Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkür ederim cnm allah razı olsun inanıyorum ki senin bebeğin olacak içimden bir ses öyle diyo allahım herkesin yardımcısı olsun tek tüplerimde hamile kalabilirsiniz cnm allahım o kadar büyük ki

Kızlar ilaçları en ucuz memorialin arkasındaki idil ecz veriyo. Çok araştırdım gonal f 230 tl oradan alın

Özellikle de şehir dışından gelip gidiyorsun iletişim şansın hiç yok :-(

Arkadaşlar tedaviye başlayınca kaç günde birçağırıyorlar takip için

Ben canım istediğini sorabilirsin artık onlr kadar uzman oldum gide gele
Canım ilk tedavim olacak ve Aylin hanımla ilk görüşmemizi yaptık aynı doktorla devam etmek iyidir diye düşünüyorum ama tabi tavsiyelerinize ihtiyacım var
Şimdilik ilk merak ettiğim tedavi başlayınca kaç günde bir çağırıyorlar takip için

bence buradanda yazmalisin.herkes burda duyduklariyla tecrubelerini paylasyor.hepimizin umudu ayni.basimiza gelenler baskasninbasna gelmesn diye destek olalim

Haklısın fakat benim kişisel görüşlerim yüzünden şu anda tedavide olan yada yeni başlamış arkadaşlar olumsuz yönde etkilenmesin..insan ister istemez burdan okuyup acaba mı diyor çünkü.bu sebepten ben bunu hiç bir zaman yapamadım ne biliyim

Genelde tek dr ile devam edebilirsen şanslısın çünkü izin günlerine denk gelebiliyorsun. Ben öyle olunca sevinç hn ı seçiyordum. Gerçi onlar sadece ölçüm yapıyorlar öğlen semra hn ilaç dozlarını ayarlıyor sana mesaj atıyorlar ona göre dozu vuruyorsun. İlk günlerde 2-3 günde bir sonlara doğru her gün çağırabiliyorlar. O kadar yoğunlarki hastalara pek vakit ayıramıyorlar. Güvenilir bir yer olduğu için gitmeye devam ettm. Her gittiğinde de önceden kan veriyorsun e2 değerine göre ayarlıyorlar dozları

Memnun kalmadığını anlıyorum ilk görüşmede bayağı Zaman ayırdılar ama bilmiyorum tedaviye henüz başlamadık diye mi sonradan tutumları değişiyorsa sıkıntı

Merhaba arkadaşlar. Transfer sonrası kaç saat sonra taburcu ediyorlar ve embriyo blastokist evresine gelmeden transfer yapmıyorlar galiba daha öncesinde transfer olan var mı aranızda. Genel olarak hangi iğne kullanılıyor. Ben daha önce pregon kullanmıştım. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Memnun kalmadığını anlıyorum ilk görüşmede bayağı Zaman ayırdılar ama bilmiyorum tedaviye henüz başlamadık diye mi sonradan tutumları değişiyorsa sıkıntı
yok canım ben memnunum çünkü artık herkesi tanıyorum, uzmanlıklarını tarzlarını biliyorum. Çoğu arkadaş kendilerine uzun zaman ayırmadıklarından bahsetmiş, ben bu beklenti içinde değilim işlerini doğru yapıyorlar bu bana yeter. Zten semra hanım ın üstüne de yok. Ben baştan böyle yazdım ki beklentin çok yüksek olmasın diye.

mrb ben 2 yıl önce transfer sonrası iğne kullanmıştım. şimdi iğne yi kaldırmışlar, artık jel e devam ediliyor.

Merhaba canım sen başlamış son sanırım tedaviye. Hakkında hayırlısı olsun canım. Adıni bilmiyorum ama aklımda ve duamdasin arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…