Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aminnnn canim cok tesekkurler. Benim 3. denemem Memorialda ilk olacak canim. Ilk ve olumlu sonuclanir insallah. Sende guzel sonuclar alirsin insallah canim. Hepimizin gonlunce olsun hersey umarim
İnşallah canım ellerimiz dolu döneriz allahım çok aratmaz insallah

çok teşekkürederim inşallah sizinde pozitifi görmeniz nasip olur.

Beni bugun kontrole cagirmadilar canim bugun icin hic igne kullanmayin dediler, catlatma ignesi icin mesaj aticaz dendi dun. Henuz mesaj gelmedi bekliyorum. 5 folikul var bu ay canim. Birisi onde gidiyor. Umarim kendiliginden catlamaz korkum o yonde. Insallah saglikli kaliteli sperm bulunur sagol canim. Hepimizin yuzu gulsun insallah. Persembe denk gelicez muhtemelen :)

Benimde ikinci olacak ama regl olmayı bekliyorum genelde düzensiz olduğu için bilemiyorum senin basladimi tedavin bekliyor musun
Bir haftaya kadar adet olmam lazım. Bu adetle başlayıp baslamayacagim belli değil benim de

Bir haftaya kadar adet olmam lazım. Bu adetle başlayıp baslamayacagim belli değil benim de
Aslında bende geçen hafta çok hastalandim bir sürü iğne antibiyotik kullandım bende gidince ilk onu soracağım adet olup trasfere kadar bayagi zaman geçecek ne diyecekler bilmiyorum ona göre devam edeceğim artik

arkadaşlar yarın hastaneye gonal f igne bırakıcam içinde yanlış hatırlamıyorsam 400 falan var isteyen varsa adını yazabilirim.rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın

bende bugün değil dün ordaydım sabah.bana adet söylemediler ama amh dan fazla rezervimin olduğunu söyledi Semra hoca.amh değerim 1,95 . çatlatma iğnesi için hala aramadılar ama.

arkadaşlar yarın hastaneye gonal f igne bırakıcam içinde yanlış hatırlamıyorsam 400 falan var isteyen varsa adını yazabilirim.rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın
aynen bende bırakıcam 450 den sadece 12,5 kullandım.isteyen varsa bende bırakabilirim.

rabbim hayırlı haberlerini duymak nasip etsin inşallh... onların aramasını bekleme hala aramadılar sa unutabilirler gözden kaçabilir. aman dikkat et...

bende bugün değil dün ordaydım sabah.bana adet söylemediler ama amh dan fazla rezervimin olduğunu söyledi Semra hoca.amh değerim 1,95 . çatlatma iğnesi için hala aramadılar ama.
siz arayın beklemeyin onları. hastane bu başka birşey olur unuturlar aman diyeyim. bende ocakta başlayacıağım inşallh. hayırlı sonuçlar olur sizlerinde inşllh.

perşembe günü yumurta toplama işlemi var.acaba eşimizin yapması gereken bir şey var mıdır. öneriniz nedir

Arkadaşlar laparoskopi ile tüplerin bağlanması ameliyatından ne kadar sonra tüp bebek tedavisine başlıyorlar bu durumu yaşayıp tüp bebek ted.başlayan veya bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı aramızda. şimdiden tşk.

rabbim hayırlı haberlerini duymak nasip etsin inşallh... onların aramasını bekleme hala aramadılar sa unutabilirler gözden kaçabilir. aman dikkat et...
Aminnnn canım insallah, aradilar kuzucummm igne saati icin. Persembe sabahi gidiyoruz hastaneye, Rabbim yuzumuzu guldursun

Merhaba arkadaşlar bendeuzun zamandir takip edip artik uye olmaya karar verenlerdenim. 2.5 senelik evliyiz ve 1.5 yildir bebegimiz olsun istiyoruz. 3 aşilama oldum artik doktorum tup bebege yonlendirdi. Artik adetimi bekliyoruz ve bizde baslayacagiz insallah

Bide heryerde bir sürü sey okuyup kafami iyice bulandirdim sanirim esime belli etmesemde korkuyorum aslinda korkmami gerektirecek bisey var mi?

perşembe günü yumurta toplama işlemi var.acaba eşimizin yapması gereken bir şey var mıdır. öneriniz nedir
Canim cinsel perhiz gerekiyor soylemislerdir sanirim. Benim de opu gunum persembe gunu hafi hakkimizda hayirlisi

Bide heryerde bir sürü sey okuyup kafami iyice bulandirdim sanirim esime belli etmesemde korkuyorum aslinda korkmami gerektirecek bisey var mi?
Sorun bellimi canim neden olmuyo bebek birde korkcak bisey yok uc tedavi gecirdim ucuncude anneligide kisada olsa tattim dokuz gunluk bi anne oldum ama dorduncu tedaviye insallah kendimi toplayip baslicam zor tedavi sureci seni bekliyo ama korkulacak bisey de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…