Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ya geç olsun güç olmasın gelecek ay denersiniz böyle aksilikler oluyor Allah yardımcımız olsun sonu güzel haberlerle dolsun inşallah

arkadaşlar transfer için kimi önerirsiniz. Aylin h., Ayşe h. yücel b. Arasından.

Hayırlısı olsun canım. Vakti gelince Rabbim en güzelini yaşatır inşAllah.

Mer

merhaba arkadaşlar, transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?

Canim yazdigin birseye takildim. E2 reglin 2. gunu bakilan mi yuksek cikmisti? Normalde e2 hormonunun tedavi doneminde yukselmesi gerekmiyor mu?

Herkese merhaba tedavi surcinde olan ve umutsuz arkadaslarima morel olurum belki.
FSH 34 AMH0.7 idi.drum zamam kaybetmeden normal yolla hamile kalman çok zor tüp bebek yapin dedi.Ertesi gun solugu memorial da aldim nuayne oldum bir.bir suru test yaptirdim.Hsg ćektirdim.bu ay tüp bebeğe baslayacakken hamile oldugumu ögrendim.Çok şukur rabbime Allah ol dedikten sonra olmaz diye birsey. Yok.Burda evlat hasreti çeken ugrasan herkese sabir ve hayırlı evlatlar nasip etain.
Kimseyi evlatsizlikla sinamasin.Herkesin hayirli haberlerini alalim tez zamanda.

Canim yazdigin birseye takildim. E2 reglin 2. gunu bakilan mi yuksek cikmisti? Normalde e2 hormonunun tedavi doneminde yukselmesi gerekmiyor mu?
Evet 2.günü e2 yüksek çıkmıştı kist den olabileceği söylendi.e2, 3-4 defa aynı sonuc olunca tedavi yarım kaldi doktor sevinç hn..adetin 2.gününde yapılan e2 80 ve altı idealmis tedaviye başlamak için dedi cnm

Maşallah Allah tamamına erdirsin.
Fsh 34 demişsiniz, fsh yüksek olunca tüp bebek yapamıyoruz dedi doktor bana memorialda, fsh 35 benim. Doktorunuz kimdi?

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Rabbim isteyen herkese ve banada nasip etsin inşallah.acaba hamile kaldığınız ay farklı bi şey kullandinizmi

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Rabbim isteyen herkese ve banada nasip etsin inşallah.acaba hamile kaldığınız ay farklı bi şey kullandinizmi
Aminn tez zamanda insallah.
Uyguladim canim.1 aralikta adet olmustum.2 aralikta corek otu bal tarcin karisimi yedim.sabah ilk kalktigimda ve yatmadan 1 tatli kaşigi.oglenleride hayit suyu ictim .12 gun uyguladim bu kürü.çorek otu bal tarcin yumurta yetmezligi için hayit otu suyunuda fsh yüksekligi icin kullandim.
artik ondan mi bilmiyorum.sonucta hepsi faydali zarar verecek birsey olmaz dedim ve fayda vereceğine inanarak yedim.

Küru kullanmak isteyenler için 2 çorba kaşigi balin içine 1 çorba kaşigi öğütülmüs çorek otu 1 corba kasigi tarcin koydum.o macun gibi oluyor zaten.bu olçu 4 gün felan yetiyor.12 gunden fazla uygulanmamasi gerekiyormuş.
Hayit otu aktarda satiliyor tohum gibi onu havanda biraz ezdim cok ezilmiyor sonra kaynamis 1 fincan suyun içine koyup 15 dk dinlendirip oglenleri ictim.
Rabbim herkese yardim etsin ben faydasini gordügume inaniyorum inşallah uygulamak isteyenlerede şifa olur.

Tesekk
teşekkürler cevabın için daha önce çörek otu bal tarçın yaptigimda kist oluşmuştu ondan korkuyorum yemeye..yararın da nerden geleceği belli olmaz hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…