arkadaşlar pazar yada pazartesi yumurta toplama işlemi olacak.işlemden sonra agrı varmı bilgi veren olurmu acaba
iyi akşamlar. benim pazartesi günü dondurulmuş embriyo transferim olacak. ilk denemeden bi kızım oldu. şimdi kardeş için heyecan içindeyim.herkese iyi akşamlar,
ay sonu tedaviye başlayacağız.ben şimdiden çok heyecanlıyım.kalbim pır pır.şuan tedavide olup sonuç bekleyen arkadaşlar var mı? yada toplaması yapılcak olan transferi yapılcak olan varsa,konuşalım paylaşalım heyecanımızı
Benim de cuma günü iki embriyo transferim oldu. Beklemedeyim. Cumartesi ya da pazar günü test yaptırıcaz. İnşallah hepimizi burdan hayırlısıyla müjdeyi veririz.herkese iyi akşamlar,
ay sonu tedaviye başlayacağız.ben şimdiden çok heyecanlıyım.kalbim pır pır.şuan tedavide olup sonuç bekleyen arkadaşlar var mı? yada toplaması yapılcak olan transferi yapılcak olan varsa,konuşalım paylaşalım heyecanımızı
Hande hanim gitmiş canım. Aylin hanım gelmiş yerine (yani önceden de var mıydı bilmiyorum ben yeni gordum). Ben aylin hanımla başladım tedaviye ve gayet de memnun kaldım. İnşallah hayırlı olur canım tedavin.Arkadaslar doktorların bazilari gitmiş yerine gelen doktor varmı bilginiz var mı birde hangi doktordan daha memnunsunuz arkadaşlar benim gibi durumu olan hiç görmüyorum burada bende ocakta tedaviye başlıcamlutfen tedavi görenler yardimci olur mu
Cnm sen hiç normal yolla hamile kaldın mi senin durumun benim kına benziyor benim sağ tupum de sıvı var di Bebeklerim gelismiyordu semra hanim o tüpün alınması lazım dedi ama ameliyatta sağ tupum kapatıldı şimdi ocak ayında bende tup bebek tedavisine başlayacak korkum çok tedirgin im aynı şeyleri yaşarım diye birde tup deki sıvı hsg de mi çıktı yoksa muayene esnasında mi cnm bana kısaca anlatirmisin ne soracağım inan bilemiyorum hamile olduğunu gördüm çok sevindim allahım sonunu hayırlı getirir insTupteki soruna bagli canim.sag tupum.sivi doluydu zarari coktu diye alindi sol.tupumde yapisikti ama.o temizlendi ve kurtarildi. Dr sana bilgi vercektir
Canım benim pazar günü yumurta toplaması oldu.ayşe hanım yaptı.benim bu 3.denenem di hic korkma canim hic agri falan olmuyor.Ben de hiç yumurta toplaması gibi olmadı şükür.arkadaşlar pazar yada pazartesi yumurta toplama işlemi olacak.işlemden sonra agrı varmı bilgi veren olurmu acaba
:-( çok üzüldüm canım. Niye öyle olduğu hakkında birşey söylendi mi. İlk tedavin ni buIyi geceler. Çok uzgunum. 17 kaliteli yumurtanin hicbiri mi dollenmez. Boyle bi durumla karsilasan var mi. Dna hasr testi verdik. Ve antioksidan tedavi ayrica klomen kullaniyir esim
ayşe hanımdan memnunmusunuz. bende görüşme randevusu aldım hfataya onun için. banu hanım gitmeseydi iyiydiArkadaslar merhaba benimde bugün transferim oldu cift embriyo yerlestirdiler.20aralikta kan testi yaptiracagim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Ayşe hanım yaptı transferi embriyolarin durumu orta dediler.bakalım sonucumuz ne olacak.
kullan cnmKizlar merhaba biraey sormak istiyorum.kismetse ocakta tedaviye basliycam.Ama dra birsey sormayi unuttum.
Normal gebelik bekledigim icin folik asit kullaniyorum.tup bebek onceside kullaniliyormu.ben hala kullanmaya devam ediyorumda.
Azda olsa bu ay normal yolla hamile kalma umudum var.hsg çekktirdim temiz çikti gecen yil hsg sonrasi hamile kalmistim.
Napsam bilemedim. Bilgi verirseniz sevinirim.
Sagol canim icim rahatladi.ayni dönemde basliycaz ozaman.insallah Allah hepimizin yuzunu guldudur.kullan cnm
folio kullan. ben nerdeyse 4 aydır kullanıyorum ocakta denemem olacak. doktor verdi kullanmam için.
Hafi bakalim hayili haberle gel insallah.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak yeni nasip oldu bende Şişli memorial hastasıyım Ayşe hanım toplama işlemimi yaptı Aylin hanım transfer işlemini gerçekleştirdi ve bugün kan verdim bekliyorum.en stresli gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?