Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok tşk cevabınız için Allah razı olsun.Son bisorudaha sorsamtransfer öncesi ve sonrası kullandığınız ilaçları
Estrofem tablet kullandim günde 1 kez tranfer sonrasi da 8.haftaya kadar kullanmaya devam ettim.crinone jel kullandim bir de tranfer oncesi baslandi 12.haftaya kadar kullanilacakti benim lekelenmem oldu igneye gectik sonra

Estrofem tablet kullandim günde 1 kez tranfer sonrasi da 8.haftaya kadar kullanmaya devam ettim.crinone jel kullandim bir de tranfer oncesi baslandi 12.haftaya kadar kullanilacakti benim lekelenmem oldu igneye gectik sonra
Çok tşk Allah bebeğinizi size hayırlı evlat eylesin bizleride dualarınızda unutmayın inş

Selam kizlar bu aksam catlatma ignemi olacagim sali gunude opu olacak 7 folikul var endometrium 10 sizce nasil

Teşekkürler insallah sizler de bebeklerinize bir an önce kavusun dualarimdasiniz arkadaşlar.

Nelo sen transfer öncesi 1 estrofem mi kullanıyordun?..

Benimde 10du iyi dedi drum İnşaAllah yumurtaların kaliteli olur canım Rabbim yardimcin olsun ilk kez mi opu olcaksin

Arkadaşım inşallah güztl haberlerle dönersin yrn buraya Şimdiye kadar test yapmadı işen helal olsun , ben hiç o kadar sabırlı olamadım

Evet ilk kez olacak biraz korkuyorum acikcasi sonrasi cok agrili oluyor mu

Arkadaşım opu en kolay ve en stressiz aşama, korkma hiç bir şey olmuyo , bende 3 kere opu oldum , öyke ağrı falan da olmadı

B
Çok tşk cevabınız için Allah razı olsun.Son bisorudaha sorsamtransfer öncesi ve sonrası kullandığınız ilaçları

Bizde hazirsn da yapmıştık , düşük oldu , bide tekrar şimdi yapıyoruz . Ama normalde 3 adet gecikince gelebilirsiniz diyorlar cenımmmm

Sen kaç deneme yaptın canım 3 kez opu az değil yaa
Uc yaptik canim ucuncude bebegimi bulduk ama dokuzgun yasadi oglum daha yeni kirkim cikti yeni dogum yaptim kucagima alamadim simdi tekrar tedavi olacam ama bobrek sorunum cikti insallah onu asip tekrar denicem onu karnimda hisset tekmesi herseyi ayri guzeldi

Kesinliklikle ameliyat cnm ben yaptırdım 6 ay önce önümüzdeki ay tup bebek yaptiracam ben bu durumdan dolayi 5 tane bebegimi kaybettim içim içimi yedi ama mecbur oldum birde senin sorunun neydi
Ameliyattan sonra eğer kapatırlarsa tüpleri yumurtlama oluyor mu bilgi verirmişsiniz

İnşaAllah canım sorunsuz olur herseyin zor bi durum Rabbim yardimcin olsun

Kızlar önceden 4 negatif sonuç olunca , burda pıhtılaşma testleri istemişlerdi .

Mthfr A1298c-----------Heterezigot
Pai 1 4G & 5G-----------Heyerezigot

Çıktı . Diğer tüm hepsi normal . Bu sonuçlara sahip olup tedavisinde kan sulandırıcı kullanan veya kullanmayanlar var mı ?.. Kafam karıştı yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…