Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bende yapmadım pıhtılaşma testi.. yaptırsam mı acaba?? çok üzgünüm canım.. bilemiyoruz ki herşeyi sırayla öğreniyoruz..
Bir şeyleri yaşayarak öğreniyoruz hep. İnşallah sonucun bunkez pozitif olur canım
İnşallah bu kez saglicakla devam eder. Bence yaptır canım. Kan pıhtılaşması olunca iğne ve ilaç kullanmak gerekiyormus. Yoksa bebeğe kan gitmediği için düşük oluyormuş.sorun olup olmadigini öğrenmekte fayda var.

bir arkadaşım daha söylemişti bunu ve ben o zaman yaptırmadım.. nerede yaptırabilirm canım? ne kadar sürede çıkıyor sonuç? özelde yapılıyor mu?

bir arkadaşım daha söylemişti bunu ve ben o zaman yaptırmadım.. nerede yaptırabilirm canım? ne kadar sürede çıkıyor sonuç? özelde yapılıyor mu?
Özelde de yapılıyor canım.ben üniversite hastanesinde yaptırdım on beş gün sonra çıktı sonuç.

@whiterose00

estrofem kullanıyorum canm 3 adet.. climara forte bant 2 günde bir değiştiriyorum. folibiol. ve progestan iğne. günde tek seferde 2 ampul.

Bant ve ampul ne için. Taze transferden baya farklı ilaçlar..

jel beni çok rahatız etti bu yüzden iğne oluyorum ben.. bant da endometrium kalınlığını ayarlamak için verildi bana canım. estrofem yeterli olmadı tek başına bende.

dr.um Banu hn canım. Kendisinden çok memnunum. Çok anlayışlı ve pozitif biri.

[QUOT77, post: 43684450, member: 305802"]jel beni çok rahatız etti bu yüzden iğne oluyorum ben.. bant da endometrium kalınlığını ayarlamak için verildi bana canım. estrofem yeterli olmadı tek başına bende.[/QUOTE]
Himm anladim canım. Doktorum ayşe hanımdi.

iinşallah hayırlısıyla hepsi sağlıklı olur da analarına tutunur.yumurta toplanan ay transfer yapacaklar mı canım, bekleyecek misin
Amin.insallah canim suan bir problem.yok iptal olmasi icin.oyuzden.rabbim nasip ederse yarin transferim.olcak

Arkadaşlar bende tedaviye başlayacağım kısmetse.ben ilaçlarımı şimdiden hazırlayayım dedim ama geldiğinde söyleriz dediler.gonal f lemi başlıyorlar acaba ?ortalama kaç kutu almamız gerekir ki?

Transfer sonrası sadece o gün dinleniyorsun sonra günlük yaşamına devam ediyorsun kesinlikle uzanmak ve ağır kaldırmak yok
Benim bir kuzenim var tüp bebek yöntemiyle anne oldu onun çorabını bile annesi giydiriyordu hiç ayağa kalkmazdı sadece vc ye yürürdü oda yavaş adımlarla böyle yapmak doğrumudur acaba

Kızlar pozitif sonuç alan arkadaşlarım lütfen transfer sonrasını nasıl geçirmemi önerirsiniz siz neler yaptınız yazarmısını kafam çok karışık sevgilerimle

Kızlar pozitif sonuç alan arkadaşlarım lütfen transfer sonrasını nasıl geçirmemi önerirsiniz siz neler yaptınız yazarmısını kafam çok karışık sevgilerimle
Valla canım ben 4 kez denemiş ve negatif sonuç almış biri olarak her yolu denediğimi söyleyebilirim ilk yaptırdığımda çok az hareket etmeye çalıştım, sonrakinde daha hareketliydim, daha erken işe döndüm. Üçüncüde ev işlerini bile yapıyordum neredeyse hiç fark olmadı hayatımda. Sonuncuda da yarım saat- bir saatte bir kalkıp 10 dakikalık yürüyüş yapıp tekrar uzaniyordum. Ama sonuç olarak hepsi n4gatif sonuçlandı Yani demem o ki nasip varsa tutunuyor o minikler anneciklerine, nasip yoksa da ne yaparsan yap değişmiyor. Ama hastanenin genel tavsiyesi çok ağır is yapmamak koşuluyla günlük rutin hayata dönmek daha iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…