hadi inşallah canım rabbim dualarımızı kabul etsincanım kan verdim aile hekimliğinde saat 16 da sonuç belli olacakmış hemşire öyle söyledi ümidim yok ama bakalım
inşallah canım benim bu 3. denemem ama memorialde ilk denemmem hayırlısı bakalımPares66 ilk kez yazıyorum ama takip ediyorum uzun zamandır.
Senin test sonucun benide heyecanlandirdi ve dua ediyorum hepimiz için. Rabbim cuma hurmetine duası kabul olan kullarinin arasına alsin bizi bugün inşallah.
Ben de 2.deneme surecindeyim memorialde..
Duayla kal...
muane edilyorsan alınıyor sonra tup fyatndan dusuyorlar baslarsan .Arkadaşlar memorial de ön görüşme yani ilk görüşmede ücret alıyorlar mı ???
Cevabınız için şimdiden teşekkürler
Sağol canım Bi de Aylin hanım hakkında bilginiz var mımuane edilyorsan alınıyor sonra tup fyatndan dusuyorlar baslarsan .
muane edilyorsan alınıyor sonra tup fyatndan dusuyorlar baslarsan .
sonuç ne oldu saat 4 geçtiinşallah canım benim bu 3. denemem ama memorialde ilk denemmem hayırlısı bakalım
çıktımı sonucun merakta bırakma bizicanım kan verdim aile hekimliğinde saat 16 da sonuç belli olacakmış hemşire öyle söyledi ümidim yok ama bakalım
bilmyorum malesef canım ama bence düşürtmeye calış :)mrb bende bişey sorabilr miyim antalya memorialde tüp bebek yaptırdım tutmadı şimdi şişli memorali düşünüyoruz. muayne ücreti antalyada vermiştik burda mı verecez bide tüp bebekte indirim sağlamazlar mı bilgin var mı acaba
Evet canım oradaKızlar Ayşe hoca hala Memorial da mı
Can'ım ben Türkiye hastanesinin karşısındaki Furkan eczanesinden aldım...daha uygun geldi bize tavsiye ederimzaten canım ilaçları hastaneden almıyorsun hastaneye yakın bi eczane var oradan idil eczanesi oradan alıyorsun orada gerçekten en uygun fiyata veriyor.
Canim tedavin hangi aşamada ameliyat olacaktır sanirimCan'ım ben Türkiye hastanesinin karşısındaki Furkan eczanesinden aldım...daha uygun geldi bize tavsiye ederim
Evet öyleydi ama Ayşe hanımla görüştük Semra hoca ameliyattan önce dondurulmuşları transfer edelim negatif olursa ameliyat demiş şuan şubat ayını bekliyoruz vücuttan hormon ilaçlarının atılmasınıCanim tedavin hangi aşamada ameliyat olacaktır sanirim
çok üzgünüm canım umarım kendiliğnden gelir bebegın üzülmemek elde değil ama bu bizim sınavımız .allahm inşallah daha fazla sınamaz bizi . .dünden beri sen yazdın mı diye bakıyorum.sorun neydi sizdeArkadaşlar sonucum negatif zaten adette oldum oysa Memorial e çok guvenmistim bu benim 3.denemem di Erzurum da ikisi ni yaptırmış tim ayni sorunlar Memorial de de vardi anlayacağın iz giderilemedi umarim siz lerin bebisleri tutunur Allah ta bize sabir versin inşallah(
Allah sabir versin pares.. tahmin ettim dün aslında, bişey yazmayinca sen...Arkadaşlar sonucum negatif zaten adette oldum oysa Memorial e çok guvenmistim bu benim 3.denemem di Erzurum da ikisi ni yaptırmış tim ayni sorunlar Memorial de de vardi anlayacağın iz giderilemedi umarim siz lerin bebisleri tutunur Allah ta bize sabir versin inşallah(
Arkadaşlar sonucum negatif zaten adette oldum oysa Memorial e çok guvenmistim bu benim 3.denemem di Erzurum da ikisi ni yaptırmış tim ayni sorunlar Memorial de de vardi anlayacağın iz giderilemedi umarim siz lerin bebisleri tutunur Allah ta bize sabir versin inşallah(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?