İnşallah canım ellerimiz dolu döneriz allahım çok aratmaz insallahAminnnn canim cok tesekkurler. Benim 3. denemem Memorialda ilk olacak canim. Ilk ve olumlu sonuclanir insallah. Sende guzel sonuclar alirsin insallah canim. Hepimizin gonlunce olsun hersey umarim
çok teşekkürederim inşallah sizinde pozitifi görmeniz nasip olur.Arkadaşlar inşallah yumurtalarınız güzel güzel embriyo olur ve en kalitelileri transfer edilir veee pozitif sonuclarinizi alirsiniz insallah dualarimiz sizinle kaçıncı denemeniz bende dondurulmuslarim için bekliyorum heyecanla
Benimde ikinci olacak ama regl olmayı bekliyorum genelde düzensiz olduğu için bilemiyorum senin basladimi tedavin bekliyor musunBenim ikinci deneme olacak canım.. Dondurulmuş için bekliyorum ben de. Senin tedavin ne zaman başlayacak belli mi
İnşallah canım aminçok teşekkürederim inşallah sizinde pozitifi görmeniz nasip olur.
Beni bugun kontrole cagirmadilar canim bugun icin hic igne kullanmayin dediler, catlatma ignesi icin mesaj aticaz dendi dun. Henuz mesaj gelmedi bekliyorum. 5 folikul var bu ay canim. Birisi onde gidiyor. Umarim kendiliginden catlamaz korkum o yonde. Insallah saglikli kaliteli sperm bulunur sagol canim. Hepimizin yuzu gulsun insallah. Persembe denk gelicez muhtemelen :)ben sabah 8,30 da oradaydım 9 da işim bitti.görmüşüzdür muhakkak:)sizin yumurta gelişimi nasıldı. bana da bugün iğne yapmayın dediler.inşallah eşinizin spermleri çıkacaktır.Allah yüzünüzü güldürsün inşallah benimde :)
Aminnn canim. Rabbim emeklerimizin karsiligini versin hepimizin insallah.Evimize mucizelerimizle donelim insallahİnşallah canım ellerimiz dolu döneriz allahım çok aratmaz insallah
Bir haftaya kadar adet olmam lazım. Bu adetle başlayıp baslamayacagim belli değil benim deBenimde ikinci olacak ama regl olmayı bekliyorum genelde düzensiz olduğu için bilemiyorum senin basladimi tedavin bekliyor musun
Aslında bende geçen hafta çok hastalandim bir sürü iğne antibiyotik kullandım bende gidince ilk onu soracağım adet olup trasfere kadar bayagi zaman geçecek ne diyecekler bilmiyorum ona göre devam edeceğim artikBir haftaya kadar adet olmam lazım. Bu adetle başlayıp baslamayacagim belli değil benim de
bende bugün değil dün ordaydım sabah.bana adet söylemediler ama amh dan fazla rezervimin olduğunu söyledi Semra hoca.amh değerim 1,95 . çatlatma iğnesi için hala aramadılar ama.Beni bugun kontrole cagirmadilar canim bugun icin hic igne kullanmayin dediler, catlatma ignesi icin mesaj aticaz dendi dun. Henuz mesaj gelmedi bekliyorum. 5 folikul var bu ay canim. Birisi onde gidiyor. Umarim kendiliginden catlamaz korkum o yonde. Insallah saglikli kaliteli sperm bulunur sagol canim. Hepimizin yuzu gulsun insallah. Persembe denk gelicez muhtemelen :)
aynen bende bırakıcam 450 den sadece 12,5 kullandım.isteyen varsa bende bırakabilirim.arkadaşlar yarın hastaneye gonal f igne bırakıcam içinde yanlış hatırlamıyorsam 400 falan var isteyen varsa adını yazabilirim.rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın
rabbim hayırlı haberlerini duymak nasip etsin inşallh... onların aramasını bekleme hala aramadılar sa unutabilirler gözden kaçabilir. aman dikkat et...Günaydın kader arkadaşlarım. Tedavi surecimizde sona yaklaşıyoruz artık. Bugece çatlatma iğnemi yapacağım. Persembe günü yumurtalarim toplanacak eşim de tese olacak. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarla sonuçlandirsin tedavimizi Rabbim. 15 yıllık evlat hasretimizi sevince dönüştürsün kurban oldugum. Rabbim hepimize hayırlı ömürlü sağlıklı sıhhatli zeki akıllı imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip etsin insAllah. Dua edin bizim için kızlar. Bu kez Rabbim nasip etsin, mucizemiz gelsin sağlıcakla hayatımıza dahil olsun. Minicik eller ellerimizi tutsun. Gülüşünü saatlerce seyredebilmek, pır pır atan minicik kalbini, kulağımizi dayayıp dinleyebilmek nasıl güzeldir Rabbim nasip etsin... Pamuk yüzünü sevmek koklamak opmek nasip olsun inşAllah. Memorial bizim de yüzümüzü güldürecek inşAllah
siz arayın beklemeyin onları. hastane bu başka birşey olur unuturlar aman diyeyim. bende ocakta başlayacıağım inşallh. hayırlı sonuçlar olur sizlerinde inşllh.bende bugün değil dün ordaydım sabah.bana adet söylemediler ama amh dan fazla rezervimin olduğunu söyledi Semra hoca.amh değerim 1,95 . çatlatma iğnesi için hala aramadılar ama.
Aminnnn canım insallah, aradilar kuzucummm igne saati icin. Persembe sabahi gidiyoruz hastaneye, Rabbim yuzumuzu guldursunrabbim hayırlı haberlerini duymak nasip etsin inşallh... onların aramasını bekleme hala aramadılar sa unutabilirler gözden kaçabilir. aman dikkat et...
Canim cinsel perhiz gerekiyor soylemislerdir sanirim. Benim de opu gunum persembe gunu hafi hakkimizda hayirlisiperşembe günü yumurta toplama işlemi var.acaba eşimizin yapması gereken bir şey var mıdır. öneriniz nedir
Sorun bellimi canim neden olmuyo bebek birde korkcak bisey yok uc tedavi gecirdim ucuncude anneligide kisada olsa tattim dokuz gunluk bi anne oldum ama dorduncu tedaviye insallah kendimi toplayip baslicam zor tedavi sureci seni bekliyo ama korkulacak bisey de yokBide heryerde bir sürü sey okuyup kafami iyice bulandirdim sanirim esime belli etmesemde korkuyorum aslinda korkmami gerektirecek bisey var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?