üzüldüm canim gecmis olsun, bir süre dinlen pes etmeyelim, umudumuzu yesertmeye devam edelim.Arkadaşlar sonucum negatif zaten adette oldum oysa Memorial e çok guvenmistim bu benim 3.denemem di Erzurum da ikisi ni yaptırmış tim ayni sorunlar Memorial de de vardi anlayacağın iz giderilemedi umarim siz lerin bebisleri tutunur Allah ta bize sabir versin inşallah(
canım bende sorun varmış yani sol tüpten sıvı sızıp rahim duvarına ödem yapmış birde enfeksiyon varmış oda salgı üretmiş ondanda embriyo tutunamamış ve bana erzurumda ki dr 2 yıl önceki rahim filmine göre tedavi yaptığı için sorunları görememiş semra hoca dediki sana defalarca yanlış ve gereksiz işlem yapılmış dedi bende buraki hocaya oyüzden hakkımı helal etmiyorum.tamam Yüce Rabbim verecek O'nun ol demesi ama ben defalarca hüsrana uğradım sorunumu bilmeden.temuzda laparskopi yaptı semra hoca ve sol tüpümü kapattı.hep kahraman bey takip ediyordu opu yada transferede ayse hanım girdi ve dediki seninde eşininde değerleri çok güzel amh yumurtalar çok güzel yaşın 32 çok büyük bi yaş değil ama yumurtları alıyoruz döllendiriyoruz emriyo oluşuyor 1,2,3 . gün tama ama 4.günde bi duraklama oluyor dedi yani çok kaliteli olmuyorlarmış neyse eger tutmazsa dedi embriyoların yumurtanın spermin bu durumunu araştıracağız dedi.bilmiyorum onuda nasıl yapacak.ya Rabbim günah yazmasın ama arkadaşlar yorulduğumu hissediyorum ya diyorum bıraksammı acaba tedaviyi falan zor işler zor Rabbim yardımcımız olsun inşallahhçok üzgünüm canım umarım kendiliğnden gelir bebegın üzülmemek elde değil ama bu bizim sınavımız .allahm inşallah daha fazla sınamaz bizi . .dünden beri sen yazdın mı diye bakıyorum.sorun neydi sizde
canım bende sorun varmış yani sol tüpten sıvı sızıp rahim duvarına ödem yapmış birde enfeksiyon varmış oda salgı üretmiş ondanda embriyo tutunamamış ve bana erzurumda ki dr 2 yıl önceki rahim filmine göre tedavi yaptığı için sorunları görememiş semra hoca dediki sana defalarca yanlış ve gereksiz işlem yapılmış dedi bende buraki hocaya oyüzden hakkımı helal etmiyorum.tamam Yüce Rabbim verecek O'nun ol demesi ama ben defalarca hüsrana uğradım sorunumu bilmeden.temuzda laparskopi yaptı semra hoca ve sol tüpümü kapattı.hep kahraman bey takip ediyordu opu yada transferede ayse hanım girdi ve dediki seninde eşininde değerleri çok güzel amh yumurtalar çok güzel yaşın 32 çok büyük bi yaş değil ama yumurtları alıyoruz döllendiriyoruz emriyo oluşuyor 1,2,3 . gün tama ama 4.günde bi duraklama oluyor dedi yani çok kaliteli olmuyorlarmış neyse eger tutmazsa dedi embriyoların yumurtanın spermin bu durumunu araştıracağız dedi.bilmiyorum onuda nasıl yapacak.ya Rabbim günah yazmasın ama arkadaşlar yorulduğumu hissediyorum ya diyorum bıraksammı acaba tedaviyi falan zor işler zor Rabbim yardımcımız olsun inşallahhAllah sabir versin pares.. tahmin ettim dün aslında, bişey yazmayinca sen...
Sorun neydi ki cozulemedi acaba?
Allah kalbimizden geçeni hakkimizda hayırlı kilsin tez zamanda insallah
aynen canım tek Rabbim ol demesi zaten ol demesi.Canım ćok geçmiş olsun üzüldüm ama ne denir ki Rabbim ol demeyince olmuyor işte..Allah hepimize güç kuvvet versin
Ya biz Memorial da bi deneme yaptık Ayşe hoca yla , gebelik oluştu ama düştü sonra. Bu süreçte insani olarak çok seviyorum Ayşe hocayı ama bazı acaba dedirten durumlar oldu , yeni başlayacağımızda Ayşe hocayla mı başlasak yine dşye emin olamıyorum ?... Aynı tedirginliği yaşayan yada yaşamış olan var mı aranızda kızlar ?....
ne gibi canımBen varım canım. .kafamda soru işareti bırakan noktalar oldu
şuan yorgun hissetmen normal daha cok genc yasın yeniden güç topladıgın tekrar baslarsın canım yeterki sen sağlıklı ol .canım bende sorun varmış yani sol tüpten sıvı sızıp rahim duvarına ödem yapmış birde enfeksiyon varmış oda salgı üretmiş ondanda embriyo tutunamamış ve bana erzurumda ki dr 2 yıl önceki rahim filmine göre tedavi yaptığı için sorunları görememiş semra hoca dediki sana defalarca yanlış ve gereksiz işlem yapılmış dedi bende buraki hocaya oyüzden hakkımı helal etmiyorum.tamam Yüce Rabbim verecek O'nun ol demesi ama ben defalarca hüsrana uğradım sorunumu bilmeden.temuzda laparskopi yaptı semra hoca ve sol tüpümü kapattı.hep kahraman bey takip ediyordu opu yada transferede ayse hanım girdi ve dediki seninde eşininde değerleri çok güzel amh yumurtalar çok güzel yaşın 32 çok büyük bi yaş değil ama yumurtları alıyoruz döllendiriyoruz emriyo oluşuyor 1,2,3 . gün tama ama 4.günde bi duraklama oluyor dedi yani çok kaliteli olmuyorlarmış neyse eger tutmazsa dedi embriyoların yumurtanın spermin bu durumunu araştıracağız dedi.bilmiyorum onuda nasıl yapacak.ya Rabbim günah yazmasın ama arkadaşlar yorulduğumu hissediyorum ya diyorum bıraksammı acaba tedaviyi falan zor işler zor Rabbim yardımcımız olsun inşallahh
İnş hayırlısı olur sende bulanıklık ve tüplerde sıvı birikmesi vardıEvet öyleydi ama Ayşe hanımla görüştük Semra hoca ameliyattan önce dondurulmuşları transfer edelim negatif olursa ameliyat demiş şuan şubat ayını bekliyoruz vücuttan hormon ilaçlarının atılmasını
Cnm senin sorunun benimki gibi sıvı birikmesi var bende sağ tup kapandı sen normal yolla hiç hamile kaldın mi bu sıvı birikmesi enfeksiyona bağlı olabiliyormus 5 kez kürtaj oldum onlara bağlı olabiliyormus birde pgt li mi yaptirdin tup bebeği senin adına çok üzüldüm burada negatif leri görünce inan çok üzülüyorum allahım herkese yardimci olsun tedavi ücreti nekadar tuttu cnm birde semra hanim şimdi ne söyledi sanacanım bende sorun varmış yani sol tüpten sıvı sızıp rahim duvarına ödem yapmış birde enfeksiyon varmış oda salgı üretmiş ondanda embriyo tutunamamış ve bana erzurumda ki dr 2 yıl önceki rahim filmine göre tedavi yaptığı için sorunları görememiş semra hoca dediki sana defalarca yanlış ve gereksiz işlem yapılmış dedi bende buraki hocaya oyüzden hakkımı helal etmiyorum.tamam Yüce Rabbim verecek O'nun ol demesi ama ben defalarca hüsrana uğradım sorunumu bilmeden.temuzda laparskopi yaptı semra hoca ve sol tüpümü kapattı.hep kahraman bey takip ediyordu opu yada transferede ayse hanım girdi ve dediki seninde eşininde değerleri çok güzel amh yumurtalar çok güzel yaşın 32 çok büyük bi yaş değil ama yumurtları alıyoruz döllendiriyoruz emriyo oluşuyor 1,2,3 . gün tama ama 4.günde bi duraklama oluyor dedi yani çok kaliteli olmuyorlarmış neyse eger tutmazsa dedi embriyoların yumurtanın spermin bu durumunu araştıracağız dedi.bilmiyorum onuda nasıl yapacak.ya Rabbim günah yazmasın ama arkadaşlar yorulduğumu hissediyorum ya diyorum bıraksammı acaba tedaviyi falan zor işler zor Rabbim yardımcımız olsun inşallahh
Ben aldım cnm ankara gazi hastanesinde üniversite hatanelerinden alabilirsinTüp bebek raporu alan var mı arkadaşlar Nasıl oluyor hemen çıkıyor mu biraz acil Bi durum cevaplarsanız sevinirim
Ne gerekiyor peki canımBen aldım cnm ankara gazi hastanesinde üniversite hatanelerinden alabilirsin
Üniversite hastanesinde tup bebek merkezinden alıyörgün ben geçen yıl tüp bebek yaptırmıştım rapor çıkarttım 2 kadın doğum doktoru 1 üroloji doktoru kase ya da imza gerekiyorNe gerekiyor peki canım
yok canım pgt li falan yaptırmadık semra hoca ilede görüşmedik zaten tedavi sürecinde semra hocayı bir kez gördüm.kafam çok karışık açıkçası negatif oldu diye değil de ben memoriele semra hoca için gidiyordum pekte umduğumu bulamadım.kahraman bey e soru soramıyorum sorduğumuz zaman cevaplıyor ama ne bileyim yeteri kadar rahat olamıyordum tedavinin başından beri ben dr umu değiştireceğim diyorum bi daha ki randevunuzda bi daha kinde deyip durdular.neyse inşlaaahhh sizlerin ki pozitif olur.normal yollada hiç gebe kalmadım canım.İnş hayırlısı olur sende bulanıklık ve tüplerde sıvı birikmesi vardı
Cnm senin sorunun benimki gibi sıvı birikmesi var bende sağ tup kapandı sen normal yolla hiç hamile kaldın mi bu sıvı birikmesi enfeksiyona bağlı olabiliyormus 5 kez kürtaj oldum onlara bağlı olabiliyormus birde pgt li mi yaptirdin tup bebeği senin adına çok üzüldüm burada negatif leri görünce inan çok üzülüyorum allahım herkese yardimci olsun tedavi ücreti nekadar tuttu cnm birde semra hanim şimdi ne söyledi sana
Kahraman beyden ben memnun kalmadim zaten kesinlikle tedavilerde onu düşünmüyorum semra hanımla ameliyatımı girdi benim tedavi ücreti ne kadar tuttu net olarak bana pgt li yapılacak semra hanim o şekilde önerdi hakkımızda inş hayırlı oluryok canım pgt li falan yaptırmadık semra hoca ilede görüşmedik zaten tedavi sürecinde semra hocayı bir kez gördüm.kafam çok karışık açıkçası negatif oldu diye değil de ben memoriele semra hoca için gidiyordum pekte umduğumu bulamadım.kahraman bey e soru soramıyorum sorduğumuz zaman cevaplıyor ama ne bileyim yeteri kadar rahat olamıyordum tedavinin başından beri ben dr umu değiştireceğim diyorum bi daha ki randevunuzda bi daha kinde deyip durdular.neyse inşlaaahhh sizlerin ki pozitif olur.normal yollada hiç gebe kalmadım canım.
Mesela neler Cansu'yu , özelden yazman mümkün mü?..Ben varım canım. .kafamda soru işareti bırakan noktalar oldu
tedavi ücreti 5000 tl tedavi 1250 tl de ilaçlar inşallah hayırlısı .Kahraman beyden ben memnun kalmadim zaten kesinlikle tedavilerde onu düşünmüyorum semra hanımla ameliyatımı girdi benim tedavi ücreti ne kadar tuttu net olarak bana pgt li yapılacak semra hanim o şekilde önerdi hakkımızda inş hayırlı olur
Cnm ilaçlarını nereden aldın indirimli mi aldın ben istanbul da oturmuyorum yardimci olur musun rapor mu çıkarttın hastaneden sonrası için hiç bir aşama soylemediler mi hangi yol izlenmeli diye o kadar korkuyorum ki 8 yıl oldu bana kafam durdu gerçekten cnm bir problemin yoksa normal yolla da hamile kalırsıntedavi ücreti 5000 tl tedavi 1250 tl de ilaçlar inşallah hayırlısı .
canım ilaçları memorialin arkasında idil eczanesinden aldık.rapor çıkarttık ben ilk iki tüp bebek tedavisini erzurumda tıp fakültesinde yaptırmıştım oradan aldık..bugün test günümdü canım sonuc negatif zaten yok daha hastaneyle görüşmedik arayanda olmadı.evet normal yollada gebe kalamadım işte maalesef o sorunumuda kimse bulamıyor.canını sıkma inşallah senin tedavin iyi olur sonucun pozitif olur inşallah.Cnm ilaçlarını nereden aldın indirimli mi aldın ben istanbul da oturmuyorum yardimci olur musun rapor mu çıkarttın hastaneden sonrası için hiç bir aşama soylemediler mi hangi yol izlenmeli diye o kadar korkuyorum ki 8 yıl oldu bana kafam durdu gerçekten cnm bir problemin yoksa normal yolla da hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?