inş kucana alırsın cnm çok dikkat et agır vian sakın kaldırmaBenim iki gün oldu transferim bekliyorum hayırlısıyla
Canim.hamileymissin diger gurupta gordum.cok sevindim.adina hayirli olsun.rabbim.tamamina erdirsi.dr.um Banu hn canım. Kendisinden çok memnunum. Çok anlayışlı ve pozitif biri.
Saol teşekürler üç gündür genelde yatıyoruminş kucana alırsın cnm çok dikkat et agır vian sakın kaldırma
Biz de 1 yıl Celalettin hocada tedavi gördük sadece bitkisellerle sonra gelişme olmayınca bıraktık daha sonra da murad beye gittik o Da iğne tedavisi vermedi bize microtese önerdi sadece arimidex kullandı eşim ve proxeed ve testesteronunu çok artınca bıraktırdı bakalım hayırlısı olsunsağol canım ALLAH razı olsun biz daha önce celalettin peruda tedavi olduk 2 yıl çıkış olmadı murat bey bize preglyn iğne verdi ve progon iğne kullandı eşim bizim raporumuz yoktu o yüzden indirim alamadık canım inşallah sizin içinde her şey güzel olsun canım
Amin inşllh ... Rabbim isteyen herkese nasip etsin ... 8yumurta toplandı. 5.güne 5i kaldı . 2tane kondu biri aa diğeri düşük seviyede idi 3tane de aa donduruldumerhaba allah kızınızı bağışlasın
Ben sorum olacaktı size?
Kaç yumurtanız toplanmıştı kaçı toplandı ve kaçıncı gün transferiniz oldu ? Bilgi veriseni çok sevinirim
Canim.hamileymissin diger gurupta gordum.cok sevindim.adina hayirli olsun.rabbim.tamamina erdirsi.
Hayalim 77 hamilemisin hayırlı olsun nurme darısı başımıza
Teşekkür ederim canlar evet pozitifi gördük şükürler olsun ancak kötü bi deneyim yaşadığım için daha önce sevinemiyorum şuan. İnşallah bir sorun çokmazda böyle devam eder kuzular.. Darısı başınıza inşallah tez zamanda.. Dualarımdasınız canlarımm..
hayirli olsun canim gecen yil birlikte tedavi olmustuk senin pozitif benim negatif gelmişti. Kaç geldi degerin.insallah saglik sihhatle devam eder canimTeşekkür ederim canlar evet pozitifi gördük şükürler olsun ancak kötü bi deneyim yaşadığım için daha önce sevinemiyorum şuan. İnşallah bir sorun çokmazda böyle devam eder kuzular.. Darısı başınıza inşallah tez zamanda.. Dualarımdasınız canlarımm..
hayirli olsun canim gecen yil birlikte tedavi olmustuk senin pozitif benim negatif gelmişti. Kaç geldi degerin.insallah saglik sihhatle devam eder canim
Transfar sonrasını nasıl geçirdiniz bide bişey hissettinizmi olumlu yada olumsuz yazarsanız sevinirim şimdiden teşekürlerTeşekkür ederim canlar evet pozitifi gördük şükürler olsun ancak kötü bi deneyim yaşadığım için daha önce sevinemiyorum şuan. İnşallah bir sorun çokmazda böyle devam eder kuzular.. Darısı başınıza inşallah tez zamanda.. Dualarımdasınız canlarımm..
Canım bana umut oldun hadi hayırlısıEvet canım hatırlıyorum.. Değerim 309 geldi canım.. Maaşallah bebişi büyütmüşsün.. Sağlıcakla kucağına al canım inşallah..
Transfar sonrasını nasıl geçirdiniz bide bişey hissettinizmi olumlu yada olumsuz yazarsanız sevinirim şimdiden teşekürler
Canım bana umut oldun hadi hayırlısı
Çok güzel çıkmış canim degerin insallah saglikla devam eder sen de kucagina alirsin.Evet canım hatırlıyorum.. Değerim 309 geldi canım.. Maaşallah bebişi büyütmüşsün.. Sağlıcakla kucağına al canım inşallah..
Çok güzel çıkmış canim degerin insallah saglikla devam eder sen de kucagina alirsin.
Bence sevinc hanimla.devam et ben aylin hanimla basladim.sevinc hanimla devam ettim.cokta memnun.kaldim cok ilgili ve dinliyici zaten dosyalar semra hocanin elinden.geciyor sen sadece huzurlu ol gerisi geliyor allahin izniylemerhaba kızlar hayalım canım inşallah rabbim tamamını nasip etsin ya doktorum banu hanım dı kızlar merkezden ayrılmış benim buna biraz canım sıkıldı şimdi sevinç hanımla devam ediyorum acaba kimle devam etsem pelin hanım nasıl veya ayşe hanım bir bilginiz varmı kızlar yardımcı olursanız sevinirim
mrb.. bende salı günü sevinç ünalla tedaviye başladım. ama benim dondurulmuş embriyo transferi olacak.. genelde yumurtalar adet başlangıcından 13 gün sonra toplanıp, 18. gün embryo transferi oluyor.10 gün sonra da testArkadaşlar merhaba vende istanbul dayim bayadirda yazamadim benimde tedavim sali günü vasladi kahraman bey dr um bugün kontrol günümdu bakalimtakip ediliyor suanda.gonalf ignemin dozunu artirdilar.pazarda tekrar kontrol e cagirdilar ve cetrotide igneyi istediler sizce yumurta toplama işlemi nezaman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?