Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende aynen böyle birinde hiç kalkmadım diğerlerinde bazılarında hareket ettim insan nasıl davranacağını ne yapacağını bilmiyor bence dediğin gibi tutundumu kalkmakla oturmakla düşmez ama yinede ne yapsamda tutunur diyorum kafam karışık

Arkadaslar merhaba ,
Benim ilk denemem malesef olumsuz sonuclandi yuksek fsh dusuk amh ve 1cm lik cikolata kisti sorunum var.
3-4 ay sonra yeni bir deneme yapacagiz. Bu surecin ne kadar zor oldugunu maddi manevi biliyoruz hepimiz. Acaba sisli memorial''dan memnun musunuz ? Tup bebek paket fiyati ve ilaclar ne kadara mal oldu acaba ? Cevaplarsaniz cok sevinirim
Cok tesekkurler simdiden

Canım hakkında hayırlısı olsjn inş..benim de geçen ay izmir medicalparkta ilk denemem oldu malesef negatif sonuçlandı..ben ist.şişli memoriali düşünüyrm 2.denemem de..ama maddi anlamda anca eylülden sonra deneyebilirim..burdaki ark.lara geçenlerde ben de danıştım..izmirdeki fiyatla aynı gibi pgt li gerçi benim 10bin falan ama senin tek tüp bebekse 7bin falan olur herhalde

Cok tesekkür ederim canım hakkımızdan hayırlısı ınsallah cok zor bir süreç ancak çeken biliyor. Bizde para biriktirip 3-4 ay sonra deneyecem insallah. Belirsizlik cok zor kaçıncıda tutacak bilmemek cok zor. Tekrar tesekkur ederim insallah Allah isteyen herkesin kucagını doldurur.

Canim biz memorialde ilk yaptırdığımızda 5200 civarında ödemiştik ama o zaman sağlık kurul raporu hakkımız vardı ve bundan dolayı indirim yapmışlardı. Şimdi yeniden başladık yine memorialde. Şimdi de burada ikinci kez yaptırıyor olduğumuz için 6ine indirimleri oldu ve 4600 tl ödeyeceğiz.

Ben bu testleri yaptırmıştım bir sorun çıkmadı histereskopi 2 kez oldum ameliyatına kim girecek
ben ilk defa yaptıracağım biraz heyecan var.doktor olarak ya kendi doktorum yada tüp bebekten yücel şahin yapacak. kendim de seçe biliyormuşum. aslında ben Banu hanımdan randevu aldım yoğun olduğu için yücel bey müsaitti.sonrasında çok düşündüm her şeyde vardır bir hayır dedim.değiştirmeyi düşünmüyorum.zaten semra hocaya danışmadan bir işlem yapmıyorlar.rahmin içini genişletme gibi bir işlem yapacakmış.ve çizikler atacağını söyledi.bebeğin tutunmasını sağlıyormuş

İlk kez duydum canım bu işlemi. Yani ben şahsen memoriale çok güveniyorum ama böyle bir işlem için açıkçası iyice araştırmadan teslim olma derim. Seni tedirgin etmek istemem ama ne olur ne olmaz, kalıcı bir sorun yaratmasın Allah korusun

geçen sene ameliyat oldum miyomdan.miyom rahme baskı yaptığı için rahim içi küçükmüş.çok basit bir işlemle histeoroskopi ile normal boyutuna getircek.çizik olayını zaten bütün histeroskopide yapıyorlarmış.ben semra hocanın ekibine çok güveniyorum.kendi doktorumda memorialde zaten ona sormadan hareket etmiyorum.doktorum hsg filmlerime bugün bakıp karar verecek.en küçük ayrıntıyı araştırıyorlar.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Benim bir kuzenim var tüp bebek yöntemiyle anne oldu onun çorabını bile annesi giydiriyordu hiç ayağa kalkmazdı sadece vc ye yürürdü oda yavaş adımlarla böyle yapmak doğrumudur acaba
ben de aynı kuzenin gibi yapmıştım. test sonucunu alana kadar, yatmaktan başımın arkası ağrımıştı Rabbim sizlere de bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Kızlar benim malesef tek embriyom gelişmiş tek embriyo transferi olup gebe kalan varmı

Merhaba arkadaşlar.... bizim sıkıntımız azospermi . Bende bir sıkıntı çıkmadı. Eşimin 9 kromozom sıkıntısı çıktı. Daha önce eşime tese yapıldı ve 2 ke koü de denedik. Olumsuz tabiki. Ben memoriali çok beğendim.iyi bir izlenim uyandırdı bende. Eşim tekrar tese olacak. Murad bey genetik değerlendirme önereceğim yazmış pgd oluyor galiba. Pıhtılaşma testi nasıl yapılıyor. İki denmemde kan sulandırıcı iğne vuruldum ama bana kan testi yapmamışlardı. HakkımıDa hayırlısı inşllh. Rabbim bizi mahrum bırakmasın annelik babalık duygusundan. Zor bir süreç bu hemde çok zor. Üzülüp üzülmüyor gibi yapmak.

B
Özelde de yapılıyor canım.ben üniversite hastanesinde yaptırdım on beş gün sonra çıktı sonuç.
Merhaba canım , ben de memorialda redavi görüyorum ve pıhtılaşma testi yaptıracağım. Ben Süleymaniye kadıb hast. Eğitim araştırma hastanesinden randevu aldım yarın inşsllah gideceğim. İnşallah sorun çıkartmadan yaparlar. Sen hangi hastanede yaptırdın? Yanında götürmen gereken bir evrak rapor filan oldumu? Sorun çıkmı bu iş için?

Stres yapma canım hiç. İnşallah güzel bir şekilde toplanan yumurtaların döllenirler. Ben diyarbakirda yaptırdım canım. Şişli de benden aynı testleri istemişti istenilen testleri maille attılar. Doktorun imzası vardı dusuk de yapınca sorun olmadi yaptirmak

Hem de çok zor Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…