Merhaba uzun zamandır bu siteye girmiyodum en son olumsuz tedavimden sonra kendimi herşeyden uzak tuttum ama nekadar uzak tutsam da bu sorun bizle beraber devam etti ve bende tekrar denemeye karar verdim sonuçta olana kadar bu meseleden kaçış yok tek korkum kalitesiz bi embriyoyla karşılaşmak size sorum daha önceki denemelerde embriyosu kalitesiz olupta sonradan bu durum düzelen oldumu yada kalitesiz bi embriyoya rağmen gebelik elde edebileniniz varmı
9. Günüm kan testi sonuCum 16.77. Bu sonuç nasıl düşük mü? Doktorumuz daha dönüş yapmadı.
Maşallah değerlerin ne güzel yükselmiş. Darısı başıma. Çok korkuyorum kimyasal gebelik olmasından. Valla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum sabahtan beri. Cooookkkk teşekkür ederim çok umut dolu güzel şeyler yazmışsın. İnşallah güzel sonuçlanır ve katlanarak devam eder.Canım 8. günde 21 çıktı benim. Aslında 9. gün için sonuç gayet normal. Önemli olan katlanması o nedenle sonuca aldanma her söylenene inanma içini ferah tut. En az 2'ye katlanması lazım daha fazla katlanırsa daha güzel olur. Allah devamını getirsin inşallah.
benim,
8. gün : 21
11. gün: 118
13. gün: 395 çıktı.
Hayır hayır kasımda yapılmıştı transferimBugun mu test yaptınız?
İnşallah yükselir değerlerin emekleriniz boşa çıkmaz kucaginiz dolarBekledigimizden düşük çıktı fakat 2 gün sonra tekrar bir test yapmamı söyledi.
Maşallah değerlerin ne güzel yükselmiş. Darısı başıma. Çok korkuyorum kimyasal gebelik olmasından. Valla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum sabahtan beri. Cooookkkk teşekkür ederim çok umut dolu güzel şeyler yazmışsın. İnşallah güzel sonuçlanır ve katlanarak devam eder.
Amin. Allah razı olsun. İnşallah. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.İnşallah yükselir değerlerin emekleriniz boşa çıkmaz kucaginiz dolar
12 yumurta toplantı ama sadece 4 ü embriyo oluşturdu en başta. 5. Güne ise 2 tanesi geldi. İkisine de pgt yaptırdık, birinde kromozom bozukluğu çıktı, kalan tek sağlam transfer edildi. Bu benim ilk pgt yaptırmam. Bundan öncekinden de 5. Güne 2 tane embriyo gelmişti ve pgtsiz 2. si birden atılıp tutmamıştı. Ondan önceki tutmayanlar da 3. Gün embriyolarıydı ve tutmamıştı. Ben kendi örneğime bakınca pgt çok önemli özellikle belirli bir yastan sonra diye düşünüyorum. Sonuçta 40 ı geçince çoğunlukla bozuk yumurta üretiyorsun o çok arada çıkan sağlama rastlamak çok onemliHayirli olsun arkadasim, bende 43 yasindayim 2,5 ay evvel 8 haftalik kürtaj olmak zorunda kaldim. Daha evvelde 1 düsügüm var, bu nedenle doktor bana PGT önerdi ama topiklerde okudugum kadariyla, PGT isleminde yumurta kaybida cok olabiliyormus, malum yasimizdan dolayi yumurta rezervimiz azaldi ve, zaten cok yumurta üretemiyoruz sizin kac yumurta toplandi ve kac tane saglam geldi, bebeginizi saglikla kucaginiza almanizi diliyorum.
Ne zaman transfer yapildi?Insallah Hersey gonlunuzce olur ve herkes saglikli bebisler kucagina alir12 yumurta toplantı ama sadece 4 ü embriyo oluşturdu en başta. 5. Güne ise 2 tanesi geldi. İkisine de pgt yaptırdık, birinde kromozom bozukluğu çıktı, kalan tek sağlam transfer edildi. Bu benim ilk pgt yaptırmam. Bundan öncekinden de 5. Güne 2 tane embriyo gelmişti ve pgtsiz 2. si birden atılıp tutmamıştı. Ondan önceki tutmayanlar da 3. Gün embriyolarıydı ve tutmamıştı. Ben kendi örneğime bakınca pgt çok önemli özellikle belirli bir yastan sonra diye düşünüyorum. Sonuçta 40 ı geçince çoğunlukla bozuk yumurta üretiyorsun o çok arada çıkan sağlama rastlamak çok onemli
Ben de Mart ayinda tedaviye basliyacam.Once Sevinc Hanim muayene edicek sonra da Semra Hanim.Ben de cok stresliyimarkadaşlar memorial nasıl bi hastane
Tam tarihi hatırlamayorum amNe zaman transfer yapildi?Insallah Hersey gonlunuzce olur ve herkes saglikli bebisler kucagina alir
Hiç endişe etme, Memorial çok profesyonel. Sadece çok kalabalık olabiliyor, hemşireler ilaç kullanımını fazla acele anlatıyor bazen. Anlayana kadar sor hiç çekinme..Çok iyi bir hastaneBen de Mart ayinda tedaviye basliyacam.Once Sevinc Hanim muayene edicek sonra da Semra Hanim.Ben de cok stresliyim
Ben Ayse hanım diyorum.memorial ile ön görüşmeye gideceğiz. sizce hangi doktora gidelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?