Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaslar bir tanidigim pazartesi tedaviye baslayacak da hastanenin oradaki en ucuz ilac veren eczane de gonal f ve cetrotide fiyati nedir bilgi verirmisiniz tesekkuler

Kizlar bugun on gorusme icin memorial Kahraman beye gittim ama hiç memnun kalmadim kendisinden.Anlasilir bilgi verdi ama çok soguk ve suratsiz karsiladi.sordugum sorulara dovecek gibi cevap verdi.en sonunda baska hastalrim var bisey yoksa ben çıkmak zorundayım dedi kovar gibi gonderdi beni.Alaninda iyi olabilir belki ama hasta dr iliskisi tam bir fiyasko.
Bundan sonra asla onunla devam etmek istemiyorum.
Okadar kadin dogumcuya gitim devlet dahil bu kadar mumnuniyetsiz ayrilmadim.sonucta oraya bir umutla gidiyorsun zorlu bir sürecin icine giriyorsun bukadarda ters olmamali bence.ben hamile kaldim ama mol gebelik oldu tekrarlarmi yada benim tüp bebekte sansim ne diye sordum.burasi tup bebek merkezi ozaman normal bir hastaneye gitseydin ben sana garanti veremem yaptiracaksan gel diyor.yaptirmayacak olsam orda isim ne.birde 14:30 da olan randevuya 17:00 da girdim.umutla gittogim hastaneden moral bozukluguyla ayrildim.

Son düzenleme:
Evet kahraman bey biraz farklı bana ameliyat için söylediklerin de bana inme iniyor neredeyse beynim durdu tedavide bende onu tercih etmeyi düşünmüyorum insan üzülür mu Üzülmez mi diye hiç düşünmüyor direk söylüyor şok oluyorsun saate gelince evet biraz gec oluyor muayeneler ama sonu hayırlı bitsin sonuç olarak ne söyledi doktorlar

Hsg filim istedi rahim agzi yarasi probkemim vardi 2 ay once dondurma islemi yaptirmistim tekrar kucuk bir enfeksiyin var dedi onun icin fitil ilac verdi esimden spermiyogram testi istedi bunlari yaptir karar verirsen hafta ici gel dedi.yumurtaliklarinda çok buyuk bir sorun gormedi.tutma sansi icinde %45 olasilik verdi.soyledigi testleri yaptircam sali gunu hsg cektircem daha sonrasi icin Ayşe hanimi dusunuyorum.bakalim artik hayirlisi.Ama Kahraman bey,e tekrar gitmem

Hsg nerde cektireceksin aylin hanim muayene etmişti ilk beni oda iyi onuda tercih edebilirsin benim ameliyat olduğum dönemde hande hanima banu hanim vardı onları da cok iyi diyorlar di ama ayrılmışlar hastaneden sevinç hanımı da çok iyi diyorlar seni semra hanim muayene etmedi mi önemli olan ne soyledigi

arkadaslar bir tanidigim pazartesi tedaviye baslayacak da hastanenin oradaki en ucuz ilac veren eczane de gonal f ve cetrotide fiyati nedir bilgi verirmisiniz tesekkuler
Hastane nin anlamış olduğu eczane yok mu ya kendin mi alıyorsun dışarıdan ilaclari

Yok canim Semra hanim on gorusme yapmiyormus onu tercih edersen muayneye giriyor oda 460 tl.ben oncelikle on gorusme talep ettim o ucretsiz di.
Evet Banu hanim cok iyiymis yengemde memorialda tup bebek yapti Banu hanimin takibindeydi ama bundan 7 yil once oda ondan cok memnundu.cok ta yeni 1 hafta once ayrilmis.
Ben gecen yilda hsg cektirmistim fulya acik emarda yine ordan randevu aldim. 4 dk felan surdu ve hic bir agri sanci duymadım.fiyat olarkta digerlerine gore daha uygun.suan nekadr bikmiyorum gecen yil 360 tl vermistim memorialda 850 liraymis.

Son düzenleme:
Semra Hanım öngörüşme yapmıyor zaten ondan ayrı randevu alacaksın bende sisli echomer da cektirmistim ağrısız ve acısiz hiçbişey anlamıyorsun net çekiyorlar ayrıntılı memorial in fiyatları hep yükselmiş allah yardımcımız olsun filmini kesinliklikle semra hanim görsün

Tamam canim Sağolasin diğerleride 360 tl zaten.dogru söylüyorsun.tahlilleri yaptirayim filmi de cektieyim semra hanimdan alayim randevuyu.
Simdi yine fiyatlar iyi yengem 7 yil once 25 binlaraya yaptirdi.birde sadece dolar aliyorlardi.simdi tup bebek okadar yaygınlaştı ki fiyatlarda dusmus.

Maddi manevi zorlu bir sureç.Allah herkesin yardimcisi olsun.
Sonu mutlulukla bitsin meleklerimiz saglikli sihatli gelsinde hepsi gecer Allahin izniyle.

evet disaridan kendin aliyorsun. fiyati uygun olan eczaneler oluyor. nobetci eczane oldugu gunler etiket fiyatindan satiyorlar malesef
hastaneye yakın eczanelerde indirim yapıyorlar mı? Ben antalya da sordum gonal f 230 gibi olur dediler, ama soğuk zinciri olduğundan alamadım.

histeroskopi ameliyatımı oldum arkadaşlar.çok şükür bunuda atlattım.yaptıran arkadaşlar söyleye bilir mi adet gecikmesi yada ne gibi yan etkileri oluyor.iki gündür kanamam devam ediyor operasyondan sonra

histeroskopi ameliyatımı oldum arkadaşlar.çok şükür bunuda atlattım.yaptıran arkadaşlar söyleye bilir mi adet gecikmesi yada ne gibi yan etkileri oluyor.iki gündür kanamam devam ediyor operasyondan sonra
Geçmiş olsun canım bana histereskopi sonrası 45 günlük estrefom vermişlerdi o yüzden adet olamamıştim. Sana ilaç verildı mi. Ama histereskopi sonrası benim bir haftaya yakın kanama devam etmişti.
Bu arada ağustosta olduğum histereskopi ve o kadar hormon ise yaramamis bu ay tekrar histereskopi olabilrmisim

Benim de kanamam devam ediyor c.tesi günü oldum.bana antibiyotik ve ağrı kesici verdi.bir sonraki adette tedaviye başlarız dedi.korunma demedi.bu ay kendimiz denemiş olucaz.bir sorun olur mu acaba.birde sizin tüp bebeğe başlamadılarmı.

ilk defa deneyeceğim için soruyorum.adetin ikinci günü gel dedi doktorum.kaç gün sürüyor tedavi ve yumurta toplama ne zaman oluyor.aralığın sonunda başlıcam nasipse

ilk defa deneyeceğim için soruyorum.adetin ikinci günü gel dedi doktorum.kaç gün sürüyor tedavi ve yumurta toplama ne zaman oluyor.aralığın sonunda başlıcam nasipse

adetin 12.günü yumurta toplanıyor. sonrada en fazla 5.gün transfer yapılıyor..sonuç ise sanırım transferden 10 gün sonra falan oluyor. sonuca ulaşamadığım için onu tam olarak bilmiyorum. :)

Ameliyattan sonra kanama normal benim 40 gün olmuştu ama bana Spral takıldı ondan dolayi uzamis olabilir ağrı felan olmuyo zaten

Ameliyattan sonra bende estrofem 2 kullandım ama ben adet gördüm tekrar histereskopi niye oluyorsun ki anlamadım ameliyatın iyi yapıldıktan sonra tekrar daha niye oluyorsun ki sorunu halletmediler mi kim yaptı ameliyatini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…