Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Caniimm hayırlı olsun tedavin. İnsallah pozitif olur sonucun.Doldurulmuşun vardı degil mi senin onu mu denedin?

Evet canım dondurulmuş embriyolarım vardı. Hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim yardımcımız olsun..

Merhaba sizi azosperm konusundan hatırladım benimde bu gün yumurta toplama oldu hadi hayırlısı hepimiz için

Canımmm hayırlı olsun yumişlerin toplanmış çokçaa döllensinler inşallah 5. Güne hepsi birden geliversinler

İnşallah inşallah.
Sizin sorun neydi?
Canim sperm sayisi cok dusuk
Hayirli olsun insallah guzel haberi vermek nasip olsun canim benimde pazartesi allah nasio ederse transferim pese pese verelim mujdeyi

Bugun.hastaneyi aradim cok.sukur rabbime 12 tane vardi dollenen ama digerleride ataga gecmis 17 tane olmus sadece ikisi bir tik digerlerinden asagida ama.gunlerine uyumlu sekilde gelisiyorlarmis sonsuz sukurler olsun rabbim insallah bana tutunmasinida nasip eder kaderdaslarim inan bu yolda hepimiz vakti geldiginde anne olcaz rabbim.kabul etmiycegi bise icin hayal.kurdurtmaz dua ettirmezmis bizim hem.hayallerimizde hem.dualarimizda

Amin canım seninkide tutunmuştur inşallah mutlu sonu bekliyoruz inşallah bu arada transfer sonrasını nasıl geçiriyorsunuz

Kızlar aranızda eşine gliboastenoteratozosperm tanısı olan varmı bu sorunu yaşayıp pozitif sonuç alan varmı

Birde transfer sonrasını nasıl geçiriyorsunuz yatıyormusunuz günlük işlerinizi yapıyormusunuz yazarsanız sevinirim şimdiden tşk

Adet tarihi değişmiyor normal devam ediyor geçmiş olsun cnm

Birde transfer sonrasını nasıl geçiriyorsunuz yatıyormusunuz günlük işlerinizi yapıyormusunuz yazarsanız sevinirim şimdiden tşk
Transfer sonrası sadece o gün dinleniyorsun sonra günlük yaşamına devam ediyorsun kesinlikle uzanmak ve ağır kaldırmak yok

Test günün ne zaman canım.

Transfer sonrası sadece o gün dinleniyorsun sonra günlük yaşamına devam ediyorsun kesinlikle uzanmak ve ağır kaldırmak yok
Ben sadece transfer oldugum gün yatmistim. 3-4 gün evden dışarı cikmadim ama yatmadim öyle de. uzandim, oturdum TV izledim. Yemegimizi bile ben yapmıştım. 5.gün alışverişe bile gitmistik . ananas yemistim her gun bir dilim,bir de kabak çekirdeği

çok şükür canımmm çok sevindim gözün aydın.. İnşallah o hızla annelerine tutunurlar sıpalar :)

Canim sperm sayisi cok dusuk

Hayirli olsun insallah guzel haberi vermek nasip olsun canim benimde pazartesi allah nasio ederse transferim pese pese verelim mujdeyi

Canımmm inşallah hayırlı sonuçlar alırızda umut olur arkadaşlara.. inşallah her birimizin yüzü gülsün..

iinşallah hayırlısıyla hepsi sağlıklı olur da analarına tutunur.yumurta toplanan ay transfer yapacaklar mı canım, bekleyecek misin

Canım 26 sında test yaptıracağız nasipse.. sen nasılsın canım nasıl gidiyor tedavi süreci?
Toparlanmaya çalışıyorum canım. Genetik ve pıhtılaşma testleri ile uğraşıyorum. Pıhtılaşma belli oldu ve ben de pıhtılaşma çıktı. Keşke baştan bakilsaydi ona da :-(

Hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak Allahın izniyle

Toparlanmaya çalışıyorum canım. Genetik ve pıhtılaşma testleri ile uğraşıyorum. Pıhtılaşma belli oldu ve ben de pıhtılaşma çıktı. Keşke baştan bakilsaydi ona da :-(

bende yapmadım pıhtılaşma testi.. yaptırsam mı acaba?? çok üzgünüm canım.. bilemiyoruz ki herşeyi sırayla öğreniyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…