Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım halidecimde yazmış zaten, ben 2 tüp bebekte 5. gün embriyosu ile negatif sonuç alırken 3. denemede 4. gün embriyosu ile şişli memorial'de oğlumu kucağıma aldım şuan 5 aylık maşallah :) Allah sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Başın sağolsun rabbim sabırlar versin canım çok üzüldüm, adetin normale döndüğünde tekrar deneyebilirsin muhtemelen 3 ay içinde. Doğumdan sonra gebe kalmak daha kolaymış tutunma daha kolay gerçekleşiyormuş benim doktorum öyle dedi. Sezeryan olsaydın 1,5 yıl beklemen lazımdı normal doğumda beklemene gerek yok canım.

İçe dönük bir merkez, başarı oranı yüksek, sonuç odaklı çalışıyorlar. Ben ilk 2009'da gitmiştim aynen senin söylediklerini söyleyip tedaviye başlamamıştım, fabrikamı burası diye :) sonra iki tedavi yaşadım başka bir merkezde negatif. semra hanım için tekrar gittim şişliye 3. deneme için şimdi oğlum kucağımda maşallah :) içini ferah tut canım allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

T
Hayırlı olsun transferin . inşallah sonucum da pozitif olur. Neden pgt
Hayırlı olsun transferin . inşallah sonucum da pozitif olur. Neden pgt yaptılar. Neye gore karar veriliyor
Sağol canım pgt yi hem biz hem dr istedi ilk neden yaş 38 yaşındayım diğer sebebse 5.gün embriyo şu iki deneme olmasına rağmen negatif sonucum var.

Ayyy..inşallah..Allah senin oğluna da sağlıklı hayırlı ömür versin insallah.
kaçıncı kaliteydi embriyon?
Benim Ilk denemem 4.gündü,kısmet olmadı. Bunda da 5 e gitti ama gelişimi yavaşladı 4.güne kadar iyi giderken. Transfer öncesi bilgilendirmede de, 5.güne geldi ama 4.gün seviyesinde,ihtimal düşük,olursa süpriz olur.olduğu da oldu dediler..
Hem Allahtan ümit kesmeyip,hem de kendimi her ihtimale hazırlamaya çalışıyorum.
Allh hepimizin yardımcısı olsun..

Cavabiniz icon çok tesekkurler 1 adet sonra gel dediler ama işte ağır hastalık geçirdim hayırlısı artık. Degerlerinizin düşmesine çok üzüldüm inşallah diğer denemeler de tutar ben tutana kadar deneyecegim diyorum ama inşallah pes etmessem

İnşallah pozitif sonucu alırsınız dua edicem sizin için de

hayırlısı olsun canım neden pgt yapıldı sana ve kaç lira pgt ücreti bende 5.deneme yapcam bilgi topluyorum

hayırlısı olsun canım neden pgt yapıldı sana ve kaç lira pgt ücreti bende 5.deneme yapcam bilgi topluyorum
Teşekkürler iyi dileklerin ve dualar için. Pgt yapılma nedenim ise 2 negatif denemem var artı yaş 38
Pgt fiyatı ise embriyo başına 350 dolar

Günaydın kader arkadaşlarım. Tedavi surecimizde sona yaklaşıyoruz artık. Bugece çatlatma iğnemi yapacağım. Persembe günü yumurtalarim toplanacak eşim de tese olacak. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarla sonuçlandirsin tedavimizi Rabbim. 15 yıllık evlat hasretimizi sevince dönüştürsün kurban oldugum. Rabbim hepimize hayırlı ömürlü sağlıklı sıhhatli zeki akıllı imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip etsin insAllah. Dua edin bizim için kızlar. Bu kez Rabbim nasip etsin, mucizemiz gelsin sağlıcakla hayatımıza dahil olsun. Minicik eller ellerimizi tutsun. Gülüşünü saatlerce seyredebilmek, pır pır atan minicik kalbini, kulağımizi dayayıp dinleyebilmek nasıl güzeldir Rabbim nasip etsin... Pamuk yüzünü sevmek koklamak opmek nasip olsun inşAllah. Memorial bizim de yüzümüzü güldürecek inşAllah

İnşallah canım güzel haberler verirsin duam seninle Allah çabamızı görüyor hayırlısıyla biz dua eden isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin.

hayırlı olsun tedavin.inşallah pozitif sonucu da yazarsın.benimde bugün çatlatma iğnem var.arayıp haber verecekler.çok heyecanlıyım.perşembe günü toplamam var.acaba kaçta yapacağız

hayırlı olsun tedavin.inşallah pozitif sonucu da yazarsın.benimde bugün çatlatma iğnem var.arayıp haber verecekler.çok heyecanlıyım.perşembe günü toplamam var.acaba kaçta yapacağız
Oylemiii ne guzel tesadufff :) hadi hayirlisi. Insallah cok tesekkur ederim. Hepimiz burdan pozitif sonucun mutlulugunu paylasabilelim insallah. Gece yarisi gibi olur diye dusunuyorum hala mesaj gelmedi. En son dun ignelerimi yaptim. Bugun hic igne yapma demislerdi. Sana da oyle mi dediler canim? Muhtemelen kontrollerde birbirimizden habersiz denk geldik :) Dun sabahtan 2 ye kadar ordaydım :) insallah esimin tesesinde sperm bulunursa 1-2 saat sonrada beni de opuya alirlar. Insallah Allahim lutfen bu kez olsun kurban oldugum.

Arkadaşlar inşallah yumurtalarınız güzel güzel embriyo olur ve en kalitelileri transfer edilir veee pozitif sonuclarinizi alirsiniz insallah dualarimiz sizinle kaçıncı denemeniz bende dondurulmuslarim için bekliyorum heyecanla

Aminnnn canim cok tesekkurler. Benim 3. denemem Memorialda ilk olacak canim. Ilk ve olumlu sonuclanir insallah. Sende guzel sonuclar alirsin insallah canim. Hepimizin gonlunce olsun hersey umarim

Benim ikinci deneme olacak canım.. Dondurulmuş için bekliyorum ben de. Senin tedavin ne zaman başlayacak belli mi

ben sabah 8,30 da oradaydım 9 da işim bitti.görmüşüzdür muhakkak:)sizin yumurta gelişimi nasıldı. bana da bugün iğne yapmayın dediler.inşallah eşinizin spermleri çıkacaktır.Allah yüzünüzü güldürsün inşallah benimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…