Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba canım sen başlamış son sanırım tedaviye. Hakkında hayırlısı olsun canım. Adıni bilmiyorum ama aklımda ve duamdasin arkadasim
Canım çok teşekkür ederim, hayırlısıyla yarın transferim var. Her ezanda inanınki aklıma geldikçe kendim ve sizler için dua ediyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Sen ne yaptın başladın mı başlayacak mısın planın ne

Allah razı olsun canım. Rabbim bu kez saglicakla kavuşursun bizleri bebeklerimize. Kurtaj olduğum için rahim filmini yeniden cektirmem istedi doktorum. Dun onu da atlattım çok sukur. Bugün kargoyla gönderecegiz. Sıkıntı yok derlerse ocak adetinle başlamayı düşünüyorum.

ay çok sevindim az kalmış, bu yılı sevmedim hiç. 2016 hepimizin yılı olsun tüm dileklerimiz kabul olsun, her başlangıç yeni umut, zamanı gelince biz de mutlu olucaz az daha sabır

ay çok sevindim az kalmış, bu yılı sevmedim hiç. 2016 hepimizin yılı olsun tüm dileklerimiz kabul olsun, her başlangıç yeni umut, zamanı gelince biz de mutlu olucaz az daha sabır
İnşallah canım.bu yıl hep acı ve gözyaşı getirdi bize. Sorunumuzu yeni yılda ogrenmistik. Ağlayarak gecirdigim bir yıl oldu. İnşallah 2016 bizler için bambaşka olur. Bizlere hep güzellikler getiren bizlerin anne olduğu bir yıl olur

Amin canım buradaki herkes 2016 da çok mutlu olsun gelsin bebişler, zaten bence inşallah hepimiz doğurunca toplu bi buluşma ayarlayalım. Ne çektirdiler bize deyip bebişlerin popolarını ısıralım

Gecmis olsun arkadasim, bende 1 ay önce kürtaj oldum biraz dinlenip tekrar tedaviye baslamak istiyorum. Ben doktorumla tedaviye ne zaman baslayayyim diye konustugumda, biraz bekleyip öyle denememi söylemisti. Rahim filmi cektirmem gerektigini söylemedi. kürtaj sonrasi bu gerekiyormu bilmiyorum, cok gecmis olsun arkadasim dilerim cok beklemeden gelsin bebeklerin.

Arkadaşlar merhaba aranızda eşine globozosperm olup tüp bebekle başarılı olan varmı

Sana da geçmiş olsun canım. Ben 6 ekimde kurtaj oldum.geçenlerde tedaviye başlamak istedigimi söyledim erken olduğunu ve rahim filmine bakmak gerektiğini söyledi doktorum. O yüzden hemen çektirmek istwdim. Senin düşük neden olmuş canım.bir açıklama yapıldı mi

Neden oldu bilmiyoruz, doktorlar ilk 3. ayda düsükleri cok detayli arastirmiyor. Düsük olmadi 7. haftada kalp atimi durdu. düssün diye 1 hafta bekledik düsük olmayinca kürtaj yapildi. benim rahim filmim daha önce cekilmedi eger kürtajda bir sorun olusuyorsa, cektirmek sart oldu diye size sormustum.Bende 16 kasimda kürtaj oldum ilk regli oldum 4. günüm, yeni tedaviyi subat gibi düsünüyorum erken olmaz sanirim, doktorumla irtibat kurmadim ne diyecek bilmiyorum sizede bol sans diliyorum.

Sağ ol canım.bizde de 8. Haftada kalp atisi yoktu o yüzden kurtaj oldum. Genetik testini ve pıhtılaşma testimi istediler benim. Tam bitti derken şimdi de rahim filmi istendi. Önceden de istenmişti kurtaj sonrası yapisiklik olabiliyor dedi doktorum. Uygun gilorurlerse ocakta baskayacam. Bu ayı kabul etmedi doktorum.sende bir a a sor istersen o esnada istenilen testleri yaptirtirsin canim

Pihtilasma icin 40 gün falan gecsin dendi bana, ilk kalp atimi durudugunda sormustum. Genetik testi kürtaj meteryalina yaptirmadim, esimle birlikte yaptirmayi düsünüyorum ancak kendimi toparlayabildim siz nerede yaptirdiniz genetik testi, cok pahali bir test diye duymustum. dilerim rahim filminizde yapisiklik vs. hic sorun cikmasin.

Selam arkadaşlar tedaviye yeni baslayanlar insallah sonucunuz pozitif olur. Başlayacak olanlar insallah siz de bir an önce başlar bebislerinize kavusursunuz.zaman nasil geciyor anlamıyor insan ben de daha dün gibi acaba olacakk mi ne belirti olur vs vs vs derken epey yol almışım. Allah şu mübarek gecede hepimize bebislerimizi bagislasin inşallah.bikmayin yorulmayin zorlu bir süreç ama bence imkansiz değil. Hepinize guzel hayırlı tedaviler güzel sonuclar diliyorum.hayirli kandiller...

Arkadaşlar Memorial da transfer sonrası kan sulandırıcı verilen oldu mu aranızda ?...

Arkadaşlar Memorial da transfer sonrası kan sulandırıcı verilen oldu mu aranızda ?...

Bana verilmemisti ama daha önce bir arkadasim, orada tedavi olmustu 3 yil önce bana coraspin verildi demisti, bundan dolayi sonra arayip sormustum, acaba bana unutuldumu diye gerek yok denmisti. en sagliklisi kan pihtilasma testi yaptirmak, ben yaptiracagim biraz zaman gecsin diye bekliyorum. kürtaj oldum ve doktorum zaman gecmeli su anda dogru sonuc alinmaz demisti.

ünv hastanesinde ucretsiz bosuna para verme canım

merhaba arkadaşlar
ben 5 aralıkta histeroskopi oldum.13 gün kadar az az kanamam oldu sonrasında kahveye rengine dönüp bitti.dün gecede kahve ile pembe arası akıntım başladı.belli belirsiz bel ağrısı gibi onuda yaşıyorum.size sormak istediğim bugün adet periyodumun 23.günüm bana tedavi için adetin ikinci günü gelin dediler.ne yapmam gerekiyor?daha adet günüme 3 4 gün var.lütfen akıl verin.tedaviyi kaçırmak istemiyorum

histeroskopi sonrası öne gelebilir yada gecikebilir .bence hastaneyi ara sor hemşirelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…