Vardır herşeyde bir hayır demekten başka çaremiz yok...Takdir-i İlahi pes etmicez inş üzülmeEvet ilk tedavi olacakti ama olamadi. Bilmiyorum iste bir sey soyl3medi sonuca gore
eşinde mi problem var, çok üzüldüm Allah normal yolla versinIyi geceler. Çok uzgunum. 17 kaliteli yumurtanin hicbiri mi dollenmez. Boyle bi durumla karsilasan var mi. Dna hasr testi verdik. Ve antioksidan tedavi ayrica klomen kullaniyir esim
Sayi normaldi ama harekt problemi vardi. Da dollenmeyi etkiliyornus demek ki tabi yumurtanin kaliteli olmasi dollenmemnin olacagi anlamana mi geliyor?eşinde mi problem var, çok üzüldüm Allah normal yolla versin
hiç bilmiyorum arkadaşım ama morfoloji de bozuk olabilir miSayi normaldi ama harekt problemi vardi. Da dollenmeyi etkiliyornus demek ki tabi yumurtanin kaliteli olmasi dollenmemnin olacagi anlamana mi geliyor?
İnş güzel sonuçlar alırsınız...kaliteli kalite yumuşlar çıkar inşKizlar yarin yumurta toplama islemi yapilacak dr.um yucel bey 5-6 tane yumurtayla devam edicez oyle gorunuyor dedi.heycanliyim simdiden
Canim ben ayse hanimdan cok memnun kaldim inan bana ailemden biri gibi geldi rahat ve herseyi sorup konusabildim pozitif bir bayan.[/QUOTE]Canım UOTE="rdoqansevgi, post: 44021663, member: 666273"]ayşe hanımdan memnunmusunuz. bende görüşme randevusu aldım hfataya onun için. banu hanım gitmeseydi iyiydi
Ben haziran ayında Laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum Laparoskopi 4 binliraLaparoskopi olan var mı arkadaşlar Şişli memorial da varsa ne kadara mal oldu
anladım bu ameliyat olduğu Zaman sorunu bulabiliyorlar mı bir faydası oluyor muBen haziran ayında Laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum Laparoskopi 4 binlira
Cnm bu ameliyat hsg sonrası doktor inceledikten sonra karar veriyor ameliyatini eden doktorunuza iyi araştır ve öyle yaptir sende ne sorunu ciktianladım bu ameliyat olduğu Zaman sorunu bulabiliyorlar mı bir faydası oluyor mu
Çocuğun neden olmadığı ile ilgili bakıcsz sesi Semra hoca önce genetik testi peşinden bu operasyon olucak sıkıntı ne anlıcaz deri bende tam bilgi sahibi değiliö ne derlerse yapıyoruz artıkCnm bu ameliyat hsg sonrası doktor inceledikten sonra karar veriyor ameliyatini eden doktorunuza iyi araştır ve öyle yaptir sende ne sorunu cikti
Hsg dediğinizÇocuğun neden olmadığı ile ilgili bakıcsz sesi Semra hoca önce genetik testi peşinden bu operasyon olucak sıkıntı ne anlıcaz deri bende tam bilgi sahibi değiliö ne derlerse yapıyoruz artık
Hsg rahim filmi cnm kromozom tahlili felan mi yapılacak cnm tupleri ne ve rahim içine bakılıyor tedaviden önce bu problemler hallolmasi lazım tabi bir sıkıntı varsaHsg dediğiniz
Rahim filmi çekildi hafif bi bulanıklık var gibi deri sağ tarafta sıvı birikmesi olabilir hem girmişken bulanıklığıda gideririz böylelikle doğal yoldan da neden olmadığını anlarız dedi...birde genetik test dedi haftaya tekrar gidip bakıcaz merak içindeyim daha ne gelebilir başımıza diye...zor bir süreç mi pekiHsg rahim filmi cnm kromozom tahlili felan mi yapılacak cnm tupleri ne ve rahim içine bakılıyor tedaviden önce bu problemler hallolmasi lazım tabi bir sıkıntı varsa
Cnm bak ben normal yolla 5 kez hamile kaldım ama Bebeklerim gelişmedi öldü karnımda semra hanim hsg me göre sağ tarafımda sıvı birikmesi vardı sağ tupum bağlandı çok üzüldüm ama ne yapim bende ocak ayında pgt li tup bebek yaptircam cnm mecbur kalıyorsun keşke sonu hayırlı bitsin allah büyük korkma hiç ameliyatta bişey yok basit bişey yani birde ben 2 defa oldum sana kaç tup bebek yapildiRahim filmi çekildi hafif bi bulanıklık var gibi deri sağ tarafta sıvı birikmesi olabilir hem girmişken bulanıklığıda gideririz böylelikle doğal yoldan da neden olmadığını anlarız dedi...birde genetik test dedi haftaya tekrar gidip bakıcaz merak içindeyim daha ne gelebilir başımıza diye...zor bir süreç mi peki
İki kez yapıldı Hakkı'mızda hayırlısı olsun hayırsızsada rabbim hayra çevirip versin inş tez Zaman'da bebişlerimiziCnm bak ben normal yolla 5 kez hamile kaldım ama Bebeklerim gelişmedi öldü karnımda semra hanim hsg me göre sağ tarafımda sıvı birikmesi vardı sağ tupum bağlandı çok üzüldüm ama ne yapim bende ocak ayında pgt li tup bebek yaptircam cnm mecbur kalıyorsun keşke sonu hayırlı bitsin allah büyük korkma hiç ameliyatta bişey yok basit bişey yani birde ben 2 defa oldum sana kaç tup bebek yapildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?