- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Bir şeyleri yaşayarak öğreniyoruz hep. İnşallah sonucun bunkez pozitif olur canımbende yapmadım pıhtılaşma testi.. yaptırsam mı acaba?? çok üzgünüm canım.. bilemiyoruz ki herşeyi sırayla öğreniyoruz..
Bir şeyleri yaşayarak öğreniyoruz hep. İnşallah sonucun bunkez pozitif olur canım
İnşallah bu kez saglicakla devam eder. Bence yaptır canım. Kan pıhtılaşması olunca iğne ve ilaç kullanmak gerekiyormus. Yoksa bebeğe kan gitmediği için düşük oluyormuş.sorun olup olmadigini öğrenmekte fayda var.
Özelde de yapılıyor canım.ben üniversite hastanesinde yaptırdım on beş gün sonra çıktı sonuç.bir arkadaşım daha söylemişti bunu ve ben o zaman yaptırmadım.. nerede yaptırabilirm canım? ne kadar sürede çıkıyor sonuç? özelde yapılıyor mu?
Özelde de yapılıyor canım.ben üniversite hastanesinde yaptırdım on beş gün sonra çıktı sonuç.
Yoktur inşallah canım. Hamilelik oluşunca doktora sorarsin. Belki orda daha etken çıkar sonuç. Önlem amaçlı ilaç kullandırır belki. Şuan hangi ilaçları kullaniyorusneyvahh ayvah çok geçç.. geç kaldım bir şey varsa da
Doktorun kim canım@whiterose00
estrofem kullanıyorum canm 3 adet.. climara forte bant 2 günde bir değiştiriyorum. folibiol. ve progestan iğne. günde tek seferde 2 ampul.
Bant ve ampul ne için. Taze transferden baya farklı ilaçlar..
Doktorun kim canım
Amin.insallah canim suan bir problem.yok iptal olmasi icin.oyuzden.rabbim nasip ederse yarin transferim.olcakiinşallah hayırlısıyla hepsi sağlıklı olur da analarına tutunur.yumurta toplanan ay transfer yapacaklar mı canım, bekleyecek misin
Insallah arkadasim duam buHayırlı olsun inşallah bu sefer olacak Allahın izniyle
Cok tskler canim cok yaramazlar cokkk annecikleri onlara kavusmak icin cok yol gitti ama artik kavusma zamani geldiçok şükür canımmm çok sevindim gözün aydın.. İnşallah o hızla annelerine tutunurlar sıpalar :)
Benim bir kuzenim var tüp bebek yöntemiyle anne oldu onun çorabını bile annesi giydiriyordu hiç ayağa kalkmazdı sadece vc ye yürürdü oda yavaş adımlarla böyle yapmak doğrumudur acabaTransfer sonrası sadece o gün dinleniyorsun sonra günlük yaşamına devam ediyorsun kesinlikle uzanmak ve ağır kaldırmak yok
Amin inşallah hayırlısıylaSenin icinde hayirlisi olsun rabbim.emeklerimizi bosa.cikarmasin pes pese vercez insallah.mujdemizi
Valla canım ben 4 kez denemiş ve negatif sonuç almış biri olarak her yolu denediğimi söyleyebilirimKızlar pozitif sonuç alan arkadaşlarım lütfen transfer sonrasını nasıl geçirmemi önerirsiniz siz neler yaptınız yazarmısını kafam çok karışık sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?