Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Iyi geceler. Çok uzgunum. 17 kaliteli yumurtanin hicbiri mi dollenmez. Boyle bi durumla karsilasan var mi. Dna hasr testi verdik. Ve antioksidan tedavi ayrica klomen kullaniyir esim
eşinde mi problem var, çok üzüldüm Allah normal yolla versin

Bizim de sayı az . Hız da sıfır . çok sukur döllenme olmustu embroyalarda. Morfolojimiz de com kötü. Hamile kaldım ama kalp atışı olmadığından kurtaj oldum. Sperm kaynaklı olduğundan mi düşük oldu bilmiyorum.

[QUO="laveyou, post: 44021332, member: 595254"]Günaydın hayırlı cumalar.inşallah sonuç bekleyenler müjdeli haberi alırlar transfer olacaklar en iyi kalitede embriyoları olur.tedaviye yeni başlayanlarda her şey en ince ayrıntısına kadar incelenir inşallah bolll bebekli çok bereketli bir kış olsun inşallah.hepinizin kalbindeki hemen olsun.Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

errik 12/12/2015
P pares 20/12/2015
sizinde merakla sonuçlarınızı bekliyorum.inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.sonuç ne olursa olsun güçlü olmalıyız.er yada geç Allah verecek inşallah[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim canım vallahi bende sonucumu merak ediyorum ama bende tutunmaaya dair hic bir belirti yok sanki hic tüp bebek yaptirmamisim gibi ben niye boyleyim inanin anlamadim tutan arkadaşlar sizlerde hicbir belirti falan oldumu

Canım UOTE="rdoqansevgi, post: 44021663, member: 666273"]ayşe hanımdan memnunmusunuz. bende görüşme randevusu aldım hfataya onun için. banu hanım gitmeseydi iyiydi [/QUOTE]
Canim ben ayse hanimdan cok memnun kaldim inan bana ailemden biri gibi geldi rahat ve herseyi sorup konusabildim pozitif bir bayan.

Kizlar yarin yumurta toplama islemi yapilacak dr.um yucel bey 5-6 tane yumurtayla devam edicez oyle gorunuyor dedi.heycanliyim simdiden

Canım UOTE="rdoqansevgi, post: 44021663, member: 666273"]ayşe hanımdan memnunmusunuz. bende görüşme randevusu aldım hfataya onun için. banu hanım gitmeseydi iyiydi
Canim ben ayse hanimdan cok memnun kaldim inan bana ailemden biri gibi geldi rahat ve herseyi sorup konusabildim pozitif bir bayan.[/QUOTE]
Teşekkürler :)

Cnm bu ameliyat hsg sonrası doktor inceledikten sonra karar veriyor ameliyatini eden doktorunuza iyi araştır ve öyle yaptir sende ne sorunu cikti
Çocuğun neden olmadığı ile ilgili bakıcsz sesi Semra hoca önce genetik testi peşinden bu operasyon olucak sıkıntı ne anlıcaz deri bende tam bilgi sahibi değiliö ne derlerse yapıyoruz artık

Hsg rahim filmi cnm kromozom tahlili felan mi yapılacak cnm tupleri ne ve rahim içine bakılıyor tedaviden önce bu problemler hallolmasi lazım tabi bir sıkıntı varsa
Rahim filmi çekildi hafif bi bulanıklık var gibi deri sağ tarafta sıvı birikmesi olabilir hem girmişken bulanıklığıda gideririz böylelikle doğal yoldan da neden olmadığını anlarız dedi...birde genetik test dedi haftaya tekrar gidip bakıcaz merak içindeyim daha ne gelebilir başımıza diye...zor bir süreç mi peki

Cnm bak ben normal yolla 5 kez hamile kaldım ama Bebeklerim gelişmedi öldü karnımda semra hanim hsg me göre sağ tarafımda sıvı birikmesi vardı sağ tupum bağlandı çok üzüldüm ama ne yapim bende ocak ayında pgt li tup bebek yaptircam cnm mecbur kalıyorsun keşke sonu hayırlı bitsin allah büyük korkma hiç ameliyatta bişey yok basit bişey yani birde ben 2 defa oldum sana kaç tup bebek yapildi

İki kez yapıldı Hakkı'mızda hayırlısı olsun hayırsızsada rabbim hayra çevirip versin inş tez Zaman'da bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…