Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin bizede umud oluyor böyle insanlar benim bi sorunum yok eşimde ağır erkek infertilitesi var zor vakaymışız söylediklerine göre ama imkansız deil

Mrb.bende bu ay başlamayı düşünüyorum yeni adetim geldi sabah sabah yarına pazar ikinci günümü cagiriyorlar

Mrb.bende bu ay başlamayı düşünüyorum yeni adetim geldi sabah sabah yarına pazar ikinci günümü cagiriyorlar
Gunaydin canim rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin insallah sonunda mujdeni vermekte nasip olur rahat olmak cok fayfali sana tavsiyem yarinda benim konturolum var hayirlisi bakalim

Gunaydin canim rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin insallah sonunda mujdeni vermekte nasip olur rahat olmak cok fayfali sana tavsiyem yarinda benim konturolum var hayirlisi bakalim
Sen hangi doktora gidiyorsun ben semra hocayı istedim fakat rahatsizligindan dolayi muayene edemiyor Muş Eşimde bekleyelim bi daha ki adetine başlayalım diyo illa semra hoca ilk baksın diyo kafam karışti

Bugün arayıp bilgi verdiginde adet olduğun saati sorarlar . ikinci gün vagiriloyir
Mrb.bende bu ay başlamayı düşünüyorum yeni adetim geldi sabah sabah yarına pazar ikinci günümü cagiriyorlar[/
Şu an gonalef başladık bu gün üçüncü günümüz daha tedavimin başındayız birbirimize dua edelim inşallah şimdiden teşekürler
Allah yardımcımız olsun canım. İnşallah bu kez mutlu sonla biter tedavin canım

Başta azosperm dendi sonraki merkez kriptozosperm dedi şimdi memorialde oligoastenoteratozosperm dendildi bize herkes ayrı teşis koyuyor
Allah yardımcınız olsun benim eşim azospermi ve microtese olması gerekiyor biz de zor vakayız Malesef

Sağol canım... Hayır ilk olacak... İnşallah Mutlu sonuçlanır ve son olur. Tedaviye başlayacağız ve eşim microtese olacak. Şansımız az ama Allah a teslim olduk.
Daha yolun başındasınız umarım bizim gibi uzun sürmez sizin yolunuz uzun ve yorucu bazen umutlu bazen de üzücü allah sonumuzu hayırlı eylesin

Daha yolun başındasınız umarım bizim gibi uzun sürmez sizin yolunuz uzun ve yorucu bazen umutlu bazen de üzücü allah sonumuzu hayırlı eylesin
Canım aslında biz de 6 yıllık evliyiz ve 3 yıldır bununla mücadele ediyoruz belki normal çıkış olur diye bitkisel tedavi gördük olmayınca microtese ye karar verdik çünkü yordu artık tedavi bizi

Sen hangi doktora gidiyorsun ben semra hocayı istedim fakat rahatsizligindan dolayi muayene edemiyor Muş Eşimde bekleyelim bi daha ki adetine başlayalım diyo illa semra hoca ilk baksın diyo kafam karışti
Ben.ilk aylin hm.la basladim.sonra sevinc.hm.takip yapti dun.semra hanimda gordu dosyami basindada gormustu yarin.ayse hm bakicak yani zaten semra hm.yakin.takipte evet muayene edemiyor ama.inan.cok.ilgileniyor basladim.baslayali ikikez gorustum.cok guzel anlatiyor bence.sende basla.semra hocaylada gorusme talep et yardimci olcaklardir bu konuda ki muhakkak gorustururler

Şu an gonalef başladık bu gün üçüncü günümüz daha tedavimin başındayız birbirimize dua edelim inşallah şimdiden teşekürler
Hayirli olsun tedavin canim benimde 10 gunum insallah sonumuzda guzel guzel biter benide duana.kat lutfen

Merhaba
Ben de 3. Tedavime başladım. Aylin hanımla başladım . Kendisini önceden tanımıyordum tanışmış olduk. İşini çok titiz yapan bir doktor. Memnunum . Bugün 3. İğnemi vuruldum. Yarın 10 da randevum var kontrol için yşne Aylşn Hanımla. Memeorial bana güven verşyor bir şekilde. Semra hoca rahatsız olduğu için takiplere giremiyormuş ama aylin hanım istersen görüşebilirsin dedi. Ben transferimin onun yapmasını çok istiyorum. İnşallah o zamana kadar iyiyleşir de yapabilir. İnşallah hepimiz bu denememizde kavuşıruz yavrılarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…