Amin bizede umud oluyor böyle insanlar benim bi sorunum yok eşimde ağır erkek infertilitesi var zor vakaymışız söylediklerine göre ama imkansız deilAmin benimde pazar gunu randevum var sperm sayisi dusuk pko var tek tupum yok ama allahin izniyle olacak bugun memorialda bir bayanla konustum bir kizi var iki yasinda falan 10 cu tup bebeginde olmus ama.memorialda ilk denemesiymis ve yasim gecmeden birkez daha denemek istiyorum dedi insallah bizede vesile olcaklar
Azospermi mi eşinizAmin bizede umud oluyor böyle insanlar benim bi sorunum yok eşimde ağır erkek infertilitesi var zor vakaymışız söylediklerine göre ama imkansız deil
Başta azosperm dendi sonraki merkez kriptozosperm dedi şimdi memorialde oligoastenoteratozosperm dendildi bize herkes ayrı teşis koyuyorAzospermi mi eşiniz
Su an hangi asamadasiniz canım dua edeyim sanaBaşta azosperm dendi sonraki merkez kriptozosperm dedi şimdi memorialde oligoastenoteratozosperm dendildi bize herkes ayrı teşis koyuyor
Gunaydin canim rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin insallah sonunda mujdeni vermekte nasip olur rahat olmak cok fayfali sana tavsiyem yarinda benim konturolum var hayirlisi bakalimMrb.bende bu ay başlamayı düşünüyorum yeni adetim geldi sabah sabah yarına pazar ikinci günümü cagiriyorlar
Sen hangi doktora gidiyorsun ben semra hocayı istedim fakat rahatsizligindan dolayi muayene edemiyor Muş Eşimde bekleyelim bi daha ki adetine başlayalım diyo illa semra hoca ilk baksın diyo kafam karıştiGunaydin canim rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin insallah sonunda mujdeni vermekte nasip olur rahat olmak cok fayfali sana tavsiyem yarinda benim konturolum var hayirlisi bakalim
Şu an gonalef başladık bu gün üçüncü günümüz daha tedavimin başındayız birbirimize dua edelim inşallah şimdiden teşekürlerSu an hangi asamadasiniz canım dua edeyim sana
Mrb.bende bu ay başlamayı düşünüyorum yeni adetim geldi sabah sabah yarına pazar ikinci günümü cagiriyorlar[/
Allah yardımcımız olsun canım. İnşallah bu kez mutlu sonla biter tedavin canımŞu an gonalef başladık bu gün üçüncü günümüz daha tedavimin başındayız birbirimize dua edelim inşallah şimdiden teşekürler
Allah yardımcınız olsun benim eşim azospermi ve microtese olması gerekiyor biz de zor vakayız MalesefBaşta azosperm dendi sonraki merkez kriptozosperm dedi şimdi memorialde oligoastenoteratozosperm dendildi bize herkes ayrı teşis koyuyor
Allah yardımcınız olsun inşallah annelik duygusunu yaşarsınız daha önce denemeleriniz oldumuAllah yardımcınız olsun benim eşim azospermi ve microtese olması gerekiyor biz de zor vakayız Malesef
Sağol canım... Hayır ilk olacak... İnşallah Mutlu sonuçlanır ve son olur. Tedaviye başlayacağız ve eşim microtese olacak. Şansımız az ama Allah a teslim olduk.Allah yardımcınız olsun inşallah annelik duygusunu yaşarsınız daha önce denemeleriniz oldumu
Daha yolun başındasınız umarım bizim gibi uzun sürmez sizin yolunuz uzun ve yorucu bazen umutlu bazen de üzücü allah sonumuzu hayırlı eylesinSağol canım... Hayır ilk olacak... İnşallah Mutlu sonuçlanır ve son olur. Tedaviye başlayacağız ve eşim microtese olacak. Şansımız az ama Allah a teslim olduk.
Canım aslında biz de 6 yıllık evliyiz ve 3 yıldır bununla mücadele ediyoruz belki normal çıkış olur diye bitkisel tedavi gördük olmayınca microtese ye karar verdik çünkü yordu artık tedavi biziDaha yolun başındasınız umarım bizim gibi uzun sürmez sizin yolunuz uzun ve yorucu bazen umutlu bazen de üzücü allah sonumuzu hayırlı eylesin
Ben.ilk aylin hm.la basladim.sonra sevinc.hm.takip yapti dun.semra hanimda gordu dosyami basindada gormustu yarin.ayse hm bakicak yani zaten semra hm.yakin.takipte evet muayene edemiyor ama.inan.cok.ilgileniyor basladim.baslayali ikikez gorustum.cok guzel anlatiyor bence.sende basla.semra hocaylada gorusme talep et yardimci olcaklardir bu konuda ki muhakkak gorustururlerSen hangi doktora gidiyorsun ben semra hocayı istedim fakat rahatsizligindan dolayi muayene edemiyor Muş Eşimde bekleyelim bi daha ki adetine başlayalım diyo illa semra hoca ilk baksın diyo kafam karışti
Hayirli olsun tedavin canim benimde 10 gunum insallah sonumuzda guzel guzel biter benide duana.kat lutfenŞu an gonalef başladık bu gün üçüncü günümüz daha tedavimin başındayız birbirimize dua edelim inşallah şimdiden teşekürler
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin sizede dua etim senin için allah kabul etsin kucağınıza bebek versin sevgilerimleHayirli olsun tedavin canim benimde 10 gunum insallah sonumuzda guzel guzel biter benide duana.kat lutfen
Amin canim.allah razi olsun hic kimseyi mahrum.etmesinAllah hayırlı sağlıklı evlatlar versin sizede dua etim senin için allah kabul etsin kucağınıza bebek versin sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?