- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
test falan mı istiyorlar.özeldeki testleri kabul etmiyorlar mı?üstelik bende sorun yok.eşimde varikosel , hız,morfoloji sorunu var.olmaz mı diyorsun.
bende butün testleri yaptırdım.bende sorun yok.miyom vardı onuda geçen sene aldırdım.c.teside rahim içini düzelttiler.sperm sorunumuz var.devletten randevu aldım haftaya.gitsem olmaz mı? çünkü ay sonu başlıcaz Allah nasip ederseben önce rapor aldım, sgk geçen özel yerde tedavi oldum. o sebeple oraya geldiğimde zaten önceden raporum vardı. rapor için rahim filmi 400 lira amh testi 150 lira sağlık raporu 220 lira bunlar aklıma gelenler daha bir sürü şey var. ama arkadaşlar başka bişeyler yazmışlar o kısmını bilmiyorum. zehra hanım detaylı bilgi verir canım.
bende butün testleri yaptırdım.bende sorun yok.miyom vardı onuda geçen sene aldırdım.c.teside rahim içini düzelttiler.sperm sorunumuz var.devletten randevu aldım haftaya.gitsem olmaz mı? çünkü ay sonu başlıcaz Allah nasip ederse
bakırköy eğitim ve araştırmagitseniz de onay vermeleri uzun sürüyor, tedaviyi ertelemen lazım.hangi hastaneden randevu aldın. rapor veren yerden mi
İnşallah çıkar canım benim esimde istemiyorne yapacaksın evlat edinirsiniz... çare yoksa yani benim mesela o iki yumurtamda çıkmasa doktorlar artık umudunuzu kesin dese daha kolay evlat edineceğim. ama çıktığı için eşim umutlanıyor. evlat edinmeye biraz uzak..
Halkla.iliskiler zehra hanim.semra hanimin.da.kardesi hastalara cok yardimci.oluyorr muhakkak.gorus.merhaba gerçekten vermiş olduğun bilgiler tam aradığım bilgiler. hasta ilişkiler bölümündeki bayanın adı ne acaba. birde imzalı evrak diyorsunuz ya devlet hastanesinden acaba tüp bebek raporu mu demek istediniz. :)
Canım bemim eşimdede tek tük sağlıksız sperm çıkıyor siz ne yapmayı düşünüyorsunuzÖyle canım nasip artık kabullenmek gerekir ama yuregim hiç susmuyor canım zaman her acıyı dindirirmis bunuda dindirir mi bilmiyom
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim sabır versin eşinin sorunu neydi canımCanım bemim eşimdede tek tük sağlıksız sperm çıkıyor siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bizim oligosperm baş anomalisi var sizin anladığım kadarıyla azosperm sorununuz ne yapmayı düşünüyorsunuz kabullenmeyimi bu durumu yoksa mücadele etmeyimiÖncelikle geçmiş olsun Rabbim sabır versin eşinin sorunu neydi canım
Bilsem bize bi umut var mücadele etcem ama doktor vazgecin dedi kök hücreyi bekleyin dedi oda zor kabulenemiyom ama başka çare yok bize galiba rabbime siginmaktan başka 5 yıldır verdiğim mücadele bi Rabbim bilir bi ben nasip artikBizim oligosperm baş anomalisi var sizin anladığım kadarıyla azosperm sorununuz ne yapmayı düşünüyorsunuz kabullenmeyimi bu durumu yoksa mücadele etmeyimi
Bende kök hücreden umutluyum oda ne zaman uygulamaya geçer bilmiyorum bir fikriniz varmı kök hücreyle ilgili siz 5 ben 13 yıldır uğraşıyorum ben iki hsg filmi 7 tüp bebek denemesi 1 histeraskopi amalyatı tükendim benBilse
Bilsem bize bi umut var mücadele etcem ama doktor vazgecin dedi kök hücreyi bekleyin dedi oda zor kabulenemiyom ama başka çare yok bize galiba rabbime siginmaktan başka 5 yıldır verdiğim mücadele bi Rabbim bilir bi ben nasip artik
Allah yardımcınız olsun.... :'(Bende kök hücreden umutluyum oda ne zaman uygulamaya geçer bilmiyorum bir fikriniz varmı kök hücreyle ilgili siz 5 ben 13 yıldır uğraşıyorum ben iki hsg filmi 7 tüp bebek denemesi 1 histeraskopi amalyatı tükendim ben
Gazın olur cnm.arkadaşlar pazar yada pazartesi yumurta toplama işlemi olacak.işlemden sonra agrı varmı bilgi veren olurmu acaba
hmm canım peki işe ertesi gün gidilebiliniyormu?Gazın olur cnm.
Gidersin canım.benim agrim bile olmamıştı öyle aman aman. Normal hayata devam etmiştimhmm canım peki işe ertesi gün gidilebiliniyormu?
gidersin gidersin. ben iki kere geçtim o yoldan bişey olmuyor. sadece bi gaz sancısı çektim ben . söylemesi ayıphmm canım peki işe ertesi gün gidilebiliniyormu?
kasıklarında hafif ağrı çekebilirsin ama çok az. adet ağrısı gibi bile olmuyor.hmm canım peki işe ertesi gün gidilebiliniyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?