Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Biz de 1 yıl Celalettin hocada tedavi gördük sadece bitkisellerle sonra gelişme olmayınca bıraktık daha sonra da murad beye gittik o Da iğne tedavisi vermedi bize microtese önerdi sadece arimidex kullandı eşim ve proxeed ve testesteronunu çok artınca bıraktırdı bakalım hayırlısı olsun

inşallah canım rabbim yar ve yardımcınız olsun ne zaman tese olmayı düşünüyorsunuz

merhaba allah kızınızı bağışlasın
Ben sorum olacaktı size?
Kaç yumurtanız toplanmıştı kaçı toplandı ve kaçıncı gün transferiniz oldu ? Bilgi veriseni çok sevinirim
Amin inşllh ... Rabbim isteyen herkese nasip etsin ... 8yumurta toplandı. 5.güne 5i kaldı . 2tane kondu biri aa diğeri düşük seviyede idi 3tane de aa donduruldu

Canim.hamileymissin diger gurupta gordum.cok sevindim.adina hayirli olsun.rabbim.tamamina erdirsi.

Hayalim 77 hamilemisin hayırlı olsun nurme darısı başımıza

Teşekkür ederim canlar evet pozitifi gördük şükürler olsun ancak kötü bi deneyim yaşadığım için daha önce sevinemiyorum şuan. İnşallah bir sorun çokmazda böyle devam eder kuzular.. Darısı başınıza inşallah tez zamanda.. Dualarımdasınız canlarımm..

hayirli olsun canim gecen yil birlikte tedavi olmustuk senin pozitif benim negatif gelmişti. Kaç geldi degerin.insallah saglik sihhatle devam eder canim

hayirli olsun canim gecen yil birlikte tedavi olmustuk senin pozitif benim negatif gelmişti. Kaç geldi degerin.insallah saglik sihhatle devam eder canim

Evet canım hatırlıyorum.. Değerim 309 geldi canım.. Maaşallah bebişi büyütmüşsün.. Sağlıcakla kucağına al canım inşallah..

Transfar sonrasını nasıl geçirdiniz bide bişey hissettinizmi olumlu yada olumsuz yazarsanız sevinirim şimdiden teşekürler

Arkadaşlar merhaba vende istanbul dayim bayadirda yazamadim benimde tedavim sali günü vasladi kahraman bey dr um bugün kontrol günümdu bakalimtakip ediliyor suanda.gonalf ignemin dozunu artirdilar.pazarda tekrar kontrol e cagirdilar ve cetrotide igneyi istediler sizce yumurta toplama işlemi nezaman olur

merhaba kızlar hayalım canım inşallah rabbim tamamını nasip etsin ya doktorum banu hanım dı kızlar merkezden ayrılmış benim buna biraz canım sıkıldı şimdi sevinç hanımla devam ediyorum acaba kimle devam etsem pelin hanım nasıl veya ayşe hanım bir bilginiz varmı kızlar yardımcı olursanız sevinirim

Bence sevinc hanimla.devam et ben aylin hanimla basladim.sevinc hanimla devam ettim.cokta memnun.kaldim cok ilgili ve dinliyici zaten dosyalar semra hocanin elinden.geciyor sen sadece huzurlu ol gerisi geliyor allahin izniyle

mrb.. bende salı günü sevinç ünalla tedaviye başladım. ama benim dondurulmuş embriyo transferi olacak.. genelde yumurtalar adet başlangıcından 13 gün sonra toplanıp, 18. gün embryo transferi oluyor.10 gün sonra da test.

Merhabalar
Dün transferim gerçekleşti, 2 embriyo yerleştirdiler. Hayırla ve sağlıkla olsun inşallah rabbşm ne takdir ettiyse.
Transferimi Sevinç Hanım yaptı. Çok memnun kaldım çok ilgili ve eli çok hafif, nazik davranmaya çalıştı hep canım yanmasın diye . Çok rahat ve koksy bir transfer olsun . Rabbim bu tedavilerimizi vesile kılarak bize evlatlarımızı nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırla
Dualarınıza beni de katın
Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…