Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba hayirli ve sonu bebisli olsun.insallah bende bugun ayse hm.la muayenem.oldu cok.tatli bugun anladimki gercekten dogru adres sasmamak.lazimmis gidecek olan arkadaslarda lutfen.dr lara takinmayin hepsi birbirinden basarili ve ilgili semra hoca eger kilinikte olursa benim trasferide seve seve yapcagini soyledi ama.rabbim.ol diycekki olsun.onlar ellerinden.gelen.hersyi yapiyor bizede guvenmek dusuyor

Demekki semra hoca daha iyi transferini yaparım dediğine göre... Çok sevindim bu habere . Salı tekrar muayenem var sanırım salı günü orada , görüşeceğim inşallah kendisiyle ... Aylin hanım işini titizce yapıyor onun dışında çok fazla iletişim halinde olduğu söylenenez hastasıyla. Ama benim için işini güzel yapması önemli bana şirinlik yapmasa da olur. Herhangi bir ters hareketini de zaten görmedim. Allah hepsinin ellerine meharet zihinlerine açıklık bedenlerine kuvvet versin inşallah

Aynen canim.katiliyorum semra hocada git gide dahada iyi oluyor bence denk gwlirse senin.trasferede girer ama.ben denk gelmiycek buyuk.ihtimal bende yarin.ordayim sanirim.aksama.catlayma.inemi yaparim hayirlisi ile dondurulma.ihtimali var ama hangisi hayirli olcaksa allah onu nasip etsin

Gunaydin.arkadaslar ben dun aksam catlatma inemi yaptim.allah nasip ederse yarin toplancak yumurtalarim duanizi bekliyorum ...... ayrica elimde bir.kutu gonolf 450 birde catlatma.inesi var bir kutu ben raporla almistim alan olursa uygun veriyim ihtiyacim olmassa hic almam

Merhaba canım
Şnşallah hayırlısıyla toplansın ve bebeğine kavuş sağlıkla. Benim cuma günü son günüm . Aslında gonal f i düşünüyorum senden almayı çünkü benim bitti ve yarın yeni kutu almam lazım, ama kafamı kurcalayan şey sen nerde oturuyorsun. Ben beylikdüzğndeyim. Yakınlık dercesi de önemli
Sen nerdenoturuyorsun acaba?

bende adetimle birlikte başlıcağım. biraz anlatırmısınız. adetin başlamasıyla kaç günde bir gittiniz nasıl devam ettiniz acaba?

Amin insallah canim rabbim hepimize nasip etsin acilmamis ilaclari bir arkadas aldi yarin iki kutu acilmamis var onlari hastaneye birakcam sende sor kan.almaya bagis yapiliyor

bende adetimle birlikte başlıcağım. biraz anlatırmısınız. adetin başlamasıyla kaç günde bir gittiniz nasıl devam ettiniz acaba?
Adetin.ikinci gunu basladim ucuncu gun yine gittim sonrasinda. Gunasiri gittim Canim.ben.hic zorlanmadim insallah seninde.kolay ve huzurlu gecer tedavin

Adetin.ikinci gunu basladim ucuncu gun yine gittim sonrasinda. Gunasiri gittim Canim.ben.hic zorlanmadim insallah seninde.kolay ve huzurlu gecer tedavin

merhaba sizin takibi hangi dr yaptı günaşırı her tedavi göreni çağırıp takip ediyorlar mı yoksa kişiden kişiye değişiyormu

merhaba sizin takibi hangi dr yaptı günaşırı her tedavi göreni çağırıp takip ediyorlar mı yoksa kişiden kişiye değişiyormu
Merhaba takibimi sevin hm yapti pazara denk geldigi zamanda ayse hm.yapti valla diger tedavimde.hergun.gitmistim ama.bunda degisikti sanirim.yumurta gelisimine. Bagli sizdede farkli olabilir

slm arkadaşlar...ben bu bölümü araştırarak buldum bugün..başımdan 4 hamiellik geçti doğal yollarla..3 sene içinde kürtaj düşük en sonunda sebep bulundu kromozomla alakalıymış...ve pgd li tüp bebek şart oldu..ilk denememizi izmir yakın die orda yaptırdık geçen ay..ve 2 hafta önce negatifle sonuçlandı...maddi durumu ve manevi anlamda kendimi toparlamam 6 ayı bulacak...ve bi yandan daha ciddi yerler araştırıyorum...kaşrıma şişli memorial semra hanım çıktı...çok başarılı olduğunu duydum...fakat fiyat olarak ne kadar tuttu ilaçlar vs komple..bilgi verebilirseniz çok sevinirim...

gunaydin pgt fiyat hakkinda bilgim.yok ama.gercekten.semra hocami tavsiye ederim memorial ilklere imza atmis bir.merkez zaten benim suan.yumurta toplamam.oldu dinleniyorum ama.size.sunu diyim pgt yaptip dogum.yapna cok arkadas var semra.hocada bence kendini toparlar.toplamaz burda.baslamaniz hic vakit harcamayin merkez ariyarak sansiniz bol.olsun insallah

ayy inşşş canım yaa inşşş herkesin gönlüne göre versin Rabbim....peki normal tüp bebek fiyatları nasıl pgd siz?

izmirdeki pgd li 10.000 tuttu..pgd 3500 ödedik 6500 ilaçlar hastane

canım bizede pgt önerildi embriyo başına 350 dolar ek alınıyor
tedavi ise 6200 tl + ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…