Çok teşekkür ederim cnm allah razı olsun inanıyorum ki senin bebeğin olacak içimden bir ses öyle diyo allahım herkesin yardımcısı olsun tek tüplerimde hamile kalabilirsiniz cnm allahım o kadar büyük kicanım ilaçları memorialin arkasında idil eczanesinden aldık.rapor çıkarttık ben ilk iki tüp bebek tedavisini erzurumda tıp fakültesinde yaptırmıştım oradan aldık..bugün test günümdü canım sonuc negatif zaten yok daha hastaneyle görüşmedik arayanda olmadı.evet normal yollada gebe kalamadım işte maalesef o sorunumuda kimse bulamıyor.canını sıkma inşallah senin tedavin iyi olur sonucun pozitif olur inşallah.
Özellikle de şehir dışından gelip gidiyorsun iletişim şansın hiç yok :-(Memorial'a çok güvenerek başlamıştım ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Allah bilir yarın ne olacağını kesin konuşmak istemiyorum ama her gidişim yeni bir hayal kırıklığı oluyor. İsim vermek istemiyorum ama imsi gerektiği halde ilk denememizde not düşülüp uygulanmaması, hatta zaten not düşülmüş olsaydı bile tadilat nedeniyle kullanılmadığını öğrenmemiz, doktorun hastayı hatırlamayıp biz size bunu niye vermiştik diye kaç kez bana sorması ve buna benzer çok durum yaşadım. Her defasında burası doğru yer boşver diye diye hoşgördüm ama sabrım tükendi artık. Fertijin veya Fulya Bahçeciyi düşünüyorum. Memorial da doktorlarla iletişim problemi var, odaya girince direk muayene, daha giyinemeden doktorların odadan gitmesi, doğru düzgün konuşmadan hop kan aldır bize uygun çıkarsan standart kağıt eline tutuşturup akşamki mesajla başla, bu benim aradığım hizmet ilgi değil kimse kusura bakmasın. Diğer merkezlerde de benzer şeyler oluyodur mutlaka ama insan psikolojisinden anlayan, kendimi değerli hissedeceğim bir doktora ihtiyacım var artık. Bu gidişle de çok insan memnuniyetsiz ayrılır burdan.
Raporunuz mu var yoksa indirimle mi 5000 oldutedavi ücreti 5000 tl tedavi 1250 tl de ilaçlar inşallah hayırlısı .
Mesela neler Cansu'yu , özelden yazman mümkün mü?..
Ben canım istediğini sorabilirsin artık onlr kadar uzman oldum gide geleAylin hanımda tedavi gören var mı arkadaşlar
Canım ilk tedavim olacak ve Aylin hanımla ilk görüşmemizi yaptık aynı doktorla devam etmek iyidir diye düşünüyorum ama tabi tavsiyelerinize ihtiyacım varBen canım istediğini sorabilirsin artık onlr kadar uzman oldum gide gele
bence buradanda yazmalisin.herkes burda duyduklariyla tecrubelerini paylasyor.hepimizin umudu ayni.basimiza gelenler baskasninbasna gelmesn diye destek olalimTabiki. .özelden msjımız var seninle daha öncesinden
bence buradanda yazmalisin.herkes burda duyduklariyla tecrubelerini paylasyor.hepimizin umudu ayni.basimiza gelenler baskasninbasna gelmesn diye destek olalim
Genelde tek dr ile devam edebilirsen şanslısın çünkü izin günlerine denk gelebiliyorsun. Ben öyle olunca sevinç hn ı seçiyordum. Gerçi onlar sadece ölçüm yapıyorlar öğlen semra hn ilaç dozlarını ayarlıyor sana mesaj atıyorlar ona göre dozu vuruyorsun. İlk günlerde 2-3 günde bir sonlara doğru her gün çağırabiliyorlar. O kadar yoğunlarki hastalara pek vakit ayıramıyorlar. Güvenilir bir yer olduğu için gitmeye devam ettm. Her gittiğinde de önceden kan veriyorsun e2 değerine göre ayarlıyorlar dozlarıCanım ilk tedavim olacak ve Aylin hanımla ilk görüşmemizi yaptık aynı doktorla devam etmek iyidir diye düşünüyorum ama tabi tavsiyelerinize ihtiyacım var
Şimdilik ilk merak ettiğim tedavi başlayınca kaç günde bir çağırıyorlar takip için
Memnun kalmadığını anlıyorum ilk görüşmede bayağı Zaman ayırdılar ama bilmiyorum tedaviye henüz başlamadık diye mi sonradan tutumları değişiyorsa sıkıntıGenelde tek dr ile devam edebilirsen şanslısın çünkü izin günlerine denk gelebiliyorsun. Ben öyle olunca sevinç hn ı seçiyordum. Gerçi onlar sadece ölçüm yapıyorlar öğlen semra hn ilaç dozlarını ayarlıyor sana mesaj atıyorlar ona göre dozu vuruyorsun. İlk günlerde 2-3 günde bir sonlara doğru her gün çağırabiliyorlar. O kadar yoğunlarki hastalara pek vakit ayıramıyorlar. Güvenilir bir yer olduğu için gitmeye devam ettm. Her gittiğinde de önceden kan veriyorsun e2 değerine göre ayarlıyorlar dozları
evet raporum var.Raporunuz mu var yoksa indirimle mi 5000 oldu
yok canım ben memnunum çünkü artık herkesi tanıyorum, uzmanlıklarını tarzlarını biliyorum. Çoğu arkadaş kendilerine uzun zaman ayırmadıklarından bahsetmiş, ben bu beklenti içinde değilim işlerini doğru yapıyorlar bu bana yeter. Zten semra hanım ın üstüne de yok. Ben baştan böyle yazdım ki beklentin çok yüksek olmasın diye.Memnun kalmadığını anlıyorum ilk görüşmede bayağı Zaman ayırdılar ama bilmiyorum tedaviye henüz başlamadık diye mi sonradan tutumları değişiyorsa sıkıntı
evet haklısın canımHaklısın fakat benim kişisel görüşlerim yüzünden şu anda tedavide olan yada yeni başlamış arkadaşlar olumsuz yönde etkilenmesin..insan ister istemez burdan okuyup acaba mı diyor çünkü.bu sebepten ben bunu hiç bir zaman yapamadım ne biliyim
mrb ben 2 yıl önce transfer sonrası iğne kullanmıştım. şimdi iğne yi kaldırmışlar, artık jel e devam ediliyor.Merhaba arkadaşlar. Transfer sonrası kaç saat sonra taburcu ediyorlar ve embriyo blastokist evresine gelmeden transfer yapmıyorlar galiba daha öncesinde transfer olan var mı aranızda. Genel olarak hangi iğne kullanılıyor. Ben daha önce pregon kullanmıştım. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
İğneyi kaldırdılarsa transferden sonra iy olur benim için. O iğne en çok canımı yakan şey...mrb ben 2 yıl önce transfer sonrası iğne kullanmıştım. şimdi iğne yi kaldırmışlar, artık jel e devam ediliyor.
Merhaba canım sen başlamış son sanırım tedaviye. Hakkında hayırlısı olsun canım. Adıni bilmiyorum ama aklımda ve duamdasin arkadasimyok canım ben memnunum çünkü artık herkesi tanıyorum, uzmanlıklarını tarzlarını biliyorum. Çoğu arkadaş kendilerine uzun zaman ayırmadıklarından bahsetmiş, ben bu beklenti içinde değilim işlerini doğru yapıyorlar bu bana yeter. Zten semra hanım ın üstüne de yok. Ben baştan böyle yazdım ki beklentin çok yüksek olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?