Cnm ben oldun 2 kez birini 2 yıl önce yaptırmıştım diğerini haziran ayında semra hanim ve kahraman bey yaptı ameliyatıni semra hanıma niye yaptirmiyorsun ameliyatiniarkadaşlar ofis histeoroskopi yaptıran var mı? ağrılımı korkulucak birşeymi ? c.tesi kahraman bey yapıcak operasyonumu
Hiç korkma ben çıktım hastaneden sallana sallana eve gittim allahım büyük ameliyat lardan korusun ne için olucan ne gerek gördülerarkadaşlar ofis histeoroskopi yaptıran var mı? ağrılımı korkulucak birşeymi ? c.tesi kahraman bey yapıcak operasyonumu
Merhaba acaba sonuç nedir aynı durumdayız çünkü ;(kızlar merhaba ben 10 yıllık evliyim eşim azo sperm bu gün şişli memorialde tüp bebek tedavisine başladık 2 tesemiz olcak bu gün ilk iğnemi vurcam dua edin 4 yıldır azo spermle savaşıyoruz biz zor bir vakayız ama ALLAH TAN umut kesilmez rabbim hepiniz gönlüne göre versin doktorum banu hanım çok iyi bir doktor güler yüzlü eşimide murat bey tese ameliyatı yapcak kendisi fazla konuşkan değil bakalım hayırlısı olur inşallah
Teşek
Teşekürler umut oluyorsunuz bize allah oğlunuzada sağlıklı uzun ömürler versin
Kesinliklee ayse hoca diyorum guler yuzluu pozitiff cokk tatlii bi bayan tedavim skntisizz gecti kndisine cok sey borcluyum iyiki aysee hoca demisim.. diger doktorlara hic muayene olmadim eminim onlarda isinin ehlidir ben butun randevularimi ayse hocaya istemistimMerhaba arkadaşlar. Bir daha ki ay inşllh tedaviye başlayacağız Memorialde. Eşi azospermi olup bebek sahibi olan biliyor musunuz bu hastanede. Birde biz banu hanım ile başlayacaktık. Oda hastaneden ayrılmış acaba diğer bayan doktorlardan önereceğiniz bir doktor var mı. Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
hsg filminde sol tarafta olan girinti çıkıntılı alanı düzleştirceklermiş.büyütülecek bir işlem değil dedi.c.tesi istediğim için kahraman bey ve yücel bey girecek.c.tesi semra hanım çalışmıyormuş.nasıl olduğunu bilmediğim için korkuyorumCnm ben oldun 2 kez birini 2 yıl önce yaptırmıştım diğerini haziran ayında semra hanim ve kahraman bey yaptı ameliyatıni semra hanıma niye yaptirmiyorsun ameliyatini
geçen sene büyük bir miyom ameliyatı oldum.çok şükür iyi geçti.bu daha basit bir işlem ama yinede insan korkuyor.işlemden önce mi bayıltıyorlar biraz bahsedermisinHiç korkma ben çıktım hastaneden sallana sallana eve gittim allahım büyük ameliyat lardan korusun ne için olucan ne gerek gördüler
ben gördüm ayşe hocayı çok tatlı ve güler yüzlü bir bayan. ancak beni düşündüren konu ayşe hnm'ın op. dr olması, banu hanım ayrıldıktan sonra bayanların içinde tek doç. dr aylin hanım. acabalarımın sebebi bu. keşke banu hanm ayrılmasaydı. çok konuşmak mümkün olmadı ama araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla iyi bir doktordu.K
Kesinliklee ayse hoca diyorum guler yuzluu pozitiff cokk tatlii bi bayan tedavim skntisizz gecti kndisine cok sey borcluyum iyiki aysee hoca demisim.. diger doktorlara hic muayene olmadim eminim onlarda isinin ehlidir ben butun randevularimi ayse hocaya istemistim
Canim hayirli olsun.tedavi insallah ama sorun.esinde sanirim ee.senin normal yumurta takibin yapilcak sonucta butun.dsyalari semra hocam takip ediyor bence dr.lara kafani takma ya sevinc hm yada ayse hm tercih et aylin hm.daiyi ama pek.sordugunun sorunun cevabini alamiyorsun. Ama genel olarak dr lar hrp basariliben gördüm ayşe hocayı çok tatlı ve güler yüzlü bir bayan. ancak beni düşündüren konu ayşe hnm'ın op. dr olması, banu hanım ayrıldıktan sonra bayanların içinde tek doç. dr aylin hanım. acabalarımın sebebi bu. keşke banu hanm ayrılmasaydı. çok konuşmak mümkün olmadı ama araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla iyi bir doktordu.((
haklısın aslında. ayşe hanım çok güler yüzlü biri birebir konuşmak nasip olmadı ama bekleme salonunda hastalarıyla iletişimin gözlemleme fırsatı buldum. sevinç hanımı hiç bilmiyorum. birde ben bütün işlemlerimi bayan doktorlar yapsın istiyorum. yumurta toplama işleminde hakan beyi övüyorlar ama diğer doktorlarda iyidir değil mi bu konuda. tüm işlemlerimi bayan doktor yapsın deme gibi bir lüksü oluyormu isteyenin biliyormusun acaba...evet sıkıntımız azospermi bir hayalimm77 yi gördüm burda eşi azospermi olup da şuan değerleri gebelik oluşan. inşallh sıkıntı ne olursa olsun tüm isteyenlerin duaları kabul olur. :)Canim hayirli olsun.tedavi insallah ama sorun.esinde sanirim ee.senin normal yumurta takibin yapilcak sonucta butun.dsyalari semra hocam takip ediyor bence dr.lara kafani takma ya sevinc hm yada ayse hm tercih et aylin hm.daiyi ama pek.sordugunun sorunun cevabini alamiyorsun. Ama genel olarak dr lar hrp basarili
Normal ameliyat gibi ağrı acı olmuyor rahat ol kafanı takma gerçekten ben o kadar çok korkuyordum ki hastane doktor hepsine alıştım tup bebek mi yaptiracaksin ameliyattan sonrageçen sene büyük bir miyom ameliyatı oldum.çok şükür iyi geçti.bu daha basit bir işlem ama yinede insan korkuyor.işlemden önce mi bayıltıyorlar biraz bahsedermisin
Tabiki tercih senin arkadasim gercekten cok duyarli ve hastalarina saygili hastane sen dosyana dus benim butun.islemlerimi bayan.dr girsin.diye benim.yumurtalarimida erkek dr topladi cok olmasina.ragmen hic agrim olmadi diye bilirim.eli cok hafifti ben.baska merkezde aglayarak uyandim ve baya kanamam olmustu ama bunda cok rahattim inan sen.kendini teslim et onlara allahin izniyle cok guzel gececek tedavin erkek uzerinede cok basarili bir merkez zaten eminim.sende mutlu haberi vereceksinhaklısın aslında. ayşe hanım çok güler yüzlü biri birebir konuşmak nasip olmadı ama bekleme salonunda hastalarıyla iletişimin gözlemleme fırsatı buldum. sevinç hanımı hiç bilmiyorum. birde ben bütün işlemlerimi bayan doktorlar yapsın istiyorum. yumurta toplama işleminde hakan beyi övüyorlar ama diğer doktorlarda iyidir değil mi bu konuda. tüm işlemlerimi bayan doktor yapsın deme gibi bir lüksü oluyormu isteyenin biliyormusun acaba...evet sıkıntımız azospermi bir hayalimm77 yi gördüm burda eşi azospermi olup da şuan değerleri gebelik oluşan. inşallh sıkıntı ne olursa olsun tüm isteyenlerin duaları kabul olur. :)
sanada çok geçmiş olsun.Allah bidaha yaşatmasın.evet insan her şeye alışıyor.tüp bebek için yapılıyor bu operasyonNormal ameliyat gibi ağrı acı olmuyor rahat ol kafanı takma gerçekten ben o kadar çok korkuyordum ki hastane doktor hepsine alıştım tup bebek mi yaptiracaksin ameliyattan sonra
canım rabbime sıgın benimde doktorum banu hanımdı ama simdi sevinç hanımla devam ediyom oda iyi bir doktor bende bayan doktor tercih ettim sende isteyebilirsin bilmiyom bizim pazartesi eşim tese olcak ona gore belli olur inşallah seninde her seyin gönlunce olsun canımMerhaba acaba sonuç nedir aynı durumdayız çünkü ;(
İlk teseniz mi inşllh bulunur.canım rabbime sıgın benimde doktorum banu hanımdı ama simdi sevinç hanımla devam ediyom oda iyi bir doktor bende bayan doktor tercih ettim sende isteyebilirsin bilmiyom bizim pazartesi eşim tese olcak ona gore belli olur inşallah seninde her seyin gönlunce olsun canım
Amin inşllh. Üniversite hastanesi ve iki olumsuz denemeden sonra ince eleyip sık dokuyor her ayrıntıyı düşünüyor oldum ...Tabiki tercih senin arkadasim gercekten cok duyarli ve hastalarina saygili hastane sen dosyana dus benim butun.islemlerimi bayan.dr girsin.diye benim.yumurtalarimida erkek dr topladi cok olmasina.ragmen hic agrim olmadi diye bilirim.eli cok hafifti ben.baska merkezde aglayarak uyandim ve baya kanamam olmustu ama bunda cok rahattim inan sen.kendini teslim et onlara allahin izniyle cok guzel gececek tedavin erkek uzerinede cok basarili bir merkez zaten eminim.sende mutlu haberi vereceksin
yahır canım 2. tesemiz zaten bunda da hücre çıkmazsa doktorlar 3.cü teseyi önermiyoz size dediler dua et canımİlk teseniz mi inşllh bulunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?