ofis histeroskopi 1350Memorialde histeroskopi ne kadar?
Teşekkür ederim ben de yaptıracağım allahm hepimizin yardımcısı olsun doktorum aylin hanım çok sevdim histeroskopi adetten sonra nevzaman yapılıyor acaba?ofis histeroskopi 1350
geçmiş olsun ,benim adetimin 5.günü oldu.4.günü adet bitmişti.yani adet bitince hemen yapılması gerek.Teşekkür ederim ben de yaptıracağım allahm hepimizin yardımcısı olsun doktorum aylin hanım çok sevdim histeroskopi adetten sonra nevzaman yapılıyor acaba?
cnm bu tarz yerlerde sana özel bir ilgi bekleme. ben geçen hafta ordaydım 14:00 daki randevuma 15:30 da girdim. hangi hasta ile doktorun ne kadar ilgileneceği belli olmuyor. kimi on dakkada çıkıyor kimi yarım saatte ya da 45 dk da. evet genel olarak bir ilgisizlik durumu mevcut hastanede. ancak doktorlar iyiler. ben iki kez devlet hastanesinde tüp bebek denedim emin ol daha beteri de var.Arkadaşlar yeni üye oldum ve ilk msjım. Şişli memorialda ted.oluyum ama pek ilgi yok gibi yoksa benim mi şanssızlığım. Dr.lar koştur koştur hep durumundalar. siz daha giyinmeden hoca kaçıyor odadan. zaten üç dr arasında gidip geliyorum sabit bi dr.un olmuyo.fabrika gibi çalışıyorlar.bilmiyorum kafam çok karışık ne umutlarla gelmiştim memoriale ama.
sonuç odaklı çalışıyorlar.önemli olan da o zaten.üstelik attığım bütün maillere mesai bitimi telefonla beni yücel beyde kahraman hocada aradı.takipleri çok önemli bence.cnm bu tarz yerlerde sana özel bir ilgi bekleme. ben geçen hafta ordaydım 14:00 daki randevuma 15:30 da girdim. hangi hasta ile doktorun ne kadar ilgileneceği belli olmuyor. kimi on dakkada çıkıyor kimi yarım saatte ya da 45 dk da. evet genel olarak bir ilgisizlik durumu mevcut hastanede. ancak doktorlar iyiler. ben iki kez devlet hastanesinde tüp bebek denedim emin ol daha beteri de var.
hayırlısı artık başladık ama Allah hayırlı etsin sonunu herkes için.cnm bu tarz yerlerde sana özel bir ilgi bekleme. ben geçen hafta ordaydım 14:00 daki randevuma 15:30 da girdim. hangi hasta ile doktorun ne kadar ilgileneceği belli olmuyor. kimi on dakkada çıkıyor kimi yarım saatte ya da 45 dk da. evet genel olarak bir ilgisizlik durumu mevcut hastanede. ancak doktorlar iyiler. ben iki kez devlet hastanesinde tüp bebek denedim emin ol daha beteri de var.
çoğu hastayla konuştum hepside benim gibi ilgisizlikten şikayetçi bakalım artık nasip buda olmazsa az sayıda hastası olan bir merkeze gidicem. Çok hastanın olması laboratuvar olayını da çok etkiler gibi. o kadar embriyo takibi bilmiyorum yani.sonuç odaklı çalışıyorlar.önemli olan da o zaten.üstelik attığım bütün maillere mesai bitimi telefonla beni yücel beyde kahraman hocada aradı.takipleri çok önemli bence.
memorial özellille laboratuvar olarak en önde gelen bir merkez.birincilikleri var.bence tam tersi ne kadar hastası varsa okadar tecrübesi var demektir.içinizi rahat tutun.her şey dört dörtlük olsada Allah nasip ederse oluyor.ben normalde de geldiğim bir hastane.o yüzden içim rahat gidiyorum.çoğu hastayla konuştum hepside benim gibi ilgisizlikten şikayetçi bakalım artık nasip buda olmazsa az sayıda hastası olan bir merkeze gidicem. Çok hastanın olması laboratuvar olayını da çok etkiler gibi. o kadar embriyo takibi bilmiyorum yani.
siz hangi dr a gidiyorsunuz.memorial özellille laboratuvar olarak en önde gelen bir merkez.birincilikleri var.bence tam tersi ne kadar hastası varsa okadar tecrübesi var demektir.içinizi rahat tutun.her şey dört dörtlük olsada Allah nasip ederse oluyor.ben normalde de geldiğim bir hastane.o yüzden içim rahat gidiyorum.
Canım tedavin hayırlı olsun.bende senin gibi ağustosta histereskopi olmuştum bu ay bende tedaviye başladım ve bu sefer 137 ile başladılar ama daha önce 200 dolarda başlamıştık. Bugünde yumurtalarım toplandi. Zor süreçler rabbim hepimizin yanında olsun.Dün adetimin ikinci günü tedaviye başladık.gonal f 200 ile başladık.çarşambaya sabah muayenem var.sizce ilaç dozu nasıl.sizler kaçla başladınız
laparaskopiden sonra hamilelik durumu ne oldu tedavi oldunuz mu tekrar.ben erzurumda özel bi hastanede çaktirdim benimkini kabul ettiler canım. evet canım laparaskopi anesteziyle oluyor.ve bence yapılması gereken birşey düşün benim tüp tıkalı diye gittik meger enfeksiyonun salgıladıgı salgı hertarafı kaplamış ve hoca dediki iyikide tüp bebklerin ve aşılamaların tutmamış dedi çünkü bu enfeksiyon Allah korusun direk bebegin beynine yerleşirdi dedi zatende embriyolarım kaliteliydi fakat vermişler embriyoları dedi hoca salgıya yapışıp ölmüşler dedi.yani canım ina hiçbirşey sebepsiz değil.
çok teşekkür ederim canım.seninde hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini duyarız.kaç yumurta toplandı bugünCanım tedavin hayırlı olsun.bende senin gibi ağustosta histereskopi olmuştum bu ay bende tedaviye başladım ve bu sefer 137 ile başladılar ama daha önce 200 dolarda başlamıştık. Bugünde yumurtalarım toplandi. Zor süreçler rabbim hepimizin yanında olsun.
Bende teşekkür ederim canım. 16 yumurta toplantı. Ama 4 tanesi falan istenilen boyutaydi.eğer 5.güne giden olursa pgt yapılacak.çok teşekkür ederim canım.seninde hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini duyarız.kaç yumurta toplandı bugün
kim yaptı opu nu. inşallah bir an önce transfer edilir.Bende teşekkür ederim canım. 16 yumurta toplantı. Ama 4 tanesi falan istenilen boyutaydi.eğer 5.güne giden olursa pgt yapılacak.
Buarada çarşamba günü için tekrar ultrasonda bakılacak. Ohs olma şüphesi varmış.
Bende senden güzel haberler bekliyorum
Melih bey yaptı. Ben memnun kaldım ağrım çok olmadı. Ama bu tedavide surekli mide bulantısı oldu.ve halada devam ediyokim yaptı opu nu. inşallah bir an önce transfer edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?