Caniimm hayırlı olsun tedavin. İnsallah pozitif olur sonucun.Doldurulmuşun vardı degil mi senin onu mu denedin?
Merhaba sizi azosperm konusundan hatırladım benimde bu gün yumurta toplama oldu hadi hayırlısı hepimiz için
Canim sperm sayisi cok dusukİnşallah inşallah.
Sizin sorun neydi?
Hayirli olsun insallah guzel haberi vermek nasip olsun canim benimde pazartesi allah nasio ederse transferim pese pese verelim mujdeyiYeniden merhaba kızlar..
Öncelikle @01inci doğum yapmış tebrik ederimmm çok mutlu oldum bebeğini sağ salim kucağına almana.. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.. Ben ikinci transferi oldum geriye sayıyorum kızlar.. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..
Bu arada gerçekten ekip in maaşallahı vardı.. Evraklarda yormadılar, ben söylemeden tüm isteklerim not alınmıştı çok mutlu oldum.. Ve 10 dk. da transfer için tüm işlemler tamamlandı hop çıktım 6. kata yatış yaptım.. Oldukça rahattım bu sefer.. Aylin hn. yaptı transferimi mutlu pozitif bir dr.. çok tatlı.. inşallah olumlu sonuç da alırız..
Tedavi olmayı düşünen ve tedavisi devam eden arkadaşların Allahım yardımcısı olsunn... İnşallah su gibi geçsin tedavileriniz..
iyi haberlerle görüşmek üzere inşallah kızlar..
Amin canım seninkide tutunmuştur inşallah mutlu sonu bekliyoruz inşallah bu arada transfer sonrasını nasıl geçiriyorsunuzEvet canım dondurulmuş embriyolarım vardı. Hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim yardımcımız olsun..
Canımmm hayırlı olsun yumişlerin toplanmış çokçaa döllensinler inşallah 5. Güne hepsi birden geliversinler
Senin icinde hayirlisi olsun rabbim.emeklerimizi bosa.cikarmasin pes pese vercez insallah.mujdemiziHayırlı olsun benimde transferim salı günü inşallah mutlu sonla biter
Adet tarihi değişmiyor normal devam ediyor geçmiş olsun cnmhayırlısıyla güzel haberler verirsin inşallahhayalimm77 .
Salı gün histeroskopi oldum, aylin ve sevinç hanım yaptı. Daha önceden kaç dr gittiysem ve memorialde de 2 kere ultrasonda da gözüken polipler histeroskopi esnasında çıkmamış, rahim kalınlığından olabilir dediler. Güzelce bakmışlar ve çizik atmışlar rahime. Sizin histeroskopiden sonra adet tarihi değişti mi?
Transfer sonrası sadece o gün dinleniyorsun sonra günlük yaşamına devam ediyorsun kesinlikle uzanmak ve ağır kaldırmak yokBirde transfer sonrasını nasıl geçiriyorsunuz yatıyormusunuz günlük işlerinizi yapıyormusunuz yazarsanız sevinirim şimdiden tşk
Test günün ne zaman canım.Evet canım dondurulmuş embriyolarım vardı. Hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim yardımcımız olsun..
Canımmm hayırlı olsun yumişlerin toplanmış çokçaa döllensinler inşallah 5. Güne hepsi birden geliversinler
Ben sadece transfer oldugum gün yatmistim. 3-4 gün evden dışarı cikmadim ama yatmadim öyle de. uzandim, oturdum TV izledim. Yemegimizi bile ben yapmıştım. 5.gün alışverişe bile gitmistik . ananas yemistim her gun bir dilim,bir de kabak çekirdeğiTransfer sonrası sadece o gün dinleniyorsun sonra günlük yaşamına devam ediyorsun kesinlikle uzanmak ve ağır kaldırmak yok
Bugun.hastaneyi aradim cok.sukur rabbime 12 tane vardi dollenen ama digerleride ataga gecmis 17 tane olmus sadece ikisi bir tik digerlerinden asagida ama.gunlerine uyumlu sekilde gelisiyorlarmis sonsuz sukurler olsun rabbim insallah bana tutunmasinida nasip eder kaderdaslarim inan bu yolda hepimiz vakti geldiginde anne olcaz rabbim.kabul etmiycegi bise icin hayal.kurdurtmaz dua ettirmezmis bizim hem.hayallerimizde hem.dualarimizda
Test günün ne zaman canım.
Canim sperm sayisi cok dusuk
Hayirli olsun insallah guzel haberi vermek nasip olsun canim benimde pazartesi allah nasio ederse transferim pese pese verelim mujdeyi
iinşallah hayırlısıyla hepsi sağlıklı olur da analarına tutunur.yumurta toplanan ay transfer yapacaklar mı canım, bekleyecek misinBugun.hastaneyi aradim cok.sukur rabbime 12 tane vardi dollenen ama digerleride ataga gecmis 17 tane olmus sadece ikisi bir tik digerlerinden asagida ama.gunlerine uyumlu sekilde gelisiyorlarmis sonsuz sukurler olsun rabbim insallah bana tutunmasinida nasip eder kaderdaslarim inan bu yolda hepimiz vakti geldiginde anne olcaz rabbim.kabul etmiycegi bise icin hayal.kurdurtmaz dua ettirmezmis bizim hem.hayallerimizde hem.dualarimizda
Toparlanmaya çalışıyorum canım. Genetik ve pıhtılaşma testleri ile uğraşıyorum. Pıhtılaşma belli oldu ve ben de pıhtılaşma çıktı. Keşke baştan bakilsaydi ona da :-(Canım 26 sında test yaptıracağız nasipse.. sen nasılsın canım nasıl gidiyor tedavi süreci?
Hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak Allahın izniyleBugun.hastaneyi aradim cok.sukur rabbime 12 tane vardi dollenen ama digerleride ataga gecmis 17 tane olmus sadece ikisi bir tik digerlerinden asagida ama.gunlerine uyumlu sekilde gelisiyorlarmis sonsuz sukurler olsun rabbim insallah bana tutunmasinida nasip eder kaderdaslarim inan bu yolda hepimiz vakti geldiginde anne olcaz rabbim.kabul etmiycegi bise icin hayal.kurdurtmaz dua ettirmezmis bizim hem.hayallerimizde hem.dualarimizda
Toparlanmaya çalışıyorum canım. Genetik ve pıhtılaşma testleri ile uğraşıyorum. Pıhtılaşma belli oldu ve ben de pıhtılaşma çıktı. Keşke baştan bakilsaydi ona da :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?