Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar bugün transferim oldu, rezervim düşük, 4 yumurta toplanip 3u dollendi,, 2 tanesi gelismeye devam ediyordu.
Bugun transferimde birinin 5.gune ulasabildigini ancak onun da gelisiminin yavaş oldugunu söylediler.
5. Gün ama 4. Gün gorunumundeymis, ,morula aşamasında yani..
Ihtimal düşük. .ama süpriz olur belki dediler.
Benzer durum yaşayan şahit olan oldumu

Umudum yok..hayal kırıklığı ve tedirginlik icinde bekliycem bakalim..

5. Güne gidiyolar diye sevinmistim ama..

Canim umudunu asla yitirme ben yeni dogum yaptim embriyo 5gundu6gun gibi kaliteliydi transfer sonrasi her isimi yaptim tuttuda 7ayina kadar problemsiz bir gebelik gecirdim sonra preeklemsi oldugum soylendi hastanede konturol altinda tutuldum ama bebekte hic bir sorun yok gelisimi cok iyi hatta bir haftada onden gidiyordu 36hafta dogum oldu bebek cigerleri gelismemis solunum zorlugu cekiyo diye kuveze kondu kuvezde tam iyilesiyo ucgun sonra cikcak diye beklerken cigerleri kanadi ve dokuzuncu gunde kaybettim bebvegimi bunlari neden yazdim ne seni uzmek nede baska birini uzmek degil.amacim sadece hersey yolunda giderken iyiye giderken tersine donebiliyo seninde kotu gordugun seyler iyoye gidebilir umudunu asla kaybetme

Bu arada arkadaslar bilgisi.olan varmi dogumum normal oldu ben tekrar ne an deneyebilirim donmus embriyom var vede donmus embriyo tedavisi nekadar ucreti bilginiz varmi hastaneye yakin zamanda giden birileri ogrenir buraya yazarsa sevinirim kendimi toparlayip tekrar baslamam lazim cok zor ben hep onla konusuyodum karnimi seviyodum simdi bosluktayim kafayi yiyecek gibi oluyorum evde aksama kadar aglayip duruyorum raporluyum calisamiyorumda

Be
hakkinizda hayirlisi olsun bendede ayni proplem yasandi malesef olumsuz sonuc aldim

Arkadaslar herkese iyi gunler bi sorum olacak cevaplarsaniz sevinirim kan pihtilasma testleri yaptrmam lazim istanbul avrupa yakasinda uygun fiyata yapan hastane varmi lutfen cevaplayin
Cnm burç genetik merkezi var ama ne olursa olsun yinede fiyat çok çıkıyor bence onları üniversite ve araştırma hastanelerinde yaptir ben Cerrahpaşa Samatya kanuni çapa bazilarini ankarada samsunda yaptirdim sende öyle yaptir istersen

Benim de 3 yumurta toplandı 2 si 3. gün transfer edildi, 4.güne bekletmek istemediler bazı bozulmalar olduğunu söylediler. Negatif sonuç aldım ama bir doktorum bana ne kalitesizler gördük sorunsuz şekilde tutan diğer tarafta da en iyi kalite olup tutmayan, iyi düşün iyi olsun biz elimizden geleni yapıyoruz ama canı veren Allah demişti.
Ben dinlememiştim hep kötü düşündüm. Bence pozitif düşüncenin pek çok şeyde olduğu gibi tüp bebek tedavisinde de çok önemi var. Dua et, iyi düşün, mucizelere inan, umarım hayırlı haberlerini alırız.

Cnm kendini üzme bak ben normal yolla 5 kez hamile kaldım Bebeklerim gelişmedi karnımda öldü doktor tup bebek yapalım dedi yaptırdım hiçbir sorun yoktu 5.gün embriyoşuydu tutmadi herşey allah okadar büyük ki ümidini kesme

@laveyou opu ne zman olur bilemiyorum canim. Onu once Allah sonra doktorlar bilir. Cunku yumurtalarin buyumesi takip ediliyor. Hepsinin ayni anda birbirlerine yakjn oranlarda buyumeleri isteniyor vs.vs. sen bunlari dusunme. Pozitif dusun.yumurtalarina pozitif mesaj gonder ki kalitelikaliteli yumuslarin olsun. Annecige gelsin tutunsunlar. Rabbim saglikla tedavini yasayip hayirli sağlıklısekilde evladinizi kucaginiza almayi nasip etsin inşallah

Burda tedavi olup 4.gun emvriyosu ile oglunu kucagina alan yanlis hatirlamyirsam 01inci var.
Ha bir de oooo sen boyke umutsuz olursan o minnak nasil tutunsun sana. Sen simdi guzel dusunucen. O tutundu sana annesi. Sev onu. Sahiplen. Karnini oksa. Taze sıkılmış havuc suyu ic. Beslenmene dikkat et.hep yatma. Ama hep de yurume. Ev icinde yavas yavas gez. Allahin izniyle insallah tutundu o sana.

Tekrardan basın sağ olsun canım. Artık geçmişi düşünmeden onumuze bakacağız. Ben 9.haftada kurtaj oldun. Uç adet olmam ve dorduncu adetle tedaviye baslayabilecegim söylendi. Tabi her şey normal olursa. Adetlerin düzene girmesi onemliymis. İstanbulda oturmuyorum ben ,geçen arayıp fiyat aldım 2100 denildi dondurulmuş embriyo tedavisi için.

09264, member: 467938"]Burda tedavi olup 4.gun emvriyosu ile oglunu kucagina alan yanlis hatirlamyirsam 01inci var.
Ha bir de oooo sen boyke umutsuz olursan o minnak nasil tutunsun sana. Sen simdi guzel dusunucen. O tutundu sana annesi. Sev onu. Sahiplen. Karnini oksa. Taze sıkılmış havuc suyu ic. Beslenmene dikkat et.hep yatma. Ama hep de yurume. Ev icinde yavas yavas gez. Allahin izniyle insallah tutundu o sana.[/QUOTE]
Coook tesekkur ederim.. umut oldunuz bana..iinşallah iyi dusunmeye calisiyorum..Rabbimin ol demesine bakar biliyorum ama, transferden hemen önce bi moral bozukluğu yaşadım ister istemez..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun insallah

Evet senin yazdiklarini ve yasadiklarini okumustum..allah sabir ve kolaylik versin.insan bir derde düşünce en zoru kendininki gibi geliyor mutlak ama her durumda Allah sasirtmasin ve sukretmekten uzaklastirmasin hicbirimizi.
Bana iyi geldi yazdiklarin..sanada zaman iyi hgelecek insallah. Sefaatci melegin seni bekliyor..

Teşekkür ederim. .hem pozitif dusunmeye calisip hemde kendimi fazla kaptirmamak istiyorum..zor..Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Senin de mi rezerv az? Doktorun kim?
Bende yumurta az olmasina ragmen 5.gune gitme riskine girmelerine şaşırdım aslinda, ki 3. Güne kadar hersey yolunda iyi gidiyolar derken 5.gune birinin gelişimi durdu mesela..

Doktorum Semra Hanımdı ama 1 kez görebildim. Yücel Bey, Hande Hanım, Aylin Hanım, Banu Hanım değişip durdu. Amh 0.06 evet rezerv az ötesi :) Her şeyde hayır var sonuç ne olursa olsun üzülme. 5.güne gitmeyi istiyorum ben de, fsh düşer ve folikül görülürse :)
5.gün olunca şans kat kat artıyor, hem önemli olan pozitif görmek de değil, sağlıklı bir gebelikle bebek dünyaya getirmek. Daha kötü tecrübeler olmasındansa baştan negatif olması daha iyi belki de. Kaderimizde anne olmak varsa olucaz yoksa da naparsak yapalım olmayacak. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri diye düşünüyorum. Sen de rahat ol arkadaşım.

Herkese merhaba ben yeni üye oldum normalde sizi takip ediyorum umarım tedavi görenlerin sonuçları hep pozitif olur
Ben Kasım ayında ilk tüp bebeğimizi denedik 5aa tek embriyo transfer edildi hersey mükemmeldi ama tutmadı değer çok düşük çıktı şimdi dondurulmuslarim var bu ay adet olmayı bekliyordum ikinci deneme için ama grip oldum bir sürü iğne ilaç kullandım acaba bu ay ertelesemmi yoksa adet olunca tedaviye baslasammi karar veremedim.kullandigim antibiyotikler tedavimi etkilermi sizlere de sormak istedim yoksa 1 ay dahami erteleyeyim lütfen cevap yazarmisiniz

Allah hepimizin yardımcısı olsun. en az iki adet dönemi geçmesi en sağlıklı olanı demişti doktorum. 4 tüp bebek denemesi yaptık hiçbiri olmamıştı bir kez dondurulmuşla denedik ve pozitifi gördük ama sonradan değerlerim düştü nasip işte.ama siz bilirsiniz. Çünkü vücut tüp bebek tedavisinden çıkınca kişi çok hissedemese de ağır hormon yüklemesiyle rahim yapısı bile çok yıpranmış oluyor onun için dondurulmuşların tutunma yüzdesi daha fazla oluyormuş normal yolla hamile kalanlar gibi. İnş.hepimiz mutlu oluruz.

Merhaba herkese
Dün transferim.oldu 4 embriyo pgt ye gitti ama sadece biri sağlıklı çıktı ve o koyuldu.
Şimdi sadece bol bol dua edip meleğim konuşuyorum
Umarim rabbim bu emeklerimizin karşılığını verir.

Hayırlı olsun transferin . inşallah sonucum da pozitif olur. Neden pgt yaptılar. Neye gore karar veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…