Canim 5.gün embriyosuydu inşallah katlanirCanım kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti ..önemli olan değerin birer gün arayla 2 ye katlanması inşallah katlanarak artar.burda düşük değerlerle başlayıp katlanarak devam eden sağlıklı gebelikler olduğu gibi devam etmeyen kimyasal gebelikler de oldu maalesef. . dua edelim değerin katlansın canım
çok şükür tutmuşya geriside gelir inşallah Allah hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Benim 2.denememdi dondurulmuşlarla devam ettik 2embriyo transfer edildi 1 gayet iyisi diğeri ondan biraz düşüktü kalitesi ilkinde çok ağrilarim oluyordu ama bunda hiç bir belirtim olmadi lekelenme bile olmadi yine tutmaz diye korkuyorum sorun siperm eksikliği ve kalitesizliğidi inşallah sağlikli devam eder yinede pek sevinemiyorum
çok şükür tutmuşya geriside gelir inşallah Allah hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
oylemi çokkk sevindim ben de kısmetse 16 kasım gibi gideceğim İstanbul a. teşekkür ederim sagolun.gerçekten gözümüz aydın. inşallah canım inşallah son olsun hayırlı bebişli olsun.Merhaba bende bugun hastanedeydim cok sukur basliycam semra hocam ordaydi ilk gorustum nekadar candan.samimi bir.insan endiselerim vardi tedavi yontemi hakkinda bu benim.6 ci denemem insallah semra hocam.yine ugurlu gelir bana ve son.olur yani hasta kabulune.baslamis gozumuz aydin.:)
canım benim arkadaşın değeri ilk baktığında 6.25 çıkmıştı o değer zaten günden güne katlanıyor.şimdi arkadaşım 4 aylık hamile bir kızı olacak.gözün aydın hadi bakalım darısı başımıza inşallahhhh..5 üstündekiler pozitif oluyor yani hamilesin.hayırlı olsun :) allah analı babalı büyütsün inşallah
Tamam cnm sağolSanırım yok canım
Evet canim benim.butun testlerim.elimdeydi oyzden daha iyi bilgi veriliyor inaniyor ki once rabbim.sonra semra hocam ve ekibi sayesinde hepimiz hamile kalcaz gercekten islerinde cok.titizler cok basarililarhayırlı olur inşallah.bende haftaya görüşmeye gideceğim.bir kaç tahlil istediler siz yaptırıptamı gittiniz?biraz anlatırmısınız çok merak ediyorum
Sagolasin canim.insallah ben rapor kullanmak icin hata yaptimm baska hastaneye gittim ama.geri donus yaptim.memoriala iyikide dondum.insana hastaya nekadar deger veriyorlar semra hoca cok sevimli ve cok guzel ayrintili anlatti oyle rahatladimki korkularim ve endislerim.hepsi gitti insallah sende memnun kalcaksin gurup cok.sakinaktif olalim yazalim herr adimimizi yukumuz hafiflesinoylemi çokkk sevindim ben de kısmetse 16 kasım gibi gideceğim İstanbul a. teşekkür ederim sagolun.gerçekten gözümüz aydın. inşallah canım inşallah son olsun hayırlı bebişli olsun.
Çok sevindim senin adina Rabbim kucağinada almayi nasip etsin darisi bize inşallah.meri_meri .!.:Merhabalar, buradaki herkes bana umut olmuştu. Umarım ben de sizlere moral olurum.
Şişli memorialde aylin pelin çil ve semra hanımla tüp bebek tedavisi gördüm 2. de dondurulmuş embriyo ile tuttu. umarım sağlıkla kucağıma almak nasip olur...
Çok yoğunlar, ama semra hanımın ilgisi muhteşem. cuma cumartesi pazar hastane de yok. o güne denk gelirseniz ne yazık ki olmuyor. ama doktorları çok güvenilir. her muayenemde semra hanımda olsun diye ısrar etmedim, iki transferimi de aylin hanım yaptı. semra hanım teşhisi koydu ilk muayenede. bir de 2. transfere karar verdiğimde, muayenede semra hanımın da olmasını istedim ve ilk muayenede transferin hangi donmuş embriyolarla olacağına karar verdi.
Herkese sevgiler ve güzel haberler olsun en kısa zamanda inşallah...
Gozun aydin rabbim.uzun.omurler versin yavruna darisi bizlere insallah bende.2013 de hamile.kalmistim.ve aramis sormuslardi gebeliginiz nasil.gidiyor diye cunku.semra hanim.hasta.memnuniyetine cok.onem.veriyor tedavi oldu bitti gitti diye bir dusuncesi yok herzaman.yanimizda buda insana cok.guven.veriyor rabbim.razi olsun benimde.bugun inelerimde.ikinci gunum.insallah sonu senin.gibi guzel biterkızlar merhaba,
Tedavi sürecinde olanlara hayırlı sonuçlar pozitif neticeler diyeyim en başta, tedaviye başlayacak olanlara da Allah üç kuvvet sabır versin inşallah.
Biliyorsunuz ben şişlide 3. denememde (ilk 2si başka hastane) Semra hanımın yaptığı transfer sonucu pozitif sonucumu 11 yıl sonra almıştım :) Oğlum şimdi 3 aylık. Bu gün Şişli memorial'den Yasemin hanım aradı beni, aslında uzun süredir arıyormuş ama ben telefon numaramı değiştirmiştim en sonunda eşimden ulaşmış. Bebeği sordu tebrik etti iyi dileklerde bulundu, çok mutlu oldum, yani geçen sene kasım 17'de tedaviye başlamıştım 1 sene olmuş takip etmesi telefon açıp tebrik etmesi hatta yapabileceğimiz bir şey var mı diye sorması çok şık çok güzel bir davranış :)
Memorial hakkında bilgi toplayanlar için yazayım dedim, hastanenin hastasına bakış açısını daha iyi anlatamazdı sanırım yazılacak bir hiç cümle :)
sevgiler hepinize
çok teşekkür ederim canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahh bizimde.evet yazalım canım inan yazdıkça paylaştıkça sıkıntılar azalıyor.Sagolasin canim.insallah ben rapor kullanmak icin hata yaptimm baska hastaneye gittim ama.geri donus yaptim.memoriala iyikide dondum.insana hastaya nekadar deger veriyorlar semra hoca cok sevimli ve cok guzel ayrintili anlatti oyle rahatladimki korkularim ve endislerim.hepsi gitti insallah sende memnun kalcaksin gurup cok.sakinaktif olalim yazalim herr adimimizi yukumuz hafiflesin
canım ne mutlu öncelikle bebeğini inşallah saglıklı sıhhatli büyütürsün.evet bende sonuna kadar memorial diyorum çok çok haklısın insana gerçekten deger veriyorlar parası için degil insan oldugu için deger veriyorlar.ne tesadüf aslında tevafuk diyelim bende bu kasım 17 18 de başlayacagım hadi bakalım inşallahhh kasım bizede ugurlu gelsin ve benimde 2 si başka hastanede olmak üzere 3. tedavim olacak.peki canım sizde sorun neydi.kızlar merhaba,
Tedavi sürecinde olanlara hayırlı sonuçlar pozitif neticeler diyeyim en başta, tedaviye başlayacak olanlara da Allah üç kuvvet sabır versin inşallah.
Biliyorsunuz ben şişlide 3. denememde (ilk 2si başka hastane) Semra hanımın yaptığı transfer sonucu pozitif sonucumu 11 yıl sonra almıştım :) Oğlum şimdi 3 aylık. Bu gün Şişli memorial'den Yasemin hanım aradı beni, aslında uzun süredir arıyormuş ama ben telefon numaramı değiştirmiştim en sonunda eşimden ulaşmış. Bebeği sordu tebrik etti iyi dileklerde bulundu, çok mutlu oldum, yani geçen sene kasım 17'de tedaviye başlamıştım 1 sene olmuş takip etmesi telefon açıp tebrik etmesi hatta yapabileceğimiz bir şey var mı diye sorması çok şık çok güzel bir davranış :)
Memorial hakkında bilgi toplayanlar için yazayım dedim, hastanenin hastasına bakış açısını daha iyi anlatamazdı sanırım yazılacak bir hiç cümle :)
sevgiler hepinize
Merhaba arkadaşlar, Memorial topiği kapanmış, bende yeni açmak istedim. Ben geçtiğimiz Haziran ayında 2. tedavime Mustafa Bey ile başlayacaktım ama benim adetimden 2 gün önce oradan ayrıldı. Bende başka merkeze geçtim, orda 2 transferim daha oldu ve maalesef negatif sonuçlar aldım.
4. deneme için Memoriala gitmek istiyorum. Oradaki doktorların çoğu ayrılmış, yeni doktorlar başlamış. Yakın zamanda tedavi görenler memnun kaldınız mı. Daha önce ilgisizlik ve kötü muameleden şikayetçi olan arkadaşlar vardı. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi bayramlar.
MERHABALAR ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA KATILDIM HER ŞEİN HAYIRLISI BEBKLERİ OLANLAR RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLARINA VERSİN OLMAYANLAR HEPİMİZE İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA NASİP EDER İNŞALLAH BENDE BU AY MEMORİLE TEDAVİYE BAŞLIYACAM .BİZİMDE EŞİMDE SIKINTI ÇIKTI MORFOLIJİ İLERİ HAREKETLİLİKTE SIKINTI VAR .BENİMDE ÜÇ AŞILAMA Bİ TÜP BEBK DENEYİMİM VAR MEMORİLDESagolasin canim.insallah ben rapor kullanmak icin hata yaptimm baska hastaneye gittim ama.geri donus yaptim.memoriala iyikide dondum.insana hastaya nekadar deger veriyorlar semra hoca cok sevimli ve cok guzel ayrintili anlatti oyle rahatladimki korkularim ve endislerim.hepsi gitti insallah sende memnun kalcaksin gurup cok.sakinaktif olalim yazalim herr adimimizi yukumuz hafiflesin
SLMSagolasin canim.insallah ben rapor kullanmak icin hata yaptimm baska hastaneye gittim ama.geri donus yaptim.memoriala iyikide dondum.insana hastaya nekadar deger veriyorlar semra hoca cok sevimli ve cok guzel ayrintili anlatti oyle rahatladimki korkularim ve endislerim.hepsi gitti insallah sende memnun kalcaksin gurup cok.sakinaktif olalim yazalim herr adimimizi yukumuz hafiflesin
Herseyin hayirlisi olsun insallah rabbim.hepimize nasip edecek relax ol canim nekadar rahat okadar guzel sonuc aliniyor 5 kez tup bebek denedim tutmaz denen bile tuttu cunku beynim rahat dr lar islerini titizlikle yapiyor rabbimede tevekkul edersek gerisi gelir insallah pes pese vercez mujdeleriBENDE 17 YADA 18 GİBİ BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇOK STRESLİYİM DUA EDİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?