canım benim... korkma o korku yiyip bitiriyor insanı. jel kullanıyorsan o da yapıyor.arkadaşlar merhaba benim bugün transferimin 7.günü ve sabah pembe sulu akıntı gelmiş çok üzüldüm ve ağladım galiba adet olacağım bidahada gelmedi ama bilmiyorum( böyle olupta yinede sonucu pozitif olan varmı yada böyle bi durumla karşılaşan biliyormusunuz.
Cnm bişey sorabilirmiyim bu tup bebek yapılırken pgt li mi yapılıyor normal miBenim 3 yumurta toplandi 2 tane transfer edildi 1 yumurta iyi kalitedeydi 1 yumurta orta kaliteydi 5. güne kadar sorunsuz gitmisti. Kalp atimi kesenin birinden alinmisti diger keseden alinmadi. Kalp atiminn neden durdugu konusunda cok netlesemedim. Genetik arastirmaya gönderemedik kürtaj oldugum hastane, daha büyük gebeliklerde gönderiyormus sonradan ögrendim is isten gecmisti.
Cnm bişey sorabilirmiyim bu tup bebek yapılırken pgt li mi yapılıyor normal mi
Cnm benim bir tanidigim da senin gibi bir durum olmuştu ama bebekleri tuttu içini rahat tutarkadaşlar merhaba benim bugün transferimin 7.günü ve sabah pembe sulu akıntı gelmiş çok üzüldüm ve ağladım galiba adet olacağım bidahada gelmedi ama bilmiyorum( böyle olupta yinede sonucu pozitif olan varmı yada böyle bi durumla karşılaşan biliyormusunuz.
Pgt li olunca acaba bu şekilde tekrar olurmu ki bir dahaki ay bende tup bebek yaptircam pgt li benim normal yolla bebeğim oluyor ama kalp atimlari duruyo gelismiyordu semra hanim pgt li yapalım tedaviniz demişti ondan dolayi merak ettimSizin karariniza kalmis PGT yaptirip yaptirmamak, banada önerdi embriyolog ben yaptirmadim. ama tekrar tedavi oldugumda yaptirmayi düsünüyorum. cünkü ben 2 defa bebegimi kaybettim genetik bozukluktanda olabilir.
Cnm senin sorunun neydiBenim 3 yumurta toplandi 2 tane transfer edildi 1 yumurta iyi kalitedeydi 1 yumurta orta kaliteydi 5. güne kadar sorunsuz gitmisti. Kalp atimi kesenin birinden alinmisti diger keseden alinmadi. Kalp atiminn neden durdugu konusunda cok netlesemedim. Genetik arastirmaya gönderemedik kürtaj oldugum hastane, daha büyük gebeliklerde gönderiyormus sonradan ögrendim is isten gecmisti.
Pgt li olunca acaba bu şekilde tekrar olurmu ki bir dahaki ay bende tup bebek yaptircam pgt li benim normal yolla bebeğim oluyor ama kalp atimlari duruyo gelismiyordu semra hanim pgt li yapalım tedaviniz demişti ondan dolayi merak ettim
Biz bütün genetik testlerimizi yaptirdik bir sorun çıkmadı 5 tane düşüğüm var onlarda da bir sorun çıkmadı ama semra hanım en son bu çözümü buldu bende çok korkuyorum aynı şeyleri yasarimSiz esiniz ve sizin genetik testerinizide yaptirabilirsniz, ama en sagliklisi PGT yaptirmak eger genetik bir sorundan dolayi kayiplar oluyorsa, PGT sonrasi daha saglikli gebelik olusacagindan, sorunsuz gebelik gecirecegimizi saniyorum. Dilerim tüm topikte tedavi olan arkadaslarin, saglikli gebelikleri saglikli bebekleri olur.
inşallahhh canım inşalllahhh bakalım Rabbimden ümit kesilmezCnm benim bir tanidigim da senin gibi bir durum olmuştu ama bebekleri tuttu içini rahat tut
umarım canım jelden olmuştur Rabbim büyüktür inşalllahhhhhhhhhhcanım benim... korkma o korku yiyip bitiriyor insanı. jel kullanıyorsan o da yapıyor.
umarım canım jelden olmuştur Rabbim büyüktür inşalllahhhhhhhhhh[/QUO ben testimi 7. Gün yapmistim meraktan canım. Eğer tuttuysa az da olsa degerin yüksek çıkar. Git yaptir acaba mi diyip stres yapmaktansa.kacinci gün embriyosuydu
Canim 4.gün embriyosuydu evet yarin kan testi yaptiracagimda bu sabah gelen pembe akinti cok canimi sıktı sizde yada bildiginiz birinde böyle olmusmuydu ne acaba yarin bakalim[/QUOTE]CanımTE="nelo22, post: 44149724, member: 676706"]
sabırsızlıkla bekliyoruz test sonucunu inşallah olumlu olur...umarım canım jelden olmuştur Rabbim büyüktür inşalllahhhhhhhhhh
canım kan verdim aile hekimliğinde saat 16 da sonuç belli olacakmış hemşire öyle söyledi ümidim yok ama bakalımsabırsızlıkla bekliyoruz test sonucunu inşallah olumlu olur...
pares66 .!.:canım kan verdim aile hekimliğinde saat 16 da sonuç belli olacakmış hemşire öyle söyledi ümidim yok ama bakalım
Pares66 ilk kez yazıyorum ama takip ediyorum uzun zamandır.canım kan verdim aile hekimliğinde saat 16 da sonuç belli olacakmış hemşire öyle söyledi ümidim yok ama bakalım
inşallah güzel haberlerle gelirsin.Allah güzel sağlıklı bir bebek nasip etsin sana da tüm isteyenlere de inşallah.canım kan verdim aile hekimliğinde saat 16 da sonuç belli olacakmış hemşire öyle söyledi ümidim yok ama bakalım
inşallh olumlu olur :)canım kan verdim aile hekimliğinde saat 16 da sonuç belli olacakmış hemşire öyle söyledi ümidim yok ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?