Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Laparoskopi olan var mı arkadaşlar Şişli memorial da varsa ne kadara mal oldu
Ben oldum arkadasim agustos ayinda oldum 4500 tl odedim ama hast. Cikisi ekstra ilac ve pataloji icin odeme cikardilar itiraz ettik falan .konusun cnm exstra odemeler icin.allah kolaylik versin.

arkadaşlar merhaba benim perşembe günü transferim oldu.ama o günden bu yana hiçbir belirti hissetmiyorum.zaten dr larda çok çok iyi değil embriyolar demişti.acaba tutmadımı ki anlamadım yada pozitif sonuç alanlar nasıl belirtiler oluyor yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ler.

bu sorularla beynini meşkul etmemeye çalış canım. o on-onüç gün eziyet oluyor bize. sürekli hasta olacakmışın gibi bir korku oluyor içinde ve sürekli vesvese. inşllh üçüncü denememde relaks olmayı nasip eder rabbim bana ve herkeslere.... yoksa o bekleme süresi benim en zor geçirdiğim evre.

evet canım haklısın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhhh....

Sperm dna hasar testi verdiniz mi?

Selam arkadaslar,

Memorialde 1. tedavimde Eylül ayinda, gebelik olustu fakat 7. haftada kalp atimi durdu. Simdi yeni bir tedavi icin program yapmaya basladim. 2. adetten sonra tekrar denemek istiyorum. Kürtaj sonrasi daha regl olmadim 1 ay oldu bu normalmi bilmiyorum. Istanbulda konaklama sorun benim gibi Istanbul disindan giden arkadaslar, nerede kaldiniz bana bilgi verirseniz sevinirim, herkesin bebegine kavusmasini diliyorum.

cnım bende istanbuldan pazar geldim tedaviden.biz orada tanıdığımız vardı orada kaldık ama buradan yani olduğumuz şehirden bi arkadaş iatanbula tedaviye gidecek ti onun için hasta ilişkilerde zehra hanım var semra hocanın kardeşi ona sorduk kalınabilecek yeri.hastaneye çok yakın bi otel varmış hatta broşurunude verdi bize sadece kahvaltı geceliği 55 tl imiş.biz arkadaşa söyledik orada kalacak.fotograflara görede temiz biyer düşün istersen derim

arkadaşlar bu progesteron jel sizdede çok küçük pembe akıntılar yapıyormu.benden akşam baya bi küçük 2 ,3 pıhtı şeklinde gelmişte yoksa adetmi olacağım.test tarihimede 4 gün var.tesekkürler.

bizde istanbul dışından gidip geliyoruz en son tempo otelde kaldık hasteneye yürüyerek gidp gelidk . şimdi 20 aralık gibi tekrar istanbulda olacağız tempo otelde kalmayı düşünüyorum . temiz ve iyi bir otel

Arkadaşlar cumartesi ön görüşme için randevu aldım Sevinç hanımdan Nasıl bir doktor bilgi verebilir misiniz şimdiden heyecanlıyım
Bir de ön görüşmede muayene oluyor mu

Benim durumumda aynı cnm döllenme olmuyor veya embriyo gelismiyor bendeMemorial düşünüyorum.sMemorial bununla ilgili farklı tedavi yapmıyormu.şuan ne durumdasin cnm

canım benim hiç düşünme öyle şeyleri benim ikisindede hiç belirtim yoktu çok şükür ikinci denememde tuttu belirti arama Allah cümlemize hayırlı sağlıklı analı babalı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah

arkadaşlar bu progesteron jel sizdede çok küçük pembe akıntılar yapıyormu.benden akşam baya bi küçük 2 ,3 pıhtı şeklinde gelmişte yoksa adetmi olacağım.test tarihimede 4 gün var.tesekkürler.

Cevap yazdigin icin sagolasin arkadasim, jelden bende kullandim fakat pembe akinti olmamisti veya jel rengini cok degistirmemisti. Belkide tutunma oldu ve ondan dolayi pembe akinti olmustur. Panik yapmayip doktoruna veya hemsirelere bir sor istersen, dilerim tutunma belirtileridir pozitifi görmeni diliyorum.

Arkadaşlar cumartesi ön görüşme için randevu aldım Sevinç hanımdan Nasıl bir doktor bilgi verebilir misiniz şimdiden heyecanlıyım
Bir de ön görüşmede muayene oluyor mu
Canim ben Eylülde Sevinc hanimin takibinde, 1. denememde pozitifi gördüm iyi bir doktor, ben zaten secmeden kim denk gelirse gelsin diyerek gitmistim. Sevinc hanimla basladim transferimide Sevinc hanim yapti. 2 embriyo transfer edildi. ikiside tuttu fakat kalp atimi durdugu icin kürtaj oldum. ön görüsmede muayene ve kan testleri yapmislardi, dilerim sanada ugurlu gelsin bebeklerini kucagina almana vesile olsun.

Canım benim amiiin inşallah sana bana isteyen herkese Allahım çifter çifter versin ben de detaylı araştırma yapmadım randevu alırken doktorları saydılar sevinç hanımı söyledim Allah istediyse verecekse nasılsa olur dedim biraz da heyecan var ocak sonu tedavim başlayacak ve ilk olacak o yüzden tecrübesizim biraz ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

canım merhaba .1. denememde pozitifi gördüm ve 2 embriyo yerleştirdiler dedin.bize önermiyor dr. .siz özelliklei istediniz yoksa doktorunuzmu öyle uygun gördü??

test günün ne zaman cnm. inşllh hayırlı sonuç alırsınız. :)

Arkadaşlar tedavide en çok ilaçlar tutuyormuş peki ilaçları hastane dışında başka bir şekilde alamıyor muyuz ???
Cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…