Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Son düzenleme:
anladım çok teşekkürler. biz tedavi aşamasına geldik tahliller falan yapıldı da. inşalh ocak gibi deneme yapacağız eşimde tese olcak murad bey'e. ben krd kartına taksit olayı varmı onu aslında öğrenmek için yazmıştım sende cevap yazmışsın çok teşekkürler...

ARKADAŞLAR MERHABA.yeni üyeyim bazı sorulara yanıt olsun diye yazıyorum ve tabikide birbirimize destek olmak için.Ben agustos ayında laparaskopi ameliyatı oldum sag tüpüm tıkalıydı.semra hanım ve yücel bey yaptı.tıkalı tüp alındı.( bu arada yücel bey ve semra hanım süper dr. lar )3 ay süre verdi yücel bey normal yollarla gebe kalınabilir diye.Bizde karar verdik bebegimizi kuçagımıza almak için daha neyi bekliyorduk ki...
04,12,2015 cuma günü başladık tüp bebege gonal-f ignesine başladık .dün gittim kan verdim muayne falan ikinci igneyede bugün (cetrotıde 0,25 mg) başlıcam.Fazla uzatmicam kendimden bahsederek fiyatkonusunda bilgi vermek istiyorum sizlere.
Arkadaşlar tüp bebek 6200 tl ( İLAÇSIZ )AMA AMA AMA Hasta ilişkiler bölümündeki bayan bize türkiyenin her hangi şehrinden olsun farketmez devlet hastanelerinden yazı almamızı söyledi.yazıda bu hastaya tüp bebek yapılması uygundur gibi iki dr. imzalı ( kadındogum-üroloji yada kadındogum başhekim... ilgili bölüm olsun yeter dedi)belge olsun dedi getirin 1200 tl indirim yapılıyor dedi...Lütfen yeni başlıyan arkadaşlar hasta ilşkiler bölümündeki hanımefendiyle konuşun maddi sıkıntınız varsa anlatın yardımcı olurlar bence.İlaçlar da inanın araştırdım memorial daki arkadaşlarda önerdi kesinlikle çok uygun eczane ordan temin edin idil ecz. 360 tl ilk igne( gonal-f ) ama orası 230 tl ye veriyor.cetrotide 0,25 mg 68den 55 tl ye veriliyor.Bu arada ilk ön ödeme 1900 tl alıyorlar.diger kalanıda yumurta toplama işleminde alıcakalar.benden 1900 tl şuan müsait degilseniz 400 tl ödeme yapabilirsiniz demişlerdi.Valla arkadaşlar maddi manevi zor işimiz allah kolaylık versin hepimize.inşallah hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alırız sag salim.

merhaba gerçekten vermiş olduğun bilgiler tam aradığım bilgiler. hasta ilişkiler bölümündeki bayanın adı ne acaba. birde imzalı evrak diyorsunuz ya devlet hastanesinden acaba tüp bebek raporu mu demek istediniz. :)

Valla arkadaşım inan adını şuan hatırlıyamıyorum şişli memorial hastanesinde labaratuvarın karşısında odası kapısında yazıyo hasta ilşkileri diye.vede o bayan semra hanımın kardeşidir.çok tatlı biri size zaten örnegi göstericektir.tüp bebek raporu kesinlikle degil sadece bu hastanın tüp bebek yapması uygundur diye yazan iki dr.un imzası olan basit bir A4 :)

devletten randevu alıcaz tek doktordan peki elimizdeki testlerimi götürcez hastaneye?benim eşimden dolayı sorunumuz var.semen testinimi gösterip alıcaz yazıyı verirlermiki

devletten randevu alıcaz tek doktordan peki elimizdeki testlerimi götürcez hastaneye?benim eşimden dolayı sorunumuz var.semen testinimi gösterip alıcaz yazıyı verirlermiki
valla arkadaşım inan biz o aşamayı yapmadık çünkü indirim yapmışlardı zaten.bize hasta ilşkilerindeki bayanın dedigi çok basit dr. gidiyosunuz iki sorumlu kişiyle tüp bebekle alakalı yanı kadın dogum- üroloji gibi imza alıyosunuz .lütfen bakın eksik bilgide verebilirim siz hasta ilşkilerindeki bayanla konuşun.size örnek kagıdı bile gösteriyor.inşallah hepimizin herşeyi yolunda gider...

siz nasıl indirim aldınız acaba.biz ay sonunda başlıcaz.bu hafta histeroskopi olduk zaten oda pahalıydı.hastahane işide çalışıyoruz.tüpden dolayı sürekli izin aldım.tedavidede iki günde bir gidiliyormuş.off kimsede bilmiyo tüp olduğunu ne yapıcam bilmiyorum

Ahh arkadaşım bende yeniyim inan cuma günü başladık pazartesi gittim sabah şimdide perşembe çagırdılar.sonlara dogru daha sık gidicekmişim.indirim konusundada ben aslında agustos ayından belli hastanedeyim ozaman anlaşmıştık resmi olmayarak tabiki birde arkadaşım sayesinde .ama emin ol o dr. yazısı alınca otomatik 5000 e düşüyor. ben indirim yapıldıktan sonra ögrendim. hiç kimseyi devreye sokmaya bile gerek yokmuş aslında.sabah gittim dün ögeln iş yerindeydim zamanınızı alınıyor malesef hast. de kan tahlili muayne dr ların yogunluguna baglı.

inşallah emeklerimize değer çabalarımız.hastaneyi aradım menekşe hanımı.2 kadın doğum bir ürologdan yazı alıncak dedi.5000 olurmuş.

[QUOToqansevgi, post: 43959697, member: 666273"]merhaba arkadaşlar. benim sizlere bir sorum olacak. ödemeler konusunda nasıl bir tablo izleniyor. krd kartına taksit olayı var mı. bilgisi olan varsa paylaşır mısınız? şimdiden teşekkürler[/QUOTE]
Canim odemeleri kredi kartina taksit yapmıyorlar tek çekim oluyor biz bir kismini tedavi baslayinca bir kisminoda yumurta toplama gununde ödedik

Evet QUOTE="angel3407, post: 43961360, member: 721723"]Valla arkadaşım inan adını şuan hatırlıyamıyorum şişli memorial hastanesinde labaratuvarın karşısında odası kapısında yazıyo hasta ilşkileri diye.vede o bayan semra hanımın kardeşidir.çok tatlı biri size zaten örnegi göstericektir.tüp bebek raporu kesinlikle degil sadece bu hastanın tüp bebek yapması uygundur diye yazan iki dr.un imzası olan basit bir A4 :)[/QUOTE]
Evet bizde oyle yaptik o bayanin adida zehra hanim halkla ilişkiler

ay canım çok üzüldüm. işte ne diyim.kiminde yumurta zor çıkar kiminde sperm ne yapacağımızı şaşırdık. ben de de 2 yumurta çıkıyor.kalitesiz

Allah eşine sana uzun ömür versin. Allah ın mucizesi bitmez ki. biraz kafanızı dağıtın uzak kalın bu düşünceden.Eşin olmadıktan sonra çocuk olsa ne olur

aynen bayağıdır uzak kaldım zaten bu düşünceden :) uzun zaman sonra buraya bile arkadaşa ilaç fiyatı sormak için girmişim. eskisi kadar takmıyorum.

aynen bayağıdır uzak kaldım zaten bu düşünceden :) uzun zaman sonra buraya bile arkadaşa ilaç fiyatı sormak için girmişim. eskisi kadar takmıyorum.
Öyle canım nasip artık kabullenmek gerekir ama yuregim hiç susmuyor canım zaman her acıyı dindirirmis bunuda dindirir mi bilmiyom

Devletten rapor kolay alınmıyor,hem harcama yapıyorsunuz hem de zaman lazım.. bir hayli uğraştırıyorlar

Arkadaşlar Merhaba bende cok giremiyorum nete.benim pazar günü yumurta larim toplandi dün laboratuvar i aradim ve 6 yumurta alınmış ti 4 ü döllenmis.kaliteleri nasil diye sordum o çarşamba belli olur dediler. Kahraman beyle tedaviye basladik Yücel bey de muayene etti ama ayşe hanim yumurta toplamami yapti ama ayse hanin çok iyi bir dr mus gerçekten cok sevdim.bakalim Rabbim yardimcimiz olsun inşallah hepimizin sonuclari iyi olur.

Öyle canım nasip artık kabullenmek gerekir ama yuregim hiç susmuyor canım zaman her acıyı dindirirmis bunuda dindirir mi bilmiyom

ne yapacaksın evlat edinirsiniz... çare yoksa yani benim mesela o iki yumurtamda çıkmasa doktorlar artık umudunuzu kesin dese daha kolay evlat edineceğim. ama çıktığı için eşim umutlanıyor. evlat edinmeye biraz uzak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…