Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hos geldin tedavin hayirli olsun insallah son.olur sende yavruna kavusursun memorial bence erkek infertilesi uzerine bir numara ben 2013 denedigimde inan 20 kisiydik belki daha fazla bir kisi haric haric hepimiz hamile kalmistik o bir kiside donmuslariyla hamile kaldi sonrasinda inaniyorumki rabbim hepimizi sevindirec ve kucagimiz dolu cikarcak ordan

BENDE 17 YADA 18 GİBİ BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇOK STRESLİYİM DUA EDİN
canım benimde bu 2 si Erzurum da olmak üzere memorilde ilk denemem ve 3. tüp bebek tedavim olacak tabi diğerleride başarısız dı.inan bende şimdi öyleyim 17,18 yada 19 kasımda da başlayacağım tedaviye stres sıkıntı düşünce inan ki duygu durum bozukluğu hepside birarada.az çok süreci biliyorum ama yinede uykularımı dahi kaçıran o kadar çok soru işaretleri var ki beynimde anlatamam.acaba tedaviye başlanacak mı acaba kaç yumurta oluşacak acaba kaliteleri nasıl olacak donddurabilecekmiyiz.ben erzurumda yaptırdığımda embriyolarım orta kalitedeydi ve donduramadık acaba diyorum bunların labaratuvar la ilgisi var mı burada labaratuvar yüzünden mi donduramadık ve aklımda daha neler neler sorular sorular Rabbim bu yolda hepmizin hakkında en hayırlısını ve bebişli sonuçlar versin inşallahhh ta artık bizde bebişlerimize hazırlık yapalım.inşalllahhhhhhhh :)))

Canim bende erzurumluyum. .. labaratuvar tabiki.cok onemli rol oynuyor bizim spermler baska hastanelerde begenilmiyor ama.burda cokta guzel.islem gordu ve hamile kaldim yumurta kaliten.icinde bal corek otu tarsin karisimi.kullan.cok.faydali ben.cok.gordum insallah.sende.gorursun

kızlar şişli memorial Embryo glue (embriyo yapıştırıcı kullanıyormu bilginiz varmı.bende memorial hastasıyım ama sırf bu yüzden Amerikan hastanesine gidebilirim.

çok teşekkür ederim canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahh bizimde.evet yazalım canım inan yazdıkça paylaştıkça sıkıntılar azalıyor.
bu gün biraz rahatım inşallah canım memorilde ilk denemem olacak geçen ay çok stres yaptım adetim çok gecikti .insan herşeyi takıyo kafaya ben il dışından gelecem konaklama derken eşim izin alamıyo ondan çok bunalmıştım biraz rahatladım durumlar düzeldi inşallah.çok korkuyorum ya tutmasa diye çünkü madi olarakta bu tedaviye ancak inşallah son olur hepimizin ilk ve son olur memoril 23 yıllıkbi hastahan giden herkes çok memnun inşallah bizlerde memnun kalırız teselin için çok teşekkürler canım.
inşallah canım .önceki denememde çok umutluyduk olmayınca çok üzülmüştüm ama semra hanımla görüşürken .tüp bebk yaptıçım merkezde dosyamı götürdüm semra hanım bu embriyaları yapamamışlar dedi5 günlük embriyo tranfer edriz dedi zor bi hasta değilsiniz dedi eşimin sperm testini kabul etmedi orda örnek versin dedi sonra aylin doktorun hemşiresi aradı eşinizin hareketlilik değerleri düşük dedi ve proxsed plus kullansın dedi eşim kullanıyor inşallah bi sıkıntı çıkmaz inanın çok zor bi süreç dualarınızda eksik etmeyin mevlam dileyince her şey olur bunlar hep vesile,

h evet labaratuvar çok önemli bütün iş orda bitiyo. Allahın izniyle olacak inşallah .

hemşerim bende karslıyım ama karsta oturmuyorum sen de hoş geldin canım .benimde 3 aşılama 1 tüp bebek negatifim var bir yıldn fazladır dinleniyorum Allahın izniyle memorilde bu ay 18 20 gibi başlarız çok stresliyim .il dışından geliyoruz konaklama birazda badi sıkıntım var eşimi izin alma sıkıntısı oldu derken baya bunaldım inşallah bu sefer hepimizin olacak .duaile kalın dualarınızda eksik bırakmayın

çok teşekkür ederim canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahh bizimde.evet yazalım canım inan yazdıkça paylaştıkça sıkıntılar azalıyor.
bu gün biraz rahatım inşallah canım memorilde ilk denemem olacak geçen ay çok stres yaptım adetim çok gecikti .insan herşeyi takıyo kafaya ben il dışından gelecem konaklama derken eşim izin alamıyo ondan çok bunalmıştım biraz rahatladım durumlar düzeldi inşallah.çok korkuyorum ya tutmasa diye çünkü madi olarakta bu tedaviye ancak inşallah son olur hepimizin ilk ve son olur memoril 23 yıllıkbi hastahan giden herkes çok memnun inşallah bizlerde memnun kalırız teselin için çok teşekkürler canım.
inşallah canım .önceki denememde çok umutluyduk olmayınca çok üzülmüştüm ama semra hanımla görüşürken .tüp bebk yaptıçım merkezde dosyamı götürdüm semra hanım bu embriyaları yapamamışlar dedi5 günlük embriyo tranfer edriz dedi zor bi hasta değilsiniz dedi eşimin sperm testini kabul etmedi orda örnek versin dedi sonra aylin doktorun hemşiresi aradı eşinizin hareketlilik değerleri düşük dedi ve proxsed plus kullansın dedi eşim kullanıyor inşallah bi sıkıntı çıkmaz inanın çok zor bi süreç dualarınızda eksik etmeyin mevlam dileyince her şey olur bunlar hep vesile,

Merhaba arkadaşlar, ben 2 ne gatif denemeden sonra 4 ay önce Semra hocaya gittim ve ona gitmekle ne kadar iyi birşey yapmış olduğumu gördüm. Daha önce hiçbir doktorun göremediği problemi görüp beni tüplerimden ameliyat etti ve 2 ay sonra gel başlıyoruz dedi. Az önce 3. Denememin randevusunu aldım ve yarın 9 da Aylin hocayla başlıyoruz inşallah. Semra hoca perşembe cumadtesi yokmuş ama diğer günleri isterseniz onu denk getirmeye çalışırız dedi hemşire. İlk defa bu kadar rahat bu kadar ferah bir tedaviye başlıyorum . Semra hocaya ve ekibine çok güveniyorum.Önce Allah sonra onlar inşallah. Aylin hanımı yeni tanıyacağım ... Onu tanıyanlar varsa nasıl bir doktor? ilgisi alakası vs.. Yazarlarsa sevinirim. Hepimizin tedavileri hayırlı ve sonucu inşallah sağlıklı bebekler olsun

Evet canim.bizde orda ornek verdik lab disardakilerden daha iyi insallah ilacinizin faydasi olmustur hicte sitres yapma cik cok rahat ol.cunku isini cok guzel ve titizlikle takip eden bir ekip var sen sadece relax ol dua et beslenmene.dikkat et okadar olaca olmiycak diye bosuna.elhamlanma rabbim.ol.diycek dr lar elinden gelenin en.iyisini yapiyor gidince gorcek ve hak verceksin sansin.bol.olsun.insallah

Hos.geldin.canim hayirli olsun tedavin insallah ilk.gorusmem.aylin.hanimla.oldu ve sonra sevinc.hanim.takip ediyor ama.aylin.hanimda guler yuzlu guzelce dosyayi inceliyor ilgili ve bilgi bir.dr ama.sonucta ekip.isi ve hepsi semra hocanin.elinden.geciyor cidden.hst ye gittiginde.dahada guven.duycaksin islerini tikir.tikir yapiyorrlar hepsi cok.ilgili allahin izniyle hepimize velise olacaklar

Çok teşekkğrler
Az önce Aylin hanımla ilgili kötü yorumlar okudum kafam karışmadı değil. Ama yarın nasıl kendim göreceğim. O zaman bir karar varmak daha sağlıklı olur . Sonuçta bazı fikşrler kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. İnşallah iyi elektrik alabilirim kendisinden

Hayirli olsun canim ben yeni tedavim bitti aylin hoca beni takip etti ben cok memnun kaldim cok iyi bir doktor sonucum negatif oldu ama ben aklima hastane acisinda doktorlar acisinda hic bir takintim olmadi o sebepten dolayi umarim guzel sonuc alirsin canim

Çok teşekkür ederim canım cevabın için.
Sizin sorun neydi ?
Tekrar düşünğyor musun?
Umarın en yakın zamanda istediğin bebeğe kavuşırsun

Bunlara Takilma bence sen git kendin karar ver elektirik almassan baska dr iste dr cok hepsi basarili cunku ekip olarak calisiyorlar allahin.izniyle guzel gececek gorusmen ama hepsi canla basla calisiyor vallahi kostur kostur onlarda bizim icin ellerinden geleni yapiyor inan benim.olmassa hic aklimda soru kalmaz cunku herseyleri mukemmel isliyor bunu nerden.anladim.sunku baska hastanedede deneme yaptim ozel.ama.devletteki gibi muamele goruyorsun burasi senin evin gibi dr.larla abla kerdesiz zaten sana dusen rahat olman gerisi gelir insallah

Kemoterapi aldim canim ben tek overim var o sebepten dolayi tup bebek yapiliyor hersey guzel gelisiyor ama rahme hic tutunmuyor insallah rabbim guc versin yine ayni doktoruma gidicegim şuan icin maddiyattan dolayi imkan yok amin insallah herkezin diledigi bebege kucagina nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım cevabın için.
Sizin sorun neydi ?
Tekrar düşünğyor musun?
Umarın en yakın zamanda istediğin bebeğe kavuşırsun

Arkadaşlar size garip gelebilir ama biz yakında tüp bebek yapacağız eşimle tv izlerken hastanede iki bebeğin karıştığı haberini izlerken eşim de ben de Bebek olursa doğunca dna testi yaptıracağım dedi ben şok oldum tabi ne diyeceğimi bilemedim. Hastaneye nasıl güveneceğiz dedi. Ben de yani Bebek benim ama babası sen değilsen dedim. Benim durumumu düşünebiliyor Musun dedim. Güvenmiyorsak hiç başlamayalım dedim. Dedim ama ağlamaklı oldum çünkü böyle Bi durumda Nasıl yaşanır ki??? O da öyle çıksa bile bişey farketmez dedi. Ben şimdi bu durumda ne yapayım. Memorial e bu konuda Nasıl güvendiniz??? Cevaplarınız önemli çünkü neredeyse tedaviden vazgeçmek üzereyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…