- 12 Mart 2015
- 237
- 187
- 53
- 40
yahır canım 2. tesemiz zaten bunda da hücre çıkmazsa doktorlar 3.cü teseyi önermiyoz size dediler dua et canım
anladım hayırlısıyla inşllh bulunur. Cnm bizimde ikinci tese olacak ocakta galiba. Hakkımızda hayırlısı inşallahyahır canım 2. tesemiz zaten bunda da hücre çıkmazsa doktorlar 3.cü teseyi önermiyoz size dediler dua et canım
Eşinizin azospermi sebebi nedir ve ilk microtese nerede oldu? Allah yardımcınız olsun...anladım hayırlısıyla inşllh bulunur. Cnm bizimde ikinci tese olacak ocakta galiba. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Sertoly cell only ve 9. Kromozom hasarı. Koü de olduEşinizin azospermi sebebi nedir ve ilk microtese nerede oldu? Allah yardımcınız olsun...
Anladım canım benim de eşim azospermi biz de ocak sonu tedaviye başlayacağız büyük ihtimalle. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırızSertoly cell only ve 9. Kromozom hasarı. Koü de oldu
amin canım inşallah sizdede bulunuranladım hayırlısıyla inşllh bulunur. Cnm bizimde ikinci tese olacak ocakta galiba. Hakkımızda hayırlısı inşallah
ne zamndır iğne oluyosun. Yumurtalar fazla geliştiyse onlarda baskı yapar..kızlar bişey sorcam sağ alt kasığım çok ağrıyor acaba vurulduğumuz iğnelerdenmidir nisan ayında apantistim patlamıştı acilen alındı acaba ondanmı bilemiyom
Sizdeki sorun neydi bu 6cı denemenizdi deilmiGunaydin.canlar size.umud olsun diye.yaziyorum allahima.sonsuz.sukurler.olsunki.dun.aksam.ikinci.testimi yaptim.saglikla katlanmis size.tavsiye tedavi esnasinda.cok.rahat olun hic.sitres yapmayin.ve asla.vaz gecmeyin once.allaha sonra semra hocanin ekibine.guvenin allahin izniyle hepiniz bu haberi vereceksiniz vakti geldiginde dualarim sizinle
ikra_571 arkadaş gibi bende merak ettim. sorununuzu paylaşır mısınız. bize umut oluyor böyle hikayeler..Gunaydin.canlar size.umud olsun diye.yaziyorum allahima.sonsuz.sukurler.olsunki.dun.aksam.ikinci.testimi yaptim.saglikla katlanmis size.tavsiye tedavi esnasinda.cok.rahat olun hic.sitres yapmayin.ve asla.vaz gecmeyin once.allaha sonra semra hocanin ekibine.guvenin allahin izniyle hepiniz bu haberi vereceksiniz vakti geldiginde dualarim sizinle
Rabbim yardımcın olsun inşallah. Herşey gönlünce olsun. Allahım Mahrum bırakmasın anne-baba olmaktan hepimizi..Merhaba arkadaşlar benimde bugün tedavimin 11.günü bugün inşallah bakalim catlatma ignesini yapacagim.sag taraf ta hiç yumurta gelismedi sol tarafta da 5 tane yumurta gelismis lütfen dualarinizda zda unutmayin pazar günü yumurta toplamasi yapılacak. İnşallah Rabbim hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Evet canim 6 ci denemem ilk denemem umut tup bebekte oldu negatif ti sonra memorial ikici.denemem oldu ikizlerime hamile kaldim ama 22 haftalik erken.fogum.yaptim.enfeksiyondan sonra ucuncu denemem.oldu yine orda tutmqz dendi ama ben.inandim.tutacak dedim ve tuttu fakat dusukle sonuclandi daha sonra.tekrar denemeye karar verdim.bukez drum.ayrildi merkezden ve bende baska merkeze gittim orda hersey cok.guzel olmasina ramen tutmadi daha sonra dr dediki.benim.kafama.sag tupundeki sivi birikimi takiliyor alalim.sonra deniyelim.bende kabul.ettim hemen ve histeroskopi laporoskopi oldum aralikta nisanda tekrar basladim ve buda tuttu ama malesef kese gormeden dustu oda ve sonra esimin israri uzerine tekrar memorialda deneme karari aldik o raya girdigimde evet eminim.ben burda yine.pozitif sonuc alcam.diye inandim.ve girdim. Cok.sukur oylede oldu gelelim.ana.soruna sperm.sayimiz dusuk hareket problemi var bende.pko var sag tupum alindi boyle iste umarim.size umud.olmusumdur sakin.memorialdan vaz gecmeyin.kesinlikle dogru adresSizdeki sorun neydi bu 6cı denemenizdi deilmi
ikra_571 arkadaş gibi bende merak ettim. sorununuzu paylaşır mısınız. bize umut oluyor böyle hikayeler..
ne güzel inşallah bizlerde aynı sonuçlarla döneriz. son denemede doktorunuz kimdi bende banu hanıma gidoyrdum ama o ayrılmış o yüzden aylin hanım ve ayşe hanım arasında gidip geliyorum.Evet canim 6 ci denemem ilk denemem umut tup bebekte oldu negatif ti sonra memorial ikici.denemem oldu ikizlerime hamile kaldim ama 22 haftalik erken.fogum.yaptim.enfeksiyondan sonra ucuncu denemem.oldu yine orda tutmqz dendi ama ben.inandim.tutacak dedim ve tuttu fakat dusukle sonuclandi daha sonra.tekrar denemeye karar verdim.bukez drum.ayrildi merkezden ve bende baska merkeze gittim orda hersey cok.guzel olmasina ramen tutmadi daha sonra dr dediki.benim.kafama.sag tupundeki sivi birikimi takiliyor alalim.sonra deniyelim.bende kabul.ettim hemen ve histeroskopi laporoskopi oldum aralikta nisanda tekrar basladim ve buda tuttu ama malesef kese gormeden dustu oda ve sonra esimin israri uzerine tekrar memorialda deneme karari aldik o raya girdigimde evet eminim.ben burda yine.pozitif sonuc alcam.diye inandim.ve girdim. Cok.sukur oylede oldu gelelim.ana.soruna sperm.sayimiz dusuk hareket problemi var bende.pko var sag tupum alindi boyle iste umarim.size umud.olmusumdur sakin.memorialdan vaz gecmeyin.kesinlikle dogru adres
Ben ilk.gorusmeye aylin.hm gitti soru soruyorum.cevap vermiyor dedimki gidince degistircem.diye allaha sukur sevinc hanim.denk geldi onla.basladim.onla.bitirdim ayse hanimda cok.konusgan.ve sizi.ciddiye aliyor bence.ikisi arasinda tercih yap transferimidesemra hocam yapti ikizlerimide o.transfer etmisti uguruna ve enerjisine hep inandim.rabbimde.vesile kildi. Bana yine.cok.sukur.rabbim.seninde hayirli muradini versin.ne güzel inşallah bizlerde aynı sonuçlarla döneriz. son denemede doktorunuz kimdi bende banu hanıma gidoyrdum ama o ayrılmış o yüzden aylin hanım ve ayşe hanım arasında gidip geliyorum.
Evet canim 6 ci denemem ilk denemem umut tup bebekte oldu negatif ti sonra memorial ikici.denemem oldu ikizlerime hamile kaldim ama 22 haftalik erken.fogum.yaptim.enfeksiyondan sonra ucuncu denemem.oldu yine orda tutmqz dendi ama ben.inandim.tutacak dedim ve tuttu fakat dusukle sonuclandi daha sonra.tekrar denemeye karar verdim.bukez drum.ayrildi merkezden ve bende baska merkeze gittim orda hersey cok.guzel olmasina ramen tutmadi daha sonra dr dediki.benim.kafama.sag tupundeki sivi birikimi takiliyor alalim.sonra deniyelim.bende kabul.ettim hemen ve histeroskopi laporoskopi oldum aralikta nisanda tekrar basladim ve buda tuttu ama malesef kese gormeden dustu oda ve sonra esimin israri uzerine tekrar memorialda deneme karari aldik o raya girdigimde evet eminim.ben burda yine.pozitif sonuc alcam.diye inandim.ve girdim. Cok.sukur oylede oldu gelelim.ana.soruna sperm.sayimiz dusuk hareket problemi var bende.pko var sag tupum alindi boyle iste umarim.size umud.olmusumdur sakin.memorialdan vaz gecmeyin.kesinlikle dogru adres
Cnm seninde durumun bana benziyor ben normal yolla 5 kez hamile kaldım Bebeklerim gelişmedi karnımda öldü kalp atimlari yavas veren sonunda semra hanıma gittim aynı senin durumun gibi tüplerimde sıvı var buda bebeği geliştiriyor dedi ameliyat olman lazım dedi hemen kabul ettim mecburdum çünkü çok sıkıntı yaşadım bu benim için bir umuttu ameliyatta sağ tup bağlandı alınmadı ve rahimde miyom çıktı şimdi allah nasip ederse ocak ya da Şubat gibi tup bebek düşünüyorum Senin yazını görünce sevindim inş hayırlısı olur herkez için sadece tup bebek icin ne kadar tutuyor ücretEvet canim 6 ci denemem ilk denemem umut tup bebekte oldu negatif ti sonra memorial ikici.denemem oldu ikizlerime hamile kaldim ama 22 haftalik erken.fogum.yaptim.enfeksiyondan sonra ucuncu denemem.oldu yine orda tutmqz dendi ama ben.inandim.tutacak dedim ve tuttu fakat dusukle sonuclandi daha sonra.tekrar denemeye karar verdim.bukez drum.ayrildi merkezden ve bende baska merkeze gittim orda hersey cok.guzel olmasina ramen tutmadi daha sonra dr dediki.benim.kafama.sag tupundeki sivi birikimi takiliyor alalim.sonra deniyelim.bende kabul.ettim hemen ve histeroskopi laporoskopi oldum aralikta nisanda tekrar basladim ve buda tuttu ama malesef kese gormeden dustu oda ve sonra esimin israri uzerine tekrar memorialda deneme karari aldik o raya girdigimde evet eminim.ben burda yine.pozitif sonuc alcam.diye inandim.ve girdim. Cok.sukur oylede oldu gelelim.ana.soruna sperm.sayimiz dusuk hareket problemi var bende.pko var sag tupum alindi boyle iste umarim.size umud.olmusumdur sakin.memorialdan vaz gecmeyin.kesinlikle dogru adres
Birde cnm tup bebeklerini hangi merkezlerde yaptirdinEvet canim 6 ci denemem ilk denemem umut tup bebekte oldu negatif ti sonra memorial ikici.denemem oldu ikizlerime hamile kaldim ama 22 haftalik erken.fogum.yaptim.enfeksiyondan sonra ucuncu denemem.oldu yine orda tutmqz dendi ama ben.inandim.tutacak dedim ve tuttu fakat dusukle sonuclandi daha sonra.tekrar denemeye karar verdim.bukez drum.ayrildi merkezden ve bende baska merkeze gittim orda hersey cok.guzel olmasina ramen tutmadi daha sonra dr dediki.benim.kafama.sag tupundeki sivi birikimi takiliyor alalim.sonra deniyelim.bende kabul.ettim hemen ve histeroskopi laporoskopi oldum aralikta nisanda tekrar basladim ve buda tuttu ama malesef kese gormeden dustu oda ve sonra esimin israri uzerine tekrar memorialda deneme karari aldik o raya girdigimde evet eminim.ben burda yine.pozitif sonuc alcam.diye inandim.ve girdim. Cok.sukur oylede oldu gelelim.ana.soruna sperm.sayimiz dusuk hareket problemi var bende.pko var sag tupum alindi boyle iste umarim.size umud.olmusumdur sakin.memorialdan vaz gecmeyin.kesinlikle dogru adres
Canim Rabbim inşallah bebisini saglikli Hayırlı bi sekilde kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere bütün isteyenlere.peki bisey soracagim pek takip edemedim ama sana cift embriyo mu transfer edildi kaç yumurtan olusmustu ve transferde cift transfer edilmesini sizmi istiyorsunuz semra hoca soruyor mu simdiden teşekkür lernurmst: 43892571 .!.:Ben ilk.gorusmeye aylin.hm gitti soru soruyorum.cevap vermiyor dedimki gidince degistircem.diye allaha sukur sevinc hanim.denk geldi onla.basladim.onla.bitirdim ayse hanimda cok.konusgan.ve sizi.ciddiye aliyor bence.ikisi arasinda tercih yap transferimidesemra hocam yapti ikizlerimide o.transfer etmisti uguruna ve enerjisine hep inandim.rabbimde.vesile kildi. Bana yine.cok.sukur.rabbim.seninde hayirli muradini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?