Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim geçmiş olsun. Pgt konusunda doktoruna guvenebilirsin. Çünkü biz Son yapılan transfer sonucunda gebelik oluşmuştu ama 9 haftalıkken kalp atışı olmadığı için aldırdık. Biz 5 kez denedik ama sadece 5. Denemede pozitifi gorduk. Yani ilk kez tutmuştu ve düşmüştü. Biz bi sonraki denememizde Pgt yapılmasını kendimiz istedik ama semra hanim gerek görmedi. Bu sebeple yaptırmıycaz. Yani demem o ki biz istememüze ragmen yapmadı. Sende gerekli görmüştür. Güvenebilirsin Semra hanima, boş yere yaptıracağıni düşünmüyorum

Tup bebek bir kez denedim ama olmadi.Ilk kez Semra Hanim'a gidicem.2014 de normal yollardan hamile kaldım ama 3,5 aylıkken bebek düştü

Tedaviye başlamadan önce istenebilecek testleri önceden yaptırıp da gidin. Genetik testleri , eşinizden ve sizden istenecek (hastane listesini veriyor) testler ve rahim filmi. Özellikle genetik testlerin sonucu 2-3 hafta sonra çıkar. Çok muhtemeldir ki yaşınız 40 olduğu için transferden önce embriyolarınıza pgt testi isteyecekler. Bu testler de embriyo başına 350 dolar civarındaydı..

Canim insallah bu kez saglicakla kucagina alirsin yavrunu. Bende 2 transferle negatif sonuc aldim 10 gun once 5 yumurtadan oluşan 2 embriyo oldugu icin kiyamadik pgt yaptirmaya ama olmadi da zaten. Kac yasindasin canim? Kac adet embriyon olustu? Dondurulan embriyolarin ve transfer edilenlerin hepsine mi pgt yaptirdin? Ne kadara maal oldu acaba?

Canim bebeğin dustumu yoksa kürtaj la mi aldılar biraz sizin durumunuz la benim ki aynı ben 5 kez hamile kaldım normal yolla hepsi öldü karnımda kürtaj oldum semra hanim bebeklerin ölmesin i tüplerde bağladı sağ tarafta sıvı olduğunu söyledi ameliyat oldum sağ tupum bağlandı şimdi pgt li tup bebek deneyecekler inş hayırlısı bende çok korkuyorum

benim de 5. denemem olucak nasipse tam tarihine karar vermedim ama en kısa zamam da deniycem anlamadığım yumurta iyi sperm kaliteli birleşince neden embriyo kalitesi düşüyo ve gelişimi yavaşlıyo tıp buna bi çare bulabilse iyi olur bizim gibi olan pek çok hasta var çünkü

herhalde dönem dönem değişkenlik gösteriyordur inşaalla bundan sonra denk gelirler de kaliteli bir embriyoyu yakalarız

bir sefer en iyi kalitede embriyoya denk geldim onun dışında hep 2. kalite oldu herşeyden önce allah nasip edecek inşaallah bundan sonra nasip olur

İllaki öyledir sadece korkuyorum.Bir de maliyeti çok yüksek.Ne yapalım katlanıcağız artık.Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin,Insallah herkes saglikli bebeklere kavusur

Cnm bebeğin dustumu yoksa karnında öldüm u
Bir gun aniden kanamam basladi ve iki hafta boyunca surekli kanamam oldu.İkinci hafta bebeğim karnımda öldü ve doğum sancısı çektikten sonra düştü.Zor ve kötü günlerdi,Bebek bir kaç gün önce ölmüş beni zehirlemeye başlamıştı.Düşükten sonra bebeği patolojiye gönderdiler bana bir sürü test yaptılar.Hersey normal çıktı,dr sadece şanssızlık dedi.Nasibi yoktu bu dunyada,olmadi.Insallah bundan sonra olur bir bebis

Pihtilasma testlerini yaptirdin mi rahim filmi çektirdim mi semra hanim önce rahim filmi istiyor benimde senin gibi kanama oldu kanımda pihtilasma cikti

Pihtilasma testlerini yaptirdin mi rahim filmi çektirdim mi semra hanim önce rahim filmi istiyor benimde senin gibi kanama oldu kanımda pihtilasma cikti
Bir suru test yapildi ama onu bilmiyorum.Acaba o testin adi ne ya da Ingilizcesini bilmiyomki.Belki de yaptilar

Bir de sizce rahim filmini mi cekeyim yoksa histereskopi mi yapayim.Hani kamerayla rahimi inceliyorlar
Faktör ler diye ama bir sürü değişik testlerde var kesinlikle rahim filmi çektir zaten doktor ister senden ameliyatına doktor karar verir

Arkadaşım bugün de test yaptırdın mı ?.. Sonucunun yükselmiş olduğunu Umut ediyorum , bize güzelllll hbrlerini verrrrrrrrrrrrrirsin inşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…