Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar iyi geceler herkese. Rabbim nasip ederse 1 haftaya kalmaz Memorial'da 3. tüp bebek tedavimize başlayacağız. Şehir dışından geleceğiz ve konaklama sorunumuz mevcut Hastanenin konukevi bildiğim kadarıyla pahalı, maddi durumumuz uygun olmadığı için orada kalamayız maalesef. Hastanenin yakınında konakladığınız ya da önerebileceginiz kalabileceğimiz uygun bir yer öneriniz var mıdır? Acil yardım lütfen

Benimde en büyük problemim konaklama arkadasim, burada arkadaslar bana öneride bulundular, muhasebeden Zehra hanim otel ismi vermis, 55 tl ye kaldik diye bir arkadas yazmisti. Bir arkadasta Tempo otelden bahsetmisti bu oteller hastane yakinindaymis. Bana gelen cevaplar böyle sizede cevap yazacaklardir, subat ayinda bende gitmeyi düsünüyorum. siz benden önce gideceksiniz sizin önerinizi bekliyorum yolunuz acik sansiniz bol olsun.

arkadaşlar merhaba biz suan tedavi görüyoruz ve Allahim nasip edip herşey yolunda giderse tuttugumuz aparttan ayin 30 gibi cikariz. memorial e 8 dk filan yurume mesafesinde, aile apartmani isterseniz ozelden numara verebilirim.

arkadaşlar merhaba biz suan tedavi görüyoruz ve Allahim nasip edip herşey yolunda giderse tuttugumuz aparttan ayin 30 gibi cikariz. memorial e 8 dk filan yurume mesafesinde, aile apartmani isterseniz ozelden numara verebilirim.

Ozelinize yazdım bakabilir misiniz?

Aminnn canım sagol. Hakkimizda hayırlısını yasatsın Rabbim. InşAllah yüzümüz gülsün hepimizin

Biz suan tedavideyiz canım. Tempo otelde kalıyoruz .hastaneye yürüyerek gidip geliyoruz .otel temiz ve güvenilir. Memorial hastası olduğumuz için çift kişi 160 tl ye kalıyoruz oda kahvaltı.

hemen hemen aynı sorunu yaşamışık

Biz suan tedavideyiz canım. Tempo otelde kalıyoruz .hastaneye yürüyerek gidip geliyoruz .otel temiz ve güvenilir. Memorial hastası olduğumuz için çift kişi 160 tl ye kalıyoruz oda kahvaltı.
Tedaviniz hayırlı olsun canım. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Arastirayim sagol

Arastırıyorum kuzucummm benim cok sagol bitanem

Beyoglu ögretmen evinde Eylül ayinda kaldim, fakat yürüyerek gelinmiyor taksi veya otobüse geliniyor, ögretmen olanlardan 70 tl. olmayanlardan, 100 tl. aliyorlar genelde paylasimli odalar kahvalti ücrete dahil, 2 oda degistik banyolari arizaliydi yapildiysa tavsiye ederim.

Tesekkur ederim arastiriyorum sagolun ilginize

Arkadaşlar bugün tedaviye başlayacaktık iptal oldu cumartesi günü ilk görüşmede muayene olmuştum yumurta rezervin çok iyi çok sayıda oluşur dedi doktor hatta Fsh düşük yani herşey iyi sonra amh değerim 1.5 çıktı yani biraz düşük bu çelişiyordu bugün tekrar muayene etti doktor ve şok Bu ay sadece 2 yumurta görünüyor dedi başlarsak ancak onlar toplanır dedi bence başlamayalım dedi tamam dedik anlamıyorum ya eşimden dolayı tüp bebek yapıyoruz ama bu ay da benimkiler hazır değilmiş

bizde geçen ay başlıcaktık bizdede morfoloji ve hızda sorun vardı.kontrollerde banada çok iyi diyorlardı.histeroskopi oldum.şimdi adet için bekliyorum.

İyi geceler arkadaşlar...memorialde tese amelyatları genel anestezi mi yoksa lokal anestezi ile mi yağılıyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…