Canım ben mersinde dolandıridim 15 bin TL gitti.ondan yoğurdu üfleyerek yiyeceğim şimdiden araştırıyorum hangi merkez iyi diye. Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba kızlar Şişli Memorialde ilk geçen sene gittik. Biz nur hanım için gittik ama o ara vaktimiz olmadığından Sevinç Ünal diye bi dr ile ön görüşme yaptık, o zaman bazı durumlardan tedavimiz ertelendi.
Sevinç hanıma giden var mı, memnun musunuz? yada dr değiştirmek nasıl oluyor orda. Histeroskopi olmam gerekiyor onun için tekrar tedavim başlayacak. Şimdi her aradığımda sevinç hanımın hastasıymışsınız diyorlar. Histeroskopi olmam gerekiyor onun için tekrar tedavim başlayacak.
çok sağol canım. ben de semra hanımı bekliyorum ama geçen ay yurtdışına çıktı, bu ayda ayağı mı kırılmış ne, operasyonlara giremiyormuşŞimdiden hayırlı olsun tedavin. .dosyanda öyle yazdığı için onlarda öyle söylüyorlar..randevu almak için aradığın zaman hangi drla devam etmek istiyorsan onun ismini verirsin değiştirirler. .laparoskopi histereskopi gibi işlemleri semra hanım yapıyo yanında bir dr da ona eşlik ediyor bilgin olsun
çok sağol canım. ben de semra hanımı bekliyorum ama geçen ay yurtdışına çıktı, bu ayda ayağı mı kırılmış ne, operasyonlara giremiyormuşnapalım bilemiyorum. Ben oraya onun için gideceğim ama böyle sıkıntılar çıkıyor. Bulunduğum yerde mi yaptırsam bilemedim
Anladım canım teşekkürlerben seçtim burda iyi olduğunu duymuştum.semra hanımıda seçebiliyorum ama haftasonu yokmuş muayenede semra hanımı seçicem
teşekkür ederim canım bende sera hocanın olmasını çok istiyorum işlemlerimde.bu arada sen ne yaptın canım sonucu ne zaman ögreniyorsun.inşallahhh hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum.en son hastanedeydi canım, ama sonrasını bilemem, bana acil olan hastalara kendisi de bakıyor demişlerdi, yani ohss olma durumu olan veya doktorların kararsız olduğu durumlarda ona ihtiyaç duyuluyor, onun dışında genelde ameliyatlarda hoca..
Sanırım yok canımKızlar memorial de mikroçip yöntemi uygulaması var mı???????
Kesinlikle iyi kiyaslanmaz bile ben ve baska arkadasim.bahcecide denedik olmada olmadi diye asla demiyorum.sallamasyon.bir tedavi sistemiydi arkadasim 5 ci tedavisini memorialda gordu ilk denemede hamile kaldi oglu kucaginda simdi bende ikiciyi memeorialda denedim ki bana denen 30 yumurtada sagliksiz ama.memorialda. az olsun.oz olsun dendi oylede oldu ikizlerime hamile kaldim.fakat 22 haftalik erken dogum.yaptim size sonuna.kadar tavsiye ederim semra hanim.gibi meslegini hakkiyla.yapan bir dr bastaysa sonuna kadar guveninMemorial bahceci den iyi mi sizce
Merhaba bende bugun hastanedeydim cok sukur basliycam semra hocam ordaydi ilk gorustum nekadar candan.samimi bir.insan endiselerim vardi tedavi yontemi hakkinda bu benim.6 ci denemem insallah semra hocam.yine ugurlu gelir bana ve son.olur yani hasta kabulune.baslamis gozumuz aydin.:)arkadaşlar merhaba bende kasım 19 gibi tedaviye başlıyorumda semra hoca hastanede mi yada bi bir programı falan varmı bilen varmı cvplarınız için şimdiden teşekkürler.
5 üstündekiler pozitif oluyor yani hamilesin.hayırlı olsun :) allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar lütfen yardim bugün test günümdü sonucum 10.79 çikti pozitif dendi ama sevinemedim bile değerlerim çok düşük değilmi şimdi ben hamilemiyim yoksa değilmiyim?
hayırlı olur inşallah.bende haftaya görüşmeye gideceğim.bir kaç tahlil istediler siz yaptırıptamı gittiniz?biraz anlatırmısınız çok merak ediyorumMerhaba bende bugun hastanedeydim cok sukur basliycam semra hocam ordaydi ilk gorustum nekadar candan.samimi bir.insan endiselerim vardi tedavi yontemi hakkinda bu benim.6 ci denemem insallah semra hocam.yine ugurlu gelir bana ve son.olur yani hasta kabulune.baslamis gozumuz aydin.:)
Çok teşekkür ederim darisi tüm isteyenlere inşallah sağlikli gebelik olur ben yinede korkuyorumlaveyou .!.:5 üstündekiler pozitif oluyor yani hamilesin.hayırlı olsun :) allah analı babalı büyütsün inşallah
kaçıncı denemendi neler yaptın bizede umut olurmusun? problem neydi nasıl çözüldü ?Çok teşekkür ederim darisi tüm isteyenlere inşallah sağlikli gebelik olur ben yinede korkuyorum
Benim 2.denememdi dondurulmuşlarla devam ettik 2embriyo transfer edildi 1 gayet iyisi diğeri ondan biraz düşüktü kalitesi ilkinde çok ağrilarim oluyordu ama bunda hiç bir belirtim olmadi lekelenme bile olmadi yine tutmaz diye korkuyorum sorun siperm eksikliği ve kalitesizliğidi inşallah sağlikli devam eder yinede pek sevinemiyorumkaçıncı denemendi neler yaptın bizede umut olurmusun? problem neydi nasıl çözüldü ?
Kızlar lütfen yardim bugün test günümdü sonucum 10.79 çikti pozitif dendi ama sevinemedim bile değerlerim çok düşük değilmi şimdi ben hamilemiyim yoksa değilmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?