Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim durumumda aynı cnm döllenme olmuyor veya embriyo gelismiyor bendeMemorial düşünüyorum.sMemorial bununla ilgili farklı tedavi yapmıyormu.şuan ne durumdasin cnm

maalesef büyük umutlarla gittiğim memorialde 2 tedavi gördüm. Özellikle 2. tedavi tam bir fiyasko oldu yumurtalarım çatladı arkadan gelen küçük 5 yumurta toplandı. Onlarada Imsı uygulanmadı laboratuvar tadilata girmiş eşimin sperm değerleri iyiymiş imsiye gerek yokmuş. Ama tedaviden sonra öğrendiğim için şok olduk. Şimdi mikrocip uygulama yapan yer bakıyorum tedavi için.

amin canım inşallahhhh Rabbim inşallahhh hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh.Allah razı olsun.

önemli değil canım ne demek.inşallahh canım inşalaahhh hepimizin bebişleri inşallah sıkı sıkı tutunsun bizlere dilerimm Rabbimden inşallah hayırlısıyla hepimizin yüzü gülsün sende sagolasın

Ne zaman yaptınız 2. Tedavinizi

Arkadaşlar tedavide en çok ilaçlar tutuyormuş peki ilaçları hastane dışında başka bir şekilde alamıyor muyuz ???
Cevaplarsanız sevinirim
zaten canım ilaçları hastaneden almıyorsun hastaneye yakın bi eczane var oradan idil eczanesi oradan alıyorsun orada gerçekten en uygun fiyata veriyor.

Bana yastan dolayi 2 embriyo transferi yapildi. 43 yasindayim ve ilk denememde hamileydim.
canım bana da 2 embriyo transfer ettiler ama kalıteleri hakkında ne çok çok iyi nede kötü dediler yani orta halli demişlerdi sana transfer sırasında kaliteleri hakkında bişey dediler mi nasıl dı embriyoların ve neden kalbi durmuş ki bebişlerin canm inşallah Rabbim bundan sonra yüzünü güldürür inşallahhhh

Eğer erkek problemi varsa DNA hasar testi önemli ve şiddetle kaanaydos hocayı tavsiye ediyorum bu konuda.imsi nin Memorial gibi büyük bi hastanede gözardı edilmemesi gerekli.mikrocip memorialde yokmu

zaten canım ilaçları hastaneden almıyorsun hastaneye yakın bi eczane var oradan idil eczanesi oradan alıyorsun orada gerçekten en uygun fiyata veriyor.
Canım aslında şunu sormak istemiştim devlet bu ilaçları karşılamaz mı Bi şekilde aceba devlet hastanesinde doktor yazsa falan

Canım aslında şunu sormak istemiştim devlet bu ilaçları karşılamaz mı Bi şekilde aceba devlet hastanesinde doktor yazsa falan
yok canım yok yani bilmiyorum ama devletle anlaşmaları yok ama bu ilaçları da yazan yine bi infertilite uzmanı gerekiyor.ben fakülte hastanesinde yaptırmıştım 1. ve 2. yi devlet karşılamıyor özel ilaç dediler yine okadar para ödedik sen istersen yinede bi konuş.

Anladım canım sağol

Arkadaşlar tedavide en çok ilaçlar tutuyormuş peki ilaçları hastane dışında başka bir şekilde alamıyor muyuz ???
Cevaplarsanız sevinirim
Canim Memorial hastanesi yakininda 2 eczane vardi, ikisinede hesaplattim biri biraz daha az hesap cikarmisti, oradan almistim. Diger eczanelerden daha cok indirim yapiyor o iki eczane, ben baska bir eczaneden sordugumda cok daha fazlaydi ayni ilac, sanirim hastane yakin diyede yardimci oluyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim 3 yumurta toplandi 2 tane transfer edildi 1 yumurta iyi kalitedeydi 1 yumurta orta kaliteydi 5. güne kadar sorunsuz gitmisti. Kalp atimi kesenin birinden alinmisti diger keseden alinmadi. Kalp atiminn neden durdugu konusunda cok netlesemedim. Genetik arastirmaya gönderemedik kürtaj oldugum hastane, daha büyük gebeliklerde gönderiyormus sonradan ögrendim is isten gecmisti.

geçmiş olsun canım Rabbim inşallah bundan sonra ki tedavilerinde gebe kalıp sorusu bir şekilde gebeliğinin devam edip bebişlerini kucagına almayı nasip etsin canım.

Cevaplarsanız sevinirim
canım benim valla ben hastanenin ordaki idil ecz. den aldım en uygununu o veriyor.heryeri araştırdım çünkü.ama kadınlar kulübünde http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-asilama-ilaclari-satiyorum-ariyorum.677656/ bu linkte arkadaşlar var bebegi olup tedaviyi bırakan gibi ellerindeki ilaçları çok az ücrete hatta bedava bile veren var istersen bi bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…