Bizde genetik normaldi, yumurta kaliteli, sperm var fakat ikisi birleşince embriyolar bozuluyordu.
Tup bebek bir kez denedim ama olmadi.Ilk kez Semra Hanim'a gidicem.2014 de normal yollardan hamile kaldım ama 3,5 aylıkken bebek düştüdaha önce hiç yaptırmışmıydınız.
Canim geçmiş olsun. Pgt konusunda doktoruna guvenebilirsin. Çünkü biz Son yapılan transfer sonucunda gebelik oluşmuştu ama 9 haftalıkken kalp atışı olmadığı için aldırdık. Biz 5 kez denedik ama sadece 5. Denemede pozitifi gorduk. Yani ilk kez tutmuştu ve düşmüştü. Biz bi sonraki denememizde Pgt yapılmasını kendimiz istedik ama semra hanim gerek görmedi. Bu sebeple yaptırmıycaz. Yani demem o ki biz istememüze ragmen yapmadı. Sende gerekli görmüştür. Güvenebilirsin Semra hanima, boş yere yaptıracağıni düşünmüyorumSelam herkese.Ben de yeni uye oldum bu gruba.2014 de normal yollardan hamile kaldim ama bebegim 3.5 aylikken dustu.Dr sansizlik dedi.Ben de ya da bebegimde herhangi bir sorun yoktu.Dusukten sonra miyom cikti.Tup bebek denemeye karar verdim,yaptim fakat tutmadi.Dr miyomlarin engel oldugunu soyledi ve miyom ameliyati oldum 6 ay once.Simdi tekrar tup bebek denemek istiyorum yasimdan dolayi zaman kaybetmek istemiyorum.Bu arada yasim 40.Semra Hanim'a gidicem cok adini duydum.Msj attim bana pgt tedavisi uyguluyacaklarmis.Arastirdim pgt yi ve cok kafam karisti.Dusukten sonra bana kromozom testi yaptilar ve hersey normal cikti.Esime de yapicagiz.Sizce gerek var mi bu pgt ye cunku hem maliyeti cok yuksek hem de saglikli butun embriyolar hice cikabilirmis.Bu arada bu denemede herseyi butun testleri yapip oyle deniyecem.Bu pgt yi yapmak zorundamiyiz acaba?Kaliteli embriyolari secemiyorlar mi?Simdiden herkese tesekkurler!
Tup bebek bir kez denedim ama olmadi.Ilk kez Semra Hanim'a gidicem.2014 de normal yollardan hamile kaldım ama 3,5 aylıkken bebek düştü
Canim insallah bu kez saglicakla kucagina alirsin yavrunu. Bende 2 transferle negatif sonuc aldim 10 gun onceTedaviye başlamadan önce istenebilecek testleri önceden yaptırıp da gidin. Genetik testleri , eşinizden ve sizden istenecek (hastane listesini veriyor) testler ve rahim filmi. Özellikle genetik testlerin sonucu 2-3 hafta sonra çıkar. Çok muhtemeldir ki yaşınız 40 olduğu için transferden önce embriyolarınıza pgt testi isteyecekler. Bu testler de embriyo başına 350 dolar civarındaydı..
Canim bebeğin dustumu yoksa kürtaj la mi aldılar biraz sizin durumunuz la benim ki aynı ben 5 kez hamile kaldım normal yolla hepsi öldü karnımda kürtaj oldum semra hanim bebeklerin ölmesin i tüplerde bağladı sağ tarafta sıvı olduğunu söyledi ameliyat oldum sağ tupum bağlandı şimdi pgt li tup bebek deneyecekler inş hayırlısı bende çok korkuyorumCanim geçmiş olsun. Pgt konusunda doktoruna guvenebilirsin. Çünkü biz Son yapılan transfer sonucunda gebelik oluşmuştu ama 9 haftalıkken kalp atışı olmadığı için aldırdık. Biz 5 kez denedik ama sadece 5. Denemede pozitifi gorduk. Yani ilk kez tutmuştu ve düşmüştü. Biz bi sonraki denememizde Pgt yapılmasını kendimiz istedik ama semra hanim gerek görmedi. Bu sebeple yaptırmıycaz. Yani demem o ki biz istememüze ragmen yapmadı. Sende gerekli görmüştür. Güvenebilirsin Semra hanima, boş yere yaptıracağıni düşünmüyorum
Cnm bebeğin dustumu yoksa karnında öldüm uTup bebek bir kez denedim ama olmadi.Ilk kez Semra Hanim'a gidicem.2014 de normal yollardan hamile kaldım ama 3,5 aylıkken bebek düştü
benim de 5. denemem olucak nasipse tam tarihine karar vermedim ama en kısa zamam da deniycem anlamadığım yumurta iyi sperm kaliteli birleşince neden embriyo kalitesi düşüyo ve gelişimi yavaşlıyo tıp buna bi çare bulabilse iyi olur bizim gibi olan pek çok hasta var çünküBen 6. Denemede en sonunda ilk kez 6AA en iyi kalite tek bir embriyoya rastlayabildim. Öncesinde hem çok az yumurta hem de oluşan embriyoların orta kalitede(tam detayını hiç bir zaman vermediler) olmasından tutmamıştı. İnsallah bu sefer denk gelirsin pes etmek yok, ben de tam ümidimi kayıp ettim o sırada oldu
herhalde dönem dönem değişkenlik gösteriyordur inşaalla bundan sonra denk gelirler de kaliteli bir embriyoyu yakalarızYumurtalar dönem dönem kendini yeniliyormuş. Daha önceki dönemlerde yumurtanın bozuk çıkmasına belli bir sebep yoksa başka bir tedavide farklı sonuç almanızda olası. Mesela 14 aylık periodda 4 kez tüp bebek denedim. Allah kısmet ederse yarında transferim var. Her tedavide yumurta sayısı ve embriyo kalitesi farklı çıktı.
bir sefer en iyi kalitede embriyoya denk geldim onun dışında hep 2. kalite oldu herşeyden önce allah nasip edecek inşaallah bundan sonra nasip olurEvet canım benim oldu. İlk denemede 3 tane embriyo oluştu sadece 2 tanesi 5. güne gitti A++ kalitedeydi blast. diğeri 2. kaliteydi. (negatif) (5.gün transferi)
2. denemede 5 embriyo oluştu sadece 1 tanesi 5. güne gitti 2. kalitedeydi (negatif) (5.gün transferi)
3. denemede (memorial şişli) 12 embriyo oluştu 12side 4. güne gitti 2 tane 1. kalite transfer edildi 6. güne gidenlerden 3 tane donduruldu. (pozitif) (4. gün transferi)
Canim geçmiş olsun. Pgt konusunda doktoruna guvenebilirsin. Çünkü biz Son yapılan transfer sonucunda gebelik oluşmuştu ama 9 haftalıkken kalp atışı olmadığı için aldırdık. Biz 5 kez denedik ama sadece 5. Denemede pozitifi gorduk. Yani ilk kez tutmuştu ve düşmüştü. Biz bi sonraki denememizde Pgt yapılmasını kendimiz istedik ama semra hanim gerek görmedi. Bu sebeple yaptırmıycaz. Yani demem o ki biz istememüze ragmen yapmadı. Sende gerekli görmüştür. Güvenebilirsin Semra hanima, boş yere yaptıracağıni düşünmüyorum
Bir gun aniden kanamam basladi ve iki hafta boyunca surekli kanamam oldu.İkinci hafta bebeğim karnımda öldü ve doğum sancısı çektikten sonra düştü.Zor ve kötü günlerdi,Bebek bir kaç gün önce ölmüş beni zehirlemeye başlamıştı.Düşükten sonra bebeği patolojiye gönderdiler bana bir sürü test yaptılar.Hersey normal çıktı,dr sadece şanssızlık dedi.Nasibi yoktu bu dunyada,olmadi.Insallah bundan sonra olur bir bebisCnm bebeğin dustumu yoksa karnında öldüm u
Pihtilasma testlerini yaptirdin mi rahim filmi çektirdim mi semra hanim önce rahim filmi istiyor benimde senin gibi kanama oldu kanımda pihtilasma ciktiBir gun aniden kanamam basladi ve iki hafta boyunca surekli kanamam oldu.İkinci hafta bebeğim karnımda öldü ve doğum sancısı çektikten sonra düştü.Zor ve kötü günlerdi,Bebek bir kaç gün önce ölmüş beni zehirlemeye başlamıştı.Düşükten sonra bebeği patolojiye gönderdiler bana bir sürü test yaptılar.Hersey normal çıktı,dr sadece şanssızlık dedi.Nasibi yoktu bu dunyada,olmadi.Insallah bundan sonra olur bir bebis
Bir suru test yapildi ama onu bilmiyorum.Acaba o testin adi ne ya da Ingilizcesini bilmiyomki.Belki de yaptilarPihtilasma testlerini yaptirdin mi rahim filmi çektirdim mi semra hanim önce rahim filmi istiyor benimde senin gibi kanama oldu kanımda pihtilasma cikti
Bir de sizce rahim filmini mi cekeyim yoksa histereskopi mi yapayim.Hani kamerayla rahimi inceliyorlarBir suru test yapildi ama onu bilmiyorum.Acaba o testin adi ne ya da Ingilizcesini bilmiyomki.Belki de yaptilar
Faktör ler diye ama bir sürü değişik testlerde var kesinlikle rahim filmi çektir zaten doktor ister senden ameliyatına doktor karar verirBir de sizce rahim filmini mi cekeyim yoksa histereskopi mi yapayim.Hani kamerayla rahimi inceliyorlar
Ayyy inş cnm güzel sonuçlarınızı alırız , az kalmış senin , persembe test günün galiba ..... Bnm de 3. Günüm :)Benimde transferden sonraki 6.günüm heyecanla bekliyorum. Inşallah pozitif sonuç alırım.
Arkadaşım bugün de test yaptırdın mı ?.. Sonucunun yükselmiş olduğunu Umut ediyorum , bize güzelllll hbrlerini verrrrrrrrrrrrrirsin inşşşşşşşMaşallah değerlerin ne güzel yükselmiş. Darısı başıma. Çok korkuyorum kimyasal gebelik olmasından. Valla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum sabahtan beri. Cooookkkk teşekkür ederim çok umut dolu güzel şeyler yazmışsın. İnşallah güzel sonuçlanır ve katlanarak devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?