde dolandıridim 15 bin TL gitti.ondan yoğurdu üfleyerek yiyeceğim şimdiden araştırıyorum hangi merkez iyi diye. Yardımcı olursanız sevinirimSen hala karar vermedin mi arkadaşım ya bayadır bu konuyu araştırıyorsun da :)
sagol canım benım ıncelıcemşişli memorial tüp bebek merkezi sitesine gir orda sık sorulan sorular bölümünde herşeyi okuyabilirsin.çok bilinçli bir soru cevap olmuş.fiyat olarakta 2100 euro yazıyor.
tesekkurler canım dısardan gelenler ıcın konaklama vs yerı varmı bılgınızşuan güncel fiyat 6200+ilaçlar tabi bunlara dondurma ücreti dahil değil
anladım canım tesekkurlerFiyat değişti canım yeni fiyattan haberim yok maalesef. .
Kendi içinde otelleri var ama acayip uçuk fiyatları, 5 yıldızlı otellerden bile pahalı..Oraya yakın olan bir otel seçebilirsiniz.tesekkurler canım dısardan gelenler ıcın konaklama vs yerı varmı bılgınız
Artık gözünü kapatıp birini seçmelisin, biliyorsun bu işler birazda nasip işleri, sen zaten hamile kalmıştın düşük yaşamıştın yanlış hatırlamıyorsam. Bu sayfada diğer kliniği övemeyiz, çünkü bilgimiz yok, biz burayı bilir burayı söyleriz. İlk görüşmende mutlaka Semra hoca olsun yanında, diğer kontrollerde bulunma imkanı fazla olmayabilir, artık cesaretlenmelisin canım..Memorial bahceci den iyi mi sizce
en son hastanedeydi canım, ama sonrasını bilemem, bana acil olan hastalara kendisi de bakıyor demişlerdi, yani ohss olma durumu olan veya doktorların kararsız olduğu durumlarda ona ihtiyaç duyuluyor, onun dışında genelde ameliyatlarda hoca..arkadaşlar merhaba bende kasım 19 gibi tedaviye başlıyorumda semra hoca hastanede mi yada bi bir programı falan varmı bilen varmı cvplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bakalım tşklerArtık gözünü kapatıp birini seçmelisin, biliyorsun bu işler birazda nasip işleri, sen zaten hamile kalmıştın düşük yaşamıştın yanlış hatırlamıyorsam. Bu sayfada diğer kliniği övemeyiz, çünkü bilgimiz yok, biz burayı bilir burayı söyleriz. İlk görüşmende mutlaka Semra hoca olsun yanında, diğer kontrollerde bulunma imkanı fazla olmayabilir, artık cesaretlenmelisin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?