Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba bende bu yolun yolcusuyum memorialdeyim şu an 7.ci denemem olucak memorialde birinci denemem memorialde başarılı olan akdadaşlar yazarsanız sevinirim umut olsu
merhaba canim insallah son.olur benimde 6 ci denemem olcak ama ben memorialdan cok memnunum. Ki en iyi sonuclari orda aldim insallah hasretimiz son bulcak

Merhaba arkadaslar 5.denemem icin memorial dusunuorum oraya gidenler varsa lutfen cvp yazarmii
Merhaba bu sayfadakiler hepsi memoriala gidiyor bende cok memnunum kendi adima birkere para goz degiller kaliteli bir tedavi yontemleri var hastaya saygi var guven var basari var sende gittiginde karar verceksin.zaten

Hayırlı olsun hamileliğiniz sorununuz neydi acaba kaçıncı denemede hamile kaldınız doktorunuz kimdi aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekürler

Hayırlı olsun hamileliğiniz sorununuz neydi acaba kaçıncı denemede hamile kaldınız doktorunuz kimdi aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekürler
Tşk ederim canım en kısa zamanda rabbim nasip etsin ilk denememdi sorun pko ilk kahraman beyle başladım hande hn yumurtalama takibimde oldu toplamayıda kendisi yaptı ayrıldı üç adet dönemi bekledim ohss riski yüzünde çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım embriyolarım donduruldu transferimi semra hanım yapmıştı ama doktora takılma hangisi iyidir diye çünkü ekip işi olarak yapıyorlar herşeyi semra hanım karar veriyor ve mutlaka yumurtanın gelişimini görmek içinde oda bakıyor istersen ilk görüşmede semra hn istiyorum dersen zehra hn onunlada görüştürüyorlar ben halen ordan kopamadım ayşe hanımla gebelik takibimi yapıyorum çok güler yüzlü pozitif bir doktor herşey gönlünce olsun rahat ol tedavide ben çok sıkıntı yapınca böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz dedi sonra transferde çok rahattım hiç strese girmedim

Bizim erkek infertilitesi sıpermin baş yapısı 100 de 100 bozuk bu yedinci denemem dua edin benim için iki canlısınız belki kabul olur

Bizim erkek infertilitesi sıpermin baş yapısı 100 de 100 bozuk bu yedinci denemem dua edin benim için iki canlısınız belki kabul olur
Hiç umudun kaybetme biliyorum evlat hasretinin ne demek olduğunu rabbim inş bu sefer yüzünü güldürsün inş olumlu olur son denemen olur canım

Rabbim yardımcımız olsun canım. Hiç tutmadı mi denediklerin

eşim 3 ay önce murat başara gitmişti.sperm hızında ve hareketinde sorun vardı.dün ikinci testimizi yaptırdık.
hız 2 den 3 çıkmış-yavaşhketli 23- morfoloji sıfırdı 1 olmuş - sayıda 41 milyondu 48 milyon olmuş.yarın tüp bebek merkeziyle randevumuz var.sizce bu değerlerle tüp bebek olması kolay olur mu? bende problem yoktu-cansız sperm 70 di 65 gerilemiş

15 -20 tane canlı sperm olsa yetiyor canım. Bence yeterlidir. Bunları dusunup de kafani yorma. Rabbim nasip etsin yeter ki bir yumurta ve bir sperme bakıyor mucizemiz

çok teşekkür ederim.aynen 1 tane bile yetiyor.ama insan merak ediyor işte.
Esimde 200 300 bin tane sperm var canım. Yüzde altmışı cansız ve hızı ise sıfır. Ona rağmen yumurtalara yetecek kadar sağlıklı sperm bulunmuştu. Ben de çok endiseliydiydim çok iyi anlıyorum seni

İnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için sizin doktorunuz kimdir
Amin.insallah canim aylin hanimla basladim bugun 9 gunum sevinc hanim takip etti semra hocamda bugun degerlendirme yapti ve pazar gunu ayse hm yapcak muayenemi yani ekip olarak takip edildigi icin tek bir dr yok boylesi daha guzel bence sizde takilmayin allahim.rast getirsin birinden birini vesile kilsin insallah

Amin canım allah hepimize nasip etsin bebek bande dün başladım pazar gününe randevum var sizin sorun neydi acaba

ikra_571 7.deneme demişsiniz nerelerde denedin.nasıl bir tedavi uyguladınız? Allah inşallah sana istediğin kadar hayırlı sağlıklı evlat nasip eder
Benim ilk iki denemem zeynep kamil diğer iki tedavim fertijin 5ci denemem istanbul tüp bebek 6.cı denemek kadıköy acıbadem ve yedinciye dün başladım şişli memorial doktorum kahraman ülker ve semra hoca erkek infertilitesi sorunumuz inşallah bu defa pozitifi görürüm diye umud ediyorum sevgilerimle allah hepimize anneliği nasip etsin

Malesef hiç olmadı çok zormuş bu sorun böyle birşeyin başıma geleceğini hiç düşünemezdim bile hepimiz için en hayırlısı olsun iyi akşamlar
Amin canim. Pes etmeyeceğiz olana kadar deneyecegiz. Rabbim büyüktür bizlere de nasip edecektir inşallah.

Amin canım allah hepimize nasip etsin bebek bande dün başladım pazar gününe randevum var sizin sorun neydi acaba
Amin benimde pazar gunu randevum var sperm sayisi dusuk pko var tek tupum yok ama allahin izniyle olacak bugun memorialda bir bayanla konustum bir kizi var iki yasinda falan 10 cu tup bebeginde olmus ama.memorialda ilk denemesiymis ve yasim gecmeden birkez daha denemek istiyorum dedi insallah bizede vesile olcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…