İlkini umut tup bebekte tam.bir.fiyasko negatifBirde cnm tup bebeklerini hangi merkezlerde yaptirdin
Amin.canim.insallah benim.ikiz kaybim.var.kaybetme.sebeblerinden biride rahim.agzi.yetmezligi oyuzden.semra hocam tek.koyma.taraftariydi ona.guvendigim.icin.hic.tereddut.etmeden kabul.ettim.tek veye cifte hasta degil embriyolok ve dr karar veriyor semra hoca demistiki eger kaliteli olursa birtane veya ikinci.kalite olursa sans artsin.diye ikitane.transfer.etcem.diye cok.sukur kaliteli.oldu birtane bebegimi verdi benim 24 tane.toplandi 20 si.olgundu ve 17 dollendi son.gune 9 tane.kaldi yani 5 gune giden 1 tane bende8 kardesimizde donduruldu cok.sukur ki benim.diger merkezlerde boyle.kaliteli donmusum.kalmiyordu semra hocam.bu isi gercekten biliyorrrrCanim Rabbim inşallah bebisini saglikli Hayırlı bi sekilde kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere bütün isteyenlere.peki bisey soracagim pek takip edemedim ama sana cift embriyo mu transfer edildi kaç yumurtan olusmustu ve transferde cift transfer edilmesini sizmi istiyorsunuz semra hoca soruyor mu simdiden teşekkür ler
8 gün oldu canım belki ondandir yarin belki çatlama iğnesi olurumne zamndır iğne oluyosun. Yumurtalar fazla geliştiyse onlarda baskı yapar..
Cnm memorialde tup bebek nekadar tutuyor ilaç la birlikteİlkini umut tup bebekte tam.bir.fiyasko negatif
İki ve uc memorial ikiside pozitif 4ve5 medipol hastanesi mesur dr biri negatif biri tuttu fakat degerler dustu kese gorulmeden
Amin.canim.insallah benim.ikiz kaybim.var.kaybetme.sebeblerinden biride rahim.agzi.yetmezligi oyuzden.semra hocam tek.koyma.taraftariydi ona.guvendigim.icin.hic.tereddut.etmeden kabul.ettim.tek veye cifte hasta degil embriyolok ve dr karar veriyor semra hoca demistiki eger kaliteli olursa birtane veya ikinci.kalite olursa sans artsin.diye ikitane.transfer.etcem.diye cok.sukur kaliteli.oldu birtane bebegimi verdi benim 24 tane.toplandi 20 si.olgundu ve 17 dollendi son.gune 9 tane.kaldi yani 5 gune giden 1 tane bende8 kardesimizde donduruldu cok.sukur ki benim.diger merkezlerde boyle.kaliteli donmusum.kalmiyordu semra hocam.bu isi gercekten biliyorrrr
6200 tup bebek 1500.2000 tl ilaclarCnm memorialde tup bebek nekadar tutuyor ilaç la birlikte
Cnm allahım yardimci olsun inşMerhabanurme çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Semra hocayı ben de çok seviyorum, pazar günü transferim vardı ama semra hanım o gün çalışmadığı için Sevinç hanım yaptı transferimi. Kalbim ağzımda bekliyorum çokmheyecanlıyım. İnşallah bu sefer olur. Ben daha önce 2 kere tüp bebek yaptırdım Medicana da . Sebepsiz deniyordu ama Semra hoca tüplerimdeki sorunu tespit etti. Daha önce geçirdiğim dış gebelik ameliyatımın hatalı yapıldığını gördü. Diğer tüpümünde formu bozuşmuş. Ağustosta beni ameliyat etti ve tüplerimi düzeltti. Birini komple aldı diğerini bağladı. Salı günü test günüm. Bana dua edin inşallah bu sefer olmuştur. Olmadasa ben yine adrreste kalacağım çok memnunum hepsinden. Allah onların zihinlerine açıklık ellerine meharet versin ve bütün doktorların ...
Amin insallah canim hayirli olsun icini ferah tut allahin izniyle sende mujdeyi vereceksin buna inaniyorum bu merkez ne.zor hastalara vesile oldu sira sende beslenmene dikkat et bol bol su ic fazla hareketsiz kalma.fazla.arada dolaski rahimde kan dolasimi olsunn mujdeni sabirsizlikla bekliyorumMerhabanurme çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Semra hocayı ben de çok seviyorum, pazar günü transferim vardı ama semra hanım o gün çalışmadığı için Sevinç hanım yaptı transferimi. Kalbim ağzımda bekliyorum çokmheyecanlıyım. İnşallah bu sefer olur. Ben daha önce 2 kere tüp bebek yaptırdım Medicana da . Sebepsiz deniyordu ama Semra hoca tüplerimdeki sorunu tespit etti. Daha önce geçirdiğim dış gebelik ameliyatımın hatalı yapıldığını gördü. Diğer tüpümünde formu bozuşmuş. Ağustosta beni ameliyat etti ve tüplerimi düzeltti. Birini komple aldı diğerini bağladı. Salı günü test günüm. Bana dua edin inşallah bu sefer olmuştur. Olmadasa ben yine adrreste kalacağım çok memnunum hepsinden. Allah onların zihinlerine açıklık ellerine meharet versin ve bütün doktorların ...
Tupteki soruna bagli canim.sag tupum.sivi doluydu zarari coktu diye alindi sol.tupumde yapisikti ama.o temizlendi ve kurtarildi. Dr sana bilgi vercektirArkadaslar tüpleri aldırmak mi yoksa bağlamak çözüm bunu çok merak ediyorum bilgisi olan lütfen açıklık getirebilir mi
Kesinlikle semra hanim öncesinde bir doktor daha muayene ediyor sevinç hanımı iyi diyorlar ben aylin hanima olmuştum ama oda iyiMerahaba arkadaslar ben araniza yeni katildim.8 ay once mol gebelikgecirdim.9.ayimda hamileleik olmusken mol gebelik oldu.simdi amh.0.7 drum vakit kaybetmeden tup bebek merkezine yonlendirdi.yarin on gorusme icin memorial a gidicem.tavsiye edeceginiz bir dr varsa sevinirim.
Saol canım , inşallahCnm allahım yardimci olsun inş
Allah a sukurler olsun ben hicbi skinti yasamadim icin rahat olsun bence. Bendee cok arastirdim labovatuar iyi diye gttim bnm genetk sorunum vardi tek guvenebilecegim adreste memorial di ve yanilmadim Allah in izni ile saglikli embriyolarim bulunduu ve cok mutluyum insaallah gebelikle sonuclar hepimiznn tabii.ben gördüm ayşe hocayı çok tatlı ve güler yüzlü bir bayan. ancak beni düşündüren konu ayşe hnm'ın op. dr olması, banu hanım ayrıldıktan sonra bayanların içinde tek doç. dr aylin hanım. acabalarımın sebebi bu. keşke banu hanm ayrılmasaydı. çok konuşmak mümkün olmadı ama araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla iyi bir doktordu.((
İnş bir sıkıntı çıkmaz sonuçlarını bekliyoruz rahat ol bu kür nasıl bişey anlatirmisinYarin 14.: randevu aldim.on gorusmeyi Semra hanim yapmiyormuş.once docent dr goruyor gerek duyarsa Semra hanima yonlendiriyormuş.Telefondan oyle bilgi verdiler.insallah olumsuz birsey duymam.Amh dışında hersey normal.esimin Sperm sayinda sikinti yok tüplerde açık bakalim ne diycekler.
Bu ay çorekotu bal tarçin kürüne basladim.tüp bebek asamasinda faydasini goren cok kisi var.insallah bendede ise yarar.Tabi once Allah nasip edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?