sağol canım sevin hanımda iyi aylin hanımada iyi diyorlar artık nasip canımBence sevinc hanimla.devam et ben aylin hanimla basladim.sevinc hanimla devam ettim.cokta memnun.kaldim cok ilgili ve dinliyici zaten dosyalar semra hocanin elinden.geciyor sen sadece huzurlu ol gerisi geliyor allahin izniyle
Bu şekilde hamile kalan ve bebeğini kucağına alan çook duydum canım. Sakın bunlara kafana takmaAranızda 3.cü gün tek embriyo transferi olup pozitif sonuç alan varmı
İnşallah hem gripte oldum çok korkuyorum teşekürlerBu şekilde hamile kalan ve bebeğini kucağına alan çook duydum canım. Sakın bunlara kafana takma
müşteri hizmetlerinden randevu almalısın.onlar zaten gelmeden önceki tahlillerini sana mesaj atıyorlar.hayırlı olur inşallahmerhaba aranıza yeni katıldım bende bu hastanede tedaviye başlıcam kısmetse adetimi bekliyorum size bir kaç sorum olacak tüp bebeği yapmak için ücretlendirme ne kadar oldu yada başka test neler istediler
İçin rahat olsun , herşey olacağına varır unutma... Sen korkarakmhiçbirşeyi değiştiremezsin. Rabbimize sığınacağız ve dua edeceğiz. Eğer olacaksa bu şekilde de omacakfır hiç üzülme rahat ol ve bol dua et hayırlısı için . Rabbim kalbine ferahlık versin inşallahİnşallah hem gripte oldum çok korkuyorum teşekürler
Teşekürler allah razı olsun her şey gönlünüzce olsunİçin rahat olsun , herşey olacağına varır unutma... Sen korkarakmhiçbirşeyi değiştiremezsin. Rabbimize sığınacağız ve dua edeceğiz. Eğer olacaksa bu şekilde de omacakfır hiç üzülme rahat ol ve bol dua et hayırlısı için . Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah
Canım hayırlı olsun inşallah bebislerin sana sıkı sıkı tutunsun canım nasıl iki embriyo yerleştirdiler şartları nedir senmi söyledin bizi haberdar et sonucunu mutlakaMerhabalar
Dün transferim gerçekleşti, 2 embriyo yerleştirdiler. Hayırla ve sağlıkla olsun inşallah rabbşm ne takdir ettiyse.
Transferimi Sevinç Hanım yaptı. Çok memnun kaldım çok ilgili ve eli çok hafif, nazik davranmaya çalıştı hep canım yanmasın diye . Çok rahat ve koksy bir transfer olsun . Rabbim bu tedavilerimizi vesile kılarak bize evlatlarımızı nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırla
Dualarınıza beni de katın
Hepinizi öpüyorum
Biz karar vermedik , embriyoloğumuz ve doktorumuz sevinç hanım öyle uygun gördüler çünkü son dk gelişmesi olarak elimizde 2 embriyomuz kaldı , daha önceki başarısız 2 denemem ve bir dolu badireli öykğmden dolayı 2 sini bşrden koymayı daha uygun gördüler. İkiz gebelikten biraz çekinsek de ne uapalım Allah büyük önce ona sonra doktorlarımıza teslim olduk. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. 8 aralık test günüm . Evde dinlenşyorum , yatıyorum iş yapmıyorum, sadece yemek yemek için wc için bşr de ceinonine jel sürdükten sonra kalkıyorum. 5-10Canım hayırlı olsun inşallah bebislerin sana sıkı sıkı tutunsun canım nasıl iki embriyo yerleştirdiler şartları nedir senmi söyledin bizi haberdar et sonucunu mutlaka
Aranızda 3.cü gün tek embriyo transferi olup pozitif sonuç alan varmı
Teşekürler umut oluyorsunuz bize allah oğlunuzada sağlıklı uzun ömürler versinCanım bana iki kere 5.gün embriyosu transfer ettiler sonuç negatif. Şişlide 4. gün embriyosu transfer ettiler 5. günler tutmadı 4. gün mü tutacak dedim oğlum 3,5 aylık oldu maşallah :)
Hiç bunlara kafa yormayın, hastane ve doktorlara güvenin rahat olun sakin olun mutlu olun Allah tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin hepinize :)
Çok şükür , çok sevindim ... Rabbim sağlıkka devam ettirip kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Merhaba kaderdaslarim ben.fun sabah.idrar.testi yaptim.hafif ikinci cizgi cikti aksamda kan verdim 9 zunncu gunumde sukurler olsun 67.89 cikti rabbim isteyen.herkese. nasio etsi.
Çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin. Aminnnnnnn inşAllah hepimize nasip etsin, evlerimizi kucaklarımızı doldursun Allah'ımMerhaba kaderdaslarim ben.fun sabah.idrar.testi yaptim.hafif ikinci cizgi cikti aksamda kan verdim 9 zunncu gunumde sukurler olsun 67.89 cikti rabbim isteyen.herkese. nasio etsi.
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.kaçıncı denemendi tedavi sürecini kim takip ettiMerhaba kaderdaslarim ben.fun sabah.idrar.testi yaptim.hafif ikinci cizgi cikti aksamda kan verdim 9 zunncu gunumde sukurler olsun 67.89 cikti rabbim isteyen.herkese. nasio etsi.
Amin.canim.cok tskler bu benim 6 ci denememdi on.gorusmeyi aylin.hanimla gorustum.sonrasi sevinc hanimla devam ettim transferimi semra hocam.yaptihayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.kaçıncı denemendi tedavi sürecini kim takip etti
Cok cok tskler canim rabbim hepimize nasip edecek diye ilk yazdim inaniyorum sende mujdeyi verceksin ayagimi guzel surcemÇok şükür , çok sevindim ... Rabbim sağlıkka devam ettirip kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Ben de evdeyim beklemedyşm. Test yapmama 6 gün kaldı çok heyecanlıyım ve korkuyorum bir taraftan da .
Haftaya salı test yapıcaz. İnşallah bu sefer Rabbim müjdelesin hepimizi
Allah razi olsun arkadasim amin insallah hepimiz anne olcaz eminimÇok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin. Aminnnnnnn inşAllah hepimize nasip etsin, evlerimizi kucaklarımızı doldursun Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?