Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

çok çok teşekkür ederim. Evet ben de şahidim arı gibi çalışıyorlar ben de saha önce başka merkezde denedim burası bambaşka bşr yer. Çok heyecanlı ve çok umutluyum.

Canım sakın vazgeçme bu sefer olmazsa bir dahakine mutlaka olacaktır , bşrinden biri başarılı olacaktır. Sakın üzülme ve pes etme . İnşallah allahın izniyle alırsın yavrunu kucağına

Cnm nasılsın?? Bebiş nasıl?? Bizde 3 aylık olduk şukur bugunumuze. Gecen yıl bende 7 aralıkta başlamıştım dun gibi o korku panik heyecan rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Amin insallah canim rabbim guc versin sonuna kadar cabalicagim
Canım sakın vazgeçme bu sefer olmazsa bir dahakine mutlaka olacaktır , bşrinden biri başarılı olacaktır. Sakın üzülme ve pes etme . İnşallah allahın izniyle alırsın yavrunu kucağına

Arkadaşlar memorial tedavi sırasında karışıklık olmaması için Bi güvenlik sistemi kullanıyor mu ve bu konuda teminat veriyor mu bilginiz var mı

Allahtan bir engel çıkmazsa ocakla ikinci tedavime başlamayı dusunuyorum. Bu kez iki embriyo konuldu istiyorum. Ama gene koymayacaklar. Birçok yer ilk tedavi de bile iki tane koyarken Memorial nedense tek koyuyor :-( kim karar veriyor tek cift olmasına ,Semra hanım mi embriyolog mu ,bilen var mi kızlar?

Yönetmelik gereği böyle oluyor. .çoğul gebeliklerde risk fazla biliyorsun bunu ortadan kaldırmak için genç hastalara ve 35 yaş altına koyulmuyor çok denemesi olanlar hariç tabi. .Dr karar veriyor cnm transferi yapan dr da bazen İnsiyatif kullanabiliyor. .ama sana transfer edilecek embriyo önceden belirleniyor zaten. .semra hanımın da bu seçimi belirlediğini düşünüyorum ben özellikle zor hasta gruplarında. .sen dondurulmuş embriyolarını alacaksın herhalde değil mi pgt yapılacak mı peki bu sefer?

Bircok iyi yerler bile iki tane koyuyor hasta istiyorsa. Keşke bize de sorsalar. En azından birinden biri tutar. İstanbulda yasamayinca tedavi sureci daha da zor oluyor. Ben kurtaj olmuştum canım. Genetik sonucumu bekliyorum. Pgt yapılıp yapılmayacağı hakkında bilgim yok. Çıkan sonuca gore mi yaparlar acaba.esimin genetiginde sorun yok.düşük olunca benden de istediler .

Selam kizlar bnde ilk tup bebek tedavimi bitirdim yaklasik bir aydir pgt sonucunu bekliyorum sizlerinde bu kadar uzun surdumu acabaa ? Insaallah saglikli bulunur kizlar dualariniza ihtiyacim var

Canım direk onlar karar veriyor bende istemiştim ama emriyolog bayan bana gerekli açıklamayı yaptı yani erken gebelik riski var vs bir sürü neden onlar embriyonun kalitesi karar veriyorlar diye düşünüyorum zaten onlar birtaneyi çözmüşlerdi kısmet inşallah sağlıkla kucağıma alayım allahtan başka birşey istemiyorum rabbim burdaki arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip etsin

inşallah canım hadi bakalım Rabbim inşallah yüzümüze baksın ve hayırla sonuçlandırsın ben de 19 da adet olacagım tabi daha erkende olabilirim bakalım.

Canim semra hanim karar veriyor diye biliyorum. Hayirlisi olsn senin icin

Kimse bu konuyu sormadı mı daha önce tedavi olanlar
Canım böyle bu durumu aklıma bile getirmedim sonuçta biz herhangi bir hastaneye gitmiyoruz emin bu konuda ne kadar dikkatli olacaklarını ve ben şimdiye kadar hiç duymadım böyle bir durumuda aklınıza ne den böyle şeyler getiriyorsunuz şöyle düşünün onca kan tahlili veriyoruz onu karıştırmadıklarına göre bu denli önemli birşeyi karıştaracaklarını sanmam

Merhaba bende bu yolun yolcusuyum memorialdeyim şu an 7.ci denemem olucak memorialde birinci denemem memorialde başarılı olan akdadaşlar yazarsanız sevinirim umut olsu

İnşallah hayırla sonuçlanır cnm bu defa herşey güzel giderde bebeğine kavuşursun.

Canım öncelikle cevabın için teşekkür ederim... internette böyle karışıklıklar işe ilgili haberler var. Daha önce olmuş. Tabi memorial değil ama olmayacak bişey değil. Bazı tüp bebek merkezleri güvenlik sistemi yapmış çipli bilezikler falan. Onun gibi bişey var mı aceba diye merak ettim. Sonuçta tedavi öncesi soru işareti kalsın istemem.

Ben memorildeki tedavi sonucu hamile kaldım ama böyle birşey görmedim orda aklıma da getirmek istemiyorum böyle birşeyi görüşmeye gidince öğrenirsiniz detayları o zaman böyle birşey aklıma gelmediği içinde sormamıştım sizi bu konuda aydınlatırlar emin olun

Canim boyle bise olmasi munkunmu sence bankotlar yapisik. Zaten.kan vermeye gittiginde bile bankotta yazssa bile.isim.tekrar sana sorup teyit ediyorlar ki transfer zamani ismini soyletiyorlar ki emb uzerindeki isimle aynimi emin olmalari icin. Sakin boyle biseye kafani takip bulandirma ki burasi cok ciddi bir kurum

Teşekkür ederim canım görüşmeye gittiğimde bununla ilgili bilgi almaya çalışacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…