Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tahlilleri ni üniversite hastanelerinde yaptir özelde ücretler çok pahalıdır hemen yaptiracakmisin ameliyatini
Ne zaman yaparız derlerse yaptırmak istiyoruz daha fazla Zaman kaybetmek istemiyoruz...ameliyat öncesi test mi yapılıyor ufff hiç bir bilgim yok zahmet olmazsa vaktin varsa bilgilendirsen olur mu

Ne zaman yaparız derlerse yaptırmak istiyoruz daha fazla Zaman kaybetmek istemiyoruz...ameliyat öncesi test mi yapılıyor ufff hiç bir bilgim yok zahmet olmazsa vaktin varsa bilgilendirsen olur mu
Bak cnm şimdi senden ne tahlili istedi bilmiyorum özelde çok Külfetli oluyor ben üniversite hastanelerinde yaptırdım hep istanbul içinde oturuyorsan hepsini yaptırırsin zaten ameliyatini semra hanim a yaptir kesinlikle sen daha yeni uğraşıyorsun herhalde ama alışmak lazım bunlara ben 8 yıldır uğraşıyorum birsürü doktorlardan geçtim allahım hayırlısı nasip etsin tup bebek nekadar tuttu net olarak birde memnun kaldın mi tedavi sürecini anlatirmisin bende başlayacam artık allah izin verirse

Evet istanbuldayım 3 yıldır uğraşıyoruz bizde birsürü hastaneye ayrı ayrı doktorlara gittim her seferinde aşa bu doktor daha iyi bir önceki şöyle şöyle dedim ama Şişli memorial gözüm kapalı gittiğim bir yer 3 yıl içinde en azından kendimizi teslim edicek kapsamlı bir yer bulduk...ilki ilaçlarla beraber yedibuçuk tuttu Ataşehir memorialda yaptırdık ikinciyi Şişli memorialda yaptırdık ilaçlarla beraber altınbuçuk tuttu

Cnm çok teşekkür ederim inş ameliyatından sonra grsrz umarım hersey gönlünce olur

canım hayırlı olsun inşallah sonu mutlu olur. ben 5.denemeyi yapacam merkez araştırıyorum nasıl memnun kaldınmı sende sorun neydi kaç yumurta embiriyo oldu 5.gün embriyosu oluştumu
iyi dileklerin için saol. ben memorial den memnunum, doktorlar değişse de laboratuar iyi, semra hoca iyi. bendeki sorun çikolata kisti, eşimde varikosel var. benim ilk denemede 5.gün emriyosu ile 1 kızım oldu. şimdi dondurulmuş embriyo transferi olacak.

negüzel. teşekkürederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…