Estrofem tablet kullandim günde 1 kez tranfer sonrasi da 8.haftaya kadar kullanmaya devam ettim.crinone jel kullandim bir de tranfer oncesi baslandi 12.haftaya kadar kullanilacakti benim lekelenmem oldu igneye gectik sonraÇok tşk cevabınız için Allah razı olsun.Son bisorudaha sorsamtransfer öncesi ve sonrası kullandığınız ilaçları
Çok tşk Allah bebeğinizi size hayırlı evlat eylesin bizleride dualarınızda unutmayın inşEstrofem tablet kullandim günde 1 kez tranfer sonrasi da 8.haftaya kadar kullanmaya devam ettim.crinone jel kullandim bir de tranfer oncesi baslandi 12.haftaya kadar kullanilacakti benim lekelenmem oldu igneye gectik sonra
Teşekkürler insallah sizler de bebeklerinize bir an önce kavusun dualarimdasiniz arkadaşlar.Çok tşk Allah bebeğinizi size hayırlı evlat eylesin bizleride dualarınızda unutmayın inş
Evet ilk kez olacak biraz korkuyorum acikcasi sonrasi cok agrili oluyor muBenimde 10du iyi dedi drum İnşaAllah yumurtaların kaliteli olur canım Rabbim yardimcin olsun ilk kez mi opu olcaksin
Hayorli olsun canim agri olmuyo uckez opu olmus biri olarak soyluyorumEvet ilk kez olacak biraz korkuyorum acikcasi sonrasi cok agrili oluyor mu
Hafif bi ağrı oluyo ama orda söylersen hemşire hemen iğne yapıyo hiiic korkma canım bende ilk kez oldum yeni daha uyuyosun uyaniyosun o kadarEvet ilk kez olacak biraz korkuyorum acikcasi sonrasi cok agrili oluyor mu
Sen kaç deneme yaptın canım 3 kez opu az değil yaaHayorli olsun canim agri olmuyo uckez opu olmus biri olarak soyluyorum
Teşekkürler insallah sizler de bebeklerinize bir an önce kavusun dualarimdasiniz arkadaşlar.
Benimde 10du iyi dedi drum İnşaAllah yumurtaların kaliteli olur canım Rabbim yardimcin olsun ilk kez mi opu olcaksin
Evet ilk kez olacak biraz korkuyorum acikcasi sonrasi cok agrili oluyor mu
Çok tşk cevabınız için Allah razı olsun.Son bisorudaha sorsamtransfer öncesi ve sonrası kullandığınız ilaçları
Uc yaptik canim ucuncude bebegimi bulduk ama dokuzgun yasadi oglum daha yeni kirkim cikti yeni dogum yaptim kucagima alamadim simdi tekrar tedavi olacam ama bobrek sorunum cikti insallah onu asip tekrar denicem onu karnimda hisset tekmesi herseyi ayri guzeldiSen kaç deneme yaptın canım 3 kez opu az değil yaa
Ameliyattan sonra eğer kapatırlarsa tüpleri yumurtlama oluyor mu bilgi verirmişsinizKesinliklikle ameliyat cnm ben yaptırdım 6 ay önce önümüzdeki ay tup bebek yaptiracam ben bu durumdan dolayi 5 tane bebegimi kaybettim içim içimi yedi ama mecbur oldum birde senin sorunun neydi
İnşaAllah güzel haberler verebilirim canimBilgiler icin tesekkurler kizlar birazdan igne icin hastaneye gidicez kalcadan vurulcam. H Hadem-inNebi yarin guzel hbrler bekliyoruz senden de ☺
İnşaAllah canım sorunsuz olur herseyin zor bi durum Rabbim yardimcin olsunUc yaptik canim ucuncude bebegimi bulduk ama dokuzgun yasadi oglum daha yeni kirkim cikti yeni dogum yaptim kucagima alamadim simdi tekrar tedavi olacam ama bobrek sorunum cikti insallah onu asip tekrar denicem onu karnimda hisset tekmesi herseyi ayri guzeldi
Yapmadım muhipcim korkuyorum çünki
benim ilk denemeden 2 yaşında kızım var. bu 2 transfer.Donmuş embriyo transferinizi başarız olan bir önceki transferinizden kaç ay sonra yaptılar yani kaç adet dönemi geçirdiniz cevaplarsanızsevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?