Tahlilleri ni üniversite hastanelerinde yaptir özelde ücretler çok pahalıdır hemen yaptiracakmisin ameliyatiniİki kez yapıldı Hakkı'mızda hayırlısı olsun hayırsızsada rabbim hayra çevirip versin inş tez Zaman'da bebişlerimizi
Ne zaman yaparız derlerse yaptırmak istiyoruz daha fazla Zaman kaybetmek istemiyoruz...ameliyat öncesi test mi yapılıyor ufff hiç bir bilgim yok zahmet olmazsa vaktin varsa bilgilendirsen olur muTahlilleri ni üniversite hastanelerinde yaptir özelde ücretler çok pahalıdır hemen yaptiracakmisin ameliyatini
Bak cnm şimdi senden ne tahlili istedi bilmiyorum özelde çok Külfetli oluyor ben üniversite hastanelerinde yaptırdım hep istanbul içinde oturuyorsan hepsini yaptırırsin zaten ameliyatini semra hanim a yaptir kesinlikle sen daha yeni uğraşıyorsun herhalde ama alışmak lazım bunlara ben 8 yıldır uğraşıyorum birsürü doktorlardan geçtim allahım hayırlısı nasip etsin tup bebek nekadar tuttu net olarak birde memnun kaldın mi tedavi sürecini anlatirmisin bende başlayacam artık allah izin verirseNe zaman yaparız derlerse yaptırmak istiyoruz daha fazla Zaman kaybetmek istemiyoruz...ameliyat öncesi test mi yapılıyor ufff hiç bir bilgim yok zahmet olmazsa vaktin varsa bilgilendirsen olur mu
Evet istanbuldayım 3 yıldır uğraşıyoruz bizde birsürü hastaneye ayrı ayrı doktorlara gittim her seferinde aşa bu doktor daha iyi bir önceki şöyle şöyle dedim ama Şişli memorial gözüm kapalı gittiğim bir yer 3 yıl içinde en azından kendimizi teslim edicek kapsamlı bir yer bulduk...ilki ilaçlarla beraber yedibuçuk tuttu Ataşehir memorialda yaptırdık ikinciyi Şişli memorialda yaptırdık ilaçlarla beraber altınbuçuk tuttuBak cnm şimdi senden ne tahlili istedi bilmiyorum özelde çok Külfetli oluyor ben üniversite hastanelerinde yaptırdım hep istanbul içinde oturuyorsan hepsini yaptırırsin zaten ameliyatini semra hanim a yaptir kesinlikle sen daha yeni uğraşıyorsun herhalde ama alışmak lazım bunlara ben 8 yıldır uğraşıyorum birsürü doktorlardan geçtim allahım hayırlısı nasip etsin tup bebek nekadar tuttu net olarak birde memnun kaldın mi tedavi sürecini anlatirmisin bende başlayacam artık allah izin verirse
Cnm çok teşekkür ederim inş ameliyatından sonra grsrz umarım hersey gönlünce olurEvet istanbuldayım 3 yıldır uğraşıyoruz bizde birsürü hastaneye ayrı ayrı doktorlara gittim her seferinde aşa bu doktor daha iyi bir önceki şöyle şöyle dedim ama Şişli memorial gözüm kapalı gittiğim bir yer 3 yıl içinde en azından kendimizi teslim edicek kapsamlı bir yer bulduk...ilki ilaçlarla beraber yedibuçuk tuttu Ataşehir memorialda yaptırdık ikinciyi Şişli memorialda yaptırdık ilaçlarla beraber altınbuçuk tuttu
Amin hepimizin inşCnm çok teşekkür ederim inş ameliyatından sonra grsrz umarım hersey gönlünce olur
Amin hepimizin inş
Henüz sorun bulunmadı kalitesiz yumurta dendi ama tüp bebek tedavisinde dondurulcak yumoşum bile kaldı...amh değerim düşük 1.12 başkada sorun yok araştırıyorlarCNM MERHABA SİZDE SORUN NEYDİ
Henüz sorun bulunmadı kalitesiz yumurta dendi ama tüp bebek tedavisinde dondurulcak yumoşum bile kaldı...amh değerim düşük 1.12 başkada sorun yok araştırıyorlar
Çok sıkıntılı anlayabiliyorum Hakkı'mızda hayırlısı olsunhakkımızda hayırlısı olsun bizde 5. tüp bebek yapacaz tam sorun bulunmadı
merhaba arkadaşlar. benim gibi yarın transferi olan var mı?
iyi dileklerin için saol. ben memorial den memnunum, doktorlar değişse de laboratuar iyi, semra hoca iyi. bendeki sorun çikolata kisti, eşimde varikosel var. benim ilk denemede 5.gün emriyosu ile 1 kızım oldu. şimdi dondurulmuş embriyo transferi olacak.canım hayırlı olsun inşallah sonu mutlu olur. ben 5.denemeyi yapacam merkez araştırıyorum nasıl memnun kaldınmı sende sorun neydi kaç yumurta embiriyo oldu 5.gün embriyosu oluştumu
iyi dileklerin için saol. ben memorial den memnunum, doktorlar değişse de laboratuar iyi, semra hoca iyi. bendeki sorun çikolata kisti, eşimde varikosel var. benim ilk denemede 5.gün emriyosu ile 1 kızım oldu. şimdi dondurulmuş embriyo transferi olacak.
negüzel. teşekkürederim.
sizin ilk deneme mi olacak. sizdeki sorun nedir?
madem sorun yok inş. kendiliğinden hamile kalırsınız. ablam 10 yıl uğraştı. dr lar artık vazgeç dedi. tüm ümidini kaybettiğinde rabbim ol dedi oldu. kızı 3 yaşına girdi. şimdi yinedemiştim 5.deneme olacak tam olarak sorun belli değil kimi pko diyo kimi bişey yok diyo
madem sorun yok inş. kendiliğinden hamile kalırsınız. ablam 10 yıl uğraştı. dr lar artık vazgeç dedi. tüm ümidini kaybettiğinde rabbim ol dedi oldu. kızı 3 yaşına girdi. şimdi yine
Insan yeter artık diyorinşallahta artık tahammül kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?