Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaşlar merhaba benim bugün transferimin 7.günü ve sabah pembe sulu akıntı gelmiş çok üzüldüm ve ağladım galiba adet olacağım bidahada gelmedi ama bilmiyorum ( böyle olupta yinede sonucu pozitif olan varmı yada böyle bi durumla karşılaşan biliyormusunuz.

canım benim... korkma o korku yiyip bitiriyor insanı. jel kullanıyorsan o da yapıyor.

Cnm bişey sorabilirmiyim bu tup bebek yapılırken pgt li mi yapılıyor normal mi

Cnm bişey sorabilirmiyim bu tup bebek yapılırken pgt li mi yapılıyor normal mi

Sizin karariniza kalmis PGT yaptirip yaptirmamak, banada önerdi embriyolog ben yaptirmadim. ama tekrar tedavi oldugumda yaptirmayi düsünüyorum. cünkü ben 2 defa bebegimi kaybettim genetik bozukluktanda olabilir.

Cnm benim bir tanidigim da senin gibi bir durum olmuştu ama bebekleri tuttu içini rahat tut

Sizin karariniza kalmis PGT yaptirip yaptirmamak, banada önerdi embriyolog ben yaptirmadim. ama tekrar tedavi oldugumda yaptirmayi düsünüyorum. cünkü ben 2 defa bebegimi kaybettim genetik bozukluktanda olabilir.
Pgt li olunca acaba bu şekilde tekrar olurmu ki bir dahaki ay bende tup bebek yaptircam pgt li benim normal yolla bebeğim oluyor ama kalp atimlari duruyo gelismiyordu semra hanim pgt li yapalım tedaviniz demişti ondan dolayi merak ettim

Cnm senin sorunun neydi

Pgt li olunca acaba bu şekilde tekrar olurmu ki bir dahaki ay bende tup bebek yaptircam pgt li benim normal yolla bebeğim oluyor ama kalp atimlari duruyo gelismiyordu semra hanim pgt li yapalım tedaviniz demişti ondan dolayi merak ettim

Siz esiniz ve sizin genetik testerinizide yaptirabilirsniz, ama en sagliklisi PGT yaptirmak eger genetik bir sorundan dolayi kayiplar oluyorsa, PGT sonrasi daha saglikli gebelik olusacagindan, sorunsuz gebelik gecirecegimizi saniyorum. Dilerim tüm topikte tedavi olan arkadaslarin, saglikli gebelikleri saglikli bebekleri olur.

Biz bütün genetik testlerimizi yaptirdik bir sorun çıkmadı 5 tane düşüğüm var onlarda da bir sorun çıkmadı ama semra hanım en son bu çözümü buldu bende çok korkuyorum aynı şeyleri yasarim

CanımTE="nelo22, post: 44149724, member: 676706"][/QUOTE]
Canim 4.gün embriyosuydu evet yarin kan testi yaptiracagimda bu sabah gelen pembe akinti cok canimi sıktı sizde yada bildiginiz birinde böyle olmusmuydu ne acaba yarin bakalim

CanımTE="nelo22, post: 44149724, member: 676706"]
Canim 4.gün embriyosuydu evet yarin kan testi yaptiracagimda bu sabah gelen pembe akinti cok canimi sıktı sizde yada bildiginiz birinde böyle olmusmuydu ne acaba yarin bakalim[/QUOTE]
Canim benim yengeminde olmustu.hafif lekelenmeleri tutunma kanamasi demisti dr.oda memorial da yaptirdi.cok şukur simdi kizi 8 yasinda.2.side kendiliginden geldi 2 yil sonra.

arkadaşlar yarın transfer yapılacak.çok heycanlıyım.1 hafta rapor almayı düşünüyorum.ama bu rapor hakkında bilgisi olan varmı.memorial özel oldugu için geçiyormu acaba ben sgk lıyım bilgisi olan varmı?

pares66 .!.:
canım kan verdim aile hekimliğinde saat 16 da sonuç belli olacakmış hemşire öyle söyledi ümidim yok ama bakalım
canım kan verdim aile hekimliğinde saat 16 da sonuç belli olacakmış hemşire öyle söyledi ümidim yok ama bakalım
Pares66 ilk kez yazıyorum ama takip ediyorum uzun zamandır.
Senin test sonucun benide heyecanlandirdi ve dua ediyorum hepimiz için. Rabbim cuma hurmetine duası kabul olan kullarinin arasına alsin bizi bugün inşallah.
Ben de 2.deneme surecindeyim memorialde..
Duayla kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…