Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

herkese iyi akşamlar,
ay sonu tedaviye başlayacağız.ben şimdiden çok heyecanlıyım.kalbim pır pır.şuan tedavide olup sonuç bekleyen arkadaşlar var mı? yada toplaması yapılcak olan transferi yapılcak olan varsa,konuşalım paylaşalım heyecanımızı

i
iyi akşamlar. benim pazartesi günü dondurulmuş embriyo transferim olacak. ilk denemeden bi kızım oldu. şimdi kardeş için heyecan içindeyim.

Benim de cuma günü iki embriyo transferim oldu. Beklemedeyim. Cumartesi ya da pazar günü test yaptırıcaz. İnşallah hepimizi burdan hayırlısıyla müjdeyi veririz.

Arkadaslar doktorların bazilari gitmiş yerine gelen doktor varmı bilginiz var mı birde hangi doktordan daha memnunsunuz arkadaşlar benim gibi durumu olan hiç görmüyorum burada bende ocakta tedaviye başlıcamlutfen tedavi görenler yardimci olur mu

Hande hanim gitmiş canım. Aylin hanım gelmiş yerine (yani önceden de var mıydı bilmiyorum ben yeni gordum). Ben aylin hanımla başladım tedaviye ve gayet de memnun kaldım. İnşallah hayırlı olur canım tedavin.

Ben aylin hanima muayene oldum kahraman bey semra hanıma ameliyatımı girdi ama tedavide kahraman beyi düşünmüyorum hande hanım banu hanim birde bir doktor daha vardı onlar gitmiş şimdi yerlerine başka doktor geldimi ki biz kendimiz mi seçiyoruz doktorlar mi tercih ediyo tedavi görenler bilgilendirir mi birde genelde sonuçlar nasıl oluyor hastalar da

Tupteki soruna bagli canim.sag tupum.sivi doluydu zarari coktu diye alindi sol.tupumde yapisikti ama.o temizlendi ve kurtarildi. Dr sana bilgi vercektir
Cnm sen hiç normal yolla hamile kaldın mi senin durumun benim kına benziyor benim sağ tupum de sıvı var di Bebeklerim gelismiyordu semra hanim o tüpün alınması lazım dedi ama ameliyatta sağ tupum kapatıldı şimdi ocak ayında bende tup bebek tedavisine başlayacak korkum çok tedirgin im aynı şeyleri yaşarım diye birde tup deki sıvı hsg de mi çıktı yoksa muayene esnasında mi cnm bana kısaca anlatirmisin ne soracağım inan bilemiyorum hamile olduğunu gördüm çok sevindim allahım sonunu hayırlı getirir ins

arkadaşlar pazar yada pazartesi yumurta toplama işlemi olacak.işlemden sonra agrı varmı bilgi veren olurmu acaba
Canım benim pazar günü yumurta toplaması oldu.ayşe hanım yaptı.benim bu 3.denenem di hic korkma canim hic agri falan olmuyor.Ben de hiç yumurta toplaması gibi olmadı şükür.

Arkadaslar merhaba benimde bugün transferim oldu cift embriyo yerlestirdiler.20aralikta kan testi yaptiracagim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Ayşe hanım yaptı transferi embriyolarin durumu orta dediler.bakalım sonucumuz ne olacak.

Iyi geceler. Çok uzgunum. 17 kaliteli yumurtanin hicbiri mi dollenmez. Boyle bi durumla karsilasan var mi. Dna hasr testi verdik. Ve antioksidan tedavi ayrica klomen kullaniyir esim

Iyi geceler. Çok uzgunum. 17 kaliteli yumurtanin hicbiri mi dollenmez. Boyle bi durumla karsilasan var mi. Dna hasr testi verdik. Ve antioksidan tedavi ayrica klomen kullaniyir esim
:-( çok üzüldüm canım. Niye öyle olduğu hakkında birşey söylendi mi. İlk tedavin ni bu

Günaydın hayırlı cumalar.inşallah sonuç bekleyenler müjdeli haberi alırlar transfer olacaklar en iyi kalitede embriyoları olur.tedaviye yeni başlayanlarda her şey en ince ayrıntısına kadar incelenir inşallah bolll bebekli çok bereketli bir kış olsun inşallah.hepinizin kalbindeki hemen olsun.Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

errik 12/12/2015
P pares 20/12/2015
sizinde merakla sonuçlarınızı bekliyorum.inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.sonuç ne olursa olsun güçlü olmalıyız.er yada geç Allah verecek inşallah

ayşe hanımdan memnunmusunuz. bende görüşme randevusu aldım hfataya onun için. banu hanım gitmeseydi iyiydi

Kizlar merhaba biraey sormak istiyorum.kismetse ocakta tedaviye basliycam.Ama dra birsey sormayi unuttum.
Normal gebelik bekledigim icin folik asit kullaniyorum.tup bebek onceside kullaniliyormu.ben hala kullanmaya devam ediyorumda.
Azda olsa bu ay normal yolla hamile kalma umudum var.hsg çekktirdim temiz çikti gecen yil hsg sonrasi hamile kalmistim.
Napsam bilemedim. Bilgi verirseniz sevinirim.

kullan cnm
folio kullan. ben nerdeyse 4 aydır kullanıyorum ocakta denemem olacak. doktor verdi kullanmam için.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak yeni nasip oldu bende Şişli memorial hastasıyım Ayşe hanım toplama işlemimi yaptı Aylin hanım transfer işlemini gerçekleştirdi ve bugün kan verdim bekliyorum.en stresli gün bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…