Teşekürler beşinciyide memorialdemi düşünüyorsunuz benim doktorumda aylin hanım çok iyi bir insan memnunum ama önemli olan sonuç sizin sorununuz nedir acaba daha önceki denemelerinizi nerde yaptınızAllah yardımcın olsun canım.
Ben de bir önceki tüp bebek denememi de Memorial de yaptırdım ve ne yazık ki negatif sonuçlandı. Öncekinde Dr. Ayşe hnm ve Hande hnm takibimi yapıyorlardı. Şimdi 5. deneme için yine kolları sıvadık. İlk muayeneme Dr. Aylin hanıma gittim tesadüfen ve çok hoşuma gitti. Takipleri mümkün olduğunca Aylin hanıma denk getirmeye çalışıcam. Aylin hanıma takibe giden var mı?
Oncelikle semra hocayi cok guzel anlatmissin.cidden.isini harika.yapiyor inan burasi benim.4 cu merkezim bukadar isine hur dikkat eden birini gormedim okadar rahatimki olur insallah olmasada icimde ufacik bir ukte ve supe yok rabbim hicbirimizin emegini bosa cikarmasinİnşallah bebeklerine kavuşursun.
Aynen benimde semra hocayla durumum senşn ki gibi oldu. Pgt yaptırmıştık diğer merkezde , ve semra hoca kesşnlikle hayır dedi ve hiç gerek görmedi pgt ye. Ve daha önce tedavi oldupumuz merkezin tamamen yanlış gün aldığı biyopsiyle(3.) ve aldığı hücreyi beylikdüÜnden taaa nişantaşındaki bir laboratuara görmeleriyle yaklaşık 10 tane filan sağlıklı embriyomuzun çöpe gittiğini tespit etti . Kromozom ve genetik testlerimiz eşimle temiz çıktı. Semra hoca net bir şekilde bize pgt nin gereksiz olduğunu Rahat olmamız gerektiğini söyledi. Ve asıl sorunun yanlış bir müdahale sonucu tüplerimde olduğunu saptadı. Ağustos ayında laparoskopi yaparak sorunu düzeltti. Bu zamana kadar bebeğin olmadıysa o tüplerden kaynaklı genetikten değil dedi. Ben ona güveniyor ve inanıyorum. Dünya genetik başkanı bir profösörden bahsediyoruz. Elbette bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Onun gözleri görülmeyeni görüyor. Onun tüplerinde sorun var dediği rahim filmini içlerinde doçent olan 5 dr görmüştü ve hiç biri bunu farketmedi. Önce Allahın izniyle sonra semra hoca ve ekibi vesilesiyle olacağına inanıyorum ben yavrularımızın. Rahat olun kendinizi rabbinize ve semra hoca ve ekibine teslim edin. Zaten o umut görmediği hastayı tedaviye de almıyor . Yada size başarı durumunuzu eğesiyle doğrusuyla söylüyor. İnşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşmak dileğiyle
Evet ama zor bise yok aslinda bu benim 6 ci ondanmi ne alisti bunye birde merkez tekiler cok ilgili emin ellerdeyip diyip kendimi saliyorum ama allahin izniyle sonuda guzel bitecek insallahsizlere ve kendime hep dua ediyorum.bak ne güzel zoru bitirmişsin inşallah sonucuda güzel olur.benim korkum historoskopi yüzünden tedavim çok uzarsa
İnşallah inşallah.Evet ama zor bise yok aslinda bu benim 6 ci ondanmi ne alisti bunye birde merkez tekiler cok ilgili emin ellerdeyip diyip kendimi saliyorum ama allahin izniyle sonuda guzel bitecek insallah
Bizim sorun morfoloji. Daha önce 4 kez daha yaptık ama hiç gebelik olmadı. En sonkini memorial de yaptırmıştır, öncekileri Bahçeci umut ve Medal park ta yaptırdık. Bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için.Teşekürler beşinciyide memorialdemi düşünüyorsunuz benim doktorumda aylin hanım çok iyi bir insan memnunum ama önemli olan sonuç sizin sorununuz nedir acaba daha önceki denemelerinizi nerde yaptınız
Hayırlı olur inşallah canım. Bende de aynı izlenimi bıraktı, hatta Semra hocanın veliahtı diye düşündüm :) Ben de birçok merkezi gezmiş ve biri memorialde olmak uzere 4 negatif sonuçlanmış tüp bebek deneyimi olan biri olarak memorial de yaptırmaktan memnunum. Hakikaten yapılması gereken her şeyin yapılacağına dair içim çok rahat. Bu konuda Bahçeci umut ta çok hayal kırıklıklarım var. Tabi sonuçta Rabbimin "ol" demesini bekliyoruz, bunların hepsi birer bahane ama yine de elimizden geldiğince en doğru yeri bulmaya çalışarak da fiili duamızı yapmış oluyoruz. Biz elimizden geleni yaptık, gerisi sende Rabbim...Ben varım aylin hanımın takibşndeyim. Çok titiz ve ful konsantre bir doktor beb memnunum. He çok fazla hastasıyla ilelitime geçen bir hekim değil kabul ama onların oradaki insan üstü çalışmalarına şahit olanlar bunu normal karşılarlar. Çok yoğunlar , bence ilinimiyi yapması yeterli benimle uzun uzun muhabbet etmese de olur. Yarın sanırım son kontrolüm ve semra hocayla. Benim 3. Tedavim ve çok umutlu ve mutluyum memeorialda olmaktan.
Merhaba arkadaşlar ben size yaşadıklarımı kısaca sizlere anlatayım 7 yıllık evliyim 5 tane düşüğüm var hepsi karnımda öldü bazı bebeklerinin kalp atışları yavaş ti 2 kez hsg çektirdim daha önce ki gittiğim doktor Laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum onlara göre bişey yok dedi herneyse ama benim çocuklarım yine ölüyor geçen yıl doktor genetikli tup bebek yaptirman lazım dedi onuda yaptırdım ama sonuç negatif en son Semra hanima geldim tahlilleri me ve ameliyatlarima hsg sonucuna hepsine baktı ve sonuca göre tüplerimde sıkıntı ve sıvı birikmesi (hidroselpinks )varmış hamileliklerimde o sıvı Rahime geçiyorMuş ve bebeğin gelişimini engelliyormus ve cok küçük miyom varmış ve benim tekrardan Laparoskopi ve histereskopi ameliyatı olmam gerekiyormuş ve kabul ettim ameliyatı oldum sağ tup bağlandı Semra Hanım sana genetik (preimpirlatasyon) tüp bebek yapalım dedi senin için daha iyi olur dedi şimdi ben önümüzde ki aylarda tup bebeğe başlamak istiyorum tekrar aynı durumları yaşarım diye çok korkuyorum aklım çok karışık bana yardımcı olursanız çok sevinirim ve burada yeniyim şimdiden herkese teşekkürler
Arkadaşım hoşgeldin..sanki biraz birbirimize benziyoruz..benim de 4 hamileliğim oldu..3 ü kalp atışı duyumadan 7.ve 8.haftalarda..8.hafta da olanın sadece kesesi görüldü.. 3 ü de kendiliğinden düştü..4.sü de 3.ayın sonunda karnımda öldü..kalp atışı durdu..kürtaj oldum..olsa oğlum olacaktı genetik sonucunda öğrenmiştik..ve sonuçlarda embriyonun kromozomalrında kopma olduğu görüldü..bizim de genetiğimize bakıldı eşimle..ve eşimde kromozom ttanslokasyonu çıktı..ve tek çözüm pgt li tüp bebek dendi..ilk denememi geçen ay izmirde yaptım..10 yumurtamdan 9u döllendi ve pgt yapıldı..sadece 1 tanesinin kromozomu sağlıklı normal çıktı..o 1 tane hemen o ay transfer edildi .malesef sonuç negatif oldu..ve bundan sonraki tedavim için şuan maddi anlamda yeterli olmadığımızdan eylül gibi anca düşünüyrm..onu da olmuşken memorialde olsun istyrm..çok başarılı olduğunu duydum..fakat fiyat hakkında bilgim yok..ben izmirdeki tüp bebek için pgt ilaçlar hastane herşey dahil 10 bin harcadık..acaba size fiyat olarak nasıl bilgi verildi paylaşırsanız çok sevinirim..
Cnm benim bebeklerinin bazılarının kalp atışları yavaş ti hepsi kendiliğinden öldü kürtaj oldum benim genetiklerimde hicbirsey çıkmadı geçen yıl ankarada yaptırdım tup bebek tutmadı rapor çıkartıp yaptırmıştım memorial de rapor olunca 1000 tl indirildiği söylendi raporum elimde ama fiyat ilaçlar nekadar bilmiyorum ben 12000 binlirayi gözden çıkarttım çünkü pgt li yapılacak
Teşekkür ederim cnm inş hepimiz için hayırlısıolurHakkında hayırlısı olsun canım..inş hrpimiz de güzel sonuçlar alırız..
Ben bu testleri yaptırmıştım bir sorun çıkmadı histereskopi 2 kez oldum ameliyatına kim girecekbugün memoriala gidiyorum.amh ,t4,prolaktin testlerimi yaptıracağım.hsg sonucuna görede haftaya ofis histeoroskopi ile düzeltme yapılcakmış.bir sonraki adettede tedaviye başlancakmış.doktor yücel şahin gerçekten güzel ilgileniyor.her not bıraktığımda geri dönüş yaptı bütün sorularıma cevap verdi.gelişmeleri yazmaya devam edicem.çünkü bende benzer bir hasta bulmak için sürekli burayı takip ediyorum.
Caniimm hayırlı olsun tedavin. İnsallah pozitif olur sonucun.Doldurulmuşun vardı degil mi senin onu mu denedin?Yeniden merhaba kızlar..
Öncelikle01inci doğum yapmış tebrik ederimmm çok mutlu oldum bebeğini sağ salim kucağına almana.. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.. Ben ikinci transferi oldum geriye sayıyorum kızlar.. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..
Bu arada gerçekten ekip in maaşallahı vardı.. Evraklarda yormadılar, ben söylemeden tüm isteklerim not alınmıştı çok mutlu oldum.. Ve 10 dk. da transfer için tüm işlemler tamamlandı hop çıktım 6. kata yatış yaptım.. Oldukça rahattım bu sefer.. Aylin hn. yaptı transferimi mutlu pozitif bir dr.. çok tatlı.. inşallah olumlu sonuç da alırız..
Tedavi olmayı düşünen ve tedavisi devam eden arkadaşların Allahım yardımcısı olsunn... İnşallah su gibi geçsin tedavileriniz..
iyi haberlerle görüşmek üzere inşallah kızlar..
Merhaba sizi azosperm konusundan hatırladım benimde bu gün yumurta toplama oldu hadi hayırlısı hepimiz içinYeniden merhaba kızlar..
Öncelikle01inci doğum yapmış tebrik ederimmm çok mutlu oldum bebeğini sağ salim kucağına almana.. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.. Ben ikinci transferi oldum geriye sayıyorum kızlar.. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..
Bu arada gerçekten ekip in maaşallahı vardı.. Evraklarda yormadılar, ben söylemeden tüm isteklerim not alınmıştı çok mutlu oldum.. Ve 10 dk. da transfer için tüm işlemler tamamlandı hop çıktım 6. kata yatış yaptım.. Oldukça rahattım bu sefer.. Aylin hn. yaptı transferimi mutlu pozitif bir dr.. çok tatlı.. inşallah olumlu sonuç da alırız..
Tedavi olmayı düşünen ve tedavisi devam eden arkadaşların Allahım yardımcısı olsunn... İnşallah su gibi geçsin tedavileriniz..
iyi haberlerle görüşmek üzere inşallah kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?