Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım benim oldu. İlk denemede 3 tane embriyo oluştu sadece 2 tanesi 5. güne gitti A++ kalitedeydi blast. diğeri 2. kaliteydi. (negatif) (5.gün transferi)
2. denemede 5 embriyo oluştu sadece 1 tanesi 5. güne gitti 2. kalitedeydi (negatif) (5.gün transferi)
3. denemede (memorial şişli) 12 embriyo oluştu 12side 4. güne gitti 2 tane 1. kalite transfer edildi 6. güne gidenlerden 3 tane donduruldu. (pozitif) (4. gün transferi)

9. Günüm kan testi sonuCum 16.77. Bu sonuç nasıl düşük mü? Doktorumuz daha dönüş yapmadı.

Canım 8. günde 21 çıktı benim. Aslında 9. gün için sonuç gayet normal. Önemli olan katlanması o nedenle sonuca aldanma her söylenene inanma içini ferah tut. En az 2'ye katlanması lazım daha fazla katlanırsa daha güzel olur. Allah devamını getirsin inşallah.
benim,
8. gün : 21
11. gün: 118
13. gün: 395 çıktı.

Maşallah değerlerin ne güzel yükselmiş. Darısı başıma. Çok korkuyorum kimyasal gebelik olmasından. Valla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum sabahtan beri. Cooookkkk teşekkür ederim çok umut dolu güzel şeyler yazmışsın. İnşallah güzel sonuçlanır ve katlanarak devam eder.

Amin canım inşallah, biliyorum o duyguyu çok yakından yaşadım :) öldüm öldüm dirildim katlanacak mı diye. Çünkü banada düşük demişlerdi, 2 gün sonra tekrarlayın henüz bişey demek için erken demişlerdi oysa ki ben 21'i görünce havalara uçmuştum :) kimyasal sandım yüreğim çıktı.

O nedenle sen sakin ol, huzurlu ol evladın seninle rabbim devamını getirsin, değerlerin katlansın inşallah

12 yumurta toplantı ama sadece 4 ü embriyo oluşturdu en başta. 5. Güne ise 2 tanesi geldi. İkisine de pgt yaptırdık, birinde kromozom bozukluğu çıktı, kalan tek sağlam transfer edildi. Bu benim ilk pgt yaptırmam. Bundan öncekinden de 5. Güne 2 tane embriyo gelmişti ve pgtsiz 2. si birden atılıp tutmamıştı. Ondan önceki tutmayanlar da 3. Gün embriyolarıydı ve tutmamıştı. Ben kendi örneğime bakınca pgt çok önemli özellikle belirli bir yastan sonra diye düşünüyorum. Sonuçta 40 ı geçince çoğunlukla bozuk yumurta üretiyorsun o çok arada çıkan sağlama rastlamak çok onemli

Ne zaman transfer yapildi?Insallah Hersey gonlunuzce olur ve herkes saglikli bebisler kucagina alir

bizde ilk defa deneyeceğiz ama ne tüp bebeği tam biliyorum ne de hastaneleri. bahçeçi, memorial ve medipol mustafa acet diye okudum. sizce hangisi. siz nerelere gittiniz nasıl sonuçlar aldınız.

Ne zaman transfer yapildi?Insallah Hersey gonlunuzce olur ve herkes saglikli bebisler kucagina alir
Tam tarihi hatırlamayorum am
Ben de Mart ayinda tedaviye basliyacam.Once Sevinc Hanim muayene edicek sonra da Semra Hanim.Ben de cok stresliyim
Hiç endişe etme, Memorial çok profesyonel. Sadece çok kalabalık olabiliyor, hemşireler ilaç kullanımını fazla acele anlatıyor bazen. Anlayana kadar sor hiç çekinme..Çok iyi bir hastane

Ben Cerrahpasa sonra Jinemed en son da Memorial a gittim. Bir arkadasım da benimle aynı Zaman'da Bahçeci de yaptırdı ama bu onunki tutmadı ne yazık ki.Jinemed i önermem. Bahçeci de pgt testi sanırım emin değilim ama yurt dışında yapıldığı icin arkadaşımın çok bekledi. Memorial iyi.Pek şımartmıyorlar hastalarını ama iyi ve özenli.

İnşallah... aslında okuduklarım beni tedirgin etti. hemen tutmuyormuş galiba. benim yumurtalar ne alemde bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…