Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Melih bey yaptı. Ben memnun kaldım ağrım çok olmadı. Ama bu tedavide surekli mide bulantısı oldu.ve halada devam ediyo
Senin doktorum kim kimle basladin
yücel beyle başladım kahraman beyle devamediyorum.ikiside iyi doktorlar.bu iğneden mi bilmiyorum baş ağrısı ve boğaz kuruluğu.sende de oluyor muydu

merhaba ne sorununuz varmış tespit edemedilermi ben 5.deneme için merkez arıyorum memorial çok iy diyorlar
memorialde bende başladım ama çok yoğun dr.lar iyi ama yoğunluktan ilgilenemiyo inş.sonuç alırız da bilmiyorum çokta umduğum gibi değilmiş memorial.

memorialde bende başladım ama çok yoğun dr.lar iyi ama yoğunluktan ilgilenemiyo inş.sonuç alırız da bilmiyorum çokta umduğum gibi değilmiş memorial.
Canim yogunluga takilma bence bende orda tedavi oldum yogunluk evet cok yogun bwn hamile kaldim dogumda yaptim uc hafta once ama malesef bebegimi kaybettim ongun yasadi rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar versin umudunu asla kaybetme Allahtan umut kesilmez

Dün adetimin ikinci günü tedaviye başladık.gonal f 200 ile başladık.çarşambaya sabah muayenem var.sizce ilaç dozu nasıl.sizler kaçla başladınız
Ben 250 vurmustum. Vucut kitle indeksine gore dozu belirliyorlar. Hayirli olsun tedavijiz.
Arkadaşlar, memorialde transferden önce kan testi falan yapılıyor mu hormonların takibi için...
Tedavinin basindan sonuna kadar kan testi yapip degerlere gore her gun istisare ile transfere karar veryorlar.

Başınız sağolsun ahirette sizin için şefaatçi olacak şehit makamında bir evladınız var artık.Allah katında seçilmiş insanlarsınız siz ve eşiniz.Böyle bakınca şanslısınız aslında çünkü bu koşuşturmalarımız bir oyun ve eğlence. Rabbim sabır versin sizlere. Hepimiz için hayırlısını nasip etsin.

başınsağolsun.Allah sana sabır versin.inşallah Allah sana hayırlı mutlu bir ömür versin sağlıklı evlatların olsun.

Canim başın sagolsun hamileligin sorunsuz gidiyordu senin diye hatırlıyorum erken dogum mu oldu çok uzuldum ama kismet ne diyeyim Allah sabir versin

Canim başın sagolsun hamileligin sorunsuz gidiyordu senin diye hatırlıyorum erken dogum mu oldu çok uzuldum ama kismet ne diyeyim Allah sabir versin
Amin canim 27haftaya kadar hic bir sorun yoktu sonra idrarda proteyin kacagi cikti preeklemsi dendi ve o sureden sonra hastanede gozetim altinda kaldim36hafta dogum yaptirdilar suni sanciyla normal dogum doguma kadar bebegimde hicbir problem gorunmuyordu dogunca solunum zorlugu var dendi kuveze alindi dokuzgun yasadi ve kaybettik oglumu pazartesiydi cok iyi durumu hafta sonu cikaririz diyen dok sali gittim cigerleri kaniyo az havayi kaldiramadi havayi yukaelttik dedi oda fazla basinc cigerlerini patlatti kanadi dayanamadi yavrum sabahtan aksam ezanina kadar mucadele etti ama olmadi

Cok üzüldüm inan kiyamam canim yaa. Allah yeniden kismet etsin inşallah.nerede oldu doğum

Arkadaslar herkese iyi gunler bi sorum olacak cevaplarsaniz sevinirim kan pihtilasma testleri yaptrmam lazim istanbul avrupa yakasinda uygun fiyata yapan hastane varmi lutfen cevaplayin

Arkadaşlar elimde gonal f kaldı yarın hastaneye bırakacağım isteyen varsa üzerine isim yazıp birakabilirim.
Buarada yarın transferi var rabbim hepimize birlikte olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…