Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

anlayamadım canım herşey yolunda aslında sevinç hanım yaştan dolayı istedi galiba .39 yaşındayım eşimde 40
aralıkta inş tedaviye başlayacağız

Canım memorialde de bu fiyata tedavi olursun artı kalıcak yer gelgit yiyecek derken 15.ooo bini buluyor hayırlısı olsun
canım bizede pgt önerildi embriyo başına 350 dolar ek alınıyor
tedavi ise 6200 tl + ilaçlar
Teşekkür ederim kızlar bilginiz için
Bemim ist.da çok akrabam var onyüzden tercih ettim bakalım hayrlısı artık inş

Merhaba kızlar, bizde şişli memorialdan emre beyin hastasıyız..ilk gidişşmizde kan tahlili rahim filmi falan istemişti..onları halettik bugün de sonuçları götürüp tedaviye başlıycaz inşallah..heyecan bastı biraz şnşallah bir aksilik yoktur..hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

arkadaşlar günaydın, bende hsg filmi çektirip semra hocaya bıraktım.tüplerde sıkıntı olmadığını ama bebeğin oluşacağı yer girintili çıkıntılı olduğu için histeoroskopi olmamı söylemiş semra hanım.kafam çok karıştı.lütfen bu operasyonu geçirenler bilgi verebilirmi kafam allak bullak

canım ben de memorialde ağustos ayında histereskopi oldum öyle korkulacak birşey değil hafif bir genel aneztezi ile yapılıyor.semra hoca dediyse güven ona bence..

tedavin şimdien hayırlı olsun..

çok geçmiş olsun.peki tüp bebek için ne kadar sonra başlanıyor operasyondan sonra
ben ağustosta histereskopi oldum 45 günlük hormon tedavisi verdiler ve ilaç bitiminde başlanılacak denildi. ekim ayında gittim ama meğerge ara vermek gerekiyormuş şimdi bu ay rahim filmi istediler sorun yoksa aralıkta tedaviye başlayacağız. bu süreç bile beni çok yordu. bu arada bende yapışıklık vardı. o yüzden histereskopi oldum belki sende hormon tedavisi vermezler.

Merhaba arKadaşlar benimde beşinci denemem olacak memorial düşünüyorum ben de genetik SORUN var pgt yaptırmam lazım.eşimde de sperm çok az. Üroloji doktoru Mehmet Murat başar nasıl iyi mi, bilgi verir misiniz? Ayrıca kadın doğumda hangi doktora iyi

cevaplarınız için çok teşekürler.peki fiyatı nedir acaba

Canın ben yaptım histaraskopi rahim filimi kadar zor deil uyutuluyorsun zaten bişey hissetmiyorsun 15 dakika sürüyor sonrasın Hafif ağrın oluyor bukadar bence anne olmaya değer sevgilerimle

Merhaba arkadas dun.yumurtalarim toplandi cok sukur dune gore bugun daha iyim 24 yumurtam.toplandi bugun aradim 20 tanesi olgun cikmis fakat 12 tanesi dollenmeye baslamis insallah rabbim.yavrulaimi bana bagislar birinci kalite olurlar dualariniza benide katin sizler hep benim duamdasiniz

Canim semra hoca dediyse dogru demistir o bu isin duayeni gercekten cok bilgili once allah sonra ona guven bana.baska dr pgt dedi semra hoca hayir dedi saglam.bir emb gereksiz mudahale olur cunku 6 aylik bir erken.dogumum.var ve hic sorun yoktu paraya onem veren bir merkez ve dr degil cok guzel basarilari var

sizlere ve kendime hep dua ediyorum.bak ne güzel zoru bitirmişsin inşallah sonucuda güzel olur.benim korkum historoskopi yüzünden tedavim çok uzarsa

Selemlar bende bu gün memorial deydim akşama çatlatma iğnesi yapıcam hayırlısıyla bana dua edin güzel sonuçlar olsun sevgiler
Allah yardımcın olsun canım.
Ben de bir önceki tüp bebek denememi de Memorial de yaptırdım ve ne yazık ki negatif sonuçlandı. Öncekinde Dr. Ayşe hnm ve Hande hnm takibimi yapıyorlardı. Şimdi 5. deneme için yine kolları sıvadık. İlk muayeneme Dr. Aylin hanıma gittim tesadüfen ve çok hoşuma gitti. Takipleri mümkün olduğunca Aylin hanıma denk getirmeye çalışıcam. Aylin hanıma takibe giden var mı?

Ben varım aylin hanımın takibşndeyim. Çok titiz ve ful konsantre bir doktor beb memnunum. He çok fazla hastasıyla ilelitime geçen bir hekim değil kabul ama onların oradaki insan üstü çalışmalarına şahit olanlar bunu normal karşılarlar. Çok yoğunlar , bence ilinimiyi yapması yeterli benimle uzun uzun muhabbet etmese de olur. Yarın sanırım son kontrolüm ve semra hocayla. Benim 3. Tedavim ve çok umutlu ve mutluyum memeorialda olmaktan.

İnşallah bebeklerine kavuşursun.
Aynen benimde semra hocayla durumum senşn ki gibi oldu. Pgt yaptırmıştık diğer merkezde , ve semra hoca kesşnlikle hayır dedi ve hiç gerek görmedi pgt ye. Ve daha önce tedavi oldupumuz merkezin tamamen yanlış gün aldığı biyopsiyle(3.) ve aldığı hücreyi beylikdüÜnden taaa nişantaşındaki bir laboratuara görmeleriyle yaklaşık 10 tane filan sağlıklı embriyomuzun çöpe gittiğini tespit etti . Kromozom ve genetik testlerimiz eşimle temiz çıktı. Semra hoca net bir şekilde bize pgt nin gereksiz olduğunu Rahat olmamız gerektiğini söyledi. Ve asıl sorunun yanlış bir müdahale sonucu tüplerimde olduğunu saptadı. Ağustos ayında laparoskopi yaparak sorunu düzeltti. Bu zamana kadar bebeğin olmadıysa o tüplerden kaynaklı genetikten değil dedi. Ben ona güveniyor ve inanıyorum. Dünya genetik başkanı bir profösörden bahsediyoruz. Elbette bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Onun gözleri görülmeyeni görüyor. Onun tüplerinde sorun var dediği rahim filmini içlerinde doçent olan 5 dr görmüştü ve hiç biri bunu farketmedi. Önce Allahın izniyle sonra semra hoca ve ekibi vesilesiyle olacağına inanıyorum ben yavrularımızın. Rahat olun kendinizi rabbinize ve semra hoca ve ekibine teslim edin. Zaten o umut görmediği hastayı tedaviye de almıyor . Yada size başarı durumunuzu eğesiyle doğrusuyla söylüyor. İnşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…