hayır hemen oluyor hangi ildesin yada bulundugun ilde unv . hastanesi varmı ? sonra o hastanede genetık bölumu varmı onu ara öğren .sonra kadın doğumcudan randevu al ben düşük yaptım doktorum genetık test istedi de o ordan sevkediyor.eşin içinde yıne kadın doğumcu yardımcı oluyor.ürolojıden sıra veriyorlar . sabah erken verilmesi gerekıyormus yalnız bilgin olsun ac tok farketmıyor ama erken alıyorlar tupler gidiyormusBen Istanbulda yasamiyorum canim, üniversite hastanesi dedigin yer hangisi, birde cok ileri tarihe randevu veriliyor diye okudum. cok öncedenmi aramak gerekiyor.
benim histeroskopi sonrası adetim 4 gün filan gecikti, ayrıca tedaviye bsşlamak için yoğun kanamanın başlaması gerekiyor. Tedirgin olmamerhaba arkadaşlar
ben 5 aralıkta histeroskopi oldum.13 gün kadar az az kanamam oldu sonrasında kahveye rengine dönüp bitti.dün gecede kahve ile pembe arası akıntım başladı.belli belirsiz bel ağrısı gibi onuda yaşıyorum.size sormak istediğim bugün adet periyodumun 23.günüm bana tedavi için adetin ikinci günü gelin dediler.ne yapmam gerekiyor?daha adet günüme 3 4 gün var.lütfen akıl verin.tedaviyi kaçırmak istemiyorum
hayır hemen oluyor hangi ildesin yada bulundugun ilde unv . hastanesi varmı ? sonra o hastanede genetık bölumu varmı onu ara öğren .sonra kadın doğumcudan randevu al ben düşük yaptım doktorum genetık test istedi de o ordan sevkediyor.eşin içinde yıne kadın doğumcu yardımcı oluyor.ürolojıden sıra veriyorlar . sabah erken verilmesi gerekıyormus yalnız bilgin olsun ac tok farketmıyor ama erken alıyorlar tupler gidiyormus
Arkadaşlar tedaviye başladığınız gün yani adetin 2. Günü saat kaçta tahlilleriniz yapıldı bugün aradığımda önce sabah erken gelmeniz gerek dediler daha sonra başkası en erken 11 de gelebilirsiniz dedi anlamadım ve açıkçası kızdım biraz
evet kana bakıyorlar ama nasıl ben kadın doğumcudan girdiysem onada ürolojiden girmesi gerkıyor zaten kadın dogumcu yonlendrdı hemen.ve genetık test mutlaka yaptır bendemesela sorun cıktı 2 düşük yaşadım oyuzdenmıs megerse.pgt yapılacak oyuzdenSagolasin arkadasim ilgilendigin icin, ben yurtdisinda yasiyorum.Buradaki aile doktoruma mail yazdim eger yapmazlarsa, Türkiye'ye geldigimde orada yaptiririm. Es icin ürolojiden randevu veriliyor demissinizya, estende kan aliniyor diye biliyordum. genetik test icin sperm alinmiyor sanirim, bebeklerin cok bekletmeden gelsin diliyorum.
size de geçmiş olsun. ne aşamadasınız şuanbenim histeroskopi sonrası adetim 4 gün filan gecikti, ayrıca tedaviye bsşlamak için yoğun kanamanın başlaması gerekiyor. Tedirgin olma
Arkadaşlar acil Bi durum!!!
Bugün sabah 11 de adet oldum hemen merkezi aradım yarın için randevu aldım ama daha önce başıma gelmeyen bişey geldi adetim kesildi yani normalde ilk görürüm karnım ağrır ve devamı hemen gelirdi şimdi ben yarın gideyim mi gitmeyeyim mi merkeze
Arkadaşlar acil Bi durum!!!
Bugün sabah 11 de adet oldum hemen merkezi aradım yarın için randevu aldım ama daha önce başıma gelmeyen bişey geldi adetim kesildi yani normalde ilk görürüm karnım ağrır ve devamı hemen gelirdi şimdi ben yarın gideyim mi gitmeyeyim mi merkeze
bu hormonlar bizle dalga geçiyor.bende bugün aradım.bir ped dolacak kadar olursa 1.gün kabul ediyoruz dedi.bence sende ara sor.için rahatlasınArkadaşlar acil Bi durum!!!
Bana verilmemisti ama daha önce bir arkadasim, orada tedavi olmustu 3 yil önce bana coraspin verildi demisti, bundan dolayi sonra arayip sormustum, acaba bana unutuldumu diye gerek yok denmisti. en sagliklisi kan pihtilasma testi yaptirmak, ben yaptiracagim biraz zaman gecsin diye bekliyorum. kürtaj oldum ve doktorum zaman gecmeli su anda dogru sonuc alinmaz demisti.
Sende mi aynı durumdasın çok kötü ya hiç böyle olmazdı benimbu hormonlar bizle dalga geçiyor.bende bugün aradım.bir ped dolacak kadar olursa 1.gün kabul ediyoruz dedi.bence sende ara sor.için rahatlasın
aynen :) mail atmıştım yücel beye.az önce aradı.lekelenmeleri kabul etmiyoruz dedi.akşam gelen adeti birinci gün saymıyorlarmış.bir ped dolacak gibi kanama olmalı dedi.Sende mi aynı durumdasın çok kötü ya hiç böyle olmazdı benim
Hadi ya beni de yarın yollayacaklar geri o zamanaynen :) mail atmıştım yücel beye.az önce aradı.lekelenmeleri kabul etmiyoruz dedi.akşam gelen adeti birinci gün saymıyorlarmış.bir ped dolacak gibi kanama olmalı dedi.
Allahım bize de böyle yazmayı nasip etmerhaba arkadaşlar. bugün test günümdü. ve sonuç pozitiff. Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.
Bende pıhtılaşma ile ilgili gen testi yaptırılmıştı önceki hastanede , %25 olasılık çıkmıştı , Ayşe hoca kan sulandırıcı vermemizi gerektirecek bi ordan değil demişti , ama diğer hastanede hem iğne hem hapını veriyorlardı , burda hiçbirini vermeyince içim rahat etmemişti , bide üstüne düşük olunca hepten endişem arttı
Gözünüz aydın... Allah tamamına erdirsin :)merhaba arkadaşlar. bugün test günümdü. ve sonuç pozitiff. Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.
Haklsin endise etmekte, hele olupta kayip etmek en acisi Ayse hoca disinda diger doktorlarada sorsaydiniz. Semra hanim ne der bu konuda bence somak lazim, benimde 1. düsük oldu 10 haftalik 2. 8 haftalik kalbi durdu. bundan dolayi PGT önerdi doktorum, kan pihtilasma testlerimide yaptiracagim. dilerim bu acilari tekrar yasamayiz.
Düşükler Memorial da mı oldu başka yerde mi ?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?