Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

siz sonuç mu bekliyorsunuz sizde sorun neydi özel değilse

ben nisanda tedavi olmuştum. sorun 2 yumurta toplandı. embriyolar döllenirken sorunlu döllenmiş. belki düzelir diye bekledik ama 5.güne gelişse de kromozom bozukluğu oluştuğu için tedavi iptal edildi. Sizin ne sorunlar var

inşallah yeni tedaviniz çok sağlıklı olur.bizde eşimin hızı ve morfolojide sorun vardı.bendede rahmin sol üst tarafı kapalı gibiydi.benim bütün tahlillerim güzel çıktı.semra hanım bendeki bu sorunu giderdikten sonra tüpe geçilsin dediği içinde kahraman bey ve yücel bey sayesinde atlattım.haftaya yumurtlama günüm eğer operasyon döngümü etkilemezse belki tutunur diye dua ediyoruz.

Sperm hız morfoloji de önemli. ama tüp bebekte şansınız çok. çünkü bayanda sorun olunca tüp bebekte ihtimal daha az oluyor. inşallah sizin de tedaviye gerek kalmadan tutar

Sperm hız morfoloji de önemli. ama tüp bebekte şansınız çok. çünkü bayanda sorun olunca tüp bebekte ihtimal daha az oluyor. inşallah sizin de tedaviye gerek kalmadan tutar
doğru söylüyorsunuz.fakat biz eşim için başladığımız tedavide eşime hiç bir işlem yapılmadı.sadece benim üstümde tedaviler devam ediyor.bizim morfoloji= 1 ileri hız= 3 toplam hız= 36 sayıda= 48 milyon. memorial erkek infertlesinde çok başarılıymış.ben çocuk işinin rakamlarla değilde nasip olduğunu düşünüyorum.bir şey sebep olucak da olucak diyorum.dermanı arıyoruz hepimiz.rabbim inşallah isteyen herkesin elini boş çevirmesin.

Aynen nasip, ben de 2 tedaviden sonra oluruna bıraktım artık. memorial çok iyi.ilk tedavimi başka yerde olduğum için farkları çok farkettim.

Kızlar olmadı bu gün yumurtarim toplanacaktı esimde hücre çıkmadı ve de artik vazgecin dedi doktor murat bey başka teseye gerek yokmuş Rabbim size tattirsin iğne aldım diğer adetime kadar ama kaşıklarim çok agriyor

Allah eşine sana uzun ömür versin. Allah ın mucizesi bitmez ki. biraz kafanızı dağıtın uzak kalın bu düşünceden.Eşin olmadıktan sonra çocuk olsa ne olur

Çok geçmis oksun canim.Kismetse bende ocak ayinda tüp bebek tedavisine basliycamda.hiç duymadigim birsey histereskopi ne demek.

Çok geçmis oksun canim.Kismetse bende ocak ayinda tüp bebek tedavisine basliycamda.hiç duymadigim birsey histereskopi ne demek.
Rahim içine kamera ile bakılıyor daha ayrıntılı hadi hayırlısı bende ocak yada Şubat basliyacam

Canım çok üzüldüm ama Allah'ın bir bildiği vardır tabi böyle diyorum ama biliyorum çok zor Allahım yardımcınız olsun eşine ve sana sağlık versin

Cnm çok geçmiş olsun allahtan ümit kesilmez

Canım çok üzüldüm ama Allah'ın bir bildiği vardır tabi böyle diyorum ama biliyorum çok zor Allahım yardımcınız olsun eşine ve sana sağlık versin
Sağol canım teselli zor ama ne yapsak ta nasip inşallah sizin iyi geçer tedaviniz ben 5 yildir tedaviden sonra umutlanmistim ama olmadı Rabbim sabir ver diye dua ediyom simdi

Sağol canım teselli zor ama ne yapsak ta nasip inşallah sizin iyi geçer tedaviniz ben 5 yildir tedaviden sonra umutlanmistim ama olmadı Rabbim sabir ver diye dua ediyom simdi
Tüp bebeği kaç kez denediniz sizin durumunuza benzer bir arkadaşım vardı tup bebekle olmadı aktar karışım yapmış sonra çocukları oldu cnm allah o kadar büyük ki inş bu sıkıntılarda geçer benim 5 tane düşüğüm var nedensiz benim de çarem tup bebek ne yapalım allah diyoruz sabrediyoruz

Ameliyattan sonra bende estrofem 2 kullandım ama ben adet gördüm tekrar histereskopi niye oluyorsun ki anlamadım ameliyatın iyi yapıldıktan sonra tekrar daha niye oluyorsun ki sorunu halletmediler mi kim yaptı ameliyatini
histereskopimi ağustos ayında hande hanım yapmıştı.45 ünlük estrefom sonrası tekrar rahim filmi istediler.bende bulunduğum yerde çektirip gönderdim. ayşe hanım tekrar histereskopi olabilirsin dedi semra hanımada gösterecek o son kararı verecek. beni anlamadığım burada uzman doktorlara da gösterdim hiç bir sorun görmediler.
o kadar çok yoruldum ki.

bende bir türlü tedaviye başlayamadık . eğer başlarsak bu ikinci denemem olacak diğerini Kadıköy acıbademde yaptırmıştım.bende yapışıklılık vardı şimdi ne var bende anlamadım. sorun olmasaydı bu y tedaiye başlayacaktık.

Bak cnm bu gibi ameliyatları çok iyi doktorlara yaptiracaksin daha önce ben bu ameliyatı başka yerde yaptırdım ama sorunum duzelmedikten tabiki hersey allahtan ama iyi doktorlardan hata yapabiliyor ama en azından hata riski daha az ben kesinlikle semra hanımı istedim ve İstanbul da oturmuyorum rahim filmine gelince zaten ameliyat kararı rahim filminin sonucunda belli olur bakılır sorun neyse o giderilir yani anlamadım tabiki doktorlar daha iyi bilir ama kesinlikle semra hanim

merhaba arkadaşlar. benim sizlere bir sorum olacak. ödemeler konusunda nasıl bir tablo izleniyor. krd kartına taksit olayı var mı. bilgisi olan varsa paylaşır mısınız? şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…