heyecanla sizi bekliyoruzMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak yeni nasip oldu bende Şişli memorial hastasıyım Ayşe hanım toplama işlemimi yaptı Aylin hanım transfer işlemini gerçekleştirdi ve bugün kan verdim bekliyorum.en stresli gün bugün
kaçıncı gün transferden sonraRabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş dün dayanamayıp test yaptım 19.22 çıktı ama ilk defa bu rakamı gördük sevinemedik inş bugün güzel çıkar
Buna tabloya göre bebiş tutmuş görünüyor fakat bugün memorialda kan alan hemşire 70 olması sağlıklı olan derdi kafamız duygularımız karman çorman çok düşük dedi bakalım bugünki sonuç ne çıkacak bir günde değişecek mi dua edinBeta HCG Testi Normalin Üstü Olan Değerler ve Muhtemel Gebelik Haftalıkları
(Bu değerler bu konuda fikir vermektedir,en doğru gebelik haftası ise jinekolojik ultrason muayenesi ile saptanmaktadır)
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak tahmini gebelik haftası ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287
inşallah katlanacak dua etmezmiyiz hiç.sen stres yapma.Allah nasip ederse her türlü olur içini ferah tut sen.üstelik tabloya göre iyi görünüyor.Buna tabloya göre bebiş tutmuş görünüyor fakat bugün memorialda kan alan hemşire 70 olması sağlıklı olan derdi kafamız duygularımız karman çorman çok düşük dedi bakalım bugünki sonuç ne çıkacak bir günde değişecek mi dua edin
inşallah olumlu olur. bizde merakla bekliyoruz burda. hayırlısıyla inşallh pozitif olur.Hafi bakalim hayili haberle gel insallah.
inşallah katlanır inşallah.... rabbim cuma hürmetine inşallah yüzünüzü güldürür..Hepimiz Mutlu olalım sonucu yazıcam hastaneden telefon bekliyorum...çok iyi bi hastane hepimizin sonuçları güzel olur inş hepiniz dularımdasınız
Maalesef negatif 5 e düşmüş
Çok üzüldümMaalesef negatif 5 e düşmüş
Canim benim Allah büyük umudunu kesme.Birdahiki sefere tutar insalhh.Çok üzüldüm.Maalesef negatif 5 e düşmüş
çok geçmiş olsun.üzmemeye çalışın canınızı.Allah daha iyi şekilde nasip eder inşallah.Maalesef negatif 5 e düşmüş
tamam canım çok saolun.inşallah güzel olacak herşey.hepimiz için...Canım benim pazar günü yumurta toplaması oldu.ayşe hanım yaptı.benim bu 3.denenem di hic korkma canim hic agri falan olmuyor.Ben de hiç yumurta toplaması gibi olmadı şükür.
çok üzüldüm arkadaşım...sıkma canınıMaalesef negatif 5 e düşmüş
Evet ilk tedavi olacakti ama olamadi. Bilmiyorum iste bir sey soyl3medi sonuca gore:-( çok üzüldüm canım. Niye öyle olduğu hakkında birşey söylendi mi. İlk tedavin ni bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?