Arkadaşlar bugün transferim oldu, rezervim düşük, 4 yumurta toplanip 3u dollendi,, 2 tanesi gelismeye devam ediyordu.
Bugun transferimde birinin 5.gune ulasabildigini ancak onun da gelisiminin yavaş oldugunu söylediler.
5. Gün ama 4. Gün gorunumundeymis, ,morula aşamasında yani..
Ihtimal düşük. .ama süpriz olur belki dediler.
Benzer durum yaşayan şahit olan oldumu
Amin canim 27haftaya kadar hic bir sorun yoktu sonra idrarda proteyin kacagi cikti preeklemsi dendi ve o sureden sonra hastanede gozetim altinda kaldim36hafta dogum yaptirdilar suni sanciyla normal dogum doguma kadar bebegimde hicbir problem gorunmuyordu dogunca solunum zorlugu var dendi kuveze alindi dokuzgun yasadi ve kaybettik oglumu pazartesiydi cok iyi durumu hafta sonu cikaririz diyen dok sali gittim cigerleri kaniyo az havayi kaldiramadi havayi yukaelttik dedi oda fazla basinc cigerlerini patlatti kanadi dayanamadi yavrum sabahtan aksam ezanina kadar mucadele etti ama olmadi
Arkadaşlar yeni üye oldum ve ilk msjım. Şişli memorialda ted.oluyum ama pek ilgi yok gibi yoksa benim mi şanssızlığım. Dr.lar koştur koştur hep durumundalar. siz daha giyinmeden hoca kaçıyor odadan. zaten üç dr arasında gidip geliyorum sabit bi dr.un olmuyo.fabrika gibi çalışıyorlar.bilmiyorum kafam çok karışık ne umutlarla gelmiştim memoriale ama.
Hayırlı olsun transferin . inşallah sonucum da pozitif olur. Neden pgt
Sağol canım pgt yi hem biz hem dr istedi ilk neden yaş 38 yaşındayım diğer sebebse 5.gün embriyo şu iki deneme olmasına rağmen negatif sonucum var.Hayırlı olsun transferin . inşallah sonucum da pozitif olur. Neden pgt yaptılar. Neye gore karar veriliyor
Canım halidecimde yazmış zaten, ben 2 tüp bebekte 5. gün embriyosu ile negatif sonuç alırken 3. denemede 4. gün embriyosu ile şişli memorial'de oğlumu kucağıma aldım şuan 5 aylık maşallah :) Allah sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun. en az iki adet dönemi geçmesi en sağlıklı olanı demişti doktorum. 4 tüp bebek denemesi yaptık hiçbiri olmamıştı bir kez dondurulmuşla denedik ve pozitifi gördük ama sonradan değerlerim düştü nasip işte.ama siz bilirsiniz. Çünkü vücut tüp bebek tedavisinden çıkınca kişi çok hissedemese de ağır hormon yüklemesiyle rahim yapısı bile çok yıpranmış oluyor onun için dondurulmuşların tutunma yüzdesi daha fazla oluyormuş normal yolla hamile kalanlar gibi. İnş.hepimiz mutlu oluruz.
İnşallah pozitif sonucu alırsınız dua edicem sizin için deMerhaba herkese
Dün transferim.oldu 4 embriyo pgt ye gitti ama sadece biri sağlıklı çıktı ve o koyuldu.
Şimdi sadece bol bol dua edip meleğim konuşuyorum
Umarim rabbim bu emeklerimizin karşılığını verir.
Merhaba herkese
Dün transferim.oldu 4 embriyo pgt ye gitti ama sadece biri sağlıklı çıktı ve o koyuldu.
Şimdi sadece bol bol dua edip meleğim konuşuyorum
Umarim rabbim bu emeklerimizin karşılığını verir.
Teşekkürler iyi dileklerin ve dualar için. Pgt yapılma nedenim ise 2 negatif denemem var artı yaş 38hayırlısı olsun canım neden pgt yapıldı sana ve kaç lira pgt ücreti bende 5.deneme yapcam bilgi topluyorum
Teşekkürler iyi dileklerin ve dualar için. Pgt yapılma nedenim ise 2 negatif denemem var artı yaş 38
Pgt fiyatı ise embriyo başına 350 dolar
İnşallah canım güzel haberler verirsin duam seninle Allah çabamızı görüyor hayırlısıyla biz dua eden isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin.Günaydın kader arkadaşlarım. Tedavi surecimizde sona yaklaşıyoruz artık. Bugece çatlatma iğnemi yapacağım. Persembe günü yumurtalarim toplanacak eşim de tese olacak. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarla sonuçlandirsin tedavimizi Rabbim. 15 yıllık evlat hasretimizi sevince dönüştürsün kurban oldugum. Rabbim hepimize hayırlı ömürlü sağlıklı sıhhatli zeki akıllı imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip etsin insAllah. Dua edin bizim için kızlar. Bu kez Rabbim nasip etsin, mucizemiz gelsin sağlıcakla hayatımıza dahil olsun. Minicik eller ellerimizi tutsun. Gülüşünü saatlerce seyredebilmek, pır pır atan minicik kalbini, kulağımizi dayayıp dinleyebilmek nasıl güzeldir Rabbim nasip etsin... Pamuk yüzünü sevmek koklamak opmek nasip olsun inşAllah. Memorial bizim de yüzümüzü güldürecek inşAllah
Aminnnn canim benim insallah bitanem. Allah razi olsunİnşallah canım güzel haberler verirsin duam seninle Allah çabamızı görüyor hayırlısıyla biz dua eden isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin.
hayırlı olsun tedavin.inşallah pozitif sonucu da yazarsın.benimde bugün çatlatma iğnem var.arayıp haber verecekler.çok heyecanlıyım.perşembe günü toplamam var.acaba kaçta yapacağızGünaydın kader arkadaşlarım. Tedavi surecimizde sona yaklaşıyoruz artık. Bugece çatlatma iğnemi yapacağım. Persembe günü yumurtalarim toplanacak eşim de tese olacak. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarla sonuçlandirsin tedavimizi Rabbim. 15 yıllık evlat hasretimizi sevince dönüştürsün kurban oldugum. Rabbim hepimize hayırlı ömürlü sağlıklı sıhhatli zeki akıllı imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip etsin insAllah. Dua edin bizim için kızlar. Bu kez Rabbim nasip etsin, mucizemiz gelsin sağlıcakla hayatımıza dahil olsun. Minicik eller ellerimizi tutsun. Gülüşünü saatlerce seyredebilmek, pır pır atan minicik kalbini, kulağımizi dayayıp dinleyebilmek nasıl güzeldir Rabbim nasip etsin... Pamuk yüzünü sevmek koklamak opmek nasip olsun inşAllah. Memorial bizim de yüzümüzü güldürecek inşAllah
Oylemiii ne guzel tesadufff :) hadi hayirlisi. Insallah cok tesekkur ederim. Hepimiz burdan pozitif sonucun mutlulugunu paylasabilelim insallah. Gece yarisi gibi olur diye dusunuyorum hala mesaj gelmedi. En son dun ignelerimi yaptim. Bugun hic igne yapma demislerdi. Sana da oyle mi dediler canim? Muhtemelen kontrollerde birbirimizden habersiz denk geldik :) Dun sabahtan 2 ye kadar ordaydım :) insallah esimin tesesinde sperm bulunursa 1-2 saat sonrada beni de opuya alirlar. Insallah Allahim lutfen bu kez olsun kurban oldugum.hayırlı olsun tedavin.inşallah pozitif sonucu da yazarsın.benimde bugün çatlatma iğnem var.arayıp haber verecekler.çok heyecanlıyım.perşembe günü toplamam var.acaba kaçta yapacağız
Aminnnn canim cok tesekkurler. Benim 3. denemem Memorialda ilk olacak canim. Ilk ve olumlu sonuclanir insallah. Sende guzel sonuclar alirsin insallah canim. Hepimizin gonlunce olsun hersey umarimArkadaşlar inşallah yumurtalarınız güzel güzel embriyo olur ve en kalitelileri transfer edilir veee pozitif sonuclarinizi alirsiniz insallah dualarimiz sizinle kaçıncı denemeniz bende dondurulmuslarim için bekliyorum heyecanla
Benim ikinci deneme olacak canım.. Dondurulmuş için bekliyorum ben de. Senin tedavin ne zaman başlayacak belli miArkadaşlar inşallah yumurtalarınız güzel güzel embriyo olur ve en kalitelileri transfer edilir veee pozitif sonuclarinizi alirsiniz insallah dualarimiz sizinle kaçıncı denemeniz bende dondurulmuslarim için bekliyorum heyecanla
ben sabah 8,30 da oradaydım 9 da işim bitti.görmüşüzdür muhakkak:)sizin yumurta gelişimi nasıldı. bana da bugün iğne yapmayın dediler.inşallah eşinizin spermleri çıkacaktır.Allah yüzünüzü güldürsün inşallah benimde :)Oylemiii ne guzel tesadufff :) hadi hayirlisi. Insallah cok tesekkur ederim. Hepimiz burdan pozitif sonucun mutlulugunu paylasabilelim insallah. Gece yarisi gibi olur diye dusunuyorum hala mesaj gelmedi. En son dun ignelerimi yaptim. Bugun hic igne yapma demislerdi. Sana da oyle mi dediler canim? Muhtemelen kontrollerde birbirimizden habersiz denk geldik :) Dun sabahtan 2 ye kadar ordaydım :) insallah esimin tesesinde sperm bulunursa 1-2 saat sonrada beni de opuya alirlar. Insallah Allahim lutfen bu kez olsun kurban oldugum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?