Arkadaşlar bugün tedaviye başlayacaktık iptal oldu cumartesi günü ilk görüşmede muayene olmuştum yumurta rezervin çok iyi çok sayıda oluşur dedi doktor hatta Fsh düşük yani herşey iyi sonra amh değerim 1.5 çıktı yani biraz düşük bu çelişiyordu bugün tekrar muayene etti doktor ve şok Bu ay sadece 2 yumurta görünüyor dedi başlarsak ancak onlar toplanır dedi bence başlamayalım dedi tamam dedik anlamıyorum ya eşimden dolayı tüp bebek yapıyoruz ama bu ay da benimkiler hazır değilmiş
İnşallah canımCanım ya geç olsun güç olmasın gelecek ay denersiniz böyle aksilikler oluyor Allah yardımcımız olsun sonu güzel haberlerle dolsun inşallah
Hayırlısı olsun canım. Vakti gelince Rabbim en güzelini yaşatır inşAllah.Arkadaşlar bugün tedaviye başlayacaktık iptal oldu cumartesi günü ilk görüşmede muayene olmuştum yumurta rezervin çok iyi çok sayıda oluşur dedi doktor hatta Fsh düşük yani herşey iyi sonra amh değerim 1.5 çıktı yani biraz düşük bu çelişiyordu bugün tekrar muayene etti doktor ve şok Bu ay sadece 2 yumurta görünüyor dedi başlarsak ancak onlar toplanır dedi bence başlamayalım dedi tamam dedik anlamıyorum ya eşimden dolayı tüp bebek yapıyoruz ama bu ay da benimkiler hazır değilmiş
ben yücel beyin hastasıyım.histeroskopi oldum yücel beye.çok ilgili bir doktor.ama tedavim başlamadı o yüzden transfer için yorum yapamıcam.arkadaşlar transfer için kimi önerirsiniz. Aylin h., Ayşe h. yücel b. Arasından.
canım benim yücel bey benim doktorum çok iyi biri ilgili.ama transferimi yücel beyin izinli olmasından sebep ayşe hanım yaptı.acaip pozitif beni o halimde güldürdü çok sevdim kendisini.arkadaşlar transfer için kimi önerirsiniz. Aylin h., Ayşe h. yücel b. Arasından.
ayşe hanım çok tatlı ve çok pozitif biri. inşallh bende onunla yoluma devam edeceğim...arkadaşlar transfer için kimi önerirsiniz. Aylin h., Ayşe h. yücel b. Arasından.
Arkadaşlar bugün tedaviye başlayacaktık iptal oldu cumartesi günü ilk görüşmede muayene olmuştum yumurta rezervin çok iyi çok sayıda oluşur dedi doktor hatta Fsh düşük yani herşey iyi sonra amh değerim 1.5 çıktı yani biraz düşük bu çelişiyordu bugün tekrar muayene etti doktor ve şok Bu ay sadece 2 yumurta görünüyor dedi başlarsak ancak onlar toplanır dedi bence başlamayalım dedi tamam dedik anlamıyorum ya eşimden dolayı tüp bebek yapıyoruz ama bu ay da benimkiler hazır değilmiş[
Merhaba arkadaşım benimde buay ilk tedavim iptal oldu kist olmasına ve yumurta sayım az olmasına rağmen 10 gün ilaç kullandırdilar yüksek dozlarda.sonuç değişmedi.amh im 1.28 nasıl bilmiyorum ama e2 yüksek çıkınca iptal oluyomus
Canim yazdigin birseye takildim. E2 reglin 2. gunu bakilan mi yuksek cikmisti? Normalde e2 hormonunun tedavi doneminde yukselmesi gerekmiyor mu?Merhaba arkadaşım benimde buay ilk tedavim iptal oldu kist olmasına ve yumurta sayım az olmasına rağmen 10 gün ilaç kullandırdilar yüksek dozlarda.sonuç değişmedi.amh im 1.28 nasıl bilmiyorum ama e2 yüksek çıkınca iptal oluyomus
Evet 2.günü e2 yüksek çıkmıştı kist den olabileceği söylendi.e2, 3-4 defa aynı sonuc olunca tedavi yarım kaldi doktor sevinç hn..adetin 2.gününde yapılan e2 80 ve altı idealmis tedaviye başlamak için dedi cnmCanim yazdigin birseye takildim. E2 reglin 2. gunu bakilan mi yuksek cikmisti? Normalde e2 hormonunun tedavi doneminde yukselmesi gerekmiyor mu?
Herkese merhaba tedavi surcinde olan ve umutsuz arkadaslarima morel olurum belki.
FSH 34 AMH0.7 idi.drum zamam kaybetmeden normal yolla hamile kalman çok zor tüp bebek yapin dedi.Ertesi gun solugu memorial da aldim nuayne oldum bir.bir suru test yaptirdim.Hsg ćektirdim.bu ay tüp bebeğe baslayacakken hamile oldugumu ögrendim.Çok şukur rabbime Allah ol dedikten sonra olmaz diye birsey. Yok.Burda evlat hasreti çeken ugrasan herkese sabir ve hayırlı evlatlar nasip etain.
Kimseyi evlatsizlikla sinamasin.Herkesin hayirli haberlerini alalim tez zamanda.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Rabbim isteyen herkese ve banada nasip etsin inşallah.acaba hamile kaldığınız ay farklı bi şey kullandinizmiHerkese merhaba tedavi surcinde olan ve umutsuz arkadaslarima morel olurum belki.
FSH 34 AMH0.7 idi.drum zamam kaybetmeden normal yolla hamile kalman çok zor tüp bebek yapin dedi.Ertesi gun solugu memorial da aldim nuayne oldum bir.bir suru test yaptirdim.Hsg ćektirdim.bu ay tüp bebeğe baslayacakken hamile oldugumu ögrendim.Çok şukur rabbime Allah ol dedikten sonra olmaz diye birsey. Yok.Burda evlat hasreti çeken ugrasan herkese sabir ve hayırlı evlatlar nasip etain.
Kimseyi evlatsizlikla sinamasin.Herkesin hayirli haberlerini alalim tez zamanda.
Maşallah Allah tamamına erdirsin.
Fsh 34 demişsiniz, fsh yüksek olunca tüp bebek yapamıyoruz dedi doktor bana memorialda, fsh 35 benim. Doktorunuz kimdi?
Canim benim central hospital da 2 yıldır surekli gittigim drum var.korunmayi biraktiktan 9 ay sonra hamile kalmistim.oda mol gebelikti.6 ay korundum sonra tekrar test yaptirdim ozaman cikan sonuçlarim bunlar.drumda beni tüp bebege yonlendirdi.5 aralikta memorial la gittim kahram bey muayne etti.yumurtaliklar normal ama degerler yuksek dedi testlerin tekrarini istedi adetim 2. gunu yapilacakti.
Yani bu ay test sonuclarina gore bu hafta baslayacaktik ve bugun hamile oldugumu ögrendim.
Aminn tez zamanda insallah.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Rabbim isteyen herkese ve banada nasip etsin inşallah.acaba hamile kaldığınız ay farklı bi şey kullandinizmi
teşekkürler cevabın için daha önce çörek otu bal tarçın yaptigimda kist oluşmuştu ondan korkuyorum yemeye..yararın da nerden geleceği belli olmaz hakkımızda hayırlısı olsunAminn tez zamanda insallah.
Uyguladim canim.1 aralikta adet olmustum.2 aralikta corek otu bal tarcin karisimi yedim.sabah ilk kalktigimda ve yatmadan 1 tatli kaşigi.oglenleride hayit suyu ictim .12 gun uyguladim bu kürü.çorek otu bal tarcin yumurta yetmezligi için hayit otu suyunuda fsh yüksekligi icin kullandim.
artik ondan mi bilmiyorum.sonucta hepsi faydali zarar verecek birsey olmaz dedim ve fayda vereceğine inanarak yedim.
Memorialde histeroskopi ne kadar?ben yücel beyin hastasıyım.histeroskopi oldum yücel beye.çok ilgili bir doktor.ama tedavim başlamadı o yüzden transfer için yorum yapamıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?