Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah analı babalı büyütsün kaçıncı denemede anne oldunuz sizdeki sorun neydi cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekürle
amin. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin inş. bendeki sorun çikolata kisti. eşimde de varikosel var. tedavi sırasında hafif ohss denilince biz tek emriyo transferi istedik. ilk tüp bebek denemesiydi.

İyi aksamlar arkadaslar allah herkesin yardimcisi olsun zor bir surec maddi manevi ama insallah pozitif haberi alinca allahin.izniyle bir nebzede olsa.cektiklerimizi unutcaz benimde.dun.transferim.oldu semra hocam mucizemi bana.yerlestirdi o nile.nekadar heycan.veriyor allahim.insallah sonuna.kadar.birakmaz.bebegim.beni

Merhaba
Melih Bey yaptı toplamayı. Çok çok hafif bir sakinleştirici verdiler uyudum sma o kadar hafifti ki işlemin en son aşamasında uyandım ama hiç canım yanmadı. Çok hızlı ve kolay şekilde bitti çok şülür Rabbime. Allahım herkese sağlıklı ve hayırlı eblatlar nasip etsin .

Çok sevindim rabbim tamamına erdirsin.
Ben Semra hocayla görüştüm bana çok güzel şeyler söyledi. Transferimi yaparmısımız dedim net birşey söylemedi. Zaten de transferim nasip olursa Pazar gününe denk gelecek sanırım. Pazar günleri yok Semra hoca diye biliyorum. Bana benden çok ümitli olduğunu herşeyin yolunda gittiğini söledi ve ekibimize güven dedi. Ama ben çok isterdim onun transferimi yapmasını. Neyse nasipte varsa öylede de olur böyle de. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize tedavilerimiz sonucunda inşallah

Bir de kaçıncı gün transferi ve test günü ne zaman ?

Günaydınlar benimde transferim dün oldu rabbim bu embriyoyu9 ay sonra kucağıma versin arkadsşlar dua edin
Hayirli olsun canim insallah pes pese veririz mujdeyi
Amin.insallah rabbim.hepimizi sevindirsin takilma semra hocaya nasipte varsa birisi vesile olacak insallah ama.denek gelseydi yapardi hayirlisi allahtan
Bir de kaçıncı gün transferi ve test günü ne zaman ?
Benim 5 gun test 2 sinde azcik kaldi yani

Arkadaslar benim 5 tane düşüğüm var bana pgt li tup bebek yapılacak önümüzde aylarda düşünüyorum benim gibi olupta sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına alan var mı lütfen bana yardımcı olurmusunuz

Ben iki kez histereskopi oldum hiç duymadım bilemiyorum belki banada yapmış olabilirler benim ameliyatına semra hanim ve kahraman bey girdi ama tup bebek tedavisinde Banu hanımı tercih etmeyi düşünüyorum

Ben iki kez histereskopi oldum hiç duymadım bilemiyorum belki banada yapmış olabilirler benim ameliyatına semra hanim ve kahraman bey girdi ama tup bebek tedavisinde Banu hanımı tercih etmeyi düşünüyorum
Hiç korkma ben 2 kez Laparoskopi ve 2 kez histereskopi oldum eve gittim normal hayatıma devam ettim hicbirsey yok rahat ol

Merhaba arkadaşlar topik maşallah çok ilerlemiş belki geçen yıldan beni tanıyanlar vardır... Şuan maşallah 6 aylık bir kızım var... Rabbim inşllh sizlerede en yakın Zaman da nasip etsin... Sizlere birşey sormak istiyorum . Şuan tüp benek fiyatları ve histereskopi fiyatları ne kadar bilen var mı acaba?

Ben haziran da oldum histereskopi 3000 tl ama suan artmıştır çünkü tup bebek fiyati artmış

kızlar merhaba ben 10 yıllık evliyim eşim azo sperm bu gün şişli memorialde tüp bebek tedavisine başladık 2 tesemiz olcak bu gün ilk iğnemi vurcam dua edin 4 yıldır azo spermle savaşıyoruz biz zor bir vakayız ama ALLAH TAN umut kesilmez rabbim hepiniz gönlüne göre versin doktorum banu hanım çok iyi bir doktor güler yüzlü eşimide murat bey tese ameliyatı yapcak kendisi fazla konuşkan değil bakalım hayırlısı olur inşallah

Ben haziran da oldum histereskopi 3000 tl ama suan artmıştır çünkü tup bebek fiyati artmış
merhaba allah kızınızı bağışlasın
Ben sorum olacaktı size?
Kaç yumurtanız toplanmıştı kaçı toplandı ve kaçıncı gün transferiniz oldu ? Bilgi veriseni çok sevinirim

Canım seni çok iyi anlıyorum biz de 3 yıldır azospermi ile savaşıyoruz ve inşallah 2 ay sonra biz de ilk tedavimizi ve ilk microtese yi olmak için memorial da başlayacağız. Sana dua edeceğim canım bizi ancak bizim gibiler anlar. İnşallah herşey çok güzel olur. Allahım yüzünüzü güldürsün. Bu arada size murad bey tedavi uyguladı mı ve fiyat olarak toplam ne konuştunuz?

sağol canım ALLAH razı olsun biz daha önce celalettin peruda tedavi olduk 2 yıl çıkış olmadı murat bey bize preglyn iğne verdi ve progon iğne kullandı eşim bizim raporumuz yoktu o yüzden indirim alamadık canım inşallah sizin içinde her şey güzel olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…